2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi sorcam bu tredyol.com dan hiç alısveris yaptınız mı nasıl?yani resimde güzel görünüyor ama gercekte nasıl?:18:

kızlar nasılsınız bakalım
kızlar biz 4. ayımızı doldurduk
valla şimdide beni ek gıda telaşı almaya başladı ne yapacağım araştırıyorum sürekli
bizimki küçük doğduğu için 5. ayınıda doldursun yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum
genelde 4. ayında çoğu kişi başlamış bebeğin ağız tadı oluşsun diye
birde kızlar nasıl oyun oynasak ne tür oyuncakalr alsam araştırıyorum sürekli
valla zor zanaatmış bu annelik
mothercareden oyuncak aldım araba sesli valla yiğit onu görür görmz başlıyor gülücükler saçmaya konuşmya çabalıyor
şimdiden oyuncak biliyor

ben çoğu şeyi yaşadıktan sonra siz yaşıyorsunuz normalde aralık annesi oldum ama burayıda bırakamıyorum başta buradan başladımya arada orayıda takip etmeye çalışıyorum ama onlar fazla girmiyorlar sanırım muhabbet çok yavaş ilerliyor

az önce A- 101 den çocuklar için üretilmiş laptop ve yumuşak top aldım oğluma güzele benziyor açıp inceleme fırsatım olmadı ama beğendim
ya varya birde çocuğum olsun boşyere sürekli oyuncak almayacağım derdim
ablam alırdı kızardım sürekli oyuncka alıp durma ev oyuncak kaynıyor derdim
şimdi kendimi tutamıyorum ne görürsem alasım geliyor
eşimde ayrı geçende BİM e arabalar gelmiş bir tane al dedim
o ne kadar kumandalı araba varsa hepsini toplamış
bebişimin gelişimini olumlu etkilesin diye aıyorum onlara baakrken mutlu oluyor çünkü
sizler nasılsınız bu konuda

aaaa bugünde kimsecikler yok nerelerdesiniz kızlar açıp bebişlerin yanınamı gittiniz genelde ben de bazen giriryorumama kuzum hemen ağladığı çin onunla ilgileniyorum öyle açık kalıyor bilgisayar

Kızlar birde bebek einstein diye eğitim cdleri varmış buradaki topiklerden duydum ama olumlu eleştirilerin yanısıra olumsuzda eleştiriler var alsammı diye düşündüm ama vazgeçtim ondan sonra televizyon vb cdlerin çocukların gelişimini olumsuz etkileyeceğini okudum
özellikle reklamları izleyen bebişlerin çok hiperaktif olduklarını ve hemen her şeyin hzılı ve çabuk olmasını istediklerini okudum

biz 1,5 aydan beri oyuncakla oynuyoruz cnm:=))
çıngıraklar almıştım 6-7 tane renkli ve değişik sesleri olan,onları sallayınca bakıyodu,inceliyodu sesini dinliyodu.
Sonra 2 ayı bitince ona playgo'nun eldiven şeklinde kuklası var her parmak farklı bi hayvan,ortasında da kitabı var avuç içinde ötüyo o kitap sayfaları filan var kumaştan,resimli gayet ilgi çekici masal anlatıyoruz o kitabı okuyoruz beraber,ali babanın çiftliği şarkısı söylüyoruz:)
Sonra yine playgo'nun kumaş içinde çıngırak olan topu var rengarenk onu aldık ona vuruyor artık dokunuyor yatağının üstüne astım ip geçirip çok sevdi.
Bu tarz oyuncaklarımız var işte öten hayvan figürleri filan şimdilik. 3 ayı bitti oturmaya başlasın küvetine atacak ördeklerimiz bile hazır:))

Bu arada demir ne kullanıyorsunuz ben sağlık ocağından vermişlerdi monovit d vit kullanıyordum
ama kendi doktorum yazmış multitab bende dikkat etmemiştimnede olsa sağlık ocağından verdiler diye burada diğer tpiklerdedi yorumları okuyunca multitab aldım onda ayrıca d vitaminin yanısıra a ve c vitaminide varmış hemşirede dedi daha iyi o diye
vitaminlensin benim bebişim

yok cnm hiç öyle şeylere inanma,tutan illaki olmuştur ama böyle bi genelleme yok.

offf offf bisürü alıntı yaptım yanlışlıkla sık kullananlaa bastım baska site açlıdı gitti

aay ne güzel oyuncaklar
bende almıştım peluş yatağın başına asmıştım dönencesi var çok seviyor onları yürüyen kaplumbağasına nasıl heyecanlanıyr çırpınıyor resmen
bende sürekli şarkı söylüyorum
kafadan masallar anlatıyorum u
ydurma ninniler söylüyorum
ayna karşısında izletiyorum kendisini ağzını burnunu gösteriyorum
o eldivenlere bakmıştım nasıldır diye düşünüyordum demekki bayağı yararlıymış ne güzel

ben de senin gibi arkadaşlarıma kızardım gereksiz bir sürü şey alıyorlar diye ama şimdi ben öyle oldum. nerde güzel birşey görsem acaba oğlum beğenir mi oynarmı ilgilsini çeker mi diye düşünüyorum. burda kızlar bir oyuncak ya da kitap söylese hemen hepsiburadayı açıp bakıyorum inceliyorum. demekki normali buymuş))

biz devit 3 e takıldık kaldık hiç bilmiyorum başka bir şey onu da ara sıra kullanıyorum.biraz daha dikkatli olmam lazım sanırım ...oyuncak olarak biz daha dönencedeyiz ..renkli şeyleri seviyor ama oyuncak nerden ne alcam bilmiyorum istanbula dönünce bakacam artık (

aay ne güzel benim gibi olanlaı duymakdemekki insanın kendi bebişi olunca söz konusu herşey yapılıyor zaten çoğu ben asla öyle yapmam dediğim çoğu şeyi yaptırdı bana bu kuzu

canım aman sakın ha d vitaminini düzenli kullanman lazım çok çok önemli özellikle güneş ışığı almıyorsa bebek
bacaklardfa yamukluk oluyormuş d vitamini eksikliğinde
doktorlar valla çoğu şeyi ben sormadan söylemediler
ama bu d vitaminini bastıra bastıra söylediler muhakka her gün düzenli kullan diye devit işte sağlık ocağının verdiğ ben eczaneden aldım 18.50 tlye multitab onu verince diğerini vermene gerk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…