2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili Anneler! Bebeğinizi uyutup yatağına yatırdıktan sonra ilk hissettiğiniz veya yaptığınız şey ne oluyor, paylaşır mısınız?
milupa facebookta böyle bir soru sormuş...ben cevaplayım heme kadınlar kulübüne bakıyorum

benimde oyuncak almam lazım sadece bi tane çıngıragımız var..
dün dr gittik acd3 die bi vitamin kullanıyoduk yeni gittiğimiz dr d vitamini kullanın dedi acd3 mama ile beslenenlere veriyolarmış fazla vitaminde iyi değilmiş ilerki yaşlarda kanser açısından.
benim bebek hep kucak istiyor kucagımıza alıp yüreyelim istiyor ve dolayısıyla çok yoruluyoruz bu istek şımarıklıktanmış almassak kucaga çok ağlıyor( 3 ay bitsin atın yatağa ağlasın dedi dr şimdi nazını çekin dedi.

moonson canım Playskool Bıcırık Kuklalar ve Playskool Çıngıraklı Çorap almanı öneririm çok hoşlarına gidiyor:))
bu arada özlemiştik seni

Sağlık ocağınd doktorunuza sorun multitabı önerirse ben onu alın derim daha faydalı diğer vitaminleride karşıladığı için
benim düşüncem danışın ben buradaki topiklerden okudum
ama sağlık ocağında sordum kafama göre takılamam sonuçta
hemşiremizde önerdi zaten

moonson canım playskool bıcırık kuklalar ve playskool çıngıraklı çorap almanı öneririm çok hoşlarına gidiyor:))
bu arada özlemiştik seni

sağol canım bende o çıngıraklı çoraplarara çok özeniyorum
ama bir türlü almak nasip olmadı
bu arada bende özlüyorum ama sık giremiyorum
işe başladım ama işlerden bazen zaman bulamıyorum
evdeyken hiç giremiyorum yorgunluktan

yazın çok hoşuma gitti stoplar falan...benmde moralim bozulmuştu iyice çocuk her yediğini çıkarıyor acaba kötü mü yapıo diye bile düşünmeye başladım :44: bizde kalabalığa girince bizimde feleğimz şaşıo düzenimz bozuluo malesef babaanneler anneanneler dedeler ...

varya zaten ben bu doktorlardan hiç bir şey anlamadım
şu ana kadar çocuğum 4 aylık ama 4 doktor değiştirdim her ay çocuğun geçmiş
hikayesini anlatmaktan
aylık muayenelerde asıl soracağım soruları unutuyorum
hepsi baştan sağma geliyor bana
sormadan sana hiçbirşey anlatmıyorlar
yada ben çok pimpirikliyim oğlumla çok ilgilenmediklerini düşünüyorum
ilaç konusunda mama konusunda emzirme konusunda
ek gıda konusunda hepsi farklı farklı şeyler söylüyorlar gıcık oluyorum resmen
yine danışıyorum doktora mecburen ama nbanada mantıklı geliyorsa uyguluyorum

canım prof. sabiha paktuna kitabında o vitaminleri vermeye uğraşacağınıza çocuğunuzu güneşe çıkarın diyordu.o kafamda takılı kaldı aslında biraz.bugün mesela çıkardım kızımı 10 dakika hemen uyudu kaldı.diğer zamanlarda camdan da olsa güneş gçsteriyorum.yapay vitaminlerden kaçıyorum açıkcası (

ye canım yeee afiyet bal şeker olsun..ayol ne olacak hergün sakatat yemıyosun ya hem zehir mi bu...otur bişir öyle soğanlı salçalı baharatlı...yanına da pilav,cacık...ohh bak bnm de canım istedi:)))
ateş her bebekte olmaz cnm aşıdan 10 dk önce calpol verip öyle aşı yaptırdık biz ateş mateş olmadı çok şükür:)

kızlar ben şimdi huggies 2 numara kullanıyorum oğlum 5kg sizce 3 e geçmelimiyim geçen varmı aranızda birde bende multitabs damla kullanıyorum, oğlum almada çok sıkıntı yaratmıor.

SABİHA PAKTUNAnın düşüncelerini beğeniyorum aslında ama bu d vitaminleri genelde güneş görmeyen bebekler için kullanmak gerekir diye düşünüyorum tabiki herkesin kendine göre düşünceleri farklı olabiliri canım

bizimkinde de çok ateş olmadı sürekli kontrol ettim yükselmeye başlayınca (hemen aşıdan sonra değil ama) calpol verdim yine biryerden okumuştum aşıdan hem sonra calpol verilirse aşının tutmasını güçleştiriyormuş bende ateşi yükselmeye başlayınca veriyorum o yüzden

biz de aşıdan sonra calpol verdik ateş olmadı canım sende ver istersen

kızlar moralim çoook bozuk geceden beri ağla ağl a içim parçalandı eşimle tartıştık dün sırf k p yüzünden.anladmki biz hala bi aile olamamışız o hala anne babasının peşinde bense evim korumaya çalışan bi kaplan gibi hissediyorum kendimi saldırı anını farkedip atılıyorum nefret ediyorum kp den nefrett

canım gerçekten biz bayanlar kendi anne babamızdan ödün vermiyoruz ama söz konusu kendi ailemiz(eşimiz,çocuklarımız) olunca ilk planda onlar geliyor evimzi korumaya çalışıyoruz ama bu erkeklerin hepsi böyle sanırım ailelerine hiç söz ettimiyorlar haksızda olsalar ama kendileri sizn ailenizle ilgili yorumlarda bulunuyorlar bu yargıyı kolay kolay sildiremeyeceğiz büyük bir ihtimalle
bende istiyorumki 2 tarafa karşı nötr olalım eğer yanlış yapan biri varsa senin ailen benim ailem demeyelim haklı haksız diye tartışıp konuşalım istiyorum ama işte bu erkekler....
kafanı takmamaya çalış düşündükçe dahada sinir olursun çünkü

hey maşaallaahhh

oğlum 2 saattir uyuyo o uyurken tatlımı yaptım toz aldım yerleri sildim yemek yedim

bir ara uyandıı hiç görünmedim yatağındaki ayıcıklara baka baka uyudu tekrar şimdi kalkar ama sesi geliyoo

oooh oooh maşallah bayağıda iş yapmışsın valla
kızlar sizde düşünüyormusunuz diyorum ki yiğit yokken ne kadar boş zamanım varmış meğer ama hiçbirşey yetitiremezdim yinede işe bile gecikirdim uyanamazdım
yiğitten sonra herşeyim saat gibi işler oldu o kadar işi kısa sürede bitirir oldum ben bile şaşıyorum kendime

bebekleriniz için alıveriş yaptığınız bir site varmı kapıda ödeme yapabileğim ama öyle bir site arıyorum bilenlereduyrulur

huyumuz kurusun yumurta kapıya sıkışmadan iş yapmıyoruz

şimdi zamanımız kısıtlı işimiz çok vakitlice hızlı hızlı ertelemeden yapıyoruzzz.

ama yoruluyorumm bedenen olmasada kafam yoruluyoo sürekli bişi eksikmiş gibi geliyoo.her an tetikteyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…