moonson canım playskool bıcırık kuklalar ve playskool çıngıraklı çorap almanı öneririm çok hoşlarına gidiyor:))
bu arada özlemiştik seni
bence haltetmiş o doktor bu nedir yaaa yakında çocuğun sümüğüde şu renk olmalı dicekler öf durduk yere insanın asabını bozuyolar behnimkiğde 5-6 kez yapıyo ne var yani çocuğun kıçına sayaçmı takıcaz pamukmu tıkıcaz.Bak zaten memleketteyim stop.İnsan kalabalığından bebeğimin feleğişaştı stop.Tüm düzenimiğzgitti stop.Ben delirmek üzereyim stop. Doktor katili etmesinler beni stop.İmdat stop.
benimde oyuncak almam lazım sadece bi tane çıngıragımız var..
Dün dr gittik acd3 die bi vitamin kullanıyoduk yeni gittiğimiz dr d vitamini kullanın dedi acd3 mama ile beslenenlere veriyolarmış fazla vitaminde iyi değilmiş ilerki yaşlarda kanser açısından.
Benim bebek hep kucak istiyor kucagımıza alıp yüreyelim istiyor ve dolayısıyla çok yoruluyoruz bu istek şımarıklıktanmış almassak kucaga çok ağlıyor( 3 ay bitsin atın yatağa ağlasın dedi dr şimdi nazını çekin dedi.
canım aman sakın ha d vitaminini düzenli kullanman lazım çok çok önemli özellikle güneş ışığı almıyorsa bebek
bacaklardfa yamukluk oluyormuş d vitamini eksikliğinde
doktorlar valla çoğu şeyi ben sormadan söylemediler
ama bu d vitaminini bastıra bastıra söylediler muhakka her gün düzenli kullan diye devit işte sağlık ocağının verdiğ ben eczaneden aldım 18.50 tlye multitab onu verince diğerini vermene gerk yok
slm kıslar bende şubat annesiyim bişey soracağım size içinizde sakatat yiyen varmııı ciğer var dolapta pişirsemmi bilemedim emziriyorum bebeğimi ,hamileyken canım çok istemişti tabi leke olur dediler yiyememiştim
birde bugun aşımızı olduk ateş yapmaz dediler yinede calpol aldık ne olur ne olmaz die ateşi çıkmayan bebek varmııı yoksa muhakkak ateş oluomu
canım prof. sabiha paktuna kitabında o vitaminleri vermeye uğraşacağınıza çocuğunuzu güneşe çıkarın diyordu.o kafamda takılı kaldı aslında biraz.bugün mesela çıkardım kızımı 10 dakika hemen uyudu kaldı.diğer zamanlarda camdan da olsa güneş gçsteriyorum.yapay vitaminlerden kaçıyorum açıkcası(
ye canım yeee afiyet bal şeker olsun..ayol ne olacak hergün sakatat yemıyosun ya hem zehir mi bu...otur bişir öyle soğanlı salçalı baharatlı...yanına da pilav,cacık...ohh bak bnm de canım istedi:)))
ateş her bebekte olmaz cnm aşıdan 10 dk önce calpol verip öyle aşı yaptırdık biz ateş mateş olmadı çok şükür:)
slm kıslar bende şubat annesiyim bişey soracağım size içinizde sakatat yiyen varmııı ciğer var dolapta pişirsemmi bilemedim emziriyorum bebeğimi ,hamileyken canım çok istemişti tabi leke olur dediler yiyememiştim
birde bugun aşımızı olduk ateş yapmaz dediler yinede calpol aldık ne olur ne olmaz die ateşi çıkmayan bebek varmııı yoksa muhakkak ateş oluomu
kızlar moralim çoook bozuk geceden beri ağla ağl a içim parçalandı eşimle tartıştık dün sırf k p yüzünden.anladmki biz hala bi aile olamamışız o hala anne babasının peşinde bense evim korumaya çalışan bi kaplan gibi hissediyorum kendimi saldırı anını farkedip atılıyorum nefret ediyorum kp den nefrett
hey maşaallaahhh
oğlum 2 saattir uyuyo o uyurken tatlımı yaptım toz aldım yerleri sildim yemek yedim
bir ara uyandıı hiç görünmedim yatağındaki ayıcıklara baka baka uyudu tekrar şimdi kalkar ama sesi geliyoo
oooh oooh maşallah bayağıda iş yapmışsın valla
kızlar sizde düşünüyormusunuz diyorum ki yiğit yokken ne kadar boş zamanım varmış meğer ama hiçbirşey yetitiremezdim yinede işe bile gecikirdim uyanamazdım
yiğitten sonra herşeyim saat gibi işler oldu o kadar işi kısa sürede bitirir oldum ben bile şaşıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?