2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla benimkide başlarda koyduğum yerde kendi kendine uyurdu ama şimdi asla uykuya geçemiyorya o yüzden sallanmak istiyor birde çok uyumak istemiyor emmek bile istemiyor şirin neymiş efendim memeden ağzını çekiyor gülücükler atıyor oyun oynayacakmışmememi al bırak oyuncağa dönüştürdü bilmiş
hiç acıktığı için ağlamıyor ancak ayağa kalkmak gezmek için ağlıyor

kızlar pudingli kek tarifni buldumda herkesin konuştuğu şu kremşantili kurabiye tarifinizi bulamadım kaçıncı sayfada yada bir kez daha yazarmısnz..?lütfen..

evet sedacım çoğu şeyi düşünmekten pertim çıkıyor benimde
evdi,işti,çocuktu,yemekti,ev işiydi derken kendinide düşüneceksin az da olsa hepsi adamı çok yoruyor ha birde eşini düüneceksin
birde okdar işin varken sana şunu yap bunu yap demezmi işte o noktada ben çok tahammülsüz oldum dayanamıyorum basıyorum valla bazen yaygarayı eşime biraz tartışıyoruz tekrar herşey eskisi gibi oluyor

kızlar pudingli kek tarifni buldumda herkesin konuştuğu şu kremşantili kurabiye tarifinizi bulamadım kaçıncı sayfada yada bir kez daha yazarmısnz..?lütfen..

krem şantili kurabiyee

1 paket kremşanti

1 su bardağı sıvıyağ

2-3 su bardağı un

toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz

bir bakayım o siteye
ama ben kapıda ödeme yapmak istiyorum
şimdi çıkıyorum yiğidimi özledim koşa koşa gidiyim oğluşuma

öff bazen çok anlayışsız oluyolar

dün akşam oğlan ağlıyo benimki oturduğu yerden talimat veriyoo altına baktınmı karnı tokmuu bıı bıdı bıdı o söyleyince ben sinir oluyorum.heralde ya altı kirlidir ya karnı açtır ya gazı vardır bi bebk zaten başka ne içimn ağlar söyleyeceğine kalk bi kucağına al sen bak altına dimiii

dün akşam emziğini istedim yanındaydı oturduğu yerde.taammm sakın atma dicektim diyene kadar attı bende tutamadım düştü yere bi sinir oldum bi delirdimm boğacammm neyse derin bi nefes aldımm aldım emziği yıkadım kaptım oğlanı içeri geçtim yoksa kavga edicemm.

kızlar ben şimdi huggies 2 numara kullanıyorum oğlum 5kg sizce 3 e geçmelimiyim geçen varmı aranızda birde bende multitabs damla kullanıyorum, oğlum almada çok sıkıntı yaratmıor.

canım benim kızda 5600 ben geçtim.zaten 3 numara 4-9 geçebilirsin yanii

kızlar tam 3 aylığız...gaz,ağlamalar...vs hepsi bıçak gbii kesildii.geriyee güleç yüzlüü bi kız kaldıı...bu kız bnm mi inanamıyorum vallaaa pek uslandıı...kendi kndine oyunlr oynuyoo uyuyoo..çok cici oldu.darısı gazlı uyumyan bebiklere olsn

öyle yoruldum ki elimi kaldırıp mola diyesim var misafirlere ne bu ya dün öğlen misafir akşam misafir yetmedi bugun yine misafir bi daha dogurrsam kimseye haber vermicem

Son düzenleme:

ayy darısı başımıza :) bizimde düzelmeye başladı ama yine de arada sırada gazımız var gaz ilacı kullanıyormusnz? ben artık azaltmak istiyorum ilacı ama yine gaz sorunu olur diyede korkuyorum ..?

kızlar şu meşhur kremşantili kurabiyenin tarifini bir kez daha yazarmsınz ?yada hangi sayfada bulamadım da :S

krem şantili kurabiyee

1 paket kremşanti

1 su bardağı sıvıyağ

2-3 su bardağı un

toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz

ayy darısı başımıza :) bizimde düzelmeye başladı ama yine de arada sırada gazımız var gaz ilacı kullanıyormusnz? ben artık azaltmak istiyorum ilacı ama yine gaz sorunu olur diyede korkuyorum ..?

ilk zamalar kullanıyodum ama hiç bi gaz ilacı fayda etmedii bizee kimyonu rezene hepsinden iyi geldi

kızlar bir tarifte ben vereyim pratik yapılısı kolay
1 lt süt
2 yemek kaşığı un
5 yemek kaşıgı nişasta
yarım su bardagı toz şeker
1 yemek kaşığı margarin
serbeti için
1,5 su bardagı toz şeker
2 su bardağı su
1-2 damla limon suyu
dikdörtgen borcama etimekleri dizin 12 tane falan alıyo ortalama şerbeti yapıp üzerine dökün
margarin hariç diğer malzemeleride kıvamını alana kadar pişirin söndürmeye yakın margarini ve vanilyayıo koyup etimeklerin üzerine dökün.üzerinede kakaolu bisküviyi ezip serpiştiriyorum kolay ve hafif bi tatlı ayyyyfiyettt olsun efemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…