- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
bebekleriniz için alıveriş yaptığınız bir site varmı kapıda ödeme yapabileğim ama öyle bir site arıyorum bilenlereduyrulur
kızlar pudingli kek tarifni buldumda herkesin konuştuğu şu kremşantili kurabiye tarifinizi bulamadım kaçıncı sayfada yada bir kez daha yazarmısnz..?lütfen..
evet sedacım çoğu şeyi düşünmekten pertim çıkıyor benimde
evdi,işti,çocuktu,yemekti,ev işiydi derken kendinide düşüneceksin az da olsa hepsi adamı çok yoruyor ha birde eşini düüneceksin
birde okdar işin varken sana şunu yap bunu yap demezmi işte o noktada ben çok tahammülsüz oldum dayanamıyorum basıyorum valla bazen yaygarayı eşime biraz tartışıyoruz tekrar herşey eskisi gibi oluyor
kızlar ben şimdi huggies 2 numara kullanıyorum oğlum 5kg sizce 3 e geçmelimiyim geçen varmı aranızda birde bende multitabs damla kullanıyorum, oğlum almada çok sıkıntı yaratmıor.
canım benim kızda 5600 ben geçtim.zaten 3 numara 4-9 geçebilirsin yanii
kızlar tam 3 aylığız...gaz,ağlamalar...vs hepsi bıçak gbii kesildii.geriyee güleç yüzlüü bi kız kaldıı...bu kız bnm mi inanamıyorum vallaaa pek uslandıı...kendi kndine oyunlr oynuyoo uyuyoo..çok cici oldu.darısı gazlı uyumyan bebiklere olsn
kızlar şu meşhur kremşantili kurabiyenin tarifini bir kez daha yazarmsınz ?yada hangi sayfada bulamadım da :S
ayy darısı başımıza :) bizimde düzelmeye başladı ama yine de arada sırada gazımız vargaz ilacı kullanıyormusnz? ben artık azaltmak istiyorum ilacı ama yine gaz sorunu olur diyede korkuyorum ..?
bizde 6 kiloyuz şimdi 5 kiloyken geçtik 3 e 2 bacaklarını sıkmaya başlamıştı artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?