2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay su gaz olayı bitse hemencecik valla kuzumu uykusundan uyarıyo cıkarırken darısı bızım basımiza ya..tam 3aylık oluncamı bıttı yoksa daha oncemı acep?:26:

ay su gaz olayı bitse hemencecik valla kuzumu uykusundan uyarıyo cıkarırken darısı bızım basımiza ya..tam 3aylık oluncamı bıttı yoksa daha oncemı acep?:26:

1 haftadırr düzelmeyee başladıı...2 gündür artık tam bir bebek uyuyoo oynuyoo gülüyoo ama ağlamıyoo...bizim emme problemimiz vardı gazdan dolayıı şimdii gayet güzel emiyoo...tam istediğim kıvamda olduu

kızlar
aloynaver.com - Oyuncak Kiralama Servisi
diye bir oyuncak kiralama sitesi var
ben hiç kiraamadım(ama düşünüyorum)
ama kiralayan arkadaşlar var
çokta memnun kaldılar
oyuncakları özel bir sistemle dezenfekte edip özel poşetlerle yolluyorlarmış
istersen 1 aylık istersen 3 aylık istersen 1 yıllık kiralayabiliyormuşsun
eğer kırarsanız yada bebeğiniz oyuncağı beğenirse satın alabiliyorsunuz
geliş-gidiş kargo parasını ödüyormuşsun oyuncak sana geliyormuş
mesela 150-200 tl lik oyunaklar var bence almadan 1 ay denenmeli eğer çocuklar severse alınmalı yoksa hiç ilgi göstermiyorsa okadar para verilmemeli!
Duyururlur:)

kızlar unnado da playskool müzikli rüyalar 38 tl

tomy yıldızlı rüyalar aldım ama daha gelmedi kargoda
çok merak ediyorum
kızlar sevmezse ben odama alıp yıldızlara bakıp uyuyacağım

Son düzenleme:
kızlarr bebiklerin ayak tırnaklarını kestinizmii

ben hiç kesmedimde baş parmağınınki biraz uzamış sankii

fatmacım valla bn mmnun kaldım tommy den amaa hep aynı şeylerii izlemektn bıktım.gece yatkta eşimlee şu sen bu ben bu da zeynep demekten sıkıldm

zug rica ederim canım
seda ben bi kere kestim ama sadece baş parmağını
fns canım ya kırılırsa oyuncak noluyomuş bi bilgin varmı bu konuda ben baktım şimdi siteye görremedim buarada süper bi bilgi saol canım valla fatma idolümsüün sıkı takipçinim :))

kırılırsa satın alıyorsun canım :))
bende öyle duydum ama araştırmak lazım tabi:)

Son düzenleme:

teşekkürlerrr.en kısa zamanda yapacagım.kremşantili kurabiye tarifinide veren arkadaşa teşekkürederim.çok güzeloldu.bayıldımmm

fadime canım demin yazdım silinmiş
erkekler bizim gibi düşünmüyorlar malesef
benim eşim 5 yıllık evli oldugumuzda anca analayabildi yeni bir yuvası oldugunu annesinden anca kopabildi peh
ama bazen hala anacı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…