ilk zamalar kullanıyodum ama hiç bi gaz ilacı fayda etmedii bizee kimyonu rezene hepsinden iyi geldi
ay su gaz olayı bitse hemencecik valla kuzumu uykusundan uyarıyo cıkarırken darısı bızım basımiza ya..tam 3aylık oluncamı bıttı yoksa daha oncemı acep?:26:
ben de senin gibi arkadaşlarıma kızardım gereksiz bir sürü şey alıyorlar diye ama şimdi ben öyle oldum. nerde güzel birşey görsem acaba oğlum beğenir mi oynarmı ilgilsini çeker mi diye düşünüyorum. burda kızlar bir oyuncak ya da kitap söylese hemen hepsiburadayı açıp bakıyorum inceliyorum. demekki normali buymuş))
aay ne güzel oyuncaklar
bende almıştım peluş yatağın başına asmıştım dönencesi var çok seviyor onları yürüyen kaplumbağasına nasıl heyecanlanıyr çırpınıyor resmen
bende sürekli şarkı söylüyorum
kafadan masallar anlatıyorum u
ydurma ninniler söylüyorum
ayna karşısında izletiyorum kendisini ağzını burnunu gösteriyorum
o eldivenlere bakmıştım nasıldır diye düşünüyordum demekki bayağı yararlıymış ne güzel
biz 1,5 aydan beri oyuncakla oynuyoruz cnm:=))
çıngıraklar almıştım 6-7 tane renkli ve değişik sesleri olan,onları sallayınca bakıyodu,inceliyodu sesini dinliyodu.
Sonra 2 ayı bitince ona playgo'nun eldiven şeklinde kuklası var her parmak farklı bi hayvan,ortasında da kitabı var avuç içinde ötüyo o kitap sayfaları filan var kumaştan,resimli gayet ilgi çekici masal anlatıyoruz o kitabı okuyoruz beraber,ali babanın çiftliği şarkısı söylüyoruz:)
Sonra yine playgo'nun kumaş içinde çıngırak olan topu var rengarenk onu aldık ona vuruyor artık dokunuyor yatağının üstüne astım ip geçirip çok sevdi.
Bu tarz oyuncaklarımız var işte öten hayvan figürleri filan şimdilik. 3 ayı bitti oturmaya başlasın küvetine atacak ördeklerimiz bile hazır:))
kızlar unnado da playskool müzikli rüyalar 38 tl
canım özelden msj at mailini ben yollıyım sana davet[/QU
Msj yolladım canım
fatmacım valla bn mmnun kaldım tommy den amaa hep aynı şeylerii izlemektn bıktım.gece yatkta eşimlee şu sen bu ben bu da zeynep demekten sıkıldmkızlar
aloynaver.com - Oyuncak Kiralama Servisi
diye bir oyuncak kiralama sitesi var
ben hiç kiraamadım(ama düşünüyorum)
ama kiralayan arkadaşlar var
çokta memnun kaldılar
oyuncakları özel bir sistemle dezenfekte edip özel poşetlerle yolluyorlarmış
istersen 1 aylık istersen 3 aylık istersen 1 yıllık kiralayabiliyormuşsun
eğer kırarsanız yada bebeğiniz oyuncağı beğenirse satın alabiliyorsunuz
geliş-gidiş kargo parasını ödüyormuşsun oyuncak sana geliyormuş
mesela 150-200 tl lik oyunaklar var bence almadan 1 ay denenmeli eğer çocuklar severse alınmalı yoksa hiç ilgi göstermiyorsa okadar para verilmemeli!
Duyururlur:)
tomy yıldızlı rüyalar aldım ama daha gelmedi kargoda
çok merak ediyorum
kızlar sevmezse ben odama alıp yıldızlara bakıp uyuyacağım
kızlarr bebiklerin ayak tırnaklarını kestinizmii
ben hiç kesmedimde baş parmağınınki biraz uzamış sankii
kızlarr bebiklerin ayak tırnaklarını kestinizmii
ben hiç kesmedimde baş parmağınınki biraz uzamış sankii
zug rica ederim canım
seda ben bi kere kestim ama sadece baş parmağını
fns canım ya kırılırsa oyuncak noluyomuş bi bilgin varmı bu konuda ben baktım şimdi siteye görremedim buarada süper bi bilgi saol canım valla fatma idolümsüün sıkı takipçinim :))
buyur canım
3 yumurta
1su bardagından 2 parmak eksik seker
1 paket içim çilekli puding(diger markalarla güzel olmuyor içimin gramajı fazla hem rengi pembe oluyor hem tadı çilek tadı oluyor)
yarım su bardagı sıvı yag
yarım su bardagı süt
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı un
yumurtayı sekeri ve toz halinde koydugumuz pudingi cırpıyoruz iyice sonra yag süt ekliyorz en sonda un
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?