canım gerçekten biz bayanlar kendi anne babamızdan ödün vermiyoruz ama söz konusu kendi ailemiz(eşimiz,çocuklarımız) olunca ilk planda onlar geliyor evimzi korumaya çalışıyoruz ama bu erkeklerin hepsi böyle sanırım ailelerine hiç söz ettimiyorlar haksızda olsalar ama kendileri sizn ailenizle ilgili yorumlarda bulunuyorlar bu yargıyı kolay kolay sildiremeyeceğiz büyük bir ihtimalle
bende istiyorumki 2 tarafa karşı nötr olalım eğer yanlış yapan biri varsa senin ailen benim ailem demeyelim haklı haksız diye tartışıp konuşalım istiyorum ama işte bu erkekler....
kafanı takmamaya çalış düşündükçe dahada sinir olursun çünkü
fadime canım demin yazdım silinmiş
erkekler bizim gibi düşünmüyorlar malesef
benim eşim 5 yıllık evli oldugumuzda anca analayabildi yeni bir yuvası oldugunu annesinden anca kopabildi peh
ama bazen hala anacı olur
bizde 6 kiloyuz şimdi 5 kiloyken geçtik 3 e 2 bacaklarını sıkmaya başlamıştı artıkk
darısı başımıza canım1 haftadırr düzelmeyee başladıı...2 gündür artık tam bir bebek uyuyoo oynuyoo gülüyoo ama ağlamıyoo...bizim emme problemimiz vardı gazdan dolayıı şimdii gayet güzel emiyoo...tam istediğim kıvamda olduu
kızlarr bebiklerin ayak tırnaklarını kestinizmii
ben hiç kesmedimde baş parmağınınki biraz uzamış sankii
Ay darısı basımza ıns.acaba bende gorubılıckmym kuzumun kendi kendıne uyucgı gunlerı :85:1 haftadırr düzelmeyee başladıı...2 gündür artık tam bir bebek uyuyoo oynuyoo gülüyoo ama ağlamıyoo...bizim emme problemimiz vardı gazdan dolayıı şimdii gayet güzel emiyoo...tam istediğim kıvamda olduu
kızlar moralim çoook bozuk geceden beri ağla ağl a içim parçalandı eşimle tartıştık dün sırf k p yüzünden.anladmki biz hala bi aile olamamışız o hala anne babasının peşinde bense evim korumaya çalışan bi kaplan gibi hissediyorum kendimi saldırı anını farkedip atılıyorum nefret ediyorum kp den nefrett
ben unnado dan alışveriş yapıorum bol bol.ama kapıda ödeme yok kredi kartı kullanıyolar
kızlar tam 3 aylığız...gaz,ağlamalar...vs hepsi bıçak gbii kesildii.geriyee güleç yüzlüü bi kız kaldıı...bu kız bnm mi inanamıyorum vallaaa pek uslandıı...kendi kndine oyunlr oynuyoo uyuyoo..çok cici oldu.darısı gazlı uyumyan bebiklere olsn[/QUOTE
maşallahdarısı başımıza inş.
henüz o konuya gelemedik biz el tırnaklarını yeni yeni kesiyoruzz canım :)
fadime canım demin yazdım silinmiş
erkekler bizim gibi düşünmüyorlar malesef
benim eşim 5 yıllık evli oldugumuzda anca analayabildi yeni bir yuvası oldugunu annesinden anca kopabildi peh
ama bazen hala anacı olur
ayhhh bi bizimki değilmiş yanii annesi babası diyince akan sular durur...
Burası biraz sakinleşmiş mi ne
ay benim çok hoşuma gidiyor böyle samimi samimi iyi oluyorfatmacım(samimiyetine dayanarak yazıyorum)bimdeki oyuncağı az önce eşime aldırdım.çok beğendim ve fiyatıda gayet uygun bence.çok sağol paylaştığın için.
ya bide portakallı kek tarifi vardı onuda alabilirmiyim (çok oluyorumbugün ama-durmadan tarif istiyom)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?