2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün bimde şirin piyanist diye bir oyuncak var bence mutlaka alın çok şekerrr
hayvan sesleri ve değişik melodiler var,fiyatıda çok uygun bence
sabahtan beri eylül çalıyor:)
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım ben bu yazıyı yzadıktan ve gönderdikten sonra kendime salakmıyım dedim ne üzülüüyosam gerçekten erkekler takmıyo kafalarona hiç bişeyi biz niye takıyoruz topladım kendimi şimdi bundan sonra taviz yok

Bende denedim su kremsantili kurabiyeyi harika oldu ama
sadece yarım tanecik yiyebildim yarısını da kayınvalideme verdim tadına bakim dedim bari
10 kisi misafir beklerken 20 kisi geldiler
Ucu ucuna yetti pastalar
Onlar yediler ben baktım ((

evet çok güzel anlatmışsın.erkeklerin büyümeleri baya bi zaman alıyor..

bizde 6 kiloyuz şimdi 5 kiloyken geçtik 3 e 2 bacaklarını sıkmaya başlamıştı artıkk

aynen 3 numaraya geçeli çok oldu dün tartıldı oğlum 6200 müş boyuda 62 cm olmuş göbek kısmı normal oluyo ama bazen bacakları bez yüzünden kızarıyo sıkışmış gibi bende 4 numaramı denesem diyorum 4 numara 6kgdan başlıyo sanırım.

darısı başımıza canım

kızlarr bebiklerin ayak tırnaklarını kestinizmii

ben hiç kesmedimde baş parmağınınki biraz uzamış sankii

sadece baş parmaklarını kestim bir kez

Ay darısı basımza ıns.acaba bende gorubılıckmym kuzumun kendi kendıne uyucgı gunlerı :85:

slm kızlar sabahtan beri kızım o kadar huysuzdu ki bugün anca baktım şöyle bi geçmişe.yaaa her sayfada kremşantili kurabiyeyle ilgili bişiler okudum valla onure oldum çok mutlu oldum işinize yaradıkça tarifi vermekle kendimi çok önemli bişi yapmış gibi hissediyorum,uçuyorum resmen hepinizi öptüm kızlar kremşantili kurabiyeler size süt olarak geri dönsün inşallah AMİNNNNNNNN

kızlaarrrr sizden aldığım cesaretle oğlumu tek başıma yıkadım ilk kez

hiç ağlamadı maşallahh.aksine ben onla konuştukça güldü bana.mis gibi oldu valla tahminimden kolay oldu emdi şimdi mışıl mışıl uyuyooo

ohhh sanırım ben bu annelik işini kıvırıcammm

fatmacımm bayıldım oyuncağa ayy bitmişmidirkii yaaa eşim gelince bi koşu gidip baksammıkiii

kızlarr bebiklerin ayak tırnaklarını kestinizmii

ben hiç kesmedimde baş parmağınınki biraz uzamış sankii

Bende daha kesemedim canim ancak uyurken diyorum ozamanda alt degistircem sanip hemen uyaniyor.bi cosku bi heycan tekrar uyuyuncaya kadr benOluyorum o yuzden birak daginik kalsin diyorum

fatmacım(samimiyetine dayanarak yazıyorum)bimdeki oyuncağı az önce eşime aldırdım.çok beğendim ve fiyatıda gayet uygun bence.çok sağol paylaştığın için.

kıslar ben aksam ve bu sabah metpamid içtim ancak beni çok kötü yaptı . Sersemlik ve kafamı kaldıramadım iyi ki annemin yanındayım iyi geliyordu belki ama devam edemeyeceğim yan etkilerini yapabilir ( bende yine küçük bir isnistaya girmişimdir :) ) dikkatli olun istedim.

bütün erkekler aynı :2:

ben unnado dan alışveriş yapıorum bol bol.ama kapıda ödeme yok kredi kartı kullanıyolar

canım bebefix var kapıdan ödemeyi kabul ediyor

fatmacım(samimiyetine dayanarak yazıyorum)bimdeki oyuncağı az önce eşime aldırdım.çok beğendim ve fiyatıda gayet uygun bence.çok sağol paylaştığın için.
ay benim çok hoşuma gidiyor böyle samimi samimi iyi oluyor
abla bile diyebilirsiniz:)

ya bide portakallı kek tarifi vardı onuda alabilirmiyim (çok oluyorumbugün ama-durmadan tarif istiyom)

portakallı kek

4 yumurta

7 yemek kaşığı şeker

7 yemek kaşığı un

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

1 portakal kabuğunun rendesi

yarım çay bardağı sıvıyağ

yapılışı normal kek gibi aynı

önce şekerle yumurtayı çırp sonra diğerlerini ekle karıştır

önceden ısıtılmış 180 derce fırında pişir

işi sosunda

sos için

1 portakal kabuğunun rendesi

2 portakalın suyu

4 yemek kaşığı şekeri kaynat 10 -15 dakika kadar

Sonra kek fırından çıkar çıkmaz sıcak kekin üstüne dök bu sosu

enfesss oluyor helede kokusuuu

afiyet olsun

çocuk doktoru arkadaşım Metpamidi kesinlikle kullanma dedi,süte geçiyor ve çocuklarda yan etkisi oluyor,pek çok hasta geldi bize dedi........2 gündür içmiştim çok pişman oldum çok......2 tane içtim ama inş. Güneşime bişey olmaz hemen kestim zaten bir daha içmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…