2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaaa üzüldüm şimdi
sütümde baya artmıştı:18:
bende içmeyeyim artık
pazartesi yeni şişe alacaktım paylaştığın çok iyi oldu canım!

ben çıkıyorum kızlar
eşimin işi varmış bilgisayarda
laptopu çıkarmakta zor geliyor
hazır kızlar yatmışken bende yatıp dinleneyim
yarın akşama misafir var iş çook Ç:)
öptümm
iyi geceler

fatmacım(samimiyetine dayanarak yazıyorum)bimdeki oyuncağı az önce eşime aldırdım.çok beğendim ve fiyatıda gayet uygun bence.çok sağol paylaştığın için.

yaaa bende kocamı yolladımm oda trampet almış gelmişş.bu diill didim bu vardı pat pat vurur dedii.peehhhh neyse buda güzel ama şimdi oynayamaz 6-7 aylık olması lazım.

misafirler geldi gittii içim açıldı valla uslu çocuklu hoş sohbet insanları çok seviyorum.4 yaşında bi oğlu vardı meteye masal anlattı hopladı zıpladı metede bi sevdiki sorma güldü ona.anneside çok cana yakındı hiç bilmişlik yapmadı tecrübeli anne olmasına rağmen.çok sevdim

yarında abime giddicez gündüz.akşama eskişehirden yatılı misafir gelecek.sizdenn iyi olmasın çok iyi sevdiğimiz bir arkadaşlar yemeği dışarda yicez o yüzden yarında rahatımm.ama pazara bişiler düşünmek lazımm yemeği dışarı çıkarttırsam kahvaltı var neyse onuda ozaman düşünürümm

oğlan bugünde 11 gibi yattı.dünde aynı saatte yatmıştı şöyle bi düzen yapabilsemm ne iyi olacak bende bi duş alsam misss olacak valla ama buraya geldim koşa koşa

facede var ama dur yazimm yinee
1 pk krem şanti
1 su bardağı sıvı yağ
un

karştır hamur yap fırına sür çıkınca ılıkken pudra şekeri dök yeeee afiyet olsunn

cnm ben facete yokum eski face kapanmış yeni adres ne

buarada şiimdi metehanın fotolarına baktım banyo yaparken ki fotosunu oğuzhana benzettim

Selam güzel anneler...
Herkes bebişini uyuttu galiba :)
Bizimkinin de uyku düzeni oluştu Allah'a şükür.Her akşam 8:30 gibi banyosunu yapıyo ve 9-9:30 gibi de uyuyo. Tabii olan bize oluyo, hiçbir yere gidemiyoruz :95:

Ya kızlar size bir şey soracam. Sizinde karnınız çok yumuşak mı? Benim ki lıkır lıkır, hamur gibi ve şu çizgi de gitmedi hala.Çok sinir oluyorum ya Akşam da eşim dalga geçer gibi oldu ben de küstüm konuşmuyorum şimdi

kızlar unnado da andy wawa ürünlerinde indirim diyor ama bebeshopta tüm elbiseler daha ucuz haberiniz olsun...

iyi geceler kızlar
moralim bozuktu bir haftadır eşimle tartışıp duruyoruz toprak doğduktan sonra.yeni yeni düzeldi aramız..bu erkekler hiç anlayışlı değil hiç..hamileyken daha bi ilgi alaka toprak doğdu senle işim bitti der gibi ne sohbet ne muhabbet.daralıyorum bunalıyorum iyice dünyaya geldiğime bin pişman ediyo bazen..

sl kızlar..bu saatlerde ilk defa foruma yazıyorum..uyku tutmadı beni...
kızlar kahve içiyormusunuz..bir zararı var ı acaba..geçenlerde gece kahve içip yatmıştım ve gece ve ertesi gün baya sütüm olmuştu..acaba kahveden mi oldu diye tekrar içip denemek istiyorum...zararı olur mu acaba..

bide eşim bugün bebek arabası aldı bimden tam yatar olmuyo 6.aydan sonra kullanın diye yazıyo napıcam şimdi onada moralim bozuldu.toprakta yaklaşık 1 haftadır gece 12 1 gibi yatıp sabah 5 te 6 da kalkıyodu bugünde uyumuyo.kucağıma alırken ayağını acıttım az bişey ağladı sustu içim gitti yaa.ondanmı huzursuz acaba.genzinede hep maması kaçıyo aklım gidiyodu bugün az daha

slm fufuka kafeinle ilgili bi yazı var linkte
Kknsan - Anne st ve kafein

canım aynı durum bende de var..eşimle sohbetimiz iyice azaldı..eski muhabbetimiz yok..sanırım bu normal bir durum..umarım geçicidir de eski düzenlerimize döneriz..yoksa git gide soğuyacağım((((
canını sıkma olur mu..inş bu huzursuzluklar geçer..

inşallah canım...

bu neymiş kız
kaçırmışım ben :))

tarifi face e eklesene canım:)

Face demisken beni de Facebook gurubuna ekleyebilir misiniz? Ben cepten İnternet'e giriyorum ve bu sitenin yazı yazma sayfası oldukça yavaş. Cogu zaman useniyorum yazmaya. Beni eklerseniz hayatım bayağı kolaylaşacak adım gozdem fulya kaya. Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…