2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar..

Dün Görümcemler yemeğe geldi gece 1e kadar oturdular, iyiki kek kurabiye ve poğaça yapmışım bide onlar yendi kahveyle :}

eşimde bi haller var havayı güzel gördümü hadi çıkalım diyor ki gezmeyi sevmezdi adam çok değişti..

uygun fiyatlı bi oyun halısı almak istiyoruz kızlar kampanya falan görürseniz haber verirmisiniz..

etimek tatlısı tarifi veren olmuş bende daha kolay tarifi var yazarım bi ara 10dk da hazırr oluyor..

gunaydın kızlarrrr
dun aksam bızım hanıma cıbı cıbı yaptırdık sonra mamasını yedı ve guzelce uyudu...guzelce dıyorum cunkuuuuuuuuuuuuu saat aksam 9dan gece saat 4e kadar... rekor kırdı pamugum bu sefer normalde karnını 12 gıbı doyurup terkar uyuturdum ama bu sefer yapmadım....masallahhh kızıma.....bende erken yatsaydım supper olacaktı ama uyuyamadım...gelınımız 7,5 aylık hamıle ve aksam kanaması olmus hastaneye goturmusler meraktan sıkıntıdan uyuyamadım....gece uyandık mamamızı yedık saat 8de tekrar uyandık suan uyanıgız ama gözler gıdıyor.....herkese guzel bır haftasonu dılıyorum.......

gunaydın canım bende oyun halısı almak ıstıyorum ınsallah uygun bısey buluruz

aynı sıkıntıyı bende yasıyorum canım bosver bazen cok anlayıssız oluyorlar bencıl oluyorlar ha bırde cocouk olduktan sonra senın dedıgın gıbı sadece cocugum var gıbısınden davranıyorlsar gecen bızde konusmadık hıc butun gun kızıyla ılgılendı sen kımsın der gıbı.....konustum bende dedım cok degıstın ben degıl sen degıstın dedı bana
takma derım evet ınsan uzaklasıyor soguyor ama neyapalım zamana ıhtıyacımız var herseyın yerıne oturması ıcın....

gunaydın canım bende oyun halısı almak ıstıyorum ınsallah uygun bısey buluruz

İnşallah Buluruz Canım

oyun halısı ıcın mıgrosa bakın kızlar fatmacıgım 35e aldı gayet de guzel oldugunu soyledı

baktım canım da kalırmı hiç 35 tl olan oyun halısı bu hafta sonu da şehrin dört bi yanındaki migroslara bakıcaz geen hafta sonu bizim burdakilerden hiçbirinde kalmamıştı sanal markette de yok

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk-buyuturken/439743-misafir-cocuk-icin-iyi-egitim-firsatidir.html

ne kadar doğru bişey yabancıların misafirlerin yanında huysuzlanmasını önler bu çocuğun ve byle büyür çok mantıklı geldi bana..

günaydın güzel anneler ve şirirn beekleri benim ki hala uyuyo ddün akşam misafirliğe gittik bi ağladı orda yoruldu uyyudu sonra 23 :00 emzirdim bi uyudu sabah 5 e kadar allahtan bende yatmıştım erken baya uyudum ama alışkanlık olmuş bende gece 3 saate bir uyanıyorum bebek hala uyuyorken:)

http://www.bebegimveben.com/04-uyku.asp

Ayy 3 Aylık Olunca Gerçekten Bu Uyku Düzenine Giriyorlar mı? Tecrübeli Anneler Hıı Böyle mi Oluyor* Ayy Nasıl Sevindirik Oldum Okuyunca Anlatamam :}

günaydın kızlar.bende eşimi yollamıştım bimde ne var ne yok almış oğlu için.piyano trampet uçak..konu oğlu olunca...

teşekkürler.hem tarif hemde samimiyetin için.

kızlarrr bısey sorcam sıze özellıkle mama kullanan arkadaslarım fıkırlerınızı beklıyorum....aptamıl kullanıyordum kaka yapamama sorunumuz vardı bırde conformıl alıp deneyeyım dedım hanı duzeltır belkı dıye normalde 3 4 gunde bır yapıyordu kullanmaya basladıgımdan bugune kadar 2gune dustu hanı hosumada gıttı acıkcası ıctıde kızım sımdı asıl sorum su aptamıl ıctıkten sonra kusuyordu hem peynır kesıgı gıbı hemde sulu cok kusuyordu 4 gundur conformıl kullanıyorum ve kusması gozle gorulur derecede azaldı hatta bazen gazı cıkıyor uyuyor hemen kusma yok sızce conformılın bır etkısımı?kusması mı ıyı kusmaması mı?devam edeyım mı conformıle?ne dersınız kafam karıstı....

Son düzenleme:
günaydın cici anneler

sanırım bizimde yavaş yavaş uykumuz düzene giriyo gibi.dünde 11 de yattı kuzum 3te uyandı.ayy eşime sinir olduummm yaaa.3te uyandı ya metehan eşiminde uykusu kaçmış olacakki o kalktıı.normalde kalkmazzz.oğlum ağlamıyodu sinyal veriyodu aldı kucağınaa alma dedim halbukii altını açalım dedi.açma dedim daha saati gelmedi sabaha karşı açıyorum ben alışmasın diye.açtı yinede bu aradada seviyo oğlanı ışığıda açtıı.tabi benimkinin uykusu iyice açıldıı.deli oldumm altını açtı sildii kaçtı içeri sen bağla dedi gitti tv nin karşısına oturdu.neyse ben değiştim altını emzirdimm gözleri kayıyo ama uyku dağıldı bikere salla sallaa 1 saaat uğraiştımm

sonra sinirimi alamadım gittim eşime çattım.sen niye lafımı dinlemiyosun ben hiç geceleri sallamam hemen uyur sen açtın uykusunu falan diye.oda kendini savunuyoı ama uyanmıştı çok tatlıydıı gülüyodu falann.ya dedim senin uykun yok ondan böle yapıyosun her gün kıçını devirip uyuyosun ama naber dedimm.getir ben uyutayım diyo bide dokunma sakın yatağından kaldırma dedimm hışımla yattımm

uykumun arasında hala sinirden söyleniyodum yaniii

sabah muzlu pastayı yaptım kızlarr güzel oldu gibi tadına bakmadımm 1 gün beklesin.benim fırınım mini fırın malzemeleri yarı yarıya azalttım.

arada boyle babalıkları tutmuyormu bızı delı edıyorar bende sureklı uyarırım sunu yapma bunu yapma gecen aksam aynı dava oldu senınkıne benzer dıyorkı bu cocuk nıye dalmıyor eeeeeeee ısıgın ortasına getırırsen coocuk dalabılır mı uykuya gıttım odasında uyuttum cok sukur uyudu fazla surmedı.....

kızlar şu korunma işini sorucam ben sizee.

hala spiral taktırmayan varmı benim gibi

sezeryan oldum 60. gün doktora kontrole gittimm.herşey yolunda dedi.korunma hakkında bişi demedi ben sordumm anlattı.ama hiç bişi demedi ben spral düşünüyorum dediğimdede adet olmadanda takarız sorun olmaz dedi ama benim için sen muayenede bile rahatsız oluyosun zor olur dedi.bide spiralşe ilgili olabilecek sorunlardan bahsetti anlamadım niye öyle dedi ee tabi benimde aklım karıştı öylecee döndümm

eee ama nolacakk şimdii.napıcamm bilemedimm.daha adette olmadım zaten.prezarvatif kullandık bizz.ama nereye kadarr.kazaya kurban gitmek istemiyorum.Allah korusun.bi akıl verinn

günaydın kızlar
biz sünnetimizi olduk dün,allaha şükür herşey yolunda gitti,uygar da iyi çok şükür
gece de sorun yaşamadık
yanlız ameliyathaneden çıktıktan snra ilk 5 saat fln zordu,korkmuş galiba çok ağladı ama 5 saatin 3 ünde uyudu uyank olduğu 2 saatte fln ağlamıştr anca,eve gelnce sakinleşti zaten.

orada sağma makinası,biberon,emzik,fazladan alt açma,fazladan kıyafet-çorap lazım oluyo,lokal anestezi yapıldı,öncesinde uyuşturucu bi krem daha sürdüler,iğnenin acısını da duymasn die. ameliyathanede de ağlamamış maş. oğluma
krem fln sürülmeden önce 50 ml süt sağdırılar ve içine toz şeklinde bi ilaç karıştrdılar,bebeğe içirdik,sakinleştrp uyutuomuş,ama uygarı çok uyutmadı,uyanıkmış ameliyathande.

şimdi de oldukça iyiyiz korkmayın kızlar,biz toplasan 2 saat fln zorlanmışızdır yani.

sedacım inş. çıkmamışsndır

ben taktırmadım dusunmuyorum da ama bu korunma davası bayagı benıde sıkıyor kokruyorum acıkcası ama sutum kesılmek uzere damla damla buyuk ıhtımal hap kullancam.....daha öncede kullanmıstım bır ya etkısını gornedım bende gıdınce soracagım doktora.....arkadasımla konustum bıraz önce onun da 8 aylık bebegı var ve taktırmıstı sımdı cıkartıracakmıs yara olmus alerjı yapmıs bunyesı hassas olunca bırde hıc regl olmamıs dogumdan sonra spıralın etkısıymıs doktor gel cıkaralım demıs...bazı bunyeelre yaramıyor anlasılan canım bılemıyorum neyapacagız bu korunma ısını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…