Günaydın Kızlar..
Dün Görümcemler yemeğe geldi gece 1e kadar oturdular, iyiki kek kurabiye ve poğaça yapmışım bide onlar yendi kahveyle :}
eşimde bi haller var havayı güzel gördümü hadi çıkalım diyor ki gezmeyi sevmezdi adam çok değişti..
uygun fiyatlı bi oyun halısı almak istiyoruz kızlar kampanya falan görürseniz haber verirmisiniz..
etimek tatlısı tarifi veren olmuş bende daha kolay tarifi var yazarım bi ara 10dk da hazırr oluyor..
iyi geceler kızlar
moralim bozuktu bir haftadır eşimle tartışıp duruyoruz toprak doğduktan sonra.yeni yeni düzeldi aramız..bu erkekler hiç anlayışlı değil hiç..hamileyken daha bi ilgi alaka toprak doğdu senle işim bitti der gibi ne sohbet ne muhabbet.daralıyorum bunalıyorum iyice dünyaya geldiğime bin pişman ediyo bazen..
oyun halısı ıcın mıgrosa bakın kızlar fatmacıgım 35e aldı gayet de guzel oldugunu soyledı
gunaydın canım bende oyun halısı almak ıstıyorum ınsallah uygun bısey buluruz
oyun halısı ıcın mıgrosa bakın kızlar fatmacıgım 35e aldı gayet de guzel oldugunu soyledı
facede var ama dur yazimm yinee
1 pk krem şanti
1 su bardağı sıvı yağ
un
karştır hamur yap fırına sür çıkınca ılıkken pudra şekeri dök yeeeeafiyet olsunn
yaaa bende kocamı yolladımm oda trampet almış gelmişş.bu diill didim bu vardı pat pat vurur dedii.peehhhh neyse buda güzel ama şimdi oynayamaz 6-7 aylık olması lazım.
misafirler geldi gittii içim açıldı valla uslu çocuklu hoş sohbet insanları çok seviyorum.4 yaşında bi oğlu vardı meteye masal anlattı hopladı zıpladı metede bi sevdiki sorma güldü ona.anneside çok cana yakındı hiç bilmişlik yapmadı tecrübeli anne olmasına rağmen.çok sevdim
yarında abime giddicez gündüz.akşama eskişehirden yatılı misafir gelecek.sizdenn iyi olmasın çok iyi sevdiğimiz bir arkadaşlar yemeği dışarda yicez o yüzden yarında rahatımm.ama pazara bişiler düşünmek lazımm yemeği dışarı çıkarttırsam kahvaltı var neyse onuda ozaman düşünürümm
oğlan bugünde 11 gibi yattı.dünde aynı saatte yatmıştı şöyle bi düzen yapabilsemm ne iyi olacak bende bi duş alsam misss olacak valla ama buraya geldim koşa koşa
ay benim çok hoşuma gidiyor böyle samimi samimi iyi oluyor
abla bile diyebilirsiniz:)
portakallı kek
4 yumurta
7 yemek kaşığı şeker
7 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 portakal kabuğunun rendesi
yarım çay bardağı sıvıyağ
yapılışı normal kek gibi aynı
önce şekerle yumurtayı çırp sonra diğerlerini ekle karıştır
önceden ısıtılmış 180 derce fırında pişir
işi sosunda
sos için
1 portakal kabuğunun rendesi
2 portakalın suyu
4 yemek kaşığı şekeri kaynat 10 -15 dakika kadar
Sonra kek fırından çıkar çıkmaz sıcak kekin üstüne dök bu sosu
enfesss oluyor helede kokusuuu
afiyet olsun
arada boyle babalıkları tutmuyormu bızı delı edıyorar bende sureklı uyarırım sunu yapma bunu yapma gecen aksam aynı dava oldu senınkıne benzer dıyorkı bu cocuk nıye dalmıyor eeeeeeee ısıgın ortasına getırırsen coocuk dalabılır mı uykuya gıttım odasında uyuttum cok sukur uyudu fazla surmedı.....günaydın cici anneler
sanırım bizimde yavaş yavaş uykumuz düzene giriyo gibi.dünde 11 de yattı kuzum 3te uyandı.ayy eşime sinir olduummm yaaa.3te uyandı ya metehan eşiminde uykusu kaçmış olacakki o kalktıı.normalde kalkmazzz.oğlum ağlamıyodu sinyal veriyodu aldı kucağınaa alma dedim halbukii altını açalım dedi.açma dedim daha saati gelmedi sabaha karşı açıyorum ben alışmasın diye.açtı yinede bu aradada seviyo oğlanı ışığıda açtıı.tabi benimkinin uykusu iyice açıldıı.deli oldumm altını açtı sildii kaçtı içeri sen bağla dedi gitti tv nin karşısına oturdu.neyse ben değiştim altını emzirdimm gözleri kayıyo ama uyku dağıldı bikere salla sallaa 1 saaat uğraiştımm
sonra sinirimi alamadım gittim eşime çattım.sen niye lafımı dinlemiyosun ben hiç geceleri sallamam hemen uyur sen açtın uykusunu falan diye.oda kendini savunuyoı ama uyanmıştı çok tatlıydıı gülüyodu falann.ya dedim senin uykun yok ondan böle yapıyosun her gün kıçını devirip uyuyosun ama naber dedimm.getir ben uyutayım diyo bide dokunma sakın yatağından kaldırma dedimm hışımla yattımm
uykumun arasında hala sinirden söyleniyodum yaniii
sabah muzlu pastayı yaptım kızlarr güzel oldu gibi tadına bakmadımm 1 gün beklesin.benim fırınım mini fırın malzemeleri yarı yarıya azalttım.
ben taktırmadım dusunmuyorum da ama bu korunma davası bayagı benıde sıkıyor kokruyorum acıkcası ama sutum kesılmek uzere damla damla buyuk ıhtımal hap kullancam.....daha öncede kullanmıstım bır ya etkısını gornedım bende gıdınce soracagım doktora.....arkadasımla konustum bıraz önce onun da 8 aylık bebegı var ve taktırmıstı sımdı cıkartıracakmıs yara olmus alerjı yapmıs bunyesı hassas olunca bırde hıc regl olmamıs dogumdan sonra spıralın etkısıymıs doktor gel cıkaralım demıs...bazı bunyeelre yaramıyor anlasılan canım bılemıyorum neyapacagız bu korunma ısını....kızlar şu korunma işini sorucam ben sizee.
hala spiral taktırmayan varmı benim gibi
sezeryan oldum 60. gün doktora kontrole gittimm.herşey yolunda dedi.korunma hakkında bişi demedi ben sordumm anlattı.ama hiç bişi demedi ben spral düşünüyorum dediğimdede adet olmadanda takarız sorun olmaz dedi ama benim için sen muayenede bile rahatsız oluyosun zor olur dedi.bide spiralşe ilgili olabilecek sorunlardan bahsetti anlamadım niye öyle dedi ee tabi benimde aklım karıştı öylecee döndümm
eee ama nolacakk şimdii.napıcamm bilemedimm.daha adette olmadım zaten.prezarvatif kullandık bizz.ama nereye kadarr.kazaya kurban gitmek istemiyorum.Allah korusun.bi akıl verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?