2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun cok sukur atlatmıssınız masallah ogluna....artık küçük herıf tam anlamıyla:)

Geçmiş Olsun Canım Maşallah Oğluna Üzmemiş Annesini Babasını.. Erkek Olmuş Şimdiden.. Darısı Bizimkilerin Başına İnşallah

uzak dururlar dururlar en olmadık zamanda sevecekleri ilgilenecekleri falan tutar ayy bizimkide öyle yaa açma ışığı yok, konuşma yok, inat yapar gibi yatak odasına getiriyorum çocuğu uyutuyorum muhabbete başlıyor yuh yani..

Allah boşuna cenneti ayaklarımıza sermemiş sağlı sollu sabır testindeyiz,ee cennete girmek de kolay olmasa gerek ;}

bu arada ellerine sağlık evdekileri tüketiyim onu da denerim bi ara güzel bişeye benziyor :}

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

Günaydın.

Burcu gözünaydın erkek oldu maşallah :)

Seda ben de taktırmadım, çok da korkuyorum, ama en az 1 defa adet ol dedi bana doktorum, olmadım henüz...

Valla Bana Regli Bekletmedi Doktor İlişki Olmadığı İçin Zaten Hamile Kalma Gibi Bi Durumum Yoktu Rahat Rahat Gittiğim Gibi Taktı Spirali :} Gerçekten 10-20 saniye bişey sürdü ben taktıını bile anlamadım daha hazırlıyor zannederken bi de baktım ki kalkabilirsin dedi.. ben tabi şok :}

Günaydın.

Burcu gözünaydın erkek oldu maşallah :)

Seda ben de taktırmadım, çok da korkuyorum, ama en az 1 defa adet ol dedi bana doktorum, olmadım henüz...

ohoooo bana 6 ay daha regli olmayabilirsin didi doktoorr.ben 6 ay daha tedirginmi olucam yanii.
gerçi benim teyzem spiralle hamile kalmıştı ahada korkutayım siziii
paradise sen normalmi yapmıştın doğumu şekerim.normal yapanlara vız geliyorda bu taktırma işlemi.çünkü doğumu görmüş birine bu işlem leblebi çekirdek gelüürrdeee

kzılar yaa kızım gece 5 saat uyudu.uyandığında emzirdim toplam 2 dk sürdü emmesi.çok kısa bir süre.sütüm var ama uzun uzun emmedi.5 saat içinde hiç mi acıkmadı bu yaa.zaten 1 haftadır bir hallr oldu emerken memeyi bırakıyor tekrar alıyor.oyun oynar gibi yapıo.acaba emmek mi istemiyor
böyle bir durumla karsılasan var mı?

dün çıngıraklı çoraptan bahsedilmiş.ben almıştım daha önce playskoolun.çok hoşuna gitti.ayakları dewamlı hava miniğimn.

evet normaldi benim doğum 4 kilo normal doğum ondan rahat gelmiş olabilir spiral haklısın evet regl olmayabilirsin bence git doktora belki bi ihtimal test ister ama ona bile gerek kalmayabilir..

valla dediğin gibi onda da risk vara sordum ne kadar korur bütün korunma yöntemleri cerrahi yöntemler hari %99dur dedi Hepsinde %1 hamile kalma riski varmış.. ama eşimin korunmasına güvenemedim valla ne yalan söyliyim ne zman ne olcağımız belli olmuyor hap da kullanmak istemiyorum emziriyorum ne kadar olsa sütün kalitesini azaltıyor tek çözüm yolu o geldi bana valla :}

bizde de aynı yöntem cnm ama ben spirali hiççç düşünmüyorum bile böyle devam mecburen sonra belki hap kullanırım.zaten 2. çocuktan sonra bağlatıcam tüpleri

geçmiş olsun küçük erkeğe

FATMACIM bimdeki minik org tavsiyen için tşkler dün Öykü hnm çok huysuzdu ve ben de çok daralmıştım.akşam kociş gelince emzirdim kızı çıktım.hem alınacaklar vardı zaten hem de şu bimdeki oyuncagı aldım hava aldım yürüdüm biraz ohhh :) akşama misafirlerimiz var yine.kremşantili kurabiyeyle pudingli kek yaptım.kekin üüstüne de çilekli puding pişirip döktüm.çilek dilimleyip üzerine öyle servis edicem.tuzluları da kociş azsonra işten gelince yapıcam temizlik falan da yapıcaz daha ooo bisürü iş ya bu misafirler haftasonunu bekliyolarya gıcık oluyom ben bu duruma.zaten bi haftasonumuz var 1,5 gün.onda da gündüz hazırlık akşam misafir ağırlamakla geçiyo

al bendende o kadar ankarada dr um takacaktı (regl olmana gerek yok dedi ) saf gibi eşimi dinleyp taktırmadım şimdi sıkıntısını ben çekiyorum...

canım bebekler bazen sadece susadıkları için bile emebilirler.. karnı doymasa uyumaz durmaz bence.. benim kızımda bazen öyle emip çıkarıyo sonra düzeliiyo..

dün kızım saat 11 de yattı sabah 6 da kalktı ama ben saat 3 e kadar uyuyamadım sinirden

annem bel fıtığı sebebiyle ufak bi op geçrdi ağrıları fazlaymış gün boyu konuşamadım sinirim bozuldu bide uzakta olunca ddaha çok merak ediyor insan.. akşam kv ler geldi eşim 2 gün nöbetçi olacağı için Allah ım espriler kahkahalar havada uçuşuyo eşimde bi neşe b neşe sinir oldum. ben zaten ailemden uzaktayım ve üzerine annem rahatsız insan bi düşünür dimi nerdeeeeeee!!!!! ben Ceren in yanında ne pc açıyorum ne televizyon nede yanında cep tel. le konuşuyorum.. bide üstüne kp almış telefonu eline kardeşine kızın sesini dinletiyim die telefonu uzatmasın mı iyice çıldırdımmmm aldımçocuğu emzircem die odaya geçtim uyuyana kadar 2 saat yanlarına gitmedimm... sonrada onlar uyuduu zaten .herkes uyuyunca bde tartıştık... bide zeytinyağı gibi üste çıkıyo.. Sabahta işe gitti bende hiç kalkmadım oda beni öpmeden çekti kapıyı çıktı şu saat oldu aramadı hala...ararsa bende açmıycam 2 gün yok bakalım ne yapacak

cnm ben facete yokum eski face kapanmış yeni adres ne

buarada şiimdi metehanın fotolarına baktım banyo yaparken ki fotosunu oğuzhana benzettim
face adresini gönder özelden eklyelim seni

aynen cnım sönmüş balon gibi hissediyorum karnımı..

aldırma güzelim ya arada saçmalıyorlar öyle şimdi çocuklarını ön pplana aldı hepsi bizi görmüyorlar.akılları başlarına gelir yakın zamanda

kafeinsiz kahva var onu dene istersen .nescafeydi sanırım markası ..

seda aynı durumdayız .ben hiç anlamıyorum bu işten .spiral en iyisi gibi geldi ama bilemedim.

hayır canım kızın büyüyor.aç olsa 5 saat uyuyamaz.artık meme felan oyuncak ona göre:))

[( ya bu misafirler haftasonunu bekliyolarya gıcık oluyom ben bu duruma.zaten bi haftasonumuz var 1,5 gün.onda da gündüz hazırlık akşam misafir ağırlamakla geçiyo

[/B]
[/QUOTE]herkes kendi rahatını düşünüyor genelde.bizdeki dorun daha fazla .hafta içi gelirler eşim akşlam geç geliyor işten.pazar gün gelin diyoruz ertesi gün iş var diyorlar.bizim aynı gün iş var duyan yokk(

Son düzenleme:
kızlarrr 778.sayfada bısey sormustum yardım edın fıkır verın yahuuuu......mamayla ılgılı

Son düzenleme:
sempatık aptamılı ben de begenmedı sancı yaptı bebelac kullanıyorum bugun comformıl alıp deneyecegım.
Yalnız su var elvın gazını cıkaramayınca kusuyor o sekılde cıkıyor.bu demekkı kusma azaldıysa gaz yapmıyor ayrıca comformıl de bagırsak duzenleyıcı ıcerık var

ayy bende kızımı tek başıma yıkamak istiyorum artık ..nasıl yıkadın canım banyoda kucağında falan mı..?benim kızım 6500 kilo oldu küvetinde filenin üzerinde yıkayamıyorum

mrb kızlar ay bu sabah cok şapsaldım ben Eflin 8bucukta uyandı emdi gülücükler sacıyor oynadık birlikte sonra aglamaya basladı anlam veremedim gezdiriyorum susmuyor gazını cıarmaya calısıyorum gaz yok emzirmeye calısıyorum emmiyor sasırdım kaldım eşim altını acalım dedi o sırada dank etti kafama sabah kalktıgında bezini almayı unuttum kızın gece acmıyorum zaten uyanmasın diye saatlerce çişli bezle durdu kuzum vicdan azabı cektim sırtına kadar cıkmıs hemen yıkadık şimdi uyuyor insan nasıl altını almayı unutur

ben hap kullanırken hamile kaldım kızıma napcaz şimdi ne kullanıcam ben cok korkuyorum en iyi kounma hiç bişi yapmamak diye kacıyorum

selam kızlar, haftasonu gezmeye götürüyoruz oğluşumu Tekirdağa. hem burası hem face sayfalar uçup gidiyor, 2 gün çok fazla kaynatmayın hızınıza yetişemiyorum sonra.
herkese keyifli bir haftasonu diliyorum
kendinize& bebişlerinize iyi bakın

ya şu face deki gruba beni de ekleyiverin artık yaw,fransz kaldım wallaha

bu arada iyi dilekleriniz için çok tşkrler kızlar,darısı yaptrmayanların başına

tünaydın kızlarrr
sadece 2 sayfa okuyabildim
büyük kızım dünden beri hasta kusuyor ateşi var sanırım midesini üşütmüş
bugün misafir gelecekti sabahtan temizlikçi geldi
tam pasta böreğe başlıyrdum aradılar bugün derbi maç varmış pazartesi gelelim diyor
hiç gelmeyin diyesim geldi
derbi maç yüzünden misafirlik iptalmi olur ya hazırlık yapsaydım anlayışsızlar 2 çocukla demi yani
offff şimdi yemek yapacagım moralim bozuk
allahtan bahaneyle ev temizlendi:)))
şimdilik öptüm

ben günde 1 Türk kahvesi 1 nescafe içiyorum genelde:)

canım benimkide öyle
il 6 ay onun üzerine anakucağı koyup bebeği öyle sürüyorduk arabayla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…