günaydın kızlar
biz sünnetimizi olduk dün,allaha şükür herşey yolunda gitti,uygar da iyi çok şükür
gece de sorun yaşamadık
yanlız ameliyathaneden çıktıktan snra ilk 5 saat fln zordu,korkmuş galiba çok ağladı ama 5 saatin 3 ünde uyudu uyank olduğu 2 saatte fln ağlamıştr anca,eve gelnce sakinleşti zaten.
orada sağma makinası,biberon,emzik,fazladan alt açma,fazladan kıyafet-çorap lazım oluyo,lokal anestezi yapıldı,öncesinde uyuşturucu bi krem daha sürdüler,iğnenin acısını da duymasn die. ameliyathanede de ağlamamış maş. oğluma
krem fln sürülmeden önce 50 ml süt sağdırılar ve içine toz şeklinde bi ilaç karıştrdılar,bebeğe içirdik,sakinleştrp uyutuomuş,ama uygarı çok uyutmadı,uyanıkmış ameliyathande.
şimdi de oldukça iyiyiz korkmayın kızlar,biz toplasan 2 saat fln zorlanmışızdır yani.
sedacım inş. çıkmamışsndır
günaydın kızlar
biz sünnetimizi olduk dün,allaha şükür herşey yolunda gitti,uygar da iyi çok şükür
gece de sorun yaşamadık
yanlız ameliyathaneden çıktıktan snra ilk 5 saat fln zordu,korkmuş galiba çok ağladı ama 5 saatin 3 ünde uyudu uyank olduğu 2 saatte fln ağlamıştr anca,eve gelnce sakinleşti zaten.
orada sağma makinası,biberon,emzik,fazladan alt açma,fazladan kıyafet-çorap lazım oluyo,lokal anestezi yapıldı,öncesinde uyuşturucu bi krem daha sürdüler,iğnenin acısını da duymasn die. ameliyathanede de ağlamamış maş. oğluma
krem fln sürülmeden önce 50 ml süt sağdırılar ve içine toz şeklinde bi ilaç karıştrdılar,bebeğe içirdik,sakinleştrp uyutuomuş,ama uygarı çok uyutmadı,uyanıkmış ameliyathande.
şimdi de oldukça iyiyiz korkmayın kızlar,biz toplasan 2 saat fln zorlanmışızdır yani.
günaydın cici anneler
sanırım bizimde yavaş yavaş uykumuz düzene giriyo gibi.dünde 11 de yattı kuzum 3te uyandı.ayy eşime sinir olduummm yaaa.3te uyandı ya metehan eşiminde uykusu kaçmış olacakki o kalktıı.normalde kalkmazzz.oğlum ağlamıyodu sinyal veriyodu aldı kucağınaa alma dedim halbukii altını açalım dedi.açma dedim daha saati gelmedi sabaha karşı açıyorum ben alışmasın diye.açtı yinede bu aradada seviyo oğlanı ışığıda açtıı.tabi benimkinin uykusu iyice açıldıı.deli oldumm altını açtı sildii kaçtı içeri sen bağla dedi gitti tv nin karşısına oturdu.neyse ben değiştim altını emzirdimm gözleri kayıyo ama uyku dağıldı bikere salla sallaa 1 saaat uğraiştımm
sonra sinirimi alamadım gittim eşime çattım.sen niye lafımı dinlemiyosun ben hiç geceleri sallamam hemen uyur sen açtın uykusunu falan diye.oda kendini savunuyoı ama uyanmıştı çok tatlıydıı gülüyodu falann.ya dedim senin uykun yok ondan böle yapıyosun her gün kıçını devirip uyuyosun ama naber dedimm.getir ben uyutayım diyo bide dokunma sakın yatağından kaldırma dedimm hışımla yattımm
uykumun arasında hala sinirden söyleniyodum yaniii
sabah muzlu pastayı yaptım kızlarr güzel oldu gibi tadına bakmadımm 1 gün beklesin.benim fırınım mini fırın malzemeleri yarı yarıya azalttım.
Günaydın.
Burcu gözünaydın erkek oldu maşallah :)
Seda ben de taktırmadım, çok da korkuyorum, ama en az 1 defa adet ol dedi bana doktorum, olmadım henüz...
Valla Bana Regli Bekletmedi Doktor İlişki Olmadığı İçinZaten Hamile Kalma Gibi Bi Durumum Yoktu Rahat Rahat Gittiğim Gibi Taktı Spirali :} Gerçekten 10-20 saniye bişey sürdü ben taktıını bile anlamadım daha hazırlıyor zannederken bi de baktım ki kalkabilirsin dedi.. ben tabi şok :}
ohoooo bana 6 ay daha regli olmayabilirsin didi doktoorr.ben 6 ay daha tedirginmi olucam yanii.
gerçi benim teyzem spiralle hamile kalmıştıahada korkutayım siziii
paradise sen normalmi yapmıştın doğumu şekerim.normal yapanlara vız geliyorda bu taktırma işlemi.çünkü doğumu görmüş birine bu işlem leblebi çekirdek gelüürrdeee
kızlar şu korunma işini sorucam ben sizee.
hala spiral taktırmayan varmı benim gibi
sezeryan oldum 60. gün doktora kontrole gittimm.herşey yolunda dedi.korunma hakkında bişi demedi ben sordumm anlattı.ama hiç bişi demedi ben spral düşünüyorum dediğimdede adet olmadanda takarız sorun olmaz dedi ama benim için sen muayenede bile rahatsız oluyosun zor olur dedi.bide spiralşe ilgili olabilecek sorunlardan bahsetti anlamadım niye öyle dedi ee tabi benimde aklım karıştı öylecee döndümm
eee ama nolacakk şimdii.napıcamm bilemedimm.daha adette olmadım zaten.prezarvatif kullandık bizz.ama nereye kadarr.kazaya kurban gitmek istemiyorum.Allah korusun.bi akıl verinn
günaydın kızlar
gece de sorun yaşamadık
ben taktırmadım dusunmuyorum da ama bu korunma davası bayagı benıde sıkıyor kokruyorum acıkcası ama sutum kesılmek uzere damla damla buyuk ıhtımal hap kullancam.....daha öncede kullanmıstım bır ya etkısını gornedım bende gıdınce soracagım doktora.....arkadasımla konustum bıraz önce onun da 8 aylık bebegı var ve taktırmıstı sımdı cıkartıracakmıs yara olmus alerjı yapmıs bunyesı hassas olunca bırde hıc regl olmamıs dogumdan sonra spıralın etkısıymıs doktor gel cıkaralım demıs...bazı bunyeelre yaramıyor anlasılan canım bılemıyorum neyapacagız bu korunma ısını....
kzılar yaa kızım gece 5 saat uyudu.uyandığında emzirdim toplam 2 dk sürdü emmesi.çok kısa bir süre.sütüm var ama uzun uzun emmedi.5 saat içinde hiç mi acıkmadı bu yaa.zaten 1 haftadır bir hallr oldu emerken memeyi bırakıyor tekrar alıyor.oyun oynar gibi yapıo.acaba emmek mi istemiyor
böyle bir durumla karsılasan var mı?
dün çıngıraklı çoraptan bahsedilmiş.ben almıştım daha önce playskoolun.çok hoşuna gitti.ayakları dewamlı hava miniğimn.
face adresini gönder özelden eklyelim senicnm ben facete yokum eski face kapanmış yeni adres ne
buarada şiimdi metehanın fotolarına baktım banyo yaparken ki fotosunu oğuzhana benzettim
aynen cnım sönmüş balon gibi hissediyorum karnımı..Selam güzel anneler...
Herkes bebişini uyuttu galiba :)
Bizimkinin de uyku düzeni oluştu Allah'a şükür.Her akşam 8:30 gibi banyosunu yapıyo ve 9-9:30 gibi de uyuyo. Tabii olan bize oluyo, hiçbir yere gidemiyoruz :95:
Ya kızlar size bir şey soracam. Sizinde karnınız çok yumuşak mı? Benim ki lıkır lıkır, hamur gibi ve şu çizgi de gitmedi hala.Çok sinir oluyorum yaAkşam da eşim dalga geçer gibi oldu ben de küstüm konuşmuyorum şimdi
aldırma güzelim ya arada saçmalıyorlar öyle şimdi çocuklarını ön pplana aldı hepsi bizi görmüyorlar.akılları başlarına gelir yakın zamandaiyi geceler kızlar
moralim bozuktu bir haftadır eşimle tartışıp duruyoruz toprak doğduktan sonra.yeni yeni düzeldi aramız..bu erkekler hiç anlayışlı değil hiç..hamileyken daha bi ilgi alaka toprak doğdu senle işim bitti der gibi ne sohbet ne muhabbet.daralıyorum bunalıyorum iyice dünyaya geldiğime bin pişman ediyo bazen..
kafeinsiz kahva var onu dene istersen .nescafeydi sanırım markası ..sl kızlar..bu saatlerde ilk defa foruma yazıyorum..uyku tutmadı beni...
kızlar kahve içiyormusunuz..bir zararı var ı acaba..geçenlerde gece kahve içip yatmıştım ve gece ve ertesi gün baya sütüm olmuştu..acaba kahveden mi oldu diye tekrar içip denemek istiyorum...zararı olur mu acaba..
seda aynı durumdayız .ben hiç anlamıyorum bu işten .spiral en iyisi gibi geldi ama bilemedim.kızlar şu korunma işini sorucam ben sizee.
hala spiral taktırmayan varmı benim gibi
sezeryan oldum 60. gün doktora kontrole gittimm.herşey yolunda dedi.korunma hakkında bişi demedi ben sordumm anlattı.ama hiç bişi demedi ben spral düşünüyorum dediğimdede adet olmadanda takarız sorun olmaz dedi ama benim için sen muayenede bile rahatsız oluyosun zor olur dedi.bide spiralşe ilgili olabilecek sorunlardan bahsetti anlamadım niye öyle dedi ee tabi benimde aklım karıştı öylecee döndümm
eee ama nolacakk şimdii.napıcamm bilemedimm.daha adette olmadım zaten.prezarvatif kullandık bizz.ama nereye kadarr.kazaya kurban gitmek istemiyorum.Allah korusun.bi akıl verinn
hayır canım kızın büyüyor.aç olsa 5 saat uyuyamaz.artık meme felan oyuncak ona göre:))kzılar yaa kızım gece 5 saat uyudu.uyandığında emzirdim toplam 2 dk sürdü emmesi.çok kısa bir süre.sütüm var ama uzun uzun emmedi.5 saat içinde hiç mi acıkmadı bu yaa.zaten 1 haftadır bir hallr oldu emerken memeyi bırakıyor tekrar alıyor.oyun oynar gibi yapıo.acaba emmek mi istemiyor
böyle bir durumla karsılasan var mı?
dün çıngıraklı çoraptan bahsedilmiş.ben almıştım daha önce playskoolun.çok hoşuna gitti.ayakları dewamlı hava miniğimn.
kızlaarrrr sizden aldığım cesaretle oğlumu tek başıma yıkadım ilk kez
hiç ağlamadı maşallahh.aksine ben onla konuştukça güldü bana.mis gibi oldu valla tahminimden kolay oldu emdi şimdi mışıl mışıl uyuyooo
ohhh sanırım ben bu annelik işini kıvırıcammm
fatmacımm bayıldım oyuncağa ayy bitmişmidirkii yaaa eşim gelince bi koşu gidip baksammıkiii
ohoooo bana 6 ay daha regli olmayabilirsin didi doktoorr.ben 6 ay daha tedirginmi olucam yanii.
gerçi benim teyzem spiralle hamile kalmıştıahada korkutayım siziii
paradise sen normalmi yapmıştın doğumu şekerim.normal yapanlara vız geliyorda bu taktırma işlemi.çünkü doğumu görmüş birine bu işlem leblebi çekirdek gelüürrdeee
ben günde 1 Türk kahvesi 1 nescafe içiyorum genelde:)sl kızlar..bu saatlerde ilk defa foruma yazıyorum..uyku tutmadı beni...
kızlar kahve içiyormusunuz..bir zararı var ı acaba..geçenlerde gece kahve içip yatmıştım ve gece ve ertesi gün baya sütüm olmuştu..acaba kahveden mi oldu diye tekrar içip denemek istiyorum...zararı olur mu acaba..
bide eşim bugün bebek arabası aldı bimden tam yatar olmuyo 6.aydan sonra kullanın diye yazıyo napıcam şimdi onada moralim bozuldu.toprakta yaklaşık 1 haftadır gece 12 1 gibi yatıp sabah 5 te 6 da kalkıyodu bugünde uyumuyo.kucağıma alırken ayağını acıttım az bişey ağladı sustu içim gitti yaa.ondanmı huzursuz acaba.genzinede hep maması kaçıyo aklım gidiyodu bugün az daha
ya şu face deki gruba beni de ekleyiverin artık yaw,fransz kaldım wallaha
bu arada iyi dilekleriniz için çok tşkrler kızlar,darısı yaptrmayanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?