2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun...

kızlar bişi sorucam eşim dün bebek arabası almış bimden fiyatıda uygundu ama tam yatar olmuyo.6.aydan sonra kullanılır diyo.Çok gezen biri değilim aslında.
Eski tip port bebe var bende kardeşimden almıştım bi yere giderken onu kullanıyoruz.Arabanın tam yatar olmaması işimi zorlaştırırmı acaba ilerde.Diyorumki anakucağı alıyım bi tane port bebeden kolay olur taşıması.

Mama için termos arıyorum.Fatmacım sende termos vardı yanlış hatırlamıyosam nasıl bişi acaba?

çok geçmiş olsun canım.Allahtan hazırlık yapmamışsın zamanında haber vermişler.Bende bi çatkapı gelen misafiri sevmem yani sevmem derken müsaitmiyim değilmiyim bi haber ver gelirken birde haber veripte gelemiyorum diyen misafiri

canım travel sistem olandanmıydı bebek arabanız

Son düzenleme:
ayy bende kızımı tek başıma yıkamak istiyorum artık ..nasıl yıkadın canım banyoda kucağında falan mı..?benim kızım 6500 kilo oldu küvetinde filenin üzerinde yıkayamıyorum
sünger var canım küvetlerin içine göre ben ondan almıştım en baştan beri yalnız yıkamaktan çekinmiyorum ..beişi yatırıyorsun.kayma düşme riski az çevirmek sırtını yıkamak felan daha kolay oluyor :))

evet canım ben ilk kızımda almıştım ama hiç mama yapıp koymadım
içine sıcak suyu koyuyordum
yanıma küçük bir kavanoza yapılmamış toz mama ve kaşığını alıyordum
birde boş biberonunu
ihtiyaç olunca hemen tazecik yapıyordum nerde olursam olayım:)

bimdekine çok benzer bir araba benimkide
tam yatmıyorama 2 kademesi var
üzerine anakucağını oturtup bebeği onun içinde gayet rahat gezdiriyorsun :)

canım bende mama derken sıcak su için demek istemiştim.oğlum sadece mamayla besleniyo.İçme suyunu kaynatıp sürahiye koyuyorum günlük sonrada cezveyle ısıtıyorum mama hazırlarken zor oluyo öylede.termos almayı düşünüyorum ama nasıl alıcam daha karar veremedim.Sendeki nasıl bişey kaç lt.
İnt bakıyorum doğru dürüst bişi bulamadım..

ekledim resmini arka sayfada kaldı hemde link verdim çokta uygun 12 tl:)

bimdekine çok benzer bir araba benimkide
tam yatmıyorama 2 kademesi var
üzerine anakucağını oturtup bebeği onun içinde gayet rahat gezdiriyorsun :)

uygun ve güzel bi ana kucağı bakıyım netten.2.el alıcam zaten.Termosta güzelmiş.Ben 1-2 lt ten falan bakıyım en iyisi.Tşk.canım..

Slm kizlar yine cosmussunuz oku oku daha simdi bitti..sunnet olan bebislere hayirli olsun:))kocalarla ilgili yazdiklariniz aynisi bizdede mevcut,cocukla 24 sa ilgilenen ben cocugu uyutmayi bile bilmiyomusum...vs.kafayi yemek uzreyim hersey bana bakiyor..esim hicbiseyle ilgilenmiyor,benimde sinirlerim artk horon tepiyor!!bazen hatta su gunlerde sik sik insanlar neden evlenir diye dusunuyorum,bosuna kafa agrisi..rahat batiyor galiba

kızlar bebişlerinizi yatırırken nasıl yatırıyorsunuz.Gece ben uyurken kusar diye yan yatırıyorum yan yatmayı hiç sevmiyo.kundak yaptığımdada ellerini çıkarıyo

sagol canım cevap verdıgın ıcın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…