ben duz yatıırıyorum ama kafasını cok sık saga sola cevırıyor benım hanım kussa bıle bası sagda yada solda oluyor benımkıde yan yatmayı hıc sevmıyor....kızlar bebişlerinizi yatırırken nasıl yatırıyorsunuz.Gece ben uyurken kusar diye yan yatırıyorum yan yatmayı hiç sevmiyo.kundak yaptığımdada ellerini çıkarıyo
Slm kizlar yine cosmussunuz oku oku daha simdi bitti..sunnet olan bebislere hayirli olsun:))kocalarla ilgili yazdiklariniz aynisi bizdede mevcut,cocukla 24 sa ilgilenen ben cocugu uyutmayi bile bilmiyomusum...vs.kafayi yemek uzreyim hersey bana bakiyor..esim hicbiseyle ilgilenmiyor,benimde sinirlerim artk horon tepiyor!!bazen hatta su gunlerde sik sik insanlar neden evlenir diye dusunuyorum,bosuna kafa agrisi..rahat batiyor galiba
kızlar bebişlerinizi yatırırken nasıl yatırıyorsunuz.Gece ben uyurken kusar diye yan yatırıyorum yan yatmayı hiç sevmiyo.kundak yaptığımdada ellerini çıkarıyo
ben isterim kolay tarifi:)Günaydın Kızlar..
Dün Görümcemler yemeğe geldi gece 1e kadar oturdular, iyiki kek kurabiye ve poğaça yapmışım bide onlar yendi kahveyle :}
eşimde bi haller var havayı güzel gördümü hadi çıkalım diyor ki gezmeyi sevmezdi adam çok değişti..
uygun fiyatlı bi oyun halısı almak istiyoruz kızlar kampanya falan görürseniz haber verirmisiniz..
etimek tatlısı tarifi veren olmuş bende daha kolay tarifi var yazarım bi ara 10dk da hazırr oluyor..
maşallah bebeğine bazen benimkide öyle yapıyo:)gunaydın kızlarrrr
dun aksam bızım hanıma cıbı cıbı yaptırdık sonra mamasını yedı ve guzelce uyudu...guzelce dıyorum cunkuuuuuuuuuuuuu saat aksam 9dan gece saat 4e kadar... rekor kırdı pamugum bu sefer normalde karnını 12 gıbı doyurup terkar uyuturdum ama bu sefer yapmadım....masallahhh kızıma.....bende erken yatsaydım supper olacaktı ama uyuyamadım...gelınımız 7,5 aylık hamıle ve aksam kanaması olmus hastaneye goturmusler meraktan sıkıntıdan uyuyamadım....gece uyandık mamamızı yedık saat 8de tekrar uyandık suan uyanıgız ama gözler gıdıyor.....herkese guzel bır haftasonu dılıyorum.......
her bebek için geçerli değil bunlar maalesefhttp://www.bebegimveben.com/04-uyku.asp
Ayy 3 Aylık Olunca Gerçekten Bu Uyku Düzenine Giriyorlar mı? Tecrübeli Anneler Hıı Böyle mi Oluyor* Ayy Nasıl Sevindirik Oldum Okuyunca Anlatamam :}
bende aptamil kullanıyordum kabızlık oluyordu şimdi bebelac ve aptamil dönüşümlü veriyorum kusma yokkızlarrr bısey sorcam sıze özellıkle mama kullanan arkadaslarım fıkırlerınızı beklıyorum....aptamıl kullanıyordum kaka yapamama sorunumuz vardı bırde conformıl alıp deneyeyım dedım hanı duzeltır belkı dıye normalde 3 4 gunde bır yapıyordu kullanmaya basladıgımdan bugune kadar 2gune dustu hanı hosumada gıttı acıkcası ıctıde kızım sımdı asıl sorum su aptamıl ıctıkten sonra kusuyordu hem peynır kesıgı gıbı hemde sulu cok kusuyordu 4 gundur conformıl kullanıyorum ve kusması gozle gorulur derecede azaldı hatta bazen gazı cıkıyor uyuyor hemen kusma yok sızce conformılın bır etkısımı?kusması mı ıyı kusmaması mı?devam edeyım mı conformıle?ne dersınız kafam karıstı....
çook çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
biz sünnetimizi olduk dün,allaha şükür herşey yolunda gitti,uygar da iyi çok şükür
gece de sorun yaşamadık
yanlız ameliyathaneden çıktıktan snra ilk 5 saat fln zordu,korkmuş galiba çok ağladı ama 5 saatin 3 ünde uyudu uyank olduğu 2 saatte fln ağlamıştr anca,eve gelnce sakinleşti zaten.
orada sağma makinası,biberon,emzik,fazladan alt açma,fazladan kıyafet-çorap lazım oluyo,lokal anestezi yapıldı,öncesinde uyuşturucu bi krem daha sürdüler,iğnenin acısını da duymasn die. ameliyathanede de ağlamamış maş. oğluma
krem fln sürülmeden önce 50 ml süt sağdırılar ve içine toz şeklinde bi ilaç karıştrdılar,bebeğe içirdik,sakinleştrp uyutuomuş,ama uygarı çok uyutmadı,uyanıkmış ameliyathande.
şimdi de oldukça iyiyiz korkmayın kızlar,biz toplasan 2 saat fln zorlanmışızdır yani.
sedacım inş. çıkmamışsndır
benim halamda spiralle hamile kalanlardan
ohoooo bana 6 ay daha regli olmayabilirsin didi doktoorr.ben 6 ay daha tedirginmi olucam yanii.
gerçi benim teyzem spiralle hamile kalmıştıahada korkutayım siziii
paradise sen normalmi yapmıştın doğumu şekerim.normal yapanlara vız geliyorda bu taktırma işlemi.çünkü doğumu görmüş birine bu işlem leblebi çekirdek gelüürrdeee
kzılar yaa kızım gece 5 saat uyudu.uyandığında emzirdim toplam 2 dk sürdü emmesi.çok kısa bir süre.sütüm var ama uzun uzun emmedi.5 saat içinde hiç mi acıkmadı bu yaa.zaten 1 haftadır bir hallr oldu emerken memeyi bırakıyor tekrar alıyor.oyun oynar gibi yapıo.acaba emmek mi istemiyor
böyle bir durumla karsılasan var mı?
dün çıngıraklı çoraptan bahsedilmiş.ben almıştım daha önce playskoolun.çok hoşuna gitti.ayakları dewamlı hava miniğimn.
face de bizim grup kapanımış amaaa... yenisine biri beni ekleyebilir miiiii:44:
facedeki ismini özelden yaz bana canım ekliyeyim seni
gönderdim şimdi canmm
meraba canımm.. haklısın valla gündüz pc de olsa fırsat bulunmuyo ki miniklerden ben daha yeni kendime geliorum düzen oluşturmaya çalışıyorum dha doğrusu bebişim kendi düzenine beni alıştırıyokızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selammmm..:79:
ya ben giremiyorumm sohbeti kaçırıyorum, süper tarifler kaçırıyorummm meraktanda çatlıyorum. Gündüzleri pc olmuyoo eşim işe götürüyo akşamlarıda yemekti oydu buydu fırsat bulamıyorum gecede kız uyudumu cuupp yatağaa. gözüm zaten yastıkta kalıyo.
herkes nasıl iyidir umarım biraz geçmişe göz atayım bakayım gerçi baya birikmiş amaa bi deneyimm
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii
ben msj attım ama face eklenmemişim hala
Bir deee oyun halisi az da olsa kizimi oyaliyor ama en cok sevdigi sey salincak... Benimki asagi yukari suradaki gibi birsey:
Fisher Price Akvaryum Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Eger bebisiniz benimki gibi gunduzleri durmuyorsa salincagi deneyebilirsiniz... Yaklasik yarim saat oyalaniyor kizim ve ben de en azindan rahat rahat yemegimi yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?