2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişlerinizi yatırırken nasıl yatırıyorsunuz.Gece ben uyurken kusar diye yan yatırıyorum yan yatmayı hiç sevmiyo.kundak yaptığımdada ellerini çıkarıyo
ben duz yatıırıyorum ama kafasını cok sık saga sola cevırıyor benım hanım kussa bıle bası sagda yada solda oluyor benımkıde yan yatmayı hıc sevmıyor....

kızlarrr meshur kremsantılı kurabıyeyı yaptım süpper oldu tadı seklı yamuk oldu tutturamadım ama tadı guzel oldu allah razı olsun tarıfı verenden:)yapanlarada afıyet olsun bır tarıf daha ogrendım hem guzel hem pratık sıp sak ama lezzetlı:)

merabalarrrr... ben uzun süredir yazamıyorum ama sık sık takip etmeye çalışıyorum miniğim uyuduğunda sabahları bi açıyorum sonra gün boyu hepimizn ortak telaşına dalıp gidiyorum öyleee.. pc de sayfa da saatlerce açık kalıyo hatta bazen geceeri bile

bebişlerimiz sünnet olmuşlarr, çook çok geçmiş olsun... Allah düğünlerini de görmeyi nasip etsin inşallah.. geçmişten çok çok alıntı yaptım ama silindiler bi daha da uğraşamadım..
tarifler vermişsiniz hepsini tek tek deneyeceğim valla güzel olacağa benziyo, hele bi de böyle denenmişler olunca bi de sizler verince daha da deneyesim geliyo valla...

üfff... kesinlikle katılıyorummm.. benim bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama işte söylüyorum.. doğum sonrası her şey çok hızlı değişti.. ve tahammül edemiyor oturup dakikalarca tek başıma ağlıyorum bazen.. anlatcak ve söylenecek çok şey var aslında amaa... bazı şeyleri dile getirip konuşmaya çalıştığım zaman sonu mutlaka tartışmaya gidiyo..ve hep aynı şeyi duyuyorum değiştin sen doğumdan sonra... ama bunu söylerken neden değiştiğim ya da doğumdan sonra manevi olarak biraz yardıma ve ilgiye ihtiyacım olduğu aklına gelmiyo... ah aaaahhh.. neler nelerr.
bunların yanında şu anada öylee dönencesini izleyen onlara gülücükler atan kanatsız meleğme bakıyorum ve unutuyorum her şeyii..
çok mu konuştumm evet evett... mutlu,bol gülücüklü ve boooll boool sütlü haftasonları diliyorum güzel anneciklerrrr

kızlar bebişlerinizi yatırırken nasıl yatırıyorsunuz.Gece ben uyurken kusar diye yan yatırıyorum yan yatmayı hiç sevmiyo.kundak yaptığımdada ellerini çıkarıyo

ben bazen yan yatırıyorum bazen düz, ama mutlaka başı yan oluyo.. zaten kendi çeviriyo sağa sola, yan yatırdığımda da 2 dk sonra bi bakıyorum düz hale gelmiş ellerini sıkıştırıyorum 1-2 haftadır kundak gibi ama bizimki derin uyumuyosa başlıyo ıkınıp sıkılmaya çıkarıyoo.. ama geceleri çıkaramıyo alıştı heralde böylece daha uzun uyuyoo bi sıkıntısı yoksa.. zaten gündüz uykularımız biş düzene giremedi.. tavşan uykusu gibi yarım saat en fazla.. bazn yatağına yatırırken açıyıo gözlerini sanki saniye önce uyuyan o değilmiş gibi... kandırdımm kandırdıımm dio sanki bi de gülüooo

merhaba kızlarr
hem bura hem face zor oluyor.
bugün temizlik yaptık kocacımla sağolsun yardım etti.oğlum cok mız mız bugün toplam 2 saat bile uyumadı.hemen uyanıyor.koşarak yaptım temizliğide.canım kek yapmak istiyor ama kiloları düşünmek daha ağır basıyor.yapmıycamyapmamalıyım
dün akşam oğlum benim kucağımdayken babası gel gel yapınca hemen gitti ona.ben yapınca gelmedi.cok bozuldum kıskandım.sonra eşim bidaha deneyelim üzülme sana da gelir dedi yok sıpa gelmedi bana.defalarca denedik babasına gidiyor bana gelmiyor.gülsemmi ağlasammı bilemedim ya.ama sevindim oğlumun yeni şeyler yapmasına.
korunmadan bahsetmişsiniz daha ne yapacağıma karar veremedim.şimdilik eşim korunuyor ama zaten doğumdan sonra 2 kere bile olmadı
neysee oğlum ağlıyor yine.ama takipteyim

ben isterim kolay tarifi:)
migrosta oyun halısı 35tl

maşallah bebeğine bazen benimkide öyle yapıyo:)
gelinize nolmuş merak ettim???

http://www.bebegimveben.com/04-uyku.asp

Ayy 3 Aylık Olunca Gerçekten Bu Uyku Düzenine Giriyorlar mı? Tecrübeli Anneler Hıı Böyle mi Oluyor* Ayy Nasıl Sevindirik Oldum Okuyunca Anlatamam :}
her bebek için geçerli değil bunlar maalesef

bende aptamil kullanıyordum kabızlık oluyordu şimdi bebelac ve aptamil dönüşümlü veriyorum kusma yok
bence conformile devam et

çook çok geçmiş olsun canım
Allah damatlığını görmeyi nasip etsin inşallah

benim halamda spiralle hamile kalanlardan

acıksa emer canım
benim kızda bazen 10 da yatıyor gece 4 e kadar emmeden uyuyor:)
bizdede var çıngıraklı çorap
çok cici yaaaa

sempatik06 canım biz conformil kullanıyoruz biliyorsun kabızlığı yine var ama çok şükür gazına çok iyi geldi.ayrıca gelişimi de normalin üstünde.ben çok çocuk doktoru gezdim gaz için hepsi aynı mamayı önerdi bence devam et bırakma

toztoprak bende düz yatırıyorum yan yatmıyor bizimki

dillerim lal ben de kara kara korunma yöntemi düşünüyorum am spiral taktıramam ben muayeneden bile korkuyorum onu hiç taktıramam

fatmacım kızına geçmiş olsun misafirlerine de sinir oldum

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese selammmm..:79:

ya ben giremiyorumm sohbeti kaçırıyorum, süper tarifler kaçırıyorummm meraktanda çatlıyorum. Gündüzleri pc olmuyoo eşim işe götürüyo akşamlarıda yemekti oydu buydu fırsat bulamıyorum gecede kız uyudumu cuupp yatağaa. gözüm zaten yastıkta kalıyo.

herkes nasıl iyidir umarım biraz geçmişe göz atayım bakayım gerçi baya birikmiş amaa bi deneyimm

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii

meraba canımm.. haklısın valla gündüz pc de olsa fırsat bulunmuyo ki miniklerden ben daha yeni kendime geliorum düzen oluşturmaya çalışıyorum dha doğrusu bebişim kendi düzenine beni alıştırıyo
ben msj attım ama face eklenmemişim hala

ben de öyleeee

Hazir kizim oglen uykusuna yatmisken bilgisayari acip birkac sey yazmak istedim...

Oncelikle su kundak meselesi... Kizim dogdugundan beri kundagi hiccc ama hic sevmiyordu.. Surekli elleri disarida uyumak istiyordu, bu yuzden de kundaklasak da elleri hep disaridaydi... Ama tabii ki uykuda surekli kendini yumruklaya yumruklaya uyandiriyordu. Burada yazilanlari okuduktan sonra gaza geldim ve ellerini de kundaklamaya basladim. Ilk basta hoslanmasa da sonralari azicik alisti, bu sayede de geceleri 7-8 saat araliksiz yattigi oldu, aman nazar deymesin

Diger bir mesele de kizimin emzik almamasiydi. Ne zaman denesem gevis getirir gibi agzinda geveleyip disari firlatiyordu ya da midesi bulaniyordu. Yine burayi okuduktan sonra cekmecelerin en ucra koselerine sakladigim emzikleri gun yuzune cikardim ve denemelere basladim... Ozellikle tam uyumaya yakin oldugu zamanlarda denedim veeee sonunda basardim Emzigin enn guzel rahatligi uykuya cabuk dalmasini saglamasi bence... En azindan bazenleri oglen uykusuna kendi kendine dalabiliyor, simdi oldugu gibi... Ben de buralarda rahatca dolanabiliyorum

Ve bir de ana kucagini dun denedim, ay bir sevdi bir sevdi ki sormayin; etrafi seyredip durdu surekli... En azindan ufak tefek islerimi halledebildim...

Bu uc mevzu icin sizlere tesekkurler, yalniz basima bazen neyi nasil yapacagimi bilemiyorum... Sayenizde fikir edinip cesurca denemelerde bulunabiliyorum Aferin bana :)

merhaba kızlarrr.....

istanbuldan kızkardeşim geldi bugün süprüüüüüüüzzz.çok sevindim ablaaa hadi giyin çıkıyoruz ama nasıl svindim.attık kendimizi dışarı.
alışveriş,yemek,gezmek güzeldi yani.matmazelden çok güzel bi kot çanta aldım tayt üstüne tunik ve ebebekten bişeyle aldım resmini koyucam

dünya küçük izmit daha da küçük faygen(filizle)karşılaştık yağmurumu canlı gördüm maşallah yaaa..
o sırada ben e bebeği talan etmiştim o da yeni geliyordu

fatmacım eylüle çok çok geçmiş olsun umarım bu saate düzelmiştir doktora falan gittiniz mi?
kızlar termos konuşmuşsunuz ben bugün kraft aldım 7tl fiyatı.içine termos da konulabiliyor suda.
Kraft Sıcak Tutma Kutusu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

birde playskoll ışıklı
https://www.sevimlioyuncak.com/27070_hasbro_playskool_gloworld_muzikli_ruyalar
bundan aldık çok güzel fiyatı da diğer markalara göre uygundu

Aynen bendede var bu salincaktan Allah bu salincagi cikarandan razi olsun,bende gazli gunlerinde hep onu kullandim..cok uzun sure yataginda yatiramadim anca simdi simdi zorla yataginda uyutabiliyorum..ama gunduzleri yine bu salincakta yapcak bisi yok tabi:26:Neyseki o kotu gunler geride kaldi..bide hep yapmam dediklerimi yaptim(sallama emzik...vs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…