2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahh ahh temmuz annelerinin bebişlerine aldıkları cicilere bakarken pek duygulandım...bizde bi araa hep ekliyodukk aldıklarımızııı...şimdi o aldıklarımız şeylerin içindeler oynuyolar kullanıyoruzz...

iyi geceler kızlar uzun bir aradan sonra aranıza tekrardan döndüm nasılsınız bebişleriniz nasıl kızımla ben sizleri çok özledik

slm bayanlar
k.v halaaaaaa bizde yaa insan evini eşini özlemez mi yaaa neyse bana zararı dokunmadıgı sürece durabilir

kızlar salıdan beri benim ve eşimin kafasını kurcalayan bi durum var :44: gecende yazmıştım ben zeynebi acıkıp aglayınca emziriyordum son 1-2 haftada 3-4 saate acıkıp aglamaya başladı ama kesinlikle meme almıyo memeyi görünce itip çığlık çığlıga aglıyo emmeden uyuyo 5 dak sonra uyanıyo ben ozaman emziriyodum ve 2 göğsümüde veriyodum dr.umuza bunu anlatınca istemeden 1.5 saatte felan ver sıksık emzir dedi bugun tesadüfen başka bi dr.a gösterdik o ise kesinlikle sık emzirmeye karşı çıktı çocuk artık 4.ayına gircek 3-4 saatte beslenmeli dedi sakın istemeden aglamadan verme,gecede sık uyanır ömrünce hep sık yemek ister dedi ben hem çocuk dr.uyum hemde 2 çocuk babasıyım dedi aglayınca almıyosada kaşıkla yada bardakla ver sütünü sagıp dedi

yaaaa çok kafam karıştı öyle sık emzirirsem zeynep hiç aglamıyo güzel güzel emiyo uyuyo ama tabii ben hiç bişi yapamıyorum dışarıda çıkamıyorum bugun avmye gtik çıkmadan emzirdim 2 magaza gezip emzirdim çok zor oldu ama uzun bırakıncada çok kötü aglıyo hem ben hem de o yıpranıyo yardımmm siz olsanız napardınız eşimde dr a bakma her çocuk farklı olur dio

hoşgeldin çağlayan.bizde sizi çok özledikk...umarım sevilde sende iyisindirr...geri dönüşün epey geç olduu

hoşbulduk canım.Evet eşim interneti anca hallede bildi.şu anda babası uyutuyor kızımı bende hazır pc boştayken size bir geliyim dedim.
Biz kızımla çok iyiyiz canım sen nasılsın minik kızın nasıl.

iyi yapmışsın...bizde iyiyiz nasıl olalımm.kızçemle geçinip gidiyoruz.sen nasıl oldun iyileşebiildin mi iiyicee

emzirme ve mama konusunda bizim kızın dr.hiç çocuğu kısıtlama ne zaman isterse o zaman vereceksin dedi 10 dk sonra acıkıp ağlıyorsa istiyorsa ver.Korkma çocuğun obez olmaz ama mamadan ve memeden kısıtlama dedi.Seni çok iyi anlıyorum canım benim kızda bazen zeynep gibi yapıyor..Ama ben sık sık istedikçe veriyorum.o zaman daha huzurlu ve sakin bir bebek oluyor

slm canım nerelerdesin? sevilcik nasıl işe başlıcak mısın ?

sorma canım biz net gitti eşim anca yapabildi bu akşam yaptı bende hemen geldim yanınıza.
Evet işe başlıycam maalesef 5 mayısta...
Perşembe günü mesaim başlıyor birşey olmazsa
Sen nasılsın canım kızın nasıl

iyi yapmışsın...bizde iyiyiz nasıl olalımm.kızçemle geçinip gidiyoruz.sen nasıl oldun iyileşebiildin mi iiyicee

İyiyim canım bazen ağrılarım oluyor ama annem saolsun çok güzel baktı bana çabuk toparladım kendimi artık kızıma ve evime kendim bakabiliyorum.
Bugün kızım için hediye aldığın takımın yeleğini giydirip gezmeye götürdüm kızımı çok yakıştı canım.Tam sevil'in ten rengine uydu.
Teşekkür ederiz teyzesi tekrardan

çağlayan hoşgeldin canım küçük sevil iyimi sevil teyzesinin yerine öp onu :)) ....
aynen ya her kafadan bir ses çıkıyor bende ağlatmadan emziriryorum genelde .zaten önce lini emiyor çok çok acıkırsa ağlıyor .çevremdeki herkes kızıyor bana bebk dediğin ağlar biraz diye kızıyorlar..hatta annem bilerek ağlamaya bırakıyor ben hemen alıp emziriyorum..fazlamı abartıyorum acaba bilemedim
ay kızlar kardeşimin nickiyle yazmışım baby_ s ben (

Son düzenleme:

hoşbulduk canım öptüm canım kocaman bir öpücük kondurdum kızımın yanağına uyandıda küçük hanım altını değiştirdim.Babası daha cesaret edemiyor herşeyini yapıyor saolsun ama bir bezini değiştiremiyor nedense

El emme bizdede var canım.Ama bu dönemde karışan çok oluyor benim kayınpederim arada buna su ver içi yanar diyor ufacık bebeğe düşün yani dr.vermeyinn diyor o birşey olmaz bizler hep verdik sizlere diyor
Sen kendi bildiğin gibi yap canım ben artık kulak arkası ediyorum

cevabın ıcın tesekkur ederım....gelınımızın cok sukur durumu suan daha ıyı hala hastanede ama....plesanta asagıya ınmıs ve orda kılcal damarlara surtme yapmıs ve kanama olmus...serum vermısler ıgne vurmuslar bebek ıcın cıger gelıstırıcı dınlen demıs bakalım erken ayrılcak ızne artık bebek olunca gıdemedım yarın eve gıdecegım zıyarete....

sagol canım artık conformıle devam edecegım karar verdım bugunde kakasını yaptı cok sukur....

arzuuuuuu nasıl hap kullanırken hamıle kaldın hangı hapı kullandın bırde unutmusmuydun ıcmeyı yaw anlamadım hap kullanıp hamıle kalanı ılk defa duydum canım ya korktum bak sımdı.....

kızlar ben geçmişi okuyorum en son kaldığım yerden onun için son yazdıklarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın olur mu o kadar çok şey birikmiş ki hepsini bir an önce okuyup bitirmek için sabırsızlanıyorum.O kadar bilgiler kaçırmışım ki eşime çok kızıyorum erken halletmediği için şu interneti.

kızlar face benide ekleyin lütfen. kime msj atmam gerekiyorsa mail'imii atıyım...
çok ayrı kaldım sizlerden zaten

Son düzenleme:
Yaa biri beni de eklesin (( 776. Sayfada ismim falan var...

ben msj attım ama face eklenmemişim hala

evet ya bende bildiğimi okuyorum zatende yine de insanın kafasını yoruyorlar :))

farketmez canım gönder hemen bana özelden facedeki adını ya da mailini eklyeyim seni :))

selam kızlar

ayy bugün gündüz oğlum rekor kırdı 4 saat falan uyudu dahada uyuyacaktıda çıkacaz diye başında epey ses falan yaptıum kalktıı

eskişehirden misafirlerimiz geldi akşam yemeğe gittik oğlumu vestiyerde emzirdim :)) napiimm yer yoktuu.neyseki uslu durdu.
eve geldik emzirdim yatağına koydum gözleri gidiyodu başında durmadımm uyur kendi kendine normaldeebi geldimm eşimm almıiş kucağına deli olduummm neymiş gözleri açıkmış uyumuyomuşş.ee öyle uyuyacak oo bıraksann.karışmıyorum sen uyut dedimm.nollduu tabi uyutamadıı.yine başa düştü.sevecem diye çocuğun dengesini bozuyoya çıldırıyorummm.

evet ya bende bildiğimi okuyorum zatende yine de insanın kafasını yoruyorlar :))

farketmez canım gönder hemen bana özelden facedeki adını ya da mailini eklyeyim seni :))
saol canım

Maşallah canım metehan'a 4 saat çok güzel benim kız nerde tilki uykusu yarım saat uyuyor uyanıyor.
Eşlerimiz hep aynı canım bazen benimkide yapıyor.Bütün göremediği için özlüyor kızamıyorum neden böyle yapıyorsun diye tabii sürekli yapınca kızıyorumda arada yapınca kızamıyorum.Sonra çok güzel uyutuyor çünkü benim kızım tam babacı oldu daha şimdiden

ben iki gündür not alıyorum emme ve uyuma saatlerini

uyanıksa 1-1.5 saatte emmek istiyor.hele çiş yada kaka yaptıysaa yer açılıyo galiba emmek istiyo
uyuyosa uyandığında emmek istiyoo.ve vermeyince yani derdini anlamayıncaa öyle bi ağlıyoki sinirleee anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…