2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla bizde isteerdik emzirmek ve çocuklarımızın fos kilo almamasını ama yapacak bişey yok.

slm hanımlar çok özlemişim sizleri sonunda bılgısayarımız geldı...çok şey kaçırdım bılıyorum tek tek okuycam gecmişi sizinle beraber öğrenmmeye dvm edicem inşallah

hoşgeldin canım özledik seniii

meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)

hoşgeldin canım aramızaa

canımmm çooook geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

kızlar ya ben daha regl olmadım ama dün kahverengi bi lekelenmem vardı sadece gerisi gelmedi sizce ne olabilir ?

canım bu ay bende de öyle oldu sonra normal adet oldum 15 gün sonra. eger ilişki sonrası olduysa o da normalmiş

bende aksam yatmadan 3 4 damla veriyorum bizim doktorumuzda verin demiştide sizler neler yapıyosunz merak ettim

iyi akşamlar kızlar
büyük kızım hasta küçüğü uyumuyor dün gece 6 da yattım yani sabah olmuştu artık
bugün sersem gibi geçti
geçmiş birikmiş yarın anca okurum
şimdilik öptüm

canım bu ay bende de öyle oldu sonra normal adet oldum 15 gün sonra. eger ilişki sonrası olduysa o da normalmiş[/QUOTE]

saol canım..

bu arada bugün adetimsi bişey oldum
yani tam kanama değil ama olacak gibi
daha çok erken yaaaaaaa :84::84:
ilkinde 6 ay sonra olmuştum

Fatma Kaan da hasta. Dün gece sabaha kadar kustu. Bugün göndermedim okula. Babası doktora götürdü bir yıgın ilaç vermiş doktor. Yavrum ilaçları içince uyudu kaldı. Yarın da göndermek istemiyorum gidicem okula, sen ilacımı çantama koy annecim ben ögretmenime söylerim içirir diyor.

Kızlar ya Asya 6. günde sizin sayenizde kakasını yaptı :) Zeytin yagı verdim. Ama şimdi okudum da doymadıgı için mi acaba kaka yapmıyor diye düşündüm. Ama süt var. Akıyor sürekli. Yani birinden emerken diğerinde dahi şıpır şıpır damlıyor. Bezi de epey çişli oluyor. Gerçi aklıma geldi hani doymasa çişinde de azalma olur diye ama kilo alımı da normal.

Yahu durun korkutmayın beni

geçmiş olsun canım

kızlar emen bebişlerinizesu veriyor musunz?kimi doktor verin diyo kimiside 1 damlası anne sütünn yapısını bozuyor diyor ne yapsak ki?

ben veriyorum canm.. kızımda sarılık vardı çok uzadı.. o yüzden verdim ben de..
kızlar bu ara çok sık başağrısı ve dönmesi yaşıyorum...sizce sebebi ne olabililr?

ben de bugünlerde aynı durumdayım.. bi de aşırı terliyorum yine doğumdan sonra da böyle olmuştuu sizde de yaşayan var mı bunu yaa...

iyi akşamlar kızlar
bugün sersem gibi geçti
şimdilik öptüm

çok çok geçmiiş olsun canımm..

ilgin için teşekkür ederim canım araştırdımda memnun kalmayan çok duydum

Canim bende yeni aldim cok memnunum Quinny Zapp Xtra Çift Yönlü Bebek Arabası Puset
2011 model..ayhanbebek de indirimede girmis tavsiye ederim..

teşekkür ederim canım değerlendircem saol.

maşallah kuzucuğaa nerelerden nereye geldi minik adamımız çok güçlü o annesi

evet canım Ankaradayım..tamam aklımda olsun çok saol canım..

ayy çok şirinnnn güzel günlerde kullansın fıstık. Küçük bişeye benzio ama canım yaa uzun süre kullanabilir mi ki?

kızlar bende sızden cesaret alıp ılk defa tek basıma yıkadım pasamı cokkk kolay oldu suyunu musluktan doldurdum yanlız busefer kaynamıs ılıtılmıs yapamadım

zor oldumu canım fileyle mi yıkadın.. Bide banyo suyunu kaynatıp ılıtıyomusunuz ben çoğunlukla çeşmeden kullanıorum:26:

malesef insanlara göre sağlıklı çocuk tombiş çocuktur felsefesiyle yaklaşıolar.. sen bence hiç takılma aynı hataya bende düştüm 2 defa mama aldım ve hiç kullanmadan süresi dolduğu için atmak zorunda kaldım.. 3. sü de elimde patlıcak gibi iki kez 30 ml yaptım içmedi. her ağladığında dışardaki salçalar yok karnı doymuyo yok sütün yetmio laflarıyla mamaya yönlendirdiler Allahtan ki kızım almadı demek ki ağlaması açlığından deilmiş kilo alımıda gayet iyi demişti dr. Ki ağlamada öle abartı deildi çocuk bu ağlıcak tabi.

maşallah size.. birazcık büyüselerde ana kız girsek duşun altına beraber yıkansak dimi

iyi akşamlar kızlar
bugün sersem gibi geçti
şimdilik öptüm

Allah yardımcın olsun canım biz bi taneyle baş edemioruz.. Çok geçmiş olsun..

bu arada bugün adetimsi bişey oldum
yani tam kanama değil ama olacak gibi
daha çok erken yaaaaaaa :84::84:
ilkinde 6 ay sonra olmuştum

bu tepki niyee?? geç olması daha mı iyi :26:

oyyy aklını seviyim senin öğretmeni içirirmişşş.. geçmiş olsun canım.. Allahım şifalar versin kaana.

6 gün müüüüüüüüüüüüü

ben 2 gün yapmayınca telaşlanıorum zeytin yağ veriodumm. kaka yapmasa da ecrin de çişini yapıorr canım bzimde kilo alımımıza iyi dedi dr aklını bulandırma.

Son düzenleme:
benim oğlumda akkşam 7den sonra bi tuhaflaşıyoo.
bugünde 7 buçukta bi uyandı.ağla ağlaa nasıl bağırıyo ama emmiyoo sinirleniyoo bi ara emdi uyudu 15 dk sonra uyandıı yıkadım yıkarken çok sakindii sonrasında yine aynı

baktım olacak gibi diil doymuyo bu galiba dedimm.süt var akıyoo ama doymuyoo.bi 90 lık mama yaptımm nasıl içti hatta bitince biraz sızlandı daha istiyoduu neyse uyudu sonra hala uyuyoo.

ama ben çözdüm Evridiki.bugün saat 12 de 1 dilim tost yedim sonra 5te 1 küçük tavuk budu yedim okadar.yemekle çok alakalıı.yemedimm sütt doyurmadıı tabii.yemeği sağlam yemek lazımm.azda olsa sık yemek lazımm.yoksa sütler doyurmuyoo.

Ay canım benim yaaa çok geçmiş olsun Kaan 'a..

bu arada karnın doyup doymadığını çiş sayısına göre söylüyo dr lar. kakayla ilgisi yok bildğim kadarıyla ama kakasını yapamayınca rahatsız oluyo o ayrı..

ay bizde böyle Ceren in kaka yapmasını filan beklyoruz saat sayıyoruz ya.. Çağlayan da yazmıştı bebişler kaka yapınca bayram havası oluyo ya evde Kemal sunal ın bi filmi vardı eşeğin karnında altınmı ne var diye onu da bekliyolardı o geldi birden aklıma :):)

Fatmacım düzelmedimi Eylül walla kızlar biz 1 tanesiyle başedemiyouz. siz 2 taneyle bide hasta olunca Allah yardımcınız olsun kızlar..

İyi geceler kızlar...

Ya bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti ya

Fatma ve Evridiki geçmiş olsun, umarım çocuklarınız en kısa zamanda düzelirler.

Emel hiç pes etme ısrarla emzirmeye devam et her şey düzelir güzelim.

Hüzün çiçeği canım sana da çok çok geçmiş olsun...

Naz0635 o sıcak basmaları ve terlemeler ben de de var. bugün sağlık ocağında ebeler bi kadın doğumcuya görün olmaması lazım, tahlil yapıp hormonlarına bakarlar dediler. Ya da daha adet olmadığım için de olabilirmiş...

Kızlar ben bu oğlumla ne yapıcam ya; evden dışarı çıkmaktan nefret ediyo. Daha evin kapıdsından çıkınca ağlamaya başlıyo. Pazar günü hem gezelim hem de alışveriş yapalım diye çıktık ama pişman olduk resmen. Ağlama krizlerine girdi ya. Eve de geldik o ağlayan çocuk daha kapıdan girer girmez gülmeye başladı. Ben hep evde mi oturucam böyle. Havalar ısınmaya başladı bundan sonra balkonda oturtacam oğlumu belki böyle böyle alışır

Son düzenleme:
günaydınn güzel annelerrr... kızımla uyandık oynaştık emiştik.. kızım kucağımda uyukluyo şimdi bende sizlere bi bakem dedim.. umarım iyisinizdir hepinz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…