Canim sen o luzumsuzlara bakma,kilosu boyu posu yerindeyse sen doyduguna eminsen gerisi bos!onlar zaten is olsun diye soyluyorlar.bide bu zamanda butun cocuklar mama ile beskeniyor ve buda fos sismanlik oluyor.onlarda o cocuklari gorup seninkini kiyaslamislardir.sen sutun varken niye ziyan ediceksin.ne demisler;cahille etme sohbet cekersin zahmet
slm hanımlar çok özlemişim sizleri sonunda bılgısayarımız geldı...çok şey kaçırdım bılıyorum tek tek okuycam gecmişi sizinle beraber öğrenmmeye dvm edicem inşallah
meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)
:2:
bende aynı durumdayım ne yesem süt olmuyo neler denıyorum neler yıyorum bılmıyorum artık keyfıne göre oluyo süt sankı o yuzden rejım bıle yapamıyorum bı ara az plates yaptım sütüm ıyıce azaldı sankı bıraktım...ama bende zor zamanlarda mama verıyorum gerci her gece verıyorum çünki sütüm yok ve sıksık uyanıyo oğlum bıde ben yakında ıstanbulda gözlerımden amelıyat olcam ve oğlumu sütten kesıcem çok ama çok uzuluyorum napçam bılmıyorum yavrum ne yapçam koca ıstanbulda ıkı çocuğum var onlarla kım ılgılenecek babaları anca benle ılgılenır uzaktan akrabalar var ama onlara nekadra guvenebılırım bılmıyorum...çok kötüyüm kızlar gerçekten keretokunus hastasıyım gözlerım ıyıce kötüleşti sol gözüm %20 görüyo:2::2::2::2::2:
kızlar ya ben daha regl olmadım ama dün kahverengi bi lekelenmem vardı sadece gerisi gelmedi sizce ne olabilir ?
Canım ben bunu kullanıyorum şimdiye kadar 6 7 kere çıktık dışarı ama memnunuz biz..
canım ben veriyorum biz sarılık olmuştuk ilk doğduğumuzda ilk bi kaç gün mama verdik dr mama verdiğimiz için su da vermemizi söylemişti mamayı bıraktım ama hergün veriyorum
Alinganlik yapmissin ama benim bebegimde mama aliyor.ben onun moral bozukliklarini yasadigim icin sonu ayni olmasin diyeyazdimvalla bizde isteerdik emzirmek ve çocuklarımızın fos kilo almamasını ama yapacak bişey yok.
iyi akşamlar kızlar
büyük kızım hasta küçüğü uyumuyor dün gece 6 da yattım yani sabah olmuştu artık
bugün sersem gibi geçti
geçmiş birikmiş yarın anca okurum
şimdilik öptüm
:2:
bende aynı durumdayım ne yesem süt olmuyo neler denıyorum neler yıyorum bılmıyorum artık keyfıne göre oluyo süt sankı o yuzden rejım bıle yapamıyorum bı ara az plates yaptım sütüm ıyıce azaldı sankı bıraktım...ama bende zor zamanlarda mama verıyorum gerci her gece verıyorum çünki sütüm yok ve sıksık uyanıyo oğlum bıde ben yakında ıstanbulda gözlerımden amelıyat olcam ve oğlumu sütten kesıcem çok ama çok uzuluyorum napçam bılmıyorum yavrum ne yapçam koca ıstanbulda ıkı çocuğum var onlarla kım ılgılenecek babaları anca benle ılgılenır uzaktan akrabalar var ama onlara nekadra guvenebılırım bılmıyorum...çok kötüyüm kızlar gerçekten keretokunus hastasıyım gözlerım ıyıce kötüleşti sol gözüm %20 görüyo:2::2::2::2::2:
kızlar emen bebişlerinizesu veriyor musunz?kimi doktor verin diyo kimiside 1 damlası anne sütünn yapısını bozuyor diyor ne yapsak ki?
kızlar bu ara çok sık başağrısı ve dönmesi yaşıyorum...sizce sebebi ne olabililr?
iyi akşamlar kızlar
bugün sersem gibi geçti
şimdilik öptüm
pierce carden 2020 modeli tavsiye etmiyorum ben ablamlar almıştı.yiğenim için şimdi ben kullanıyorum tek yönlü güzel ama çift yönlü kullanmaya kalktığında önde giden tekerleklere hakimiyet kuramıyorsun.Yazlık bir tane daha arabası olduğundan ben almıyoruım eğer başka arabamımız olması kesinlikle bunu bile kullanmam.
Almışken hem hafif hemde çok kullanışlı olmasına dikkat et canım
Canim bende yeni aldim cok memnunum Quinny Zapp Xtra Çift Yönlü Bebek Arabası Puset
2011 model..ayhanbebek de indirimede girmis tavsiye ederim..
Günaydın kızlarr..
Geçen Altuğumun kontrolü wardıı. Preterm bebek olduğu için belirli aylarda belirli bölümlere sewk edilip muayene ediliyor oğluşum gelişimi ii mi diye.. Bu ay fizik tedawiye gönderilcektik ama oğluşum muayene esnasında gösterdiği üstün performansından dolayı doktorumuz hiç gerek yok dedi.. Çok sewindimm çokkkk.. Sesli kikir kikir gülüyor kuzum doktoru bayıldı :) Oyun halısını önerdi doktorumuz ve birde şu playskool kuklalarını önerdi.. Çok faydasını görceksiniz dedi. Kitap alıp bebeğe okumalıymışım. Kitaptaki fotoları ona gösterip bak oğlum bu köpek, inek, kuzu vs vs demeliymiş ve bu köpek hav hav hav diye ses çıkartmalıymışımDDDDDD Birde bu ay bebekler iştahsız olur ve sürekli etrafını inceleyip bir tıkırtıda yemeyi bırakıp sesi ararlar yada değişik görüntülere bakıp dalarlar dedi. Perdeleri çekili odada ve tv vs sesler olmadan hiç konuşmadan bebeği beslmelisin diye söyledi. oğlum doğduğu günden beri bi sürü ilaç kullanıyordu folik asit bile içiyordu hani şu gebelikte kullandığımız haplardan artık 2 tane kullanması gereken ilacı oldu biri kan ilacı diğeri dewit damlası.. Dewiti biz 5 damla kullanıyorduk bu aydan sonra 3 e düşürdü.. Bıkmıştı kuzum ilaç içmekten çook ii oldu.
canım ankaradasın heralde dün forumda hayal dünyasında oyun halılarına baktım en uygunu 69 du bi bak istersen
arabada da biz kraft atlanta aldık çift yönlü tam yatıyo tek elle katlanıp tek elle taşınabilecek kadar hafif ve az yer kaplıyo kapı arkasına koyuyorum
kızlar kızıma anakucağı aldımhem pilli kendi kendine sallanıyo.hem fiyatı da çok uygun.müzikli falan bide.sırt dayanağı yatabiliyoda.çok beğendim yaa :) bi mağazada gördük dün 158 tl dediler.indirimplus diye bi siteden 126 tl ye buldum hem de 5tl lik hediye çeki varmış yeni abonelere 121 tl ye geldi yani işte bundan kızlar
Eki Görüntüle 188331
kızlar bende sızden cesaret alıp ılk defa tek basıma yıkadım pasamı cokkk kolay oldu suyunu musluktan doldurdum yanlız busefer kaynamıs ılıtılmıs yapamadım
merhaba
dün annemin muhteşem komşuları yine canımı sıktı.....kızım hiç gelişmemişmiş,neden hala kafasını tutamıyormuş.....çocuk açmış,sütüm yetmiyormuymuş.........onlar yüzünden dün sütüm kesildi mama verdik....açsa aç dr mamaya başla diyene kadar mama yok.....her ağlaması açlıktan sanki.....bu çocuk hep ağlıyor....sütüm çok olsada ağlıyor olmasada.....ben daha dışarı bile çıkamıyorum kızımla...onlara göre gelişmiş çocuk tombul çocuk.....sinir oldum annemede gitmiycem bunlar yüzünden...
çocuğu uslu ve uyuyan anneler maşallah sizlere..bizede dua edin ne olur artık düzene girsin şu sıpalar
yıkadııımbaşını seda senin dediğin gibi yaptım ama su yutmuyo mu öyle? :26: hep başını yıkarken aglardı şimdi gıkı çıkmadı kızımın agularla yıkadım bide bacaklarını suyu çarpmayı ögrendi çokk tatlı yaa çok seviyo suyu denizi de böyle sever inş neyse bende yemek yiyim uyuyoken bayılcam birazdan bide soba yaktım sıcak mahvetti
iyi akşamlar kızlar
bugün sersem gibi geçti
şimdilik öptüm
bu arada bugün adetimsi bişey oldum
yani tam kanama değil ama olacak gibi
daha çok erken yaaaaaaa :84::84:
ilkinde 6 ay sonra olmuştum
Fatma Kaan da hasta. Dün gece sabaha kadar kustu. Bugün göndermedim okula. Babası doktora götürdü bir yıgın ilaç vermiş doktor. Yavrum ilaçları içince uyudu kaldı. Yarın da göndermek istemiyorum gidicem okula, sen ilacımı çantama koy annecim ben ögretmenime söylerim içirir diyor.
Kızlar ya Asya 6. günde sizin sayenizde kakasını yaptı :) Zeytin yagı verdim. Ama şimdi okudum da doymadıgı için mi acaba kaka yapmıyor diye düşündüm. Ama süt var. Akıyor sürekli. Yani birinden emerken diğerinde dahi şıpır şıpır damlıyor.Bezi de epey çişli oluyor. Gerçi aklıma geldi hani doymasa çişinde de azalma olur diye ama kilo alımı da normal.
Yahu durun korkutmayın beni
Kızlar ya Asya 6. günde sizin sayenizde kakasını yaptı :) Zeytin yagı verdim. Ama şimdi okudum da doymadıgı için mi acaba kaka yapmıyor diye düşündüm. Ama süt var. Akıyor sürekli. Yani birinden emerken diğerinde dahi şıpır şıpır damlıyor.Bezi de epey çişli oluyor. Gerçi aklıma geldi hani doymasa çişinde de azalma olur diye ama kilo alımı da normal.
Yahu durun korkutmayın beni
Fatma Kaan da hasta. Dün gece sabaha kadar kustu. Bugün göndermedim okula. Babası doktora götürdü bir yıgın ilaç vermiş doktor. Yavrum ilaçları içince uyudu kaldı. Yarın da göndermek istemiyorum gidicem okula, sen ilacımı çantama koy annecim ben ögretmenime söylerim içirir diyor.
pierre cardin ps 2020 de tam yatıyor, ben de yatırarak kullanıyorum canım.bu arabaları kullnamaya basladınızmı nasıl yatırıyorsunuz ?
Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası + Maxi Cosi Cabriofix 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
ben bunu kullanıyrum ıcıne yatırarak sız oturtmaya mı basladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?