Slm kızlar
Bizde mamaya başladık((
Oğluşum doymuyomus o yüzden 5-6
Günde bir kakasini yapıyomus
Kilosunuda düşük bulunca hemen mama yazdı Dr
Conformile başladık
Hiç istemiyodum mama vermeyi yemediğim şey kalmadı süt olsun diye
ayrıca gobeklendim bile çok yemekten(((
Amaa süt az var ama az yetmiyo bizim sipaciga.
Mama veren arkadaslar su veriyomusunuz Dr bisey demedi bende sormayı unuttum
Bir de mama kac ml veriyosunuz?
günde 120ml veriyorum her öğünde bazende 150 oluyor onun keyfine bağlı tamamen canım
slm hanımlar çok özlemişim sizleri sonunda bılgısayarımız geldı...çok şey kaçırdım bılıyorum tek tek okuycam gecmişi sizinle beraber öğrenmmeye dvm edicem inşallah
:2:
bende aynı durumdayım ne yesem süt olmuyo neler denıyorum neler yıyorum bılmıyorum artık keyfıne göre oluyo süt sankı o yuzden rejım bıle yapamıyorum bı ara az plates yaptım sütüm ıyıce azaldı sankı bıraktım...ama bende zor zamanlarda mama verıyorum gerci her gece verıyorum çünki sütüm yok ve sıksık uyanıyo oğlum bıde ben yakında ıstanbulda gözlerımden amelıyat olcam ve oğlumu sütten kesıcem çok ama çok uzuluyorum napçam bılmıyorum yavrum ne yapçam koca ıstanbulda ıkı çocuğum var onlarla kım ılgılenecek babaları anca benle ılgılenır uzaktan akrabalar var ama onlara nekadra guvenebılırım bılmıyorum...çok kötüyüm kızlar gerçekten keretokunus hastasıyım gözlerım ıyıce kötüleşti sol gözüm %20 görüyo:2::2::2::2::2:
canım hoşgeldin hemde çok büyük geçmiş olsun.
inş.bir anca sağlığına kavuşursun üzülme süt içinde bak benm kızım daha doğru dürüst anne sütü bile içemedi ama olsun mama veriyorum ne yapalım kader böyleymiş..
meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)
aramıza hoşgeldin
iyi akşamlar kızlar
büyük kızım hasta küçüğü uyumuyor dün gece 6 da yattım yani sabah olmuştu artık
bugün sersem gibi geçti
geçmiş birikmiş yarın anca okurum
şimdilik öptüm
geçmiş olsun fatmacım uykusuzluk çok zor oluyor bizimkide hasta ya dalamıyor bir türlü uykuya
Fatma Kaan da hasta. Dün gece sabaha kadar kustu. Bugün göndermedim okula. Babası doktora götürdü bir yıgın ilaç vermiş doktor. Yavrum ilaçları içince uyudu kaldı. Yarın da göndermek istemiyorum gidicem okula, sen ilacımı çantama koy annecim ben ögretmenime söylerim içirir diyor.
Kızlar ya Asya 6. günde sizin sayenizde kakasını yaptı :) Zeytin yagı verdim. Ama şimdi okudum da doymadıgı için mi acaba kaka yapmıyor diye düşündüm. Ama süt var. Akıyor sürekli. Yani birinden emerken diğerinde dahi şıpır şıpır damlıyor.Bezi de epey çişli oluyor. Gerçi aklıma geldi hani doymasa çişinde de azalma olur diye ama kilo alımı da normal.
Yahu durun korkutmayın beni
geçmiş olsun canım. asyada sonunda yapmış kakasını hadi gözünaydın :))
İyi geceler kızlar...
Ya bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti ya
Fatma ve Evridiki geçmiş olsun, umarım çocuklarınız en kısa zamanda düzelirler.
Emel hiç pes etme ısrarla emzirmeye devam et her şey düzelir güzelim.
Hüzün çiçeği canım sana da çok çok geçmiş olsun...
Naz0635 o sıcak basmaları ve terlemeler ben de de var. bugün sağlık ocağında ebeler bi kadın doğumcuya görün olmaması lazım, tahlil yapıp hormonlarına bakarlar dediler. Ya da daha adet olmadığım için de olabilirmiş...
Kızlar ben bu oğlumla ne yapıcam ya; evden dışarı çıkmaktan nefret ediyo. Daha evin kapıdsından çıkınca ağlamaya başlıyo. Pazar günü hem gezelim hem de alışveriş yapalım diye çıktık ama pişman olduk resmen. Ağlama krizlerine girdi ya. Eve de geldik o ağlayan çocuk daha kapıdan girer girmez gülmeye başladı. Ben hep evde mi oturucam böyle. Havalar ısınmaya başladı bundan sonra balkonda oturtacam oğlumu belki böyle böyle alışır
ben telefona elektrik süpürgesinin sesini kaydettim onu açıyorum susuyor bende geziyorum böylece..
birde benim kızım kamyon seslerini çok seviyor onlar geçerken susuyor :)
günaydınn güzel annelerrr... kızımla uyandık oynaştık emiştik.. kızım kucağımda uyukluyo şimdi bende sizlere bi bakem dedim.. umarım iyisinizdir hepinz...
günaydın canımm aman uyusun uyusun uyuyarak büyüyor bu bebişler