2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günde 120ml veriyorum her öğünde bazende 150 oluyor onun keyfine bağlı tamamen canım

slm hanımlar çok özlemişim sizleri sonunda bılgısayarımız geldı...çok şey kaçırdım bılıyorum tek tek okuycam gecmişi sizinle beraber öğrenmmeye dvm edicem inşallah

canım hoşgeldin hemde çok büyük geçmiş olsun.
inş.bir anca sağlığına kavuşursun üzülme süt içinde bak benm kızım daha doğru dürüst anne sütü bile içemedi ama olsun mama veriyorum ne yapalım kader böyleymiş..

meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)

aramıza hoşgeldin

iyi akşamlar kızlar
büyük kızım hasta küçüğü uyumuyor dün gece 6 da yattım yani sabah olmuştu artık
bugün sersem gibi geçti
geçmiş birikmiş yarın anca okurum
şimdilik öptüm

geçmiş olsun fatmacım uykusuzluk çok zor oluyor bizimkide hasta ya dalamıyor bir türlü uykuya

geçmiş olsun canım. asyada sonunda yapmış kakasını hadi gözünaydın :))

ben telefona elektrik süpürgesinin sesini kaydettim onu açıyorum susuyor bende geziyorum böylece..
birde benim kızım kamyon seslerini çok seviyor onlar geçerken susuyor :)

günaydınn güzel annelerrr... kızımla uyandık oynaştık emiştik.. kızım kucağımda uyukluyo şimdi bende sizlere bi bakem dedim.. umarım iyisinizdir hepinz...

günaydın canımm aman uyusun uyusun uyuyarak büyüyor bu bebişler

günaydın sizden ccesaret aldım dün bu sabah sevil'i yıkadım hiç ağlamadı hep gülüştük kızımla ne kadarda kolaymış halbuki yıkamak çok mutluyum saol'un kızlar iyiki varsınız

kızım mamasını yedi şimdi uyuyor dalsın diye bekliyorum bende sonra şu meşhur kurabiyeden yapıcam kendime :))

çağlayan telefona elektrik süpğürgesi sesi kaydetmek çok pratik bi fikirmiş tebrik ederim yaaa çok hoş valla

günaydın kızlarr
bugece çok şükür uyudu küçük hanım ama tabi 6:20 de ayaktaydık 8:30 da yine uyudu zor bela 9:30 da kalktı şimdi oyun minderni tekmelemekle meşgul :))

Günaydın Kızlar

Bugün Daha İyiyim Eşimle Aramız İyi Çocuk Hatrına Affettim :82: Ama Kırgınım Hala..

Bugün 73. Günümüz 2buçuk Aylık Diyoruz Biten Ayı Söylememiz Gerekiyor Mesela Önümüzdeki Şubatta 1 Yaş Bitmiş Oluyor ve Biz 1 Yaşında Diyecez Çocuklar İçin {İNŞALLAH} Mayısın Ortalarında 3 Ay Bitmiş Olcak Biz de 3 Aylık Diyeceğiz..

Dün Rota Virüsü İlk Dozunu Olduk Yan Etkisi Pek Olmadı Biraz İshal Gibi Ama Çok da Değil Şükürler Olsun

Ben de İyiymişim Sprial İçin Kontrole Gitmiştim Bi Problem Yokmuş.. Hala Sezonu Açmadık Ama Ben Zaten Açmayı Düşünmüyorum Onun Açması İçin de Biraz Çaba Sarfetmesi En Azından Gönlümü Alması Lazım..

Evde 1 Tane Vardı Şimdi 2 Oldu Erkek Çocuklarım Biri Gözümün Önünde Büyüyor 3 Aylık Olcak da Diğerinin Büyümeye Niyeti Yok Gibi

Dün Hastaneden Sonra Biraz Dolaştık Hava Çok Güzeldi Oğluma da Yaradı Zaten Anası Gibi Gezenti Bayıldı Gezmeye :},

62 cm ve 7000gr Olmuş Tosun Paşam..

mrb bende bebeğimi hem emziriyorum hem mama veriyorum inan bir çok bebek böyle büyüyor benim kardeşim mamayla büyüdü bense anne sütüyle inan ben kardeşimden çok ta sağlıklı diilim kardeşim benden çok çok daha sağlıklı o hiç belli olmaz zaten ek gıdayla o açığı elimizden geldiğince kapatmaya çalışacaz ben anlamıyorumki sadece emziren annelerin mamayı bukadar kötülemelerini kof şişmanlıkmış hiçte öyle şişman diil bebeğim hayır onlar eskidendi şimdiki mamalar çok daha özel unutmayın bizler keyfimizden diil mecburiyetten mama yediriyoruz sizlerde bizim yerimizde olabilirdiniz lütfen yazılar yazarken birazdaha anlayışlı olalım ve mama veren anneleri üzmeyelim buarada çağlayan sana cevap yazayım derken içimi döktüm

kızzllaarr biz bugün 3 aylık oldukkkkkkkkk
mucizevi bişeyler bekliyorum en azından artık sokağa çıkmak istiyorummm

arkadaşlar biliyorum her anne bebeişnii emzirmek ister ama olmayınca olmuyor siz bööle canınızı sıkınca daha da kötü olur
ben mamayla beslenen bir insanım yani bide düşünün bundan 27 sene önce bu kadar gelişmiş mamalarda yokmuş yani haa kilom var tabiki ama maşallah ööle kof mof diil gayetde sıkıyım yani :))
üstelik size bişi diyim ben 4 ay annemi emmmişim benim kardeşim sadece 1.5 ay emmiş gerisi hep mama ve şuanda 22 yaşında 43 kilo kızcağız 45 olsam diye uğraşıp duruyo haa 43 e de yeni çıktı yani sıkmayın siz canınızı sonuçta herşey allahtan

günaydın kızlarr
bugece çok şükür uyudu küçük hanım ama tabi 6:20 de ayaktaydık 8:30 da yine uyudu zor bela 9:30 da kalktı şimdi oyun minderni tekmelemekle meşgul :))

günaydın canım az bile uyusalar uyandıklarında gene canavar oluyorlar bana 1 saat uyku hiç yetmiyor kızıma nasıl yetiyor hiç anlamış değilim bünyesi sağ sağlam galiba

maşallah canım kocaman olmuş oğluşun
siftah bizde yapmadık dr.gitmem gerek ama hiç gitmek istemiyorum

gözdecim mucizelerin inşallah olumlu yönde olur canımm
paradise hadi büyüklük sende kalsın eşine çok kızma.ya sanırım bende rota virüsünü vurdurcam kafam karışıyor ama riskede girmek istemiyorum çok ağır geçen bi hastalıkmışş.zamanımız geçmemiştir inşallah daha 3. ayımızı doldurmadık

öff nevresim değişmekten nefret ediyorumm.eşime yaptırıyodumm dün değişicem diyee bekle bekle gönlüm olmadı ha değiştim ha değişicem derkenn yatağı bile toplamadım eşim akşam geldi güya ona yaptırırm dediydim ama mete bey bi aman vermedi.eşimde zaten doğduğuna pişmann bi süzülüyo bi süzülüyo sanki taş taşımış akşama kadar.amaann dedimm şimdi ona söyle kırk kere söyle boşveerr.inşallah bugün ilahi bi güç gelirde değişirim

maşallah canım paşana kaç kilo doğmuştu

Tamam Tamam Herzamanki Gibi Büyüklük Bende Kalıcak :}

Doktor 3 Ayı Doldurmadan Gelin Dedi Bi de 2 Dozluk Olan 3 Dozluk Olandan Daha İyiymiş Sanırım Netten Araştırdığım Kadarıyla Yan Etkisi de Azmış..

Var ya Seda Seni Ayakta Alkışlkıyorum Hem Coşkuyla Hem Hürmetle.. 2010 Şubat Anneleriyle Tek Başına Nasıl da Başetmişsin Öyle Vallahi Helal Olsun Kız..

Hee Bu Arada Nerden Aklıma Geldiyse Bi Şarkı Geldi Aklıma:26:

Kıskananlar Çatlasın Kıskananlar Çatlasın

Son düzenleme:

bende sadece 2.5 ay annemi emmişim sütü gelmemiş ablamda 42 günlük emmiş ben çok istedim kızım beni emsin sütüm olsun diye ama olmadı.herşey ters gtti.ama oda şu anda bende çok iyiyiz çok şükür.Herkes ister anne sütü vermek ama olmayınca olmuyor ama sizinde böyle söyleminiz beni çok rahatlattı kızlar saolun

kızzllaarr biz bugün 3 aylık oldukkkkkkkkk
mucizevi bişeyler bekliyorum en azından artık sokağa çıkmak istiyorummm

umay hanım artık abla oldu annesi bizim bebişlerde onun arkasından geliyor

pes artık ya nasıl bir laf dalaşına girmişler...bunların var bizle bir sorunları torpilide biri varmış içimizde acaba kim merak ettim şimdi

ama buldum galiba seda kesin sensin bizim torpilli ne dersin ?

pes artık ya nasıl bir laf dalaşına girmişler...bunların var bizle bir sorunları torpilide biri varmış içimizde acaba kim merak ettim şimdi

ama buldum galiba seda kesin sensin bizim torpilli ne dersin ?

ahahaha yaa valla iyi güldüm sabah sabahh.ama zar zor faydalı bi tane bilgi aldım onlardan.çok şükürr biraz daha zorlasak bir iki bilgi daha çıkar heraldee.

çağlayanım zalimin zulmü varsa sevenin Allah ı var demiş büyük üstad

Günaydın kızlar bizde bugün 3 aylık olduk az önce banyo yaptırdım şimdide mısıl mısıl uyuyor

sagolun arkadaşlar. oglum gitti okula bugün. çok çok iyiydi ilaçlar etkisini gösterdi.

Seda benim agzım hiç boş durmazki. Sürekli tıkınırım. Ama çok da sıvı tüketirim. Özellikle su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…