- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
sagolun arkadaşlar. oglum gitti okula bugün. çok çok iyiydi ilaçlar etkisini gösterdi.
Seda benim agzım hiç boş durmazki. Sürekli tıkınırım. Ama çok da sıvı tüketirim. Özellikle su.
iyi akşamlar kızlar
büyük kızım hasta küçüğü uyumuyor dün gece 6 da yattım yani sabah olmuştu artık
bugün sersem gibi geçti
geçmiş birikmiş yarın anca okurum
şimdilik öptüm
Fatma Kaan da hasta. Dün gece sabaha kadar kustu. Bugün göndermedim okula. Babası doktora götürdü bir yıgın ilaç vermiş doktor. Yavrum ilaçları içince uyudu kaldı. Yarın da göndermek istemiyorum gidicem okula, sen ilacımı çantama koy annecim ben ögretmenime söylerim içirir diyor.
kac gr almıs canım bı ayda buna gore degısır bırde sut sama makınan varsa sag bakalım 4 saatte bır kac ml sutun gelıyor mamayı buna gore ayarlayabılırsın benım 4 saate bır 90 cc zor cıkıyor buyuzden gunde 1-2 kez 120ml verıyorum mamayı gerı kalanlarda memeden emıyor artık sagmayıda bıraktım gercı makınayıda kıraladık bosuna duruyor esımde kızdı gecen kullanmıycaksan nıye bosuna paraverıyoruz dedı ama bıdahakı ay ıse baslıycam zaten
:2:
bende aynı durumdayım ne yesem süt olmuyo neler denıyorum neler yıyorum bılmıyorum artık keyfıne göre oluyo süt sankı o yuzden rejım bıle yapamıyorum bı ara az plates yaptım sütüm ıyıce azaldı sankı bıraktım...ama bende zor zamanlarda mama verıyorum gerci her gece verıyorum çünki sütüm yok ve sıksık uyanıyo oğlum bıde ben yakında ıstanbulda gözlerımden amelıyat olcam ve oğlumu sütten kesıcem çok ama çok uzuluyorum napçam bılmıyorum yavrum ne yapçam koca ıstanbulda ıkı çocuğum var onlarla kım ılgılenecek babaları anca benle ılgılenır uzaktan akrabalar var ama onlara nekadra guvenebılırım bılmıyorum...çok kötüyüm kızlar gerçekten keretokunus hastasıyım gözlerım ıyıce kötüleşti sol gözüm %20 görüyo:2::2::2::2::2:
ben su veriyorun dr. ver demişti.
4 saatde 120 yada 3 saatte 90 veriyordum ama
dünden beri 3 sattade 120 yemeye başladı
günde 120ml veriyorum her öğünde bazende 150 oluyor onun keyfine bağlı tamamen canım
Canım her ogünde mi 120 ml veriyosun
Yoksa günlük toplammi 120ml?
çoooooooook geçmiş olsun arkadaşlar.. Bu havalar çocukları hasta etti ya(ananem gibi konuştum sanki)
ehhh sende bi annesin artık nasıl olsa
ben gerçekten çok farkediyorum artık zamanında anneme kızdığım şeyleri anlam vermediğim cümleleri ben yapar söyler oldum.sanırım bu genel bişii tipik annelikussöylenmelikus hastalığına bizde yakalandıkk.ayy sonunda güzel bi hastalık bulduk.sevdim ben bu işi
Gecen ay 4.7du bu ay 5.1 çıktı kilomuz düşük yani
Sütümü sağdım canım ama her zaman aynı olmuyo bazen tas gibi
Bazen yumusacik goguslerim
Evet Bencede keyfe bağlı dün rapor işlemlerimle uğraştım ne su ne de başka bisey yemedim icmedim öğlene kadar taş gibiydi göğüslerim
Emziriyomusun peki aralarda.bana günlük 90ml ver dedi 3 .defada 30 sabah 30 öğlen 30 aksam.
günde 120ml veriyorum her öğünde bazende 150 oluyor onun keyfine bağlı tamamen canım
Canım her ogünde mi 120 ml veriyosun
Yoksa günlük toplammi 120ml?
her öğün canım benimki emmiyor çünkü canı isterse emiyor keyfe keder yani zaten annede süt yok onun için mama yiyor 120 ve 150 arası
Çağlayan su ne kadar veriyosun canım ?
kızlar kızıma anakucağı aldımhem pilli kendi kendine sallanıyo.hem fiyatı da çok uygun.müzikli falan bide.sırt dayanağı yatabiliyoda.çok beğendim yaa :) bi mağazada gördük dün 158 tl dediler.indirimplus diye bi siteden 126 tl ye buldum hem de 5tl lik hediye çeki varmış yeni abonelere 121 tl ye geldi yani işte bundan kızlar
Eki Görüntüle 188331
hiç vermiyorum dr verme dedi mamadaki su onu karşılıyormuş çünkü 6 aya kadar vermiycez ek birşey dedi canım
Mama verenler genelde su da veriyolar bazı Dr lar verin diyo
Bende 1-2cay kasığı veriyorum mamadan sonra ama cikariyo ihtiyacı yok ondan mi ki acaba
bilmiyorum ki canım daha hiç vermedim ama bu ay ortasında gidince yeniden sorucam bakalım ne diycek
GÖZDE canım benim oğlumda emzik almıyordu tam 1 ay sallarken ağzına koyup parmağımla destekledim 2 saat aralıksız tuttuğumu bilirim hala bazen çıkarıyor ama genelde tutuyor dene bıkma öyle emzk de değitirme 1 tane aklına yatan seç ısrarla dene çok rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?