2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sagolun arkadaşlar. oglum gitti okula bugün. çok çok iyiydi ilaçlar etkisini gösterdi.

Seda benim agzım hiç boş durmazki. Sürekli tıkınırım. Ama çok da sıvı tüketirim. Özellikle su.

ya arada oluyo demekki böylee.belkide oğluşunun hastalığına takıldın kafan biraz doldu neyse inşallah oğluşunda iyi olur minikinde iyi olur herkes iyi olsunn ayy bugün bi sevgi pıtırcığı olasım var içimde kelebekler uçuşuyoo sabah kasvetliydimde sağolsun 2010 anneri açtı beniii ferahladımmm

iyi akşamlar kızlar
büyük kızım hasta küçüğü uyumuyor dün gece 6 da yattım yani sabah olmuştu artık
bugün sersem gibi geçti
geçmiş birikmiş yarın anca okurum
şimdilik öptüm

çoooooooook geçmiş olsun arkadaşlar.. Bu havalar çocukları hasta etti ya (ananem gibi konuştum sanki)

Gecen ay 4.7du bu ay 5.1 çıktı kilomuz düşük yani
Sütümü sağdım canım ama her zaman aynı olmuyo bazen tas gibi
Bazen yumusacik goguslerim

Evet Bencede keyfe bağlı dün rapor işlemlerimle uğraştım ne su ne de başka bisey yemedim icmedim öğlene kadar taş gibiydi göğüslerim

ben su veriyorun dr. ver demişti.
4 saatde 120 yada 3 saatte 90 veriyordum ama
dünden beri 3 sattade 120 yemeye başladı

Emziriyomusun peki aralarda.bana günlük 90ml ver dedi 3 .defada 30 sabah 30 öğlen 30 aksam.

günde 120ml veriyorum her öğünde bazende 150 oluyor onun keyfine bağlı tamamen canım

Canım her ogünde mi 120 ml veriyosun
Yoksa günlük toplammi 120ml?

çoooooooook geçmiş olsun arkadaşlar.. Bu havalar çocukları hasta etti ya (ananem gibi konuştum sanki)

ehhh sende bi annesin artık nasıl olsa

ben gerçekten çok farkediyorum artık zamanında anneme kızdığım şeyleri anlam vermediğim cümleleri ben yapar söyler oldum.sanırım bu genel bişii tipik annelikussöylenmelikus hastalığına bizde yakalandıkk.ayy sonunda güzel bi hastalık bulduk.sevdim ben bu işi

Bu Kız Delii Cidden Bak.. Ama Bünyeme İyi Geliyor İyiki 2011 Şubatında Doğurdun Sende İyiki Tanıdım Senide Deli Arkadaşım ;}

Bu sabah 2. karma aşılarını olamaya götürdük oğlumu kuzum ilk aşıda çok değil ama 2. aşıda bi ağladı göz yaşıyla yutkunamadım bile içim gitti içimm((( kucağıma aldımm kulağına güçlü oğlum benimm sen çok güçlüsün bunlar ne der sana diye sürekli fısıldadım sanki anlamışcasına gülümseyip uyuyuverdi kuzumm.. Şimdide uyuyor ama içini geçire geçiree...

Aaa bizimkindeeen güle güle kullanın
mavisini aldık biz de
Ben hepsiburadadan almıştım
2ay oldu kullanali çok memnunum
Oğlum onda uyumayı çok seviyo
Tam yatar pozisyonda kullanıyorum şimdilik

hiç vermiyorum dr verme dedi mamadaki su onu karşılıyormuş çünkü 6 aya kadar vermiycez ek birşey dedi canım

Mama verenler genelde su da veriyolar bazı Dr lar verin diyo
Bende 1-2cay kasığı veriyorum mamadan sonra ama cikariyo ihtiyacı yok ondan mi ki acaba

Mama verenler genelde su da veriyolar bazı Dr lar verin diyo
Bende 1-2cay kasığı veriyorum mamadan sonra ama cikariyo ihtiyacı yok ondan mi ki acaba

bilmiyorum ki canım daha hiç vermedim ama bu ay ortasında gidince yeniden sorucam bakalım ne diycek

ÇAĞLAYAN GÖZDE CEYLİNAZ sağolun kızlar benimle hemfikir olduğunuz için.gereksiz alınganlık yapmıyoruz biz hassas bir konu emzirememek ve herkesten de bu konu da hassasiyet bekliyoruz

zug canım ben de su vermiyorum onun yerine rezene veriyorum 1-2 kaşık gazını da kolay çıkarıyor dr öyle dedi.
mama veren arkadaşlar ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz dr gidince sorarmısınız karşılaştıralım fikirleri

Altuğ da sadece mamayla besleniyor bizde su vermiyoruz.. Doktoru hiç gerek yok mamayıda suyla yapmıyor muyuz zaten dedi ama ne bilim sanki susuyor kuzum.. Yemekleride suyla yapıoz ama biz yine susuyoruz değil mi? Ben yinede su vermiyorum ama.

GÖZDE canım benim oğlumda emzik almıyordu tam 1 ay sallarken ağzına koyup parmağımla destekledim 2 saat aralıksız tuttuğumu bilirim hala bazen çıkarıyor ama genelde tutuyor dene bıkma öyle emzk de değitirme 1 tane aklına yatan seç ısrarla dene çok rahat edersin

hani salyalarımız akıyo yaa tükürük yapıyoruz yaa güyaaa üstü ıslanmasın diye önlük taktımm ama benim kıvrık oğlum kıvrana kıvrana o önlüğü ne hale getirdii çıkardım sonundaaa.üst değişmektende bana gına geldi ama yaa

valla ne şaklabanlıklar yaptım alsın diye ama almıyo yaa daha doğrusu anne memesi gibi emmeye çalıştığı için fırlatıveriyo yani ööle öğürme falan yapmıyo ağzında destekleyince cok cok emmiyo hani memeyi alttan diliyle bastırıyo ya sütü çekmek için ööle yapınca emzik fırlayıveriyo

bu arada zuhal bizde musa ekini terkettik :))
belediye hastanesinde hülya kartekine gittik geçen ay alarjisi varmış çat diye bildi verdiği ilaç hemen kesti hırıltıyı ama o da pek içime sinmedi hemen daha biz odadan çıkmadan yeni hasta alıyo ööle dr sevmiyorum ben sen buldunmu iyi birini

Sünnet Yaptıran Arkadaşlar Lokal Anestezi Yaptırdınız Dimi? Genel Anestezi Yaptıran Var mı?

Küçücük Bebeğe Lokal Olur Heralde.. En Azından Ben Öyle İsterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…