2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4. aydan sonra diye biliyorum soracağım bu cmtesi

Kizlar cildirmak uzereyim.ne dayanikli bi bebegim var masalllah!sabah 6 dan beri uyanik miz miz emzir alt degistir yok yok yok!!ay kafayi siyiriyodum.simdi uyudu gibi bakalim kac dakika??sizdede oluyor mu,boyle yaptigi zamanlar tansiyonum dusuyor dusup bayilcak gibi oluyorum..offf diede bagirdim onada uzuldum,bende cok ii bi anne degilim sanirim!!!

Atyyyy Nerdeyse 1 Ay Sonra Ek Gıdaya Başlıcaz Kocaman Oluyorlar Ve Hangi Arada Büyüyorlar Anlayamıyorum..

Deniz Akkaya Dediki Bebeğinize Kıyafet Alırken Önce Kendi Kafanızdan Geçirin Sizin Kafanızdan Geçmezse Bebeğinizin Kafasından da Geçmez Dedi..

slm kızlar konyadan döndüm evimizdeyiz.bu sefer koştur koşrtur değildi yolculuğumuz .babam bıraktı bizi havaalanına kızımın babasıda aldı :)) paket yaptılar bizi :))

gözdecim bizde hülya hanıma gidiyoruz baştan beri sen sorarsan anlatıyo herşeyi tek tek sorman lazım ben bi kez soracaklarımı yazıp gitmiştim ölede çok komik oldu ama -soru bir: kaka ne renk olmalıdır bide gerçekten çok çabuk bitiyo muayenr birden içerde başkasını görüyosun hülya hanımda çok hasta bakma takıntısı var biraz eşimde sinir oluyo ama başkada bilmiyoruz konyada

doğum yaptıgımda doktor süt içme gaz yapar demişti bende gaz yapacak die korkumdan hiç içmedim.normalde hergün 1 bardak süt içerdim ama bilmiyorum ki yavas yavas başlasak mı

ben dogum yaptıgımdan beri günde 2 bardak süt içiyorum doktor öyle demişti en az iki bardak süt hergün yumurta mutlaka protein agırlıklı beslen demişti sütün kaliteside artarmıs bi ara gaz yapar diye okumustum burda 2 3 gün içmedim sonra doktora sordum bebegin süt içtiginde farklı oluyormu dedi olmuyor dedim o zaman ne soruyorsun dedi cok bozuldum sorun olursa ılık iç dedi ben soguk içiyorum birsey olmadı

kızlar 19mayıs tatilinde alanyaya gidecegiz o zaman alanyada hava nasıl olur hiç mayısta gitmedim kızım kısakollu giyebilirmi?yada nasıl giydirmeliyim ona göre yanıma kıyafet alıcam eksik varsa alısveriş yapmam gerek kısakollular 6 9 ay almıstım 3 6 ayda var olan sizce neler alayım birde güneş kremini yüzüne sürebilirmiyiz bebeklerin sebamed güneş kremi almayı düşünüyorum baska hangi markalarn var?

GÖZDE canım bizimkide alttan üstten diliyle çevire çevire şebeğe çevirmişti bazen tok olunca yine yapıyor açken dne gerekirse ucuna bişey sür ben sürmedim gerçi ama ısrarla dene çünkü emziği alına narkoz yemiş gibi 2 dk uyuyor.

doktor da hala meram ssk daki zeynel beye gidiyoruz.çok ayrıntılı muayene ediyor uzun sürüyor oyüzden girenin çıkması bir de birkaç doçent eşiyle tanıştım orda eşleri de doktormuş çok iyi zeynel bey ondan getiriyoruz dediler ama çok kalabalık hastane steril de değil.biz sabah erkenden sıra numarası alıyoruz yani eşim gidip alıyor saat 2 de de biz gidiyoruz.genelde 1-2. olduğumuzdan hemen girip çıkıyoruz hiç bir yere de dokunmamaya çalışıyorum.gel,nce de herşeyi yıkıyorum.sorulara gelince o da açıklama yapıyor ama genelde ben kendi oğlumun sorunlarıyla ilgili tek tek soruyorum.sağolsun o da açıklıyor .çok iyi bir doktor bulsam sırf şu hastane yüzünden değiştiricem ama.

canım ben de mayısta hiç gitmedim o yüzden hava konusunu bilemicem sen kısa kollu da al hırka ilan da al yanına çorap yelek al mutlaka bir de şapka esinti olursa diye.coppertone diye bir güneş kremi var 50 faktör çocuklar için su bazlı benim cildim herşeye allerji yapıyordu dr bunu verdi ben45 faktörü kullandım tabi yüze vermişti zaten sen yine dr una danış bence.ha bu arada yanına ateş dürücü ateş ölçer fitil filan da al tabi ne olu ne olmaz.bende gidicem aklımdaki hazırlıklar bunlar

Geçen sene 9undan sonra sidedeydik balayı için hemen yakını zaten oraya da gittik gezdik ordaydık dehşet sıcaktı kendimizi havuza denize zor atıyorduk bu sene nasıl olur bilmem ama geçen sene gibi oolursa akşam için yine de bi hırka falan al otelimiz ağalık alan içindeydi serin oluyordu ;}

ya bide kızılay hastanesinde eylem hanımı önerdiler ama konyadaki özel hastanelerde genelde durum bu çok sinir

canım alanya şuanda kaynıyomuş yani babam orda şuanda belki bizde gidicez bi haftasonu epey sıcak dedi bence sen yinede tedbirli git derim ben kısa kolluda al uzun kolluda şimdi bende kestiremiyorum ne giydirsem diye hatta annemde hep derdi en tehlikeli ay mayıs ayı diye kalın giydirsen terler hasta olur ince giydirsen üşür hasta olur napsakki

ay bide onumu denesek aman yaaa şu konyadaki doktorlarda bi tuhaf valla ya bide hasan koç diye bi dr var onu çok metettiler ama sanırım sadece özel muayenesi varmış numune hastanesinin orda adam bide prof eminim pahalıdır bi sorıyım eşime belki başka bi yerde çalışıysa onuda araştıralım

ooo konyada alanya sezonu açıldı desenize yaz gelince alanya haftasonları heeeppp 42 plaka

tesekkürler kızlar ben herseyden koyayım en iyisi sapka hiç aklıma gelmemişti hem güneş için geniş kenarlı alayım aksam içinde penye alayım de mi?Bende ondan korkuyorum gözde kalın giydirsem terler hasta olur pişik olur ince giydirsem üşür hasta olur sasırdım valla düşünüyorum şimiden nasıl giydirsem diye.Hasan koc sadece özel muaynanesi var canım 150 lira arkadasım ona götürüyor.farabi hastanesi ilgi cısından iyi cok kalabalık degil hasta cıkmadan digerini almıyor biz girmeden içeri doktor bilgisayardan önceki kilosuna yapılan test ssonuclarına bakıyor sen içeri girdiginde doktor sana gecen ayla ilgili birsey sormuyor belediye hastanesinde gecen ay kac kiloydu diye bana soruyor doktor snir olmustum bak işte gecen ayda sen tarttın.farabide (ali rıza) memnun olmadıgım nokta ben sormasam söylemiyor varmı bir sorun diyor sordugum sorulara gayet güzel acıklama yapıyor ama ben istiyorumki ben sormayayım o anlatsın cünkü sormayı atladıgım seyler olabiliyor gerci arayıp teldede sorabiliyorsun cevaplıyor ama içime hiçbiri sinmiyor bu doktorların ne yapsakki kızlar topluca her ay ankaraya falanmı gitsek:)

deli gibi çamaşır yıkayıp gömlek ütülüyorum bi dolap dolusu gömlek ütülüyorum kendimi şaşmış olmalıyım..

balkonu da yıkadım Allahtan yemeğim vardı unutmuşum bee ev işi yapmayı iyiydi böyle kendi kendime iş çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…