tok bebek su içmez demişti bir doktor yazısındaMama verenler genelde su da veriyolar bazı Dr lar verin diyo
Bende 1-2cay kasığı veriyorum mamadan sonra ama cikariyo ihtiyacı yok ondan mi ki acaba
ÇAĞLAYAN GÖZDE CEYLİNAZ sağolun kızlar benimle hemfikir olduğunuz için.gereksiz alınganlık yapmıyoruz biz hassas bir konu emzirememek ve herkesten de bu konu da hassasiyet bekliyoruz
zug canım ben de su vermiyorum onun yerine rezene veriyorum 1-2 kaşık gazını da kolay çıkarıyor dr öyle dedi.
mama veren arkadaşlar ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz dr gidince sorarmısınız karşılaştıralım fikirleri
tok bebek su içmez demişti bir doktor yazısında
neslicim günaydın canım.Nasılsın uzun zamandır görmüyorum ben seni nasılsın kızın nasıl iş başı yapmadın diymi sen de benim gibi daha..
valla ne şaklabanlıklar yaptım alsın diye ama almıyo yaa daha doğrusu anne memesi gibi emmeye çalıştığı için fırlatıveriyo yani ööle öğürme falan yapmıyo ağzında destekleyince cok cok emmiyo hani memeyi alttan diliyle bastırıyo ya sütü çekmek için ööle yapınca emzik fırlayıveriyo
bu arada zuhal bizde musa ekini terkettik :))
belediye hastanesinde hülya kartekine gittik geçen ay alarjisi varmış çat diye bildi verdiği ilaç hemen kesti hırıltıyı ama o da pek içime sinmedi hemen daha biz odadan çıkmadan yeni hasta alıyo ööle dr sevmiyorum ben sen buldunmu iyi birini
doğum yaptıgımda doktor süt içme gaz yapar demişti bende gaz yapacak die korkumdan hiç içmedim.normalde hergün 1 bardak süt içerdim ama bilmiyorum ki yavas yavas başlasak mı
valla ne şaklabanlıklar yaptım alsın diye ama almıyo yaa daha doğrusu anne memesi gibi emmeye çalıştığı için fırlatıveriyo yani ööle öğürme falan yapmıyo ağzında destekleyince cok cok emmiyo hani memeyi alttan diliyle bastırıyo ya sütü çekmek için ööle yapınca emzik fırlayıveriyo
bu arada zuhal bizde musa ekini terkettik :))
belediye hastanesinde hülya kartekine gittik geçen ay alarjisi varmış çat diye bildi verdiği ilaç hemen kesti hırıltıyı ama o da pek içime sinmedi hemen daha biz odadan çıkmadan yeni hasta alıyo ööle dr sevmiyorum ben sen buldunmu iyi birini
kızlar 19mayıs tatilinde alanyaya gidecegiz o zaman alanyada hava nasıl olur hiç mayısta gitmedim kızım kısakollu giyebilirmi?yada nasıl giydirmeliyim ona göre yanıma kıyafet alıcam eksik varsa alısveriş yapmam gerek kısakollular 6 9 ay almıstım 3 6 ayda var olan sizce neler alayım birde güneş kremini yüzüne sürebilirmiyiz bebeklerin sebamed güneş kremi almayı düşünüyorum baska hangi markalarn var?
kızlar 19mayıs tatilinde alanyaya gidecegiz o zaman alanyada hava nasıl olur hiç mayısta gitmedim kızım kısakollu giyebilirmi?yada nasıl giydirmeliyim ona göre yanıma kıyafet alıcam eksik varsa alısveriş yapmam gerek kısakollular 6 9 ay almıstım 3 6 ayda var olan sizce neler alayım birde güneş kremini yüzüne sürebilirmiyiz bebeklerin sebamed güneş kremi almayı düşünüyorum baska hangi markalarn var?
gözdecim bizde hülya hanıma gidiyoruz baştan beri sen sorarsan anlatıyo herşeyi tek tek sorman lazım ben bi kez soracaklarımı yazıp gitmiştim ölede çok komik oldu ama -soru bir: kaka ne renk olmalıdırbide gerçekten çok çabuk bitiyo muayenr birden içerde başkasını görüyosun hülya hanımda çok hasta bakma takıntısı var biraz eşimde sinir oluyo ama başkada bilmiyoruz konyada
GÖZDE canım bizimkide alttan üstten diliyle çevire çevire şebeğe çevirmişti bazen tok olunca yine yapıyor açken dne gerekirse ucuna bişey sür ben sürmedim gerçi ama ısrarla dene çünkü emziği alına narkoz yemiş gibi 2 dk uyuyor.
doktor da hala meram ssk daki zeynel beye gidiyoruz.çok ayrıntılı muayene ediyor uzun sürüyor oyüzden girenin çıkması bir de birkaç doçent eşiyle tanıştım orda eşleri de doktormuş çok iyi zeynel bey ondan getiriyoruz dediler ama çok kalabalık hastane steril de değil.biz sabah erkenden sıra numarası alıyoruz yani eşim gidip alıyor saat 2 de de biz gidiyoruz.genelde 1-2. olduğumuzdan hemen girip çıkıyoruz hiç bir yere de dokunmamaya çalışıyorum.gel,nce de herşeyi yıkıyorum.sorulara gelince o da açıklama yapıyor ama genelde ben kendi oğlumun sorunlarıyla ilgili tek tek soruyorum.sağolsun o da açıklıyor .çok iyi bir doktor bulsam sırf şu hastane yüzünden değiştiricem ama.
canım ben de mayısta hiç gitmedim o yüzden hava konusunu bilemicem sen kısa kollu da al hırka ilan da al yanına çorap yelek al mutlaka bir de şapka esinti olursa diye.coppertone diye bir güneş kremi var 50 faktör çocuklar için su bazlı benim cildim herşeye allerji yapıyordu dr bunu verdi ben45 faktörü kullandım tabi yüze vermişti zaten sen yine dr una danış bence.ha bu arada yanına ateş dürücü ateş ölçer fitil filan da al tabi ne olu ne olmaz.bende gidicem aklımdaki hazırlıklar bunlar
Geçen sene 9undan sonra sidedeydik balayı için hemen yakını zaten oraya da gittik gezdik ordaydık dehşet sıcaktı kendimizi havuza denize zor atıyorduk bu sene nasıl olur bilmem ama geçen sene gibi oolursa akşam için yine de bi hırka falan al otelimiz ağalık alan içindeydi serin oluyordu ;}
ya bide kızılay hastanesinde eylem hanımı önerdiler ama konyadaki özel hastanelerde genelde durum bu çok sinir
canım alanya şuanda kaynıyomuş yani babam orda şuanda belki bizde gidicez bi haftasonu epey sıcak dedi bence sen yinede tedbirli git derim ben kısa kolluda al uzun kolluda şimdi bende kestiremiyorum ne giydirsem diye hatta annemde hep derdi en tehlikeli ay mayıs ayı diye kalın giydirsen terler hasta olur ince giydirsen üşür hasta olur napsakki
ay bide onumu denesek aman yaaa şu konyadaki doktorlarda bi tuhaf valla ya bide hasan koç diye bi dr var onu çok metettiler ama sanırım sadece özel muayenesi varmış numune hastanesinin orda adam bide prof eminim pahalıdır bi sorıyım eşime belki başka bi yerde çalışıysa onuda araştıralım
slm kızlar konyadan döndüm evimizdeyiz.bu sefer koştur koşrtur değildi yolculuğumuz .babam bıraktı bizi havaalanına kızımın babasıda aldı :)) paket yaptılar bizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?