2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
eşim nöbetten geldi sabah bi kahvaltı yaptık sonra selma betülü uyutcaz ayağına yatağa bi gittik gidişş o gidişş ailecek uyumuşuz
yarım saatt önce uyandım...baba kız daha uyuyorlar
hemen kalktım çamaşırların bi kısmını topladım bi kısmını serdim...daha ütüler var manisa dağı kadar
yemeği yapmaya niyetlendimm bi kısmını hazırladım ama bi yorgunluk çöktü hemen kk ya gidim bi soluklanıyım dedim...
akşama gezmeyeee gitcezz anca yetiştiririm işlerimi
ne çok iş oluyo ya evlerde.......

aa sanırım bu konyada konyalı yok biz başka şehirlerden geldik burda oturyoz konyalılar başka şehirlerde değişsek ya oturduğumuz yerleri :))

ayy yaaa geçen eşimin arkadaşı yurt dışından bi helikopter getirmiş artık metehana mı babasınamı biilinmez sağolsunn.ama benim eşim onunla salonda uğraşıp duruyodu hiç bakmadıydım oynasın dediydim bugün süpürmek için girdimmm kutusuu parçaları falan ortada hepp kaldırdım anaaammm benimm tertemiz krem rengi halımı siyah yapmışş o pis kutuuu.bi sinir oldumki sorma.ama kabahat bende sen niye oraya koymasına izin veriyosunn.

neyse şimdi bişi desemm anlamaz boşa kendimi yormiiimmm.

mete bey uyurken biraz süpürdüm ortalığı.pastamı böreğimi yapmıştımm zatennn.çorba yaptım içtim bide bulgur pilavı yapim diyom dün akşamki gibi kalitesiz süt krizi geçirmeyelim yiyeyimdee.ama gittim geldim yine pc başına oturdummm.

12 gibi dışarı çıktık dolandık arabayla uyuya kaldı eve geldim yatırdım uyandı...
az önce arkadaşımı uğurladım o sırada kucağımda uyudu şimdi tam işlere gidiyorum gene uyandı...

pöffff uykusuzluk için ağladı ağladı 10 dk kucağımda uyudu buda ona yetti bugün nedir böyle anlamadım gitti..

daha kahvaltı etmedim öğle yemeği onu zaten unuttum gitti.akşama kahvaltı ederiz artık bu böyle uyumazsa akşamada yemek hiç yapamam ben
sizlere özeniyorum ne güzel herşeyi yapıyorsunuz bir tembel bn varım galiba içinizde

yarın Antarese gitmeyi planlıyorum ALlah nasip ederse

paşamın kıyafetleri küçüldü hep.0-3 aylıklar bitti artıkk ya beli sıkıyo ya boyu kısa geliyo falan.biraz cici alalım oğluma.babamızın paralarını harcayalım biraz.oyuncak kitap falanda almak istiyorum yavaş yavaş okumaya başlayayım masal anlatayım.çünkü ben konuşunca çok dikkatli dinliyo gülüyo cevap veriyo falan.bende laf bitmez tabi ama birazda mantıklı şeyler anlatmak lazım bakmayın minik olduklarına anlıyolar

yarın Antarese gidecek olanınınz varsa ve öyleee şapşal şapşal gezinen bebekli bir kadın görürseniz aha o benimmm gelin yanıma birlikte gezek

hatta hakkaten gelin bi antares yapak yaa ankaralılar.yakınlarda oturan vardııı

selam kızlar nasılsınız bebısler nasıl?evrıdıkı gecmıs olsun canım.....
gözde,aarzu ve kayra kızlar baskente gıdıyorum ben ve oyle yogun da degıl deneyın derım hanı artık gectık bıze anlatmalarından en azından sorunca cevap verıyorlar yasemın hanım var gecen ay ona gectım memnun kaldım deneyın enazından yogun degıl ve telefon acıp rahatlıkla konusabılıyorsunuz bı durum oldugunda.......
benım hanım bugun daha yenı daldı uykuya mamasını yedı sızdı....
ellerı kıpır kıpır önlugunü yelegını falan sundur sundure bı hal ettı yelegının dugmelerını falan acıyor nasıl becerıyorsa anlamadım:)
bu arada konyada yasayan arkadaslarım oyun halınızı nerden aldınız?armagan da varmıdır?

slm bayanlar bugun zeynebin kalça usg randevusu vardı eşim sabh izin aldı gittik çektirdik çok şükür bişi yokmuş hava çoook güzeldi gezdik birazcık sebze meyve aldık ayyy yaz gelmiş yaaa karpuzlar erikler missss gibi domatesler... sonra bişiler yedik eşim işe geçti bizde eve döndük kızımla altını degişitirdim emzirdim uyudu kızım bende yemegi ocaga koydum dinlenim biraz kahvede yaptım
yaa benim kız bebek arabasında uyumuyo hiç meraklı dışarı bakcam die uyumuyo sonra da uyuyamadıgı için huysuzlanıyoo napsam kiii yaa :44:
geçmiş biraz fazla gözüktü gözüme bakamıcam galiba dizi izleyim birazcık

uyumuyor uyumuyorrr deli olucam bugün yanyanayız ayrılamıyoruzda ne yapıcam bilmiyorum saat kaç oldu yaaa....

ufffffffff piskolojim bozuldu bugün bu kız yüzünden ne yapacağımı şaşırdım...Oyuncağını eline takıyorum artık onu yemeğe çalışıyor...Çek elini ağzından diyorum anlıyormuş gibi gülüp uzaklaştırıyor sonra gene aynı senaryo yakında eline ne geçse ağzına atacak galiba....

Bir yerlere kaçmam lazım çok sıkıldım ve bunaldım...

aa sanırım bu konyada konyalı yok biz başka şehirlerden geldik burda oturyoz konyalılar başka şehirlerde değişsek ya oturduğumuz yerleri :))

canım bizimde köken konya ama izmirde doğup büyüdük şimdide ankaradayız artık kimse durdugu yerde durmuyor

canım ama senin yaşadıklarını biz yasamadık biraz daha zaman ver kendine sen daha yeni iileştin sende alışırsın dicem ama işe başlıcaksın bu arada kim bakcak sevil hümaya annen mi?

canım araba kullanabilsem valla gelirdim hem benimde eşime hediye almam lazım tanışma yıldönümümüz var 12sinde ama ben uzaktayım batıkentte sana ii alışverişler

annem bakıcak canım.bugün oda gelmedi o gelseydi hiç olmazsa karnım doyuyordu bugün üstüne üstlük aç kaldım.
Yarında yok sanırım bu gece eşim evdeyken herşeyi yapıp halletmem lazım yoksa ben yarınıda kurtaramam

canım yaa arada benimki de öyle oluyo hatta arada değil son 2-3 haftadır öyleydii..ben de çok stres yaptım nie uyumuyo bi sıkıntısı mı var falan die yemek yapmayı bırak bişeyler atıştırmaya bile fırsat olmuyo du kucağımda uyuyo emerken uyuyo yatağa koyuyorum odadan çıkmadan gözünü açıyoo sonra ben sinir ve stres küpü oluyorumm.. ben de karar verdim hiiiççç stres yapmicam dedim çünkü bizim stersimiz onlara da yansıyo ve daha da huzursuz oluyolar. dün bu durum işe yaramadı yine uyumalar uyanmalar falan.. ama bugün sanki biraz daha uzun uyuyo gündüzleri...

hiiçç sıkma kendinii bırak oyunlar oyna şarkı söyle evde gezdir... stresini at biraz.. kıızınla gezip tozacağın günler yakınnn...

ne güzel olurdu evet uzakmış epey.metroyla gelinir ama artık ilerleyen zamanlarda bebişler büyüsün güzel havalarda kaptığımız gibi gider geliriz inşallah

yahu hem face hem burayı okumaktan şaşı oldum hzıınıza yetişemiorum ben okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo. hıh diorum yazayım bi bakıyorum yeni bldirim gelmş

uyusun diye bugün bindirdim arabasına havada güzeldi dışarıya çıkalım dedim.çıktık gezdik uyuda dönerken eve havada güzeldi içimiz açıkdı ama bir anda ne oldu nasıl değişti anlamadım gitti.
Şimdi yanımda yatıyor bana gülücükler atıyor uykusu var ama maşallah iyi direniyor uyumamak için

pembe maviden almıs eşim ama nette 150lira olan halıya gidip 180 lira vermiş sinir olmustum ama tiny love orda bulmus sadece baska markalar istersen kulenin arka tarafındaki yerlerde var.armaganda oyun halısı degilde ikili egzersiz falan varya onlardan vardı

bak mesela yarım saat uyudu uyandı benim zilli.. kucağımda mayıştı şimdi biliorum yatağa koyarsam uuykusu açılcak şimdiii naapim gezdiriom evde bendee
bu arada kızınla adaşızz benim adım da sevil

Herkese selam kızlar hala İzmir deyim ve hala kızım mız mız da mız mız noldu bu kıza anlamadım gündüzleri çok sakin bi bebekti şinmdi oldu tam bi canavar sürekli ağlıyo katıla katıla bişeymi var diyorum ama bi bakıyorum gülücükler atmaya başlıyo konuşuyo uyuyo ama bazende deliriyo.Gazdan olduğunuda sanmıyorum. Ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim artık 3 ayımız doluyo diye sevinirkenken bizimkinin küçülesi geldi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…