aa sanırım bu konyada konyalı yok biz başka şehirlerden geldik burda oturyoz konyalılar başka şehirlerde değişsek ya oturduğumuz yerleri :))
aa sanırım bu konyada konyalı yok biz başka şehirlerden geldik burda oturyoz konyalılar başka şehirlerde değişsek ya oturduğumuz yerleri :))
daha kahvaltı etmedim öğle yemeği onu zaten unuttum gitti.akşama kahvaltı ederiz artık bu böyle uyumazsa akşamada yemek hiç yapamam ben
sizlere özeniyorum ne güzel herşeyi yapıyorsunuz bir tembel bn varım galiba içinizde
yarın Antarese gitmeyi planlıyorum ALlah nasip ederse
paşamın kıyafetleri küçüldü hep.0-3 aylıklar bitti artıkk ya beli sıkıyo ya boyu kısa geliyo falan.biraz cici alalım oğluma.babamızın paralarını harcayalım biraz.oyuncak kitap falanda almak istiyorum yavaş yavaş okumaya başlayayım masal anlatayım.çünkü ben konuşunca çok dikkatli dinliyo gülüyo cevap veriyo falan.bende laf bitmez tabi ama birazda mantıklı şeyler anlatmak lazımbakmayın minik olduklarına anlıyolar
yarın Antarese gidecek olanınınz varsa ve öyleee şapşal şapşal gezinen bebekli bir kadın görürseniz aha o benimmmgelin yanıma birlikte gezek
hatta hakkaten gelin bi antares yapak yaa ankaralılar.yakınlarda oturan vardııı
canım bizimde köken konya ama izmirde doğup büyüdük şimdide ankaradayız artık kimse durdugu yerde durmuyor
canım ama senin yaşadıklarını biz yasamadık biraz daha zaman ver kendine sen daha yeni iileştin sende alışırsın dicem ama işe başlıcaksın bu arada kim bakcak sevil hümaya annen mi?
canım araba kullanabilsem valla gelirdim hem benimde eşime hediye almam lazım tanışma yıldönümümüz var 12sindeama ben uzaktayım batıkentte sana ii alışverişler
uyumuyor uyumuyorrr deli olucam bugün yanyanayız ayrılamıyoruzda ne yapıcam bilmiyorum saat kaç oldu yaaa....
ufffffffff piskolojim bozuldu bugün bu kız yüzünden ne yapacağımı şaşırdım...Oyuncağını eline takıyorum artık onu yemeğe çalışıyor...Çek elini ağzından diyorum anlıyormuş gibi gülüp uzaklaştırıyor sonra gene aynı senaryo yakında eline ne geçse ağzına atacak galiba....
Bir yerlere kaçmam lazım çok sıkıldım ve bunaldım...
canım bizimde köken konya ama izmirde doğup büyüdük şimdide ankaradayız artık kimse durdugu yerde durmuyor
canım ama senin yaşadıklarını biz yasamadık biraz daha zaman ver kendine sen daha yeni iileştin sende alışırsın dicem ama işe başlıcaksın bu arada kim bakcak sevil hümaya annen mi?
canım araba kullanabilsem valla gelirdim hem benimde eşime hediye almam lazım tanışma yıldönümümüz var 12sindeama ben uzaktayım batıkentte sana ii alışverişler
canım yaa arada benimki de öyle oluyo hatta arada değil son 2-3 haftadır öyleydii..ben de çok stres yaptım nie uyumuyo bi sıkıntısı mı var falan die yemek yapmayı bırak bişeyler atıştırmaya bile fırsat olmuyo du kucağımda uyuyo emerken uyuyo yatağa koyuyorum odadan çıkmadan gözünü açıyoo sonra ben sinir ve stres küpü oluyorumm.. ben de karar verdim hiiiççç stres yapmicam dedim çünkü bizim stersimiz onlara da yansıyo ve daha da huzursuz oluyolar. dün bu durum işe yaramadı yine uyumalar uyanmalar falan.. ama bugün sanki biraz daha uzun uyuyo gündüzleri...
hiiçç sıkma kendinii bırak oyunlar oyna şarkı söyle evde gezdir... stresini at biraz.. kıızınla gezip tozacağın günler yakınnn...
selam kızlar nasılsınız bebısler nasıl?evrıdıkı gecmıs olsun canım.....
gözde,aarzu ve kayra kızlar baskente gıdıyorum ben ve oyle yogun da degıl deneyın derım hanı artık gectık bıze anlatmalarından en azından sorunca cevap verıyorlar yasemın hanım var gecen ay ona gectım memnun kaldım deneyın enazından yogun degıl ve telefon acıp rahatlıkla konusabılıyorsunuz bı durum oldugunda.......
benım hanım bugun daha yenı daldı uykuya mamasını yedı sızdı....
ellerı kıpır kıpır önlugunü yelegını falan sundur sundure bı hal ettı yelegının dugmelerını falan acıyor nasıl becerıyorsa anlamadım:)
bu arada konyada yasayan arkadaslarım oyun halınızı nerden aldınız?armagan da varmıdır?
uyusun diye bugün bindirdim arabasına havada güzeldi dışarıya çıkalım dedim.çıktık gezdik uyuda dönerken eve havada güzeldi içimiz açıkdı ama bir anda ne oldu nasıl değişti anlamadım gitti.
Şimdi yanımda yatıyor bana gülücükler atıyor uykusu var ama maşallah iyi direniyor uyumamak için
kızlar ne oldu2010 anneleriyle ilgili bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?