Herkese selam kızlar hala İzmir deyim ve hala kızım mız mız da mız mız noldu bu kıza anlamadım gündüzleri çok sakin bi bebekti şinmdi oldu tam bi canavar sürekli ağlıyo katıla katıla bişeymi var diyorum ama bi bakıyorum gülücükler atmaya başlıyo konuşuyo uyuyo ama bazende deliriyo.Gazdan olduğunuda sanmıyorum. Ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim artık 3 ayımız doluyo diye sevinirkenken bizimkinin küçülesi geldi herhalde.
selam fııstıklarr
komşuma sinir oluyorummm
evde müsaitmidir değilmidir demeden kızının ödevlerinii bana gönderiyo,kız da okadar abuk şeylerden geliyoki inanmazsınzz.deniz ablaaa prizma çizemiyorum sen çizermisinnn..hayır diyorum kız iyi ozaman akşama gelirimm... alt komşunun kızına bakıyoo, canı sıkılmasın diye ufacık çocukla bana geiyoo..zırt pırt hoooop eve dalıyyoo..ben de onun yanında emzirmek sitemiyorum..boşluk bulduğum zamanlarda tezime bakıyım ,evi temizlryryim derken güzelim zamanımı çalıyooo...
şimdide gelcekmişş kuran okuycakmışş bend takip edecekmişimm..bide okadar abuk zaamanlarda zile basıyolarkii hep yavrumu emzirirkenn..
sinir oluyorum sinirrrrr..bi kaç kez kapıyı açmadım, laf çaktırdımm..yokkk..el inssaf yaa komşuluğun da bi adabı vardırrr...eşim evdeyken hooop eve dalmalarrr
yöneticiler darbe yaptıısildi mesajlarıı.topiğimiz duruyoo.onlar konuştuklarıyla kaldılar
anlamadım ya nolmuş nolmuş
Sünnet Yaptıran Arkadaşlar Lokal Anestezi Yaptırdınız Dimi? Genel Anestezi Yaptıran Var mı?
Küçücük Bebeğe Lokal Olur Heralde.. En Azından Ben Öyle İsterim..
mühim bişi diil canımm.arada 2010lara geliyo ya gelenler yine gelmişler yolladık bizdegeçti geçti yani korkma
canım prof. sabiha paktuna kitabında o vitaminleri vermeye uğraşacağınıza çocuğunuzu güneşe çıkarın diyordu.o kafamda takılı kaldı aslında biraz.bugün mesela çıkardım kızımı 10 dakika hemen uyudu kaldı.diğer zamanlarda camdan da olsa güneş gçsteriyorum.yapay vitaminlerden kaçıyorum açıkcası(
canım benim oğlum 29 günlükken sünnet oldu genel anestezi ile ama kasık fıtığından ameliyat olduğu için anestezi aldı sünnet ekstra oldu yani, sadece sünnet olursa lokal oluyo yeğenim öyle oldu.
bak mesela yarım saat uyudu uyandı benim zilli.. kucağımda mayıştı şimdi biliorum yatağa koyarsam uuykusu açılcak şimdiii naapim gezdiriom evde bendee
bu arada kızınla adaşızz benim adım da sevil
Herkese selam kızlar hala İzmir deyim ve hala kızım mız mız da mız mız noldu bu kıza anlamadım gündüzleri çok sakin bi bebekti şinmdi oldu tam bi canavar sürekli ağlıyo katıla katıla bişeymi var diyorum ama bi bakıyorum gülücükler atmaya başlıyo konuşuyo uyuyo ama bazende deliriyo.Gazdan olduğunuda sanmıyorum. Ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim artık 3 ayımız doluyo diye sevinirkenken bizimkinin küçülesi geldi herhalde.
selam fııstıklarr
komşuma sinir oluyorummm
evde müsaitmidir değilmidir demeden kızının ödevlerinii bana gönderiyo,kız da okadar abuk şeylerden geliyoki inanmazsınzz.deniz ablaaa prizma çizemiyorum sen çizermisinnn..hayır diyorum kız iyi ozaman akşama gelirimm... alt komşunun kızına bakıyoo, canı sıkılmasın diye ufacık çocukla bana geiyoo..zırt pırt hoooop eve dalıyyoo..ben de onun yanında emzirmek sitemiyorum..boşluk bulduğum zamanlarda tezime bakıyım ,evi temizlryryim derken güzelim zamanımı çalıyooo...
şimdide gelcekmişş kuran okuycakmışş bend takip edecekmişimm..bide okadar abuk zaamanlarda zile basıyolarkii hep yavrumu emzirirkenn..
sinir oluyorum sinirrrrr..bi kaç kez kapıyı açmadım, laf çaktırdımm..yokkk..el inssaf yaa komşuluğun da bi adabı vardırrr...eşim evdeyken hooop eve dalmalarrr
bi topik vardı forumda paylaşmıştınız bende sık kullanılanlara eklemiştim ama pc format yiyince gitti.orda bebeklerin bazı dönemlerinde ergenlik gibi zamanları olduğu ve bu zamanlarda stresli ve huysuz olduklarını yazıyordu.o dönemde sebepsiz ağlarlarmış ve gerilimli olurlarmış.o topikte o dönemleri de vermişlerdi hatta.sanırım bebeklerimmiz öyle bir dönemde.çünkü bak kaç kişiyiz aynı şeyden şikayet ediyoruz.bi sıkıntılarıda yok çünkü artık anlıyoruz sıkıntılarını.o topiği bulabilseydim aslında
büyüdüler kocaman oldular ad haberimiz yokAtyyyy Nerdeyse 1 Ay Sonra Ek Gıdaya Başlıcaz Kocaman Oluyorlar Ve Hangi Arada Büyüyorlar Anlayamıyorum..
Deniz Akkaya Dediki Bebeğinize Kıyafet Alırken Önce Kendi Kafanızdan Geçirin Sizin Kafanızdan Geçmezse Bebeğinizin Kafasından da Geçmez Dedi..
aynen benimde hep öyle olyor şu anda olduğu gibi :))ben hep geçmişi okudugum için esas muhabbeti kaçırıyorum yaaaaa:26:
Kizlar cildirmak uzereyim.ne dayanikli bi bebegim var masalllah!sabah 6 dan beri uyanik miz miz emzir alt degistir yok yok yok!!ay kafayi siyiriyodum.simdi uyudu gibi bakalim kac dakika??sizdede oluyor mu,boyle yaptigi zamanlar tansiyonum dusuyor dusup bayilcak gibi oluyorum..offf diede bagirdim onada uzuldum,bende cok ii bi anne degilim sanirim!!!
Bende konyaliyim canim sen nerede oturuyosun?
deli gibi çamaşır yıkayıp gömlek ütülüyorum bi dolap dolusu gömlek ütülüyorum kendimi şaşmış olmalıyım..
balkonu da yıkadım Allahtan yemeğim vardı unutmuşum bee ev işi yapmayı iyiydi böyle kendi kendime iş çıkardım
canım veriyorum damlayı eksik bırakmıyorum sadece atladığım günler oluyor bazen.bizim ailede zaten kemik ağrıları çok dikkat ediyorum güneş görmesi için elimden geleni yapıyorum ..canım cam arkasından gösterilen güneşin hiç bir faydası yok yine senin bebeğin sen bilirsin ama d vitamini eksikliği raşitizm hastalığına sebep oluyor. Allah hepimizin miniğinini koroson inşallah
bugün bizde de tam aynısı oldu.baba kız uyuya kaldı.dönencenin müziği babamızı da uyuttu .merhaba arkadaşlar
eşim nöbetten geldi sabah bi kahvaltı yaptık sonra selma betülü uyutcaz ayağına yatağa bi gittik gidişş o gidişş ailecek uyumuşuz
yarım saatt önce uyandım...baba kız daha uyuyorlar
hemen kalktım çamaşırların bi kısmını topladım bi kısmını serdim...daha ütüler var manisa dağı kadar
yemeği yapmaya niyetlendimm bi kısmını hazırladım ama bi yorgunluk çöktü hemen kk ya gidim bi soluklanıyım dedim...
akşama gezmeyeee gitcezz anca yetiştiririm işlerimi
ne çok iş oluyo ya evlerde.......
yok canım ben almayım konyayı sizin olsun.hiç sevemedim ben o şehri...aa sanırım bu konyada konyalı yok biz başka şehirlerden geldik burda oturyoz konyalılar başka şehirlerde değişsek ya oturduğumuz yerleri :))
evet sevil ben oluyorum :))Benim kızımın adaşları iki oldu desene bir tane daha sevil teyzesi var kızımın baby_s nickli arkadaşımız anam valla benimki yanımda duruyor uykusu var uyumuyor ne yapayım yatsın bari yanımda
bizim apartmanda kimse kimseyle konuşmuyor selam verdiğim iki kişi var onlarda gelmiyorlar zaten bebek durmaz sizi rahatsız etmeyelim diye bende pek samimi olmak istemiyorum açıkçası böylesi daha rahat
Evet galiba ben konyaliyim ama trabzonda yasiyorum..valla degiselim konyada annem var,onun yaninda olmak isterdim suan
12 gibi dışarı çıktık dolandık arabayla uyuya kaldı eve geldim yatırdım uyandı...
az önce arkadaşımı uğurladım o sırada kucağımda uyudu şimdi tam işlere gidiyorum gene uyandı...
pöffff uykusuzluk için ağladı ağladı 10 dk kucağımda uyudu buda ona yetti bugün nedir böyle anlamadım gitti..
daha kahvaltı etmedim öğle yemeği onu zaten unuttum gitti.akşama kahvaltı ederiz artık bu böyle uyumazsa akşamada yemek hiç yapamam ben
sizlere özeniyorum ne güzel herşeyi yapıyorsunuz bir tembel bn varım galiba içinizde
yarın Antarese gitmeyi planlıyorum ALlah nasip ederse
paşamın kıyafetleri küçüldü hep.0-3 aylıklar bitti artıkk ya beli sıkıyo ya boyu kısa geliyo falan.biraz cici alalım oğluma.babamızın paralarını harcayalım biraz.oyuncak kitap falanda almak istiyorum yavaş yavaş okumaya başlayayım masal anlatayım.çünkü ben konuşunca çok dikkatli dinliyo gülüyo cevap veriyo falan.bende laf bitmez tabi ama birazda mantıklı şeyler anlatmak lazımbakmayın minik olduklarına anlıyolar
yarın Antarese gidecek olanınınz varsa ve öyleee şapşal şapşal gezinen bebekli bir kadın görürseniz aha o benimmmgelin yanıma birlikte gezek
hatta hakkaten gelin bi antares yapak yaa ankaralılar.yakınlarda oturan vardııı
canım bende başkentte musa beye gidiyodum doğumda orda olmuştu orda devam ettim dediğin gibi orası daha sakin ama bizim kızın alerjisi varmış musa bey normal normal dedi artık en son tıkanmalara başlayınca hülya hanıma gittik verdiği ilaç çat diye kesti ondan bende artık musa beye gitmek istemiyorum ondan yaniselam kızlar nasılsınız bebısler nasıl?evrıdıkı gecmıs olsun canım.....
gözde,aarzu ve kayra kızlar baskente gıdıyorum ben ve oyle yogun da degıl deneyın derım hanı artık gectık bıze anlatmalarından en azından sorunca cevap verıyorlar yasemın hanım var gecen ay ona gectım memnun kaldım deneyın enazından yogun degıl ve telefon acıp rahatlıkla konusabılıyorsunuz bı durum oldugunda.......
benım hanım bugun daha yenı daldı uykuya mamasını yedı sızdı....
ellerı kıpır kıpır önlugunü yelegını falan sundur sundure bı hal ettı yelegının dugmelerını falan acıyor nasıl becerıyorsa anlamadım:)
bu arada konyada yasayan arkadaslarım oyun halınızı nerden aldınız?armagan da varmıdır?
uyumuyor uyumuyorrr deli olucam bugün yanyanayız ayrılamıyoruzda ne yapıcam bilmiyorum saat kaç oldu yaaa....
ufffffffff piskolojim bozuldu bugün bu kız yüzünden ne yapacağımı şaşırdım...Oyuncağını eline takıyorum artık onu yemeğe çalışıyor...Çek elini ağzından diyorum anlıyormuş gibi gülüp uzaklaştırıyor sonra gene aynı senaryo yakında eline ne geçse ağzına atacak galiba....
Bir yerlere kaçmam lazım çok sıkıldım ve bunaldım...
canım bizimde köken konya ama izmirde doğup büyüdük şimdide ankaradayız artık kimse durdugu yerde durmuyor
canım ama senin yaşadıklarını biz yasamadık biraz daha zaman ver kendine sen daha yeni iileştin sende alışırsın dicem ama işe başlıcaksın bu arada kim bakcak sevil hümaya annen mi?
canım araba kullanabilsem valla gelirdim hem benimde eşime hediye almam lazım tanışma yıldönümümüz var 12sindeama ben uzaktayım batıkentte sana ii alışverişler
pembe maviden almıs eşim ama nette 150lira olan halıya gidip 180 lira vermiş sinir olmustum ama tiny love orda bulmus sadece baska markalar istersen kulenin arka tarafındaki yerlerde var.armaganda oyun halısı degilde ikili egzersiz falan varya onlardan vardı
canım veriyorum damlayı eksik bırakmıyorum sadece atladığım günler oluyor bazen.bizim ailede zaten kemik ağrıları çok dikkat ediyorum güneş görmesi için elimden geleni yapıyorum ..
bugün bizde de tam aynısı oldu.baba kız uyuya kaldı.dönencenin müziği babamızı da uyuttu .
yok canım ben almayım konyayı sizin olsun.hiç sevemedim ben o şehri...
evet sevil ben oluyorum :))
naz0635 ismini seviyormusun ben çok seivyorum da :))
bu arada benim komşularım iyi bir kısmı bulgar göçmeni öyle misafirlik sevmiyor onlar.geldiler bebek için hediyelerini bıraktılar gittiler.şekeri zor ikram ettiler..bir tanesi de gelip ya bebeğe bakıyor ya da sağı solu toplayıp gidiyor olmadı yemeğe çaya çağırıyor ...şanslıyım o anlamda ...arada ben de kızına ders veriyorum hiç bir şey karşılıksız olmuyor tabi ama yormuyor beni kız.sadece anlamadığı takıldığı bir noktayı soruyor .
canım veriyorum damlayı eksik bırakmıyorum sadece atladığım günler oluyor bazen.bizim ailede zaten kemik ağrıları çok dikkat ediyorum güneş görmesi için elimden geleni yapıyorum ..
bugün bizde de tam aynısı oldu.baba kız uyuya kaldı.dönencenin müziği babamızı da uyuttu .
yok canım ben almayım konyayı sizin olsun.hiç sevemedim ben o şehri...
evet sevil ben oluyorum :))
naz0635 ismini seviyormusun ben çok seivyorum da :))
bu arada benim komşularım iyi bir kısmı bulgar göçmeni öyle misafirlik sevmiyor onlar.geldiler bebek için hediyelerini bıraktılar gittiler.şekeri zor ikram ettiler..bir tanesi de gelip ya bebeğe bakıyor ya da sağı solu toplayıp gidiyor olmadı yemeğe çaya çağırıyor ...şanslıyım o anlamda ...arada ben de kızına ders veriyorum hiç bir şey karşılıksız olmuyor tabi ama yormuyor beni kız.sadece anlamadığı takıldığı bir noktayı soruyor .
aynen biz evi turladık 2-3 defaa karnını doyurdum falan uyukluyo ama arada gözünü aralayıp bakıyo sanki kontrol edio beni annem burdamı die.. çok fena bunlar çookkkk...evetttt uyku moduna girdi bakalım kaç dakika sürecekk bu olay inş. uzun olurda yemek yaparımm
gündüz uykusu uyuyan bebeklerin anneleri iki uyku arasında bebeişiniz kaç saat uyanık kalıyo umay az önce 14:30 da kalktı 17:00 de ööle çıldırmadan uyudu acaba bu normalmi yani yine ayakta salladım ama gözleri küçülmüştü uykusu geldiği belliydi 5 dkda uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?