2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam fııstıklarr
komşuma sinir oluyorummm
evde müsaitmidir değilmidir demeden kızının ödevlerinii bana gönderiyo,kız da okadar abuk şeylerden geliyoki inanmazsınzz.deniz ablaaa prizma çizemiyorum sen çizermisinnn..hayır diyorum kız iyi ozaman akşama gelirimm... alt komşunun kızına bakıyoo, canı sıkılmasın diye ufacık çocukla bana geiyoo..zırt pırt hoooop eve dalıyyoo..ben de onun yanında emzirmek sitemiyorum..boşluk bulduğum zamanlarda tezime bakıyım ,evi temizlryryim derken güzelim zamanımı çalıyooo...
şimdide gelcekmişş kuran okuycakmışş bend takip edecekmişimm..bide okadar abuk zaamanlarda zile basıyolarkii hep yavrumu emzirirkenn..

sinir oluyorum sinirrrrr..bi kaç kez kapıyı açmadım, laf çaktırdımm..yokkk..el inssaf yaa komşuluğun da bi adabı vardırrr...eşim evdeyken hooop eve dalmalarrr

bi topik vardı forumda paylaşmıştınız bende sık kullanılanlara eklemiştim ama pc format yiyince gitti.orda bebeklerin bazı dönemlerinde ergenlik gibi zamanları olduğu ve bu zamanlarda stresli ve huysuz olduklarını yazıyordu.o dönemde sebepsiz ağlarlarmış ve gerilimli olurlarmış.o topikte o dönemleri de vermişlerdi hatta.sanırım bebeklerimmiz öyle bir dönemde.çünkü bak kaç kişiyiz aynı şeyden şikayet ediyoruz.bi sıkıntılarıda yok çünkü artık anlıyoruz sıkıntılarını.o topiği bulabilseydim aslında

çok zor böyle insanlarla komşu olmak.biz yalnızken işlerimizi yetiştiremiyoruz bide böyle insanlarla offf.hiç laf çaktırma direk söyle sen anacım.benim işim gücüm var de.bebeğim var de.rahatsızız falan de kabul etmee. bırak kırılırsada kırılsın canına minnet gelemez işte bidaha.

Sünnet Yaptıran Arkadaşlar Lokal Anestezi Yaptırdınız Dimi? Genel Anestezi Yaptıran Var mı?

Küçücük Bebeğe Lokal Olur Heralde.. En Azından Ben Öyle İsterim..

canım benim oğlum 29 günlükken sünnet oldu genel anestezi ile ama kasık fıtığından ameliyat olduğu için anestezi aldı sünnet ekstra oldu yani, sadece sünnet olursa lokal oluyo yeğenim öyle oldu.

canım cam arkasından gösterilen güneşin hiç bir faydası yok yine senin bebeğin sen bilirsin ama d vitamini eksikliği raşitizm hastalığına sebep oluyor. Allah hepimizin miniğinini koroson inşallah

GÖZDE öğrenirsen haber ver canım

SEMPATİK06 biz horasan bebeden aldık135 tl ama bence uygun fiyatlı bişey al.emeklemeye başlayınca fazla durmaz ama bizimkinde müzikli farklı sesli oyuncaklar ayna filan var ve de oldukça büyük diğerlerine göre

bak mesela yarım saat uyudu uyandı benim zilli.. kucağımda mayıştı şimdi biliorum yatağa koyarsam uuykusu açılcak şimdiii naapim gezdiriom evde bendee
bu arada kızınla adaşızz benim adım da sevil

Benim kızımın adaşları iki oldu desene bir tane daha sevil teyzesi var kızımın baby_s nickli arkadaşımız anam valla benimki yanımda duruyor uykusu var uyumuyor ne yapayım yatsın bari yanımda

ahh ahhh canım bizimkilerde öyle merak etme sevil iki gündür bir değişti pir değişti hiç sorma sen ne zaman geliceksin gelde artık görüşelim kafamız dağılsın ben çok bunaldım yaa evde otur otur azıcık birşeyler yapmak istiyorum artık...

Ne biçim insan bunlar ya hiç sormadan çat kapı gelmeler çocuk göndermeler yok artık valla sen laf çakma sedanın dediği direk söyle canım.Müsait değilim küçük bebeğim var ona vakit ayıramıyorum kusura bakmayın de...
bizim apartmanda kimse kimseyle konuşmuyor selam verdiğim iki kişi var onlarda gelmiyorlar zaten bebek durmaz sizi rahatsız etmeyelim diye bende pek samimi olmak istemiyorum açıkçası böylesi daha rahat

Ay cok ilgincmis,bugun benim kizda deli gibiydi hala oyle gercide:))aman bi hatirlamaya calis canim,yoksam depresyona girecem

büyüdüler kocaman oldular ad haberimiz yok
ben hep geçmişi okudugum için esas muhabbeti kaçırıyorum yaaaaa:26:
aynen benimde hep öyle olyor şu anda olduğu gibi :))

Bende konyaliyim canim sen nerede oturuyosun?

canım biz kendini konyalı saymayanlrdanız beyşehirde....ama istanbulda yaşıyorum....annelik konusunda kendine haksızlık etme sakın...sabır meleği değiliz sonuçta

canım cam arkasından gösterilen güneşin hiç bir faydası yok yine senin bebeğin sen bilirsin ama d vitamini eksikliği raşitizm hastalığına sebep oluyor. Allah hepimizin miniğinini koroson inşallah
canım veriyorum damlayı eksik bırakmıyorum sadece atladığım günler oluyor bazen.bizim ailede zaten kemik ağrıları çok dikkat ediyorum güneş görmesi için elimden geleni yapıyorum ..
bugün bizde de tam aynısı oldu.baba kız uyuya kaldı.dönencenin müziği babamızı da uyuttu .

aa sanırım bu konyada konyalı yok biz başka şehirlerden geldik burda oturyoz konyalılar başka şehirlerde değişsek ya oturduğumuz yerleri :))
yok canım ben almayım konyayı sizin olsun.hiç sevemedim ben o şehri...
evet sevil ben oluyorum :))
naz0635 ismini seviyormusun ben çok seivyorum da :))
bu arada benim komşularım iyi bir kısmı bulgar göçmeni öyle misafirlik sevmiyor onlar.geldiler bebek için hediyelerini bıraktılar gittiler.şekeri zor ikram ettiler..bir tanesi de gelip ya bebeğe bakıyor ya da sağı solu toplayıp gidiyor olmadı yemeğe çaya çağırıyor ...şanslıyım o anlamda ...arada ben de kızına ders veriyorum hiç bir şey karşılıksız olmuyor tabi ama yormuyor beni kız.sadece anlamadığı takıldığı bir noktayı soruyor .

Evet galiba ben konyaliyim ama trabzonda yasiyorum..valla degiselim konyada annem var,onun yaninda olmak isterdim suan

ayy canım seninle olmaz ben seville yer değiştireyim ozaman benim ailem de istanbulda çünkü

1 hafta öncesine kadar umayda ööleydi aman bi tarafımı kaşıyımda bu hafta boğazımızdan sıcak yemek geçti :))

ohhh sedacım gez gez maşallah diyim
hamileykende en gezenti sendin yaniii:))

canım bende başkentte musa beye gidiyodum doğumda orda olmuştu orda devam ettim dediğin gibi orası daha sakin ama bizim kızın alerjisi varmış musa bey normal normal dedi artık en son tıkanmalara başlayınca hülya hanıma gittik verdiği ilaç çat diye kesti ondan bende artık musa beye gitmek istemiyorum ondan yani

ahh ahh hepimiz aynı dertten muzdaribiz bende çok sıkıldım

aa bi konyalı daha doğduğu yer diil doyduğu yer diiye boşuna demiyolar işte aman napalım artık uçaklar var çok özledikmi uçcaz gitcez

pembe mavi çok pahalı zaten canım normalden hep yüksek oranın fiyatları biz erkanlar (şimdi fatih bebe olmuş) ordan aldık 100 tl

ayyy bende bende hiç sevmiyorum ama napalım işte ekliyorum 4 gözle taşınmayı

adaşımmm çook seviyorum ben ismimi.. annem koymuş o da ayrı bi sevme sebebim.. ahh annem ahhh..

evetttt uyku moduna girdi bakalım kaç dakika sürecekk bu olay inş. uzun olurda yemek yaparımm
aynen biz evi turladık 2-3 defaa karnını doyurdum falan uyukluyo ama arada gözünü aralayıp bakıyo sanki kontrol edio beni annem burdamı die.. çok fena bunlar çookkkk...

Son düzenleme:
gündüz uykusu uyuyan bebeklerin anneleri iki uyku arasında bebeişiniz kaç saat uyanık kalıyo umay az önce 14:30 da kalktı 17:00 de ööle çıldırmadan uyudu acaba bu normalmi yani yine ayakta salladım ama gözleri küçülmüştü uykusu geldiği belliydi 5 dkda uyudu

hiç belli olmuyor ki canım bak benimkki bugün hafif kestirmeler şeklinde takılıyor maalesef bugün var bir huysuzlıuk ama anlamadım gitti

uykuya dalış :17.09
uykudan uyanış : 17.35 cin gibide bakınıyor beşikte ama almıycam bende yatsın mızmızlanana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…