gündüz uykusu uyuyan bebeklerin anneleri iki uyku arasında bebeişiniz kaç saat uyanık kalıyo umay az önce 14:30 da kalktı 17:00 de ööle çıldırmadan uyudu acaba bu normalmi yani yine ayakta salladım ama gözleri küçülmüştü uykusu geldiği belliydi 5 dkda uyudu
benimkini yazayım size ben kaç gündür not alıyorumda
yatış-kalkış
9:30 -10:30
12:00 -1:00
14:15 - 17:35
dün:
8:00 -10:45
12:20 - 13:10
14:45 - 16:00
16:20 - 17:25
19:20 - 19:45
22:25
bugün
7:30 -9:40
arayı yazmamışım
12:50 - 16:00
17;45 - bakalım ne kadar uyuyacak
tracy'de not alın uyku saatlerini diyordu en güzelini yapıyorsun seda böylece ne kadar uyuyup uyumadığınıda takip etmiş oluyorsun..
Yarından itaberen bende not almaya başlıyım bakıyım nasıl olacak
bi düzen oluşturmak için var olan sistemi bilmek lazım diye düşündüm.bakalım ne kadar uyuyo anlayalım.sonra düzenimizi yaparız.emme saatlerinide yazdım ben.günde ne kadar emiyo kaç kez saat kaçta falan diyee
tracy kim bu arada.
çok geçmiş olsun acil şifalar...:2:
bende aynı durumdayım ne yesem süt olmuyo neler denıyorum neler yıyorum bılmıyorum artık keyfıne göre oluyo süt sankı o yuzden rejım bıle yapamıyorum bı ara az plates yaptım sütüm ıyıce azaldı sankı bıraktım...ama bende zor zamanlarda mama verıyorum gerci her gece verıyorum çünki sütüm yok ve sıksık uyanıyo oğlum bıde ben yakında ıstanbulda gözlerımden amelıyat olcam ve oğlumu sütten kesıcem çok ama çok uzuluyorum napçam bılmıyorum yavrum ne yapçam koca ıstanbulda ıkı çocuğum var onlarla kım ılgılenecek babaları anca benle ılgılenır uzaktan akrabalar var ama onlara nekadra guvenebılırım bılmıyorum...çok kötüyüm kızlar gerçekten keretokunus hastasıyım gözlerım ıyıce kötüleşti sol gözüm %20 görüyo:2::2::2::2::2:
buna kesinlikle katılıyorum, atıştırmalıklarla geçiştirince süt doyurmuyor bebişibenim oğlumda akkşam 7den sonra bi tuhaflaşıyoo.
bugünde 7 buçukta bi uyandı.ağla ağlaa nasıl bağırıyo ama emmiyoo sinirleniyoo bi ara emdi uyudu 15 dk sonra uyandıı yıkadım yıkarken çok sakindii sonrasında yine aynı
baktım olacak gibi diil doymuyo bu galiba dedimm.süt var akıyoo ama doymuyoo.bi 90 lık mama yaptımm nasıl içti hatta bitince biraz sızlandı daha istiyoduu neyse uyudu sonra hala uyuyoo.
ama ben çözdüm Evridiki.bugün saat 12 de 1 dilim tost yedim sonra 5te 1 küçük tavuk budu yedim okadar.yemekle çok alakalıı.yemedimm sütt doyurmadıı tabii.yemeği sağlam yemek lazımm.azda olsa sık yemek lazımm.yoksa sütler doyurmuyoo.
maşallah tosuncuğa kocaman olmuşGünaydın Kızlar
Bugün Daha İyiyim Eşimle Aramız İyi Çocuk Hatrına Affettim :82: Ama Kırgınım Hala..
Bugün 73. Günümüz 2buçuk Aylık Diyoruz Biten Ayı Söylememiz Gerekiyor Mesela Önümüzdeki Şubatta 1 Yaş Bitmiş Oluyor ve Biz 1 Yaşında Diyecez Çocuklar İçin {İNŞALLAH} Mayısın Ortalarında 3 Ay Bitmiş Olcak Biz de 3 Aylık Diyeceğiz..
Dün Rota Virüsü İlk Dozunu Olduk Yan Etkisi Pek Olmadı Biraz İshal Gibi Ama Çok da Değil Şükürler Olsun
Ben de İyiymişim Sprial İçin Kontrole Gitmiştim Bi Problem Yokmuş.. Hala Sezonu Açmadık Ama Ben Zaten Açmayı Düşünmüyorum Onun Açması İçin de Biraz Çaba Sarfetmesi En Azından Gönlümü Alması Lazım..
Evde 1 Tane Vardı Şimdi 2 Oldu Erkek Çocuklarım Biri Gözümün Önünde Büyüyor 3 Aylık Olcak da Diğerinin Büyümeye Niyeti Yok Gibi
Dün Hastaneden Sonra Biraz Dolaştık Hava Çok Güzeldi Oğluma da Yaradı Zaten Anası Gibi Gezenti Bayıldı Gezmeye :},
62 cm ve 7000gr Olmuş Tosun Paşam..
geçmiş olsun canımBu sabah 2. karma aşılarını olamaya götürdük oğlumukuzum ilk aşıda çok değil ama 2. aşıda bi ağladı göz yaşıyla yutkunamadım bile içim gitti içimm ((( kucağıma aldımm kulağına güçlü oğlum benimm sen çok güçlüsün bunlar ne der sana diye sürekli fısıldadım sanki anlamışcasına gülümseyip uyuyuverdi kuzumm.. Şimdide uyuyor ama içini geçire geçiree...
evet canım bizimkine lokal anestezi yaptılarSünnet Yaptıran Arkadaşlar Lokal Anestezi Yaptırdınız Dimi? Genel Anestezi Yaptıran Var mı?
Küçücük Bebeğe Lokal Olur Heralde.. En Azından Ben Öyle İsterim..
evine hoş geldin canımslm kızlar konyadan döndüm evimizdeyiz.bu sefer koştur koşrtur değildi yolculuğumuz .babam bıraktı bizi havaalanına kızımın babasıda aldı :)) paket yaptılar bizi :))
Sen zaten bir tracy olmuşsun haberin yok canım bu önerileri ve taktikleri oda kitabında veriyor
tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi sorunlar kitabının yazarı
ben kitabı okuyorum ama çok sıkılıyorum bir kaç sayfa okuyup bırakıyorum..Ama artık denemek lazım.Düzene bir girseler bu aylarda bir daha kolay kolay bozulmaz ama günleri günlerini tutmuyor her gün aynı ortamı sağlamakta çok zor oluyor.Yani ben tutturamıyorum hergün aynı sistemi.
Ama kucak sallamaktan beşikten sallamaya geçtim artık kucakta uyumak istemiyor.Birde beşikte kendi kendine uyumayı öğrense tam süper olacak.
aman kızlar tracy demeyin.... bilmem kaç yüz sayfa yazmış rutin de rutin... sanki bizim bebişler pilli bebek. kur saatini yatır kaldır besle oynat uyusun... ah keşke o kadar kolay olsa. valla canı ne zaman isterse o zaman uyuyor, canı isterse emiyor, canı istemezse saatlerce uykusuz aç kalıyor...ben de cok sıkılıyorum o kıtabı o yuzden bıraktım
yarın Antarese gitmeyi planlıyorum ALlah nasip ederse
paşamın kıyafetleri küçüldü hep.0-3 aylıklar bitti artıkk ya beli sıkıyo ya boyu kısa geliyo falan.biraz cici alalım oğluma.babamızın paralarını harcayalım biraz.oyuncak kitap falanda almak istiyorum yavaş yavaş okumaya başlayayım masal anlatayım.çünkü ben konuşunca çok dikkatli dinliyo gülüyo cevap veriyo falan.bende laf bitmez tabi ama birazda mantıklı şeyler anlatmak lazımbakmayın minik olduklarına anlıyolar
yarın Antarese gidecek olanınınz varsa ve öyleee şapşal şapşal gezinen bebekli bir kadın görürseniz aha o benimmmgelin yanıma birlikte gezek..
hatta hakkaten gelin bi antares yapak yaa ankaralılar.yakınlarda oturan vardııı
selam fııstıklarr
komşuma sinir oluyorummm
evde müsaitmidir değilmidir demeden kızının ödevlerinii bana gönderiyo,kız da okadar abuk şeylerden geliyoki inanmazsınzz.deniz ablaaa prizma çizemiyorum sen çizermisinnn..hayır diyorum kız iyi ozaman akşama gelirimm... alt komşunun kızına bakıyoo, canı sıkılmasın diye ufacık çocukla bana geiyoo..zırt pırt hoooop eve dalıyyoo..ben de onun yanında emzirmek sitemiyorum..boşluk bulduğum zamanlarda tezime bakıyım ,evi temizlryryim derken güzelim zamanımı çalıyooo...
şimdide gelcekmişş kuran okuycakmışş bend takip edecekmişimm..bide okadar abuk zaamanlarda zile basıyolarkii hep yavrumu emzirirkenn..
sinir oluyorum sinirrrrr..bi kaç kez kapıyı açmadım, laf çaktırdımm..yokkk..el inssaf yaa komşuluğun da bi adabı vardırrr...eşim evdeyken hooop eve dalmalarrr
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ya kızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi, ben cesaret edemiyorum. Yani hem sabunlayıp hem de suyunu nasıl döküyorsunuz, özellikle başını yıkarken? Ben file kullanmak istemiyorum çünkü üşüyo bebekler ondaBaşka yolu d var mı?
ben de böyle yıkadım canım belki yardımcı olur biraz cesaret çok eglenceli oluyo dün ilk kez yıkadım yarın yine yıkıycam
Bebek nasıl yıkanır? - UZMANTV
yok ya bu gece tıkandı sanırım muhabbet facede de ilerlemedi ...herkes facede mi kızlar? pek sessiz bu gece burası. emreyi uyuttum sıra bende. herkese iyi geceler...
iyi geceler canım gerçekten tıkandı bugün muhabbet bence ..eee konuş konuş nereye kadar :))bakıyorum bakıyorum kimse yok yada bişi yazmıyo neyse bende yatiim barii ii geceler herkese :79:
küvet içi düngerler var canım ben onla yıkıyorum bebek küvetin içinde yatıyor sen sabunluyorsun sonra çeviriyorsun tek elinle tutup tek elinle de su döküyorsun zor olmuyor :))İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ya kızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi, ben cesaret edemiyorum. Yani hem sabunlayıp hem de suyunu nasıl döküyorsunuz, özellikle başını yıkarken? Ben file kullanmak istemiyorum çünkü üşüyo bebekler ondaBaşka yolu d var mı?
ne güzel bir şey ya....hadi istanbullular sıra bizde :))selam kızlar.
akşam nurcum ve selma betül hanımla güzel vakit geçirdik.tekrar teşekkür ediyorum bu güzel aileye.kk sayesinde yeni ve çok güzel bir arkadaşım daha oldu.selma betül sevmelere doyulmayacak bir kelebek maşallahh.doyamadık.gerçi oğlum bu güzel kızı bırakıp kısada olsa uyudu ama hemde selma betülün babasının kucağındaaakşamımızla ilgili fotolar facede
GÖZDE öğrenirsen haber ver canım
SEMPATİK06 biz horasan bebeden aldık135 tl ama bence uygun fiyatlı bişey al.emeklemeye başlayınca fazla durmaz ama bizimkinde müzikli farklı sesli oyuncaklar ayna filan var ve de oldukça büyük diğerlerine göre
sagolun kızlar cevaplarınız ıcın bakarım ozaman o magazalara......canım bende başkentte musa beye gidiyodum doğumda orda olmuştu orda devam ettim dediğin gibi orası daha sakin ama bizim kızın alerjisi varmış musa bey normal normal dedi artık en son tıkanmalara başlayınca hülya hanıma gittik verdiği ilaç çat diye kesti ondan bende artık musa beye gitmek istemiyorum ondan yani
pembe mavi çok pahalı zaten canım normalden hep yüksek oranın fiyatları biz erkanlar (şimdi fatih bebe olmuş) ordan aldık 100 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?