2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

annem gene kıyamadı bana yalovaya markete gitmişler dönüştede dışardan birşeyler alıp geleceklermiş sen yapma biz alıp getircez dedi çok sevindim yaaa...
sabahtan beri aç biri olarak bu haber iyi geldi kızçede uyumuyor zaten oyun oynayalım bari birazcık ne yapalım uyku uyumayacak anlaşıldı

benimkini yazayım size ben kaç gündür not alıyorumda

yatış-kalkış
9:30 -10:30
12:00 -1:00
14:15 - 17:35

dün:

8:00 -10:45
12:20 - 13:10
14:45 - 16:00
16:20 - 17:25
19:20 - 19:45
22:25

bugün
7:30 -9:40
arayı yazmamışım
12:50 - 16:00
17;45 - bakalım ne kadar uyuyacak

tracy'de not alın uyku saatlerini diyordu en güzelini yapıyorsun seda böylece ne kadar uyuyup uyumadığınıda takip etmiş oluyorsun..
Yarından itaberen bende not almaya başlıyım bakıyım nasıl olacak

tracy'de not alın uyku saatlerini diyordu en güzelini yapıyorsun seda böylece ne kadar uyuyup uyumadığınıda takip etmiş oluyorsun..
Yarından itaberen bende not almaya başlıyım bakıyım nasıl olacak

bi düzen oluşturmak için var olan sistemi bilmek lazım diye düşündüm.bakalım ne kadar uyuyo anlayalım.sonra düzenimizi yaparız.emme saatlerinide yazdım ben.günde ne kadar emiyo kaç kez saat kaçta falan diyee

tracy kim bu arada .

Sen zaten bir tracy olmuşsun haberin yok canım bu önerileri ve taktikleri oda kitabında veriyor

tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi sorunlar kitabının yazarı
ben kitabı okuyorum ama çok sıkılıyorum bir kaç sayfa okuyup bırakıyorum..Ama artık denemek lazım.Düzene bir girseler bu aylarda bir daha kolay kolay bozulmaz ama günleri günlerini tutmuyor her gün aynı ortamı sağlamakta çok zor oluyor.Yani ben tutturamıyorum hergün aynı sistemi.
Ama kucak sallamaktan beşikten sallamaya geçtim artık kucakta uyumak istemiyor.Birde beşikte kendi kendine uyumayı öğrense tam süper olacak.

çok geçmiş olsun acil şifalar...

buna kesinlikle katılıyorum, atıştırmalıklarla geçiştirince süt doyurmuyor bebişi

maşallah tosuncuğa kocaman olmuş

geçmiş olsun canım

Sünnet Yaptıran Arkadaşlar Lokal Anestezi Yaptırdınız Dimi? Genel Anestezi Yaptıran Var mı?

Küçücük Bebeğe Lokal Olur Heralde.. En Azından Ben Öyle İsterim..
evet canım bizimkine lokal anestezi yaptılar

slm kızlar konyadan döndüm evimizdeyiz.bu sefer koştur koşrtur değildi yolculuğumuz .babam bıraktı bizi havaalanına kızımın babasıda aldı :)) paket yaptılar bizi :))
evine hoş geldin canım

ben de cok sıkılıyorum o kıtabı o yuzden bıraktım
aman kızlar tracy demeyin.... bilmem kaç yüz sayfa yazmış rutin de rutin... sanki bizim bebişler pilli bebek. kur saatini yatır kaldır besle oynat uyusun... ah keşke o kadar kolay olsa. valla canı ne zaman isterse o zaman uyuyor, canı isterse emiyor, canı istemezse saatlerce uykusuz aç kalıyor...

yaaa ben Ankaralıyım ama memleketimde uzaklardayım.. burada gezecek yerde yok zaten....((((((
benim yerimede gez tatlım yaaa

Canımcım Allah yardımcın olsun bencede açık açık söyle o ne öyle yaaaaa

bakıyorum bakıyorum kimse yok yada bişi yazmıyo neyse bende yatiim barii ii geceler herkese :79:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?

Ya kızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi, ben cesaret edemiyorum. Yani hem sabunlayıp hem de suyunu nasıl döküyorsunuz, özellikle başını yıkarken? Ben file kullanmak istemiyorum çünkü üşüyo bebekler onda Başka yolu d var mı?

ben de böyle yıkadım canım belki yardımcı olur biraz cesaret çok eglenceli oluyo dün ilk kez yıkadım yarın yine yıkıycam

Bebek nasıl yıkanır? - UZMANTV

selam kızlar.

akşam nurcum ve selma betül hanımla güzel vakit geçirdik.tekrar teşekkür ediyorum bu güzel aileye.kk sayesinde yeni ve çok güzel bir arkadaşım daha oldu.selma betül sevmelere doyulmayacak bir kelebek maşallahh.doyamadık.gerçi oğlum bu güzel kızı bırakıp kısada olsa uyudu ama hemde selma betülün babasının kucağındaa akşamımızla ilgili fotolar facede

herkes facede mi kızlar? pek sessiz bu gece burası. emreyi uyuttum sıra bende. herkese iyi geceler...
yok ya bu gece tıkandı sanırım muhabbet facede de ilerlemedi ...
bakıyorum bakıyorum kimse yok yada bişi yazmıyo neyse bende yatiim barii ii geceler herkese :79:
iyi geceler canım gerçekten tıkandı bugün muhabbet bence ..eee konuş konuş nereye kadar :))
küvet içi düngerler var canım ben onla yıkıyorum bebek küvetin içinde yatıyor sen sabunluyorsun sonra çeviriyorsun tek elinle tutup tek elinle de su döküyorsun zor olmuyor :))

ne güzel bir şey ya....hadi istanbullular sıra bizde :))

kızlar prima kullanıyorum kızımın sırtından kaka sızıyor ve bacaklarının kenarları iz yapıyor.bir boy büyük beze geçtim..ama bez bol olmasına rağmen yine aynı sorun var ..başka forumlarda huggiesin bacak arası toplu olan bebekler için daha uygun olduğu yazılmış ama bir yandan da çok şikayet var ne dersiniz fikri olan var mı ?

sagolun kızlar cevaplarınız ıcın bakarım ozaman o magazalara......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…