2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kanusunuz yoksa yarın a101 e geliyor hemde porselen fiyatıda iyi geldi bana 8 küsür

günaydın kızlar benide face'e ekleyin ya ihraç edilmişim kime mesaj atmam gerekiyo kine :84:

Ben bizim kızlardan cesaret aldım yıkadım canım çokta güzel oldu.
Filesine yatırdım.Bir elimle baştan onu güzelce ıslattım üşümesin diye sonra bezini sabunladım duruladım başını yıkarkende kafasını geriye doğru verdim birazcık çok rahat oldu hiç ağlamadı kızım bende hiç gerilmeden rahat ettim.

Çok güzel birşeyin devamını getirdin canım.Sanal alemden gerçek hayata bir arkadaşlık taşıdın ve çok güzel olmuş hepimize örnek oldun.
İnş.bizlerde senin başlattığını aynı şehirlerde gerçekleştiririz ki.
Ben konak hastanesinde melahat'la tanıştığım günü hala unutamıyorum.Gerçekten mucize gibi birşeydi.

bende primanın uyu oynasını aldım kipada indirimdeydi 10tl'ye 66'lı paketlerini aldım ama dediğin şeylerden bende sıkıntı yaşıyorum.İlk primalar böyle değildi pampers serisi güzeldi değiştirdiğim için pişman oldum.Başka bir markada kullanmak istemiyorum güvenemiyorum çünkü onlarada

günaydııınnnnnn

Günaydın :))

günaydın kızlarrr
2 gündür siteyi bitiremedim 15 sayfa var bugün okuyayım bari:)

Günaydın canım hem face hem burası çok hızlı ilerliyor bazen ben bile yetişemiyorum

Günaydın 2011'ın güzel anneleri...Meleklerinizle güzel sakin ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize sevil hüma dün gece 11'de uyudu.Maşallah bu saat oldu hala uyuyor çok mutluyum

bugün evdeki son günüm biraz hüzünlüyüm ama yarın iş başı yapıcam onun içinde biraz heycanlıyım.
:78:
Hazır kızım uyuyorken gidip kahvaltı ediyim..evii toparlıyım birazcık sonra görüşürüz...

tomy yıldızlı rüyalar aldım ama daha gelmedi kargoda
çok merak ediyorum
kızlar sevmezse ben odama alıp yıldızlara bakıp uyuyacağım
[/QUOTE]

canım yıldızlı rüyalar var bende bizimki müziğini çok seviyor gece dönen resimleride öyle inceliyor beğeniyorum ben her yatırdığımda çalıyorum dinlendrici

günaydın anneler

oğluşla 7de kalktık babamızı uğurladık uyuduk demin kalktık

paşa eliniemiyo cok cok :)

bugün hastaneye gtcez doktorla rota virüsünü konuşucamm.bakalım o ne dicek.kafam bi yatıyoo bi yatmıyooo bi yaptıriim diyom bi yaptırmiimm diyomm.oofffhhh neyse bakimm doktor ne dicek

ordan antaresss.biraz alışveriş.ordanda babannemizeee giderizz akşama yemeğede oraya yıkıldıkmıı ohhhhh

ya a101 de alez var 15 liraya bakim otarafa geçebilirsem.gerçi kalmaz o saate kadar.

çok merak ediyorum

canım yıldızlı rüyalar var bende bizimki müziğini çok seviyor gece dönen resimleride öyle inceliyor beğeniyorum ben her yatırdığımda çalıyorum dinlendrici[/QUOTE]

tommy'i nerden aldınız kızlar bende almak istiyorum sevil için böyle birşey

Mehtapçım sana ne zamandır sorucam unutuyorum.Sen iş başı yaptın mı yoksa evde yiğitlemisin.

çok merak ediyorum

canım yıldızlı rüyalar var bende bizimki müziğini çok seviyor gece dönen resimleride öyle inceliyor beğeniyorum ben her yatırdığımda çalıyorum dinlendrici[/QUOTE]

tomy geldi çok cici büyük kızım bayıldı küçüğüde dikkatli dikkatli bakıyor:)

canım yıldızlı rüyalar var bende bizimki müziğini çok seviyor gece dönen resimleride öyle inceliyor beğeniyorum ben her yatırdığımda çalıyorum dinlendrici

Mehtapçım sana ne zamandır sorucam unutuyorum.Sen iş başı yaptın mı yoksa evde yiğitlemisin.[/QUOTE]

canım ben 2. el aldım kargoyla 29 a geldi:)

kızlar kanusunuz yoksa yarın a101 e geliyor hemde porselen fiyatıda iyi geldi bana 8 küsür
fatma ya sırf şu kanusu merak ettim diye baktım güzel şeyler var kardeşime mp3 alayım büyüğünüde eşofman güzele benziyor :))
günaydın kızlar benide face'e ekleyin ya ihraç edilmişim kime mesaj atmam gerekiyo kine :84:

demek ki yoksun bu aralar güzelim ))adresini gönder özelden ekleyelim seni :))

canım ben 2. el aldım kargoyla 29 a geldi:)
ikinci el nerden allışveriş yapıyorsun canım ben birtek sahibinden.com u biliyorum.fisher price dönence ve kraft oto koltuğumuzu aldım .ikisinden de memnunum .güvenli alışverişi kullanıyorum diğer türlü güvenemiyorum ama başka sitelerde bilmek isterim.fisher price yağmur ormanı 130 civarı ben 65 e aldım.oto koltuğuda 170 ben 50 ye aldım nerdeyse 200 lira kardayım :))

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar benim mesai sabah 5 te basladi,halen molasiz devam ediyor..zar zor bisiler attim agzima ne zaman duzelecek bu durum acaba??40 dediler 40 cikti yok,simdi 3aylik olsun diyorlar 3aya 7gun kala son azitmalari mi acaba??oyleyse cekerim ama ya degilse

Günaydın kızlar Uzun zamandır giremiyorum başım ağrıyor bilgisayarı açınca anlamadım gitti

Ben şöyle yıkıyorum cnm. İlk önce kızım çıplakken üşümesin diye elektrik sobasını açıyorum. Ben kendim de üstümdekileri çıkartıyorum sadece iç çamaşırım kalıyor. O şekilde üşümüyorsam kızım da üşümüyordur. O şekilde ayarlıyorum. Başını en son yıkıyorum vücudu güzelce sabunluyorum arada su döküyorum. Yan çevirip arkasını da sabunluyorum. En son başını kafasını geriye atıp arkaya doğru su döküyorum.

Eşimle yıkarken ters tutup başını öyle yıkıyorduk ama tek olunca ters tutamadığım iiçin yüzüne su getirmeden sadce saçını yıkamış oluyorum. Yüzünü sonrada elimle siliyorum. Yavrum bakıyor öylee seviyor suyu.

Mehtapçım sana ne zamandır sorucam unutuyorum.Sen iş başı yaptın mı yoksa evde yiğitlemisin.[/QUOTE]

yok canım iş başı yaptım öğlene kadar işteyim sonra 3 saat süt iznimi kullanıyorum öğle aralarında eve gidiyorum yakın evim allahtan sen ne yaptın başladınmı

ışıklı dönence kullanana arkadaşlar (bu tommy dönence değil galiba ama )kızım uyandığında hep tavana bakıyor gece uyurken tavanda bıraktığı şekilleir arıyor gibi geldi bana sizde de aynı sorun varmı ..çocuğun psikolojisini bozmayalım sonra ....

her ay dönümünde böyle nöbet geçireceksek çekeceğimiz var..3.ay girerken biz çook çekmiştik ((
gezin bakalım siz bari bizim havamız yağmurlu yine (
a1o1 e bende gitmeliyim sanırım :))

aman maşallah ne güzel uyumuş öyle :))
bu bez olayına nasıl bir çzöüm bulacağımı şaşırdım yaa.ne olacak bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…