kızlar kanusunuz yoksa yarın a101 e geliyor hemde porselen fiyatıda iyi geldi bana 8 küsür
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ya kızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi, ben cesaret edemiyorum. Yani hem sabunlayıp hem de suyunu nasıl döküyorsunuz, özellikle başını yıkarken? Ben file kullanmak istemiyorum çünkü üşüyo bebekler ondaBaşka yolu d var mı?
selam kızlar.
akşam nurcum ve selma betül hanımla güzel vakit geçirdik.tekrar teşekkür ediyorum bu güzel aileye.kk sayesinde yeni ve çok güzel bir arkadaşım daha oldu.selma betül sevmelere doyulmayacak bir kelebek maşallahh.doyamadık.gerçi oğlum bu güzel kızı bırakıp kısada olsa uyudu ama hemde selma betülün babasının kucağındaaakşamımızla ilgili fotolar facede
kızlar prima kullanıyorum kızımın sırtından kaka sızıyor ve bacaklarının kenarları iz yapıyor.bir boy büyük beze geçtim..ama bez bol olmasına rağmen yine aynı sorun var ..başka forumlarda huggiesin bacak arası toplu olan bebekler için daha uygun olduğu yazılmış ama bir yandan da çok şikayet var ne dersiniz fikri olan var mı ?
günaydııınnnnnn
günaydın kızlarrr
2 gündür siteyi bitiremedim 15 sayfa var bugün okuyayım bari:)
tomy yıldızlı rüyalar aldım ama daha gelmedi kargoda
çok merak ediyorum
kızlar sevmezse ben odama alıp yıldızlara bakıp uyuyacağım
tomy yıldızlı rüyalar aldım ama daha gelmedi kargoda
çok merak ediyorum
kızlar sevmezse ben odama alıp yıldızlara bakıp uyuyacağım
canım yıldızlı rüyalar var bende bizimki müziğini çok seviyor gece dönen resimleride öyle inceliyor beğeniyorum ben her yatırdığımda çalıyorum dinlendrici
fatma ya sırf şu kanusu merak ettim diye baktım güzel şeyler var kardeşime mp3 alayım büyüğünüde eşofman güzele benziyor :))kızlar kanusunuz yoksa yarın a101 e geliyor hemde porselen fiyatıda iyi geldi bana 8 küsür
günaydın kızlar benide face'e ekleyin ya ihraç edilmişimkime mesaj atmam gerekiyo kine :84:
canım ben 2. el aldım kargoyla 29 a geldi:)
ikinci el nerden allışveriş yapıyorsun canım ben birtek sahibinden.com u biliyorum.fisher price dönence ve kraft oto koltuğumuzu aldım .ikisinden de memnunum .güvenli alışverişi kullanıyorum diğer türlü güvenemiyorum ama başka sitelerde bilmek isterim.fisher price yağmur ormanı 130 civarı ben 65 e aldım.oto koltuğuda 170 ben 50 ye aldım nerdeyse 200 lira kardayım :))canım ben 2. el aldım kargoyla 29 a geldi:)
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ya kızlar tek başınıza nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi, ben cesaret edemiyorum. Yani hem sabunlayıp hem de suyunu nasıl döküyorsunuz, özellikle başını yıkarken? Ben file kullanmak istemiyorum çünkü üşüyo bebekler ondaBaşka yolu d var mı?
canım yıldızlı rüyalar var bende bizimki müziğini çok seviyor gece dönen resimleride öyle inceliyor beğeniyorum ben her yatırdığımda çalıyorum dinlendrici
her ay dönümünde böyle nöbet geçireceksek çekeceğimiz var..3.ay girerken biz çook çekmiştik ((Gunaydin kizlar benim mesai sabah 5 te basladi,halen molasiz devam ediyor..zar zor bisiler attim agzima ne zaman duzelecek bu durum acaba??40 dediler 40 cikti yok,simdi 3aylik olsun diyorlar 3aya 7gun kala son azitmalari mi acaba??oyleyse cekerim ama ya degilse
gezin bakalım siz bari bizim havamız yağmurlu yinegünaydın anneler
oğluşla 7de kalktık babamızı uğurladık uyuduk demin kalktık
paşa eliniemiyo cok cok :)
bugün hastaneye gtcez doktorla rota virüsünü konuşucamm.bakalım o ne dicek.kafam bi yatıyoo bi yatmıyooo bi yaptıriim diyom bi yaptırmiimm diyomm.oofffhhh neyse bakimm doktor ne dicek
ordan antaresss.biraz alışveriş.ordanda babannemizeee giderizz akşama yemeğede oraya yıkıldıkmıı ohhhhh
ya a101 de alez var 15 liraya bakim otarafa geçebilirsem.gerçi kalmaz o saate kadar.
aman maşallah ne güzel uyumuş öyle :))Günaydın 2011'ın güzel anneleri...Meleklerinizle güzel sakin ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize sevil hüma dün gece 11'de uyudu.Maşallah bu saat oldu hala uyuyor çok mutluyum
bugün evdeki son günüm biraz hüzünlüyüm ama yarın iş başı yapıcam onun içinde biraz heycanlıyım.
:78:Hazır kızım uyuyorken gidip kahvaltı ediyim..evii toparlıyım birazcık sonra görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?