kızlar faede tahinli kurabiye tarfi verdim
ben çok beğenerek yiyorum yerken ağzınızda eriyor
kime yaptıysam çok beğendi ve hazır sandılar
denemenizi tavsiye ederim
sütünüzü artıtrır umarım
böyle bildiğimiz çok tutan trifleri birbirimizle paylaşalım iyi oluyor
kremşantiyeli kurabiye patladı gitti tarifi veren arkadaşa teşekkür ederiz
yok canım iş başı yaptım öğlene kadar işteyim sonra 3 saat süt iznimi kullanıyorum öğle aralarında eve gidiyorum yakın evim allahtan sen ne yaptın başladınmı
ışıklı dönence kullanana arkadaşlar (bu tommy dönence değil galiba ama )kızım uyandığında hep tavana bakıyor gece uyurken tavanda bıraktığı şekilleir arıyor gibi geldi bana sizde de aynı sorun varmı ..çocuğun psikolojisini bozmayalım sonra ....
her ay dönümünde böyle nöbet geçireceksek çekeceğimiz var..3.ay girerken biz çook çekmiştik ((
gezin bakalım siz bari bizim havamız yağmurlu yine(
a1o1 e bende gitmeliyim sanırım :))
aman maşallah ne güzel uyumuş öyle :))
bu bez olayına nasıl bir çzöüm bulacağımı şaşırdım yaa.ne olacak bilmiyorum
sütünüzü artıtrır umarım
Cnm burda da versene tarifi Geçen gün ben de yaptım hatta bir kısmına kakao koydum. Öteki hamurla karıştırdım kakaolu helva gibi oldu.
ikinci el nerden allışveriş yapıyorsun canım ben birtek sahibinden.com u biliyorum.fisher price dönence ve kraft oto koltuğumuzu aldım .ikisinden de memnunum .güvenli alışverişi kullanıyorum diğer türlü güvenemiyorum ama başka sitelerde bilmek isterim.fisher price yağmur ormanı 130 civarı ben 65 e aldım.oto koltuğuda 170 ben 50 ye aldım nerdeyse 200 lira kardayım :))
Tamam cnım sen adres ver bende bakıyım güzel birşey arıyorum bende sevil için.
kızlar 19mayıs tatilinde alanyaya gidecegiz o zaman alanyada hava nasıl olur hiç mayısta gitmedim kızım kısakollu giyebilirmi?yada nasıl giydirmeliyim ona göre yanıma kıyafet alıcam eksik varsa alısveriş yapmam gerek kısakollular 6 9 ay almıstım 3 6 ayda var olan sizce neler alayım birde güneş kremini yüzüne sürebilirmiyiz bebeklerin sebamed güneş kremi almayı düşünüyorum baska hangi markalarn var?
kızlar prima kullanıyorum kızımın sırtından kaka sızıyor ve bacaklarının kenarları iz yapıyor.bir boy büyük beze geçtim..ama bez bol olmasına rağmen yine aynı sorun var ..başka forumlarda huggiesin bacak arası toplu olan bebekler için daha uygun olduğu yazılmış ama bir yandan da çok şikayet var ne dersiniz fikri olan var mı ?
sütünüzü artıtrır umarım
slm bayanlar bugun zeynebin kalça usg randevusu vardı eşim sabh izin aldı gittik çektirdik çok şükür bişi yokmuşhava çoook güzeldi gezdik birazcık sebze meyve aldık ayyy yaz gelmiş yaaa karpuzlar erikler missss gibi domatesler... sonra bişiler yedik eşim işe geçti bizde eve döndük kızımla altını degişitirdim emzirdim uyudu kızım bende yemegi ocaga koydum dinlenim biraz kahvede yaptım
yaa benim kız bebek arabasında uyumuyo hiçmeraklı dışarı bakcam die uyumuyo sonra da uyuyamadıgı için huysuzlanıyoo napsam kiii yaa :44:
geçmiş biraz fazla gözüktü gözüme bakamıcam galiba dizi izleyim birazcık
günaydın kızlar...hepimiz şubat anneleri olduğumuza göre bebişlerimiz 3. ayını doldurdular hoş geldin 4.ay.hepinizin 4. ayı kutlu olsunbakalım bizi neler bekliyor bu ayda
matematikci olarak olaya el atayımhep yaş hesaplarken bi muhabbet olur ya doğduğunda 0 oluyo 1 yıl bittiğinde 1 yaşında oluyo diyee.hep 1 yaş şaşar hesaplar buda o hesapp.
evet ya ben bütün sülaleyede telefonla verdim tarifikızlar faede tahinli kurabiye tarfi verdim
sütünüzü artıtrır umarım
sedanın menüsünde ne vardımrb arkadaşlar....
dün akşamm çok güzel bi akşam geçirdik sevgili sedacım ve ailesiyle birlikte...sanki senelerden beri tanışıyormuşuz gibi bi hava vardı....bi arkadaş daha kazandımmm kk sayesinde...en kısa zamanda bekliyoruz sedacım
günaydın bayanlar
çağlayancım ben burdan almayı düşünüyorum
Hepsiburada.com : Tomy Yıldızlı Rüyalar | Anne / Bebek / Çocuk
selam fııstıklarr
komşuma sinir oluyorummm
evde müsaitmidir değilmidir demeden kızının ödevlerinii bana gönderiyo,kız da okadar abuk şeylerden geliyoki inanmazsınzz.deniz ablaaa prizma çizemiyorum sen çizermisinnn..hayır diyorum kız iyi ozaman akşama gelirimm... alt komşunun kızına bakıyoo, canı sıkılmasın diye ufacık çocukla bana geiyoo..zırt pırt hoooop eve dalıyyoo..ben de onun yanında emzirmek sitemiyorum..boşluk bulduğum zamanlarda tezime bakıyım ,evi temizlryryim derken güzelim zamanımı çalıyooo...
şimdide gelcekmişş kuran okuycakmışş bend takip edecekmişimm..bide okadar abuk zaamanlarda zile basıyolarkii hep yavrumu emzirirkenn..
sinir oluyorum sinirrrrr..bi kaç kez kapıyı açmadım, laf çaktırdımm..yokkk..el inssaf yaa komşuluğun da bi adabı vardırrr...eşim evdeyken hooop eve dalmalarrr
canım geçmişi bazen kaçırıyorum o yüzden sorucam,kalça usg'sini neden çektirdiniz?yani bişeyden mi şüphelenildi yoksa bu aylarda yapılması gereken rutin bişey mi?bizim doktor stemedi de öle bişey sadece ilk doğduğunda bakmıştı o da usg filan istemedi eliyle muayene etmiş ilk gün.
bu arada benm oğlum da ne yazık kı sadece ve sadece bebek arabasında uyuyo,bu yuzden 2. arabayı aldık bırı arabanın bagajında duruyo dışarda kullanmak içn öbürü de salonun ortasında uyumak için:)))
sağol canım iyi olduk şükürcanımşimdi gördüm msjını nasıl oldu Eylül daha iyidir inşallah?
ay tekrar teşekkürler tarif için canımcnm tarifin sahibesi olaraksöylüyorum ki bildiğin un kurabiyesinin görünüşünden hiçbi farkı yok çünkü üzerine pudra şekeri eliyosun fırından çıkınca.ve yapmak 10dk bile sürmüyo emin ol.evde kremşanti ve pudra şekeri varsa dene hemen.başka da önemli bi malzeme yok zaten un ve yağ her evde var nasılsa :)
offf benım üst komşum da çok gürültücü ya bi insan sabahın 6'sında gacur gucur mobilyaların yerini değiştirir mi?sabahın 7 sinde süpürge yapar mı?çamaşır suyunu nasıl kullanıyorsa artık benım eve kadar gelıyor kokusu hergun çamaşır suyuyla napıyosa...
bızım oturduğumz ilçede belediye anonslarını yapan kadın var bı de baş belam...o ne zaman anons yapsa oğlum uyanıyor...offf off şimdi bi de seçim kampanyası gürültüsü başlar valla oyumu en az gürültü yapana vericem hahahah:)))
canım geçmişi bazen kaçırıyorum o yüzden sorucam,kalça usg'sini neden çektirdiniz?yani bişeyden mi şüphelenildi yoksa bu aylarda yapılması gereken rutin bişey mi?bizim doktor stemedi de öle bişey sadece ilk doğduğunda bakmıştı o da usg filan istemedi eliyle muayene etmiş ilk gün.
bu arada benm oğlum da ne yazık kı sadece ve sadece bebek arabasında uyuyo,bu yuzden 2. arabayı aldık bırı arabanın bagajında duruyo dışarda kullanmak içn öbürü de salonun ortasında uyumak için:)))
bana özelden facedeki adını yaz ben ekleyeyim canımgünaydın kızlar benide face'e ekleyin ya ihraç edilmişimkime mesaj atmam gerekiyo kine :84:
Günaydın 2011'ın güzel anneleri...Meleklerinizle güzel sakin ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize sevil hüma dün gece 11'de uyudu.Maşallah bu saat oldu hala uyuyor çok mutluyum
bugün evdeki son günüm biraz hüzünlüyüm ama yarın iş başı yapıcam onun içinde biraz heycanlıyım.
:78:
Hazır kızım uyuyorken gidip kahvaltı ediyim..evii toparlıyım birazcık sonra görüşürüz...
canım bezden değilde acaba kilotlu çorap mı sıkıyor diye geldi aklıma sende kilotlu çorap kullanıyordun sanırım ??ayrı bir topic mi açsam ne yapsam başkalarında yok mu bu sorun acep ??yok canım yarın iş başı yapıcam.3 saat mi süt izni var..benim bildiğim 1.5 saat'ti değiştimi izin saatleri. ki
bezde çözüm bulursun banada söyle canım :))
kurabiyelerim fırında 4 taneside kakaolu yaptım bakalım nasıl olacak :))
sağol canım biliyordum o siteyi unutmuşum bakayım hemenhttps://www.nurturia.com.tr/
diye bir site var canım
burada anneler bebeklerinin küçülenlerini artık kullanmadıklarnı yada beğenmediği oyuncaklarını vs satıyorlarama sürekli takip edeceksin bazı şeyler ilan verilir verilmez gidiyor
güvenli mi?aslında pek değil
mesela ben ordan 1 hoppala , 1 anakucağı ( oto koltugu gibi kullanılandan ) , 1 de tomy yıldızlı rüyalar aldımikisindede önce satıcıların hesabına parayı yatırdım sonra onlar bana ürünü yolladılar
artık bi bakıma insaflarına kalıyorsun:)
ama üçüde elime geçtifotograflarıda var hasarı varsa onuda çekiyorlar
ne bilim işte güvendim aldım ben
üyelik gerekiyor
gittigidiyor ve sahibinden buralardada bulabilirsiniz karlı oluyor
mesela hoppala dışarda 50 idi ben 20 ye aldım
anakucağı 30 kargoyla 48 e geldi ama dışarad o fiyata yok
tomy 50 en ucuz ben 29 a aldım
öyle yani:))
huggies ince evet bende denedim .ama bir forumda bacak arası toplu olanlar için ideal felan demiş yeniden mi denesem diye kafama takıldı ...günaydın bayanlar
canım bizde de öyle 3 numara molfix ama bacaklarında iz var ve bazen kaka taşıyo beline kadar huggies kullandık biz yenidogdugundan sızdırıyo hiç tavsiye etmem her bez degiştiginde üstbaş degiştiriyodum
burda da istiyoruzzzzzbenim facem yok
çağlayancım ben burdan almayı düşünüyorum
Hepsiburada.com : Tomy Yıldızlı Rüyalar | Anne / Bebek / Çocuk
sütünüzü artıtrır umarım
Cnm burda da versene tarifi Geçen gün ben de yaptım hatta bir kısmına kakao koydum. Öteki hamurla karıştırdım kakaolu helva gibi oldu.
ay tekrar teşekkürler tarif için canım
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?