2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar faede tahinli kurabiye tarfi verdim
ben çok beğenerek yiyorum yerken ağzınızda eriyor
kime yaptıysam çok beğendi ve hazır sandılar
denemenizi tavsiye ederim
sütünüzü artıtrır umarım
böyle bildiğimiz çok tutan trifleri birbirimizle paylaşalım iyi oluyor
kremşantiyeli kurabiye patladı gitti tarifi veren arkadaşa teşekkür ederiz

Cnm burda da versene tarifi Geçen gün ben de yaptım hatta bir kısmına kakao koydum. Öteki hamurla karıştırdım kakaolu helva gibi oldu.

mrb arkadaşlar....
dün akşamm çok güzel bi akşam geçirdik sevgili sedacım ve ailesiyle birlikte...sanki senelerden beri tanışıyormuşuz gibi bi hava vardı....bi arkadaş daha kazandımmm kk sayesinde...en kısa zamanda bekliyoruz sedacım

yok canım iş başı yaptım öğlene kadar işteyim sonra 3 saat süt iznimi kullanıyorum öğle aralarında eve gidiyorum yakın evim allahtan sen ne yaptın başladınmı

yok canım yarın iş başı yapıcam.3 saat mi süt izni var..benim bildiğim 1.5 saat'ti değiştimi izin saatleri. ki

bezde çözüm bulursun banada söyle canım :))

Cnm burda da versene tarifi Geçen gün ben de yaptım hatta bir kısmına kakao koydum. Öteki hamurla karıştırdım kakaolu helva gibi oldu.

kurabiyelerim fırında 4 taneside kakaolu yaptım bakalım nasıl olacak :))

Tamam cnım sen adres ver bende bakıyım güzel birşey arıyorum bende sevil için.

https://www.nurturia.com.tr/
diye bir site var canım
burada anneler bebeklerinin küçülenlerini artık kullanmadıklarnı yada beğenmediği oyuncaklarını vs satıyorlar
ama sürekli takip edeceksin bazı şeyler ilan verilir verilmez gidiyor
güvenli mi?
aslında pek değil
mesela ben ordan 1 hoppala , 1 anakucağı ( oto koltugu gibi kullanılandan ) , 1 de tomy yıldızlı rüyalar aldım
ikisindede önce satıcıların hesabına parayı yatırdım sonra onlar bana ürünü yolladılar
artık bi bakıma insaflarına kalıyorsun:)
ama üçüde elime geçti
fotograflarıda var hasarı varsa onuda çekiyorlar
ne bilim işte güvendim aldım ben
üyelik gerekiyor
gittigidiyor ve sahibinden buralardada bulabilirsiniz karlı oluyor
mesela hoppala dışarda 50 idi ben 20 ye aldım
anakucağı 30 kargoyla 48 e geldi ama dışarad o fiyata yok
tomy 50 en ucuz ben 29 a aldım
öyle yani:))

canım bize doktorumuz solanten önermişti güneş kremi,ben daha almadım burda havalar hala bozuk çünkü ama mayıs sonu gibi kullanırım artık hergun.
ama araştırıcam kullananan arkadalara filan sorucam,eczacı akrabmız var ona sorucam,yazarım yıne.

günaydın bayanlar

canım bizde de öyle 3 numara molfix ama bacaklarında iz var ve bazen kaka taşıyo beline kadar huggies kullandık biz yenidogdugundan sızdırıyo hiç tavsiye etmem her bez degiştiginde üstbaş degiştiriyodum

burda da istiyoruzzzzz benim facem yok

çağlayancım ben burdan almayı düşünüyorum
Hepsiburada.com : Tomy Yıldızlı Rüyalar | Anne / Bebek / Çocuk

canım geçmişi bazen kaçırıyorum o yüzden sorucam,kalça usg'sini neden çektirdiniz?yani bişeyden mi şüphelenildi yoksa bu aylarda yapılması gereken rutin bişey mi?bizim doktor stemedi de öle bişey sadece ilk doğduğunda bakmıştı o da usg filan istemedi eliyle muayene etmiş ilk gün.
bu arada benm oğlum da ne yazık kı sadece ve sadece bebek arabasında uyuyo,bu yuzden 2. arabayı aldık bırı arabanın bagajında duruyo dışarda kullanmak içn öbürü de salonun ortasında uyumak için:)))

günaydın kızlar...hepimiz şubat anneleri olduğumuza göre bebişlerimiz 3. ayını doldurdular hoş geldin 4.ay.hepinizin 4. ayı kutlu olsun bakalım bizi neler bekliyor bu ayda
hep yaş hesaplarken bi muhabbet olur ya doğduğunda 0 oluyo 1 yıl bittiğinde 1 yaşında oluyo diyee.hep 1 yaş şaşar hesaplar buda o hesapp.
matematikci olarak olaya el atayım
doldurulan ay söylenir yani benim kızım 14 şubatta doğdu şimdi 3 aylık diyemeyiz
14 mayısta 3 aylık olacak onun için 2 ay 3 haftalık denir:)))))

evet ya ben bütün sülaleyede telefonla verdim tarifi

sedanın menüsünde ne vardı
1-pudingli kek
2-kremşantili kuarabiye
şaka şakaaaa

günaydın bayanlar

çağlayancım ben burdan almayı düşünüyorum
Hepsiburada.com : Tomy Yıldızlı Rüyalar | Anne / Bebek / Çocuk

günaydın canım
benim tomy de aynısından sadece pembesi:))
bu duvarı tamamen kaplamıyor görüntü yaklaşık 1 metre çapında bir daire şekli içinde dönüyor
3 farklı müziği ve beşiğe asma aparatı var istersen sehpa üzerinede koyabilirsin:)

offf benım üst komşum da çok gürültücü ya bi insan sabahın 6'sında gacur gucur mobilyaların yerini değiştirir mi?sabahın 7 sinde süpürge yapar mı?çamaşır suyunu nasıl kullanıyorsa artık benım eve kadar gelıyor kokusu hergun çamaşır suyuyla napıyosa...
bızım oturduğumz ilçede belediye anonslarını yapan kadın var bı de baş belam...o ne zaman anons yapsa oğlum uyanıyor...offf off şimdi bi de seçim kampanyası gürültüsü başlar valla oyumu en az gürültü yapana vericem hahahah:)))

bizde 1 aylıkken istedi doktor ultrasonla bakıldı.. sanırım herkesten istiyorlar...

kıslar mama kullananlar için yazıyorum yeni milupaların üzerinde benim yeni gördüğüm bağışıklıık sistemi geliştirici ilave yapılmış doğru gördüysem nişasta da yok galiba bugün alacağım yazarım içeriğine bakıp

canımşimdi gördüm msjını nasıl oldu Eylül daha iyidir inşallah?
sağol canım iyi olduk şükür

ay tekrar teşekkürler tarif için canım

bizimde üstteki adam tam bir temizlik hastası
dediğin gibi sabahın köründe başlıyor bazen 10 da akşamları
kafayı yemiş temizlikle

canım bizim dr 3.ayda istemişti bişi oldugundan degil rutin bişi bu bazı arkadaşların 1.ayda kimisi 2.ayda çektirdi elle muayene % 40 sonuö veriyomuş öektir derim ben

herkese günaydın kızlar, bebiş öğlen uykusunda anne nette) biraz ev işi yapsam iyi olacak ama biraz tembellik yapasım var bugün. geçmişe bakayım geliyorum.

günaydın kızlar benide face'e ekleyin ya ihraç edilmişim kime mesaj atmam gerekiyo kine :84:
bana özelden facedeki adını yaz ben ekleyeyim canım

aferin akıllı bıdık son gününde annemi yormayayım dedi galiba. uykusu başına sevil hanımın

canım bezden değilde acaba kilotlu çorap mı sıkıyor diye geldi aklıma sende kilotlu çorap kullanıyordun sanırım ??ayrı bir topic mi açsam ne yapsam başkalarında yok mu bu sorun acep ??

sağol canım biliyordum o siteyi unutmuşum bakayım hemen
huggies ince evet bende denedim .ama bir forumda bacak arası toplu olanlar için ideal felan demiş yeniden mi denesem diye kafama takıldı ...

merhaba kızlar:)
herkes iyidir inşallah.
bende yeni doktordan geldim.oğlumu kalca çıkığı için ultrasona götürdük.şükür gayet sağlıklı.rutin olarak tüm bebeklerden istenir.özellikle 2.ayında yapılamsı gerekirmiş.bide çocuk cerrahına gittik.oğlumun anüs çevresinde şişlik,kızarıklık vardı.şükür oda korkulacak bişey değilmiş.krem verdi iki tane.ağzının suyu akıyodu onuda sordum çocuk doktoruna.normal olduğunu.diş çıkarmayla alakası olmadığını falan söyledi.balgamı vardı onuda sordum oda ağzının suyu yatınca içeri akıyo oda balgam olarak geri dönüyor gibisinden bi açıklama yaptı.ciğerleri de gayet sağlıklı dedi.cok rahatladım.
şimdi uyuyo oğlum.bende temizlik yapıcam.bi kaç gündür bunalım takılıyorum.hala geçmediev uçuyor

selam kızlar
annem 2 gündür geliyo.hastayım diye.saolsun.şimdi temizlik yapıyo ben de tembellik yapıyom burda

evt ya çocuklar duymasında seyyar tayyar gibi ben de dicem "kremşantili kurabiyeyi ben buldum.o gün bu gündür patladı gitti" ayrıca bişi diil cnm..

waoow tarifi geliştirmişiz

ay tekrar teşekkürler tarif için canım
:

hiiiiççççç önemli diil cnm sizin bana verdiğiniz onca önemli bilginin yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…