merhaba kızlar:)
herkes iyidir inşallah.
bende yeni doktordan geldim.oğlumu kalca çıkığı için ultrasona götürdük.şükür gayet sağlıklı.rutin olarak tüm bebeklerden istenir.özellikle 2.ayında yapılamsı gerekirmiş.bide çocuk cerrahına gittik.oğlumun anüs çevresinde şişlik,kızarıklık vardı.şükür oda korkulacak bişey değilmiş.krem verdi iki tane.ağzının suyu akıyodu onuda sordum çocuk doktoruna.normal olduğunu.diş çıkarmayla alakası olmadığını falan söyledi.balgamı vardı onuda sordum oda ağzının suyu yatınca içeri akıyo oda balgam olarak geri dönüyor gibisinden bi açıklama yaptı.ciğerleri de gayet sağlıklı dedi.cok rahatladım.
şimdi uyuyo oğlum.bende temizlik yapıcam.bi kaç gündür bunalım takılıyorum.hala geçmediev uçuyor
Kızlar acele cevap verin lutfennn
Oğlumun altını değiştirmek için yatağından kaldırdım
Kaldırır kaldırmaz su attı ağzından
Mama veya sut değil bildigimiz su
Kıyafetleri Islandi yani o kadar fazla
Değiştirmek zorunda kaldım
Dr aradım ma öğle yemeğindeymis suan
Neden olabilir
Sizinkilerde de var mı su kusmalar?
Benim kızımın adaşları iki oldu desene bir tane daha sevil teyzesi var kızımın baby_s nickli arkadaşımız anam valla benimki yanımda duruyor uykusu var uyumuyor ne yapayım yatsın bari yanımda
ahh ahhh canım bizimkilerde öyle merak etme sevil iki gündür bir değişti pir değişti hiç sorma sen ne zaman geliceksin gelde artık görüşelim kafamız dağılsın ben çok bunaldım yaa evde otur otur azıcık birşeyler yapmak istiyorum artık...
Ne biçim insan bunlar ya hiç sormadan çat kapı gelmeler çocuk göndermeler yok artık valla sen laf çakma sedanın dediği direk söyle canım.Müsait değilim küçük bebeğim var ona vakit ayıramıyorum kusura bakmayın de...
bizim apartmanda kimse kimseyle konuşmuyor selam verdiğim iki kişi var onlarda gelmiyorlar zaten bebek durmaz sizi rahatsız etmeyelim diye bende pek samimi olmak istemiyorum açıkçası böylesi daha rahat
kızlar face de guruba yazınca listemizdeki arkadaşlarımız yazışmalarımızı görüyorlarmı?????
Neden olabilir
benimkini yazayım size ben kaç gündür not alıyorumda
yatış-kalkış
9:30 -10:30
12:00 -1:00
14:15 - 17:35
dün:
8:00 -10:45
12:20 - 13:10
14:45 - 16:00
16:20 - 17:25
19:20 - 19:45
22:25
bugün
7:30 -9:40
arayı yazmamışım
12:50 - 16:00
17;45 - bakalım ne kadar uyuyacak
senin nickin ne orda?fatma nurturia daki mesajını gördüm şimdi o elbiseler ne kadar şirin demi kaçırma sakın :))
geçmiş olsun canım:2:
bende aynı durumdayım ne yesem süt olmuyo neler denıyorum neler yıyorum bılmıyorum artık keyfıne göre oluyo süt sankı o yuzden rejım bıle yapamıyorum bı ara az plates yaptım sütüm ıyıce azaldı sankı bıraktım...ama bende zor zamanlarda mama verıyorum gerci her gece verıyorum çünki sütüm yok ve sıksık uyanıyo oğlum bıde ben yakında ıstanbulda gözlerımden amelıyat olcam ve oğlumu sütten kesıcem çok ama çok uzuluyorum napçam bılmıyorum yavrum ne yapçam koca ıstanbulda ıkı çocuğum var onlarla kım ılgılenecek babaları anca benle ılgılenır uzaktan akrabalar var ama onlara nekadra guvenebılırım bılmıyorum...çok kötüyüm kızlar gerçekten keretokunus hastasıyım gözlerım ıyıce kötüleşti sol gözüm %20 görüyo:2::2::2::2::2:
kız kardeşim bebeği 2 aylıkken safra kesesi ameliyatı olmuştu 2 gün emzirememiştielımızden gelene kadar 6 ay emsın dıyoruz ama gözlerım çok ağrıyo ıyıce görüntü bozuldu şimdi bıle pc ye bakarken zorlanıyorum...ınşallah emer canım bebişin....ya bışey sorcam narkozun etkısı kaç gunde geciyo yada vucuttan nekadar zaman sonra atılıyo bılen varmı.....
normal canım bendede oluyor rahim toplanıyor düzene giriyor vücutkızlar ya ben daha regl olmadım ama dün kahverengi bi lekelenmem vardı sadece gerisi gelmedi sizce ne olabilir ?
canım benim yaaaFatma Kaan da hasta. Dün gece sabaha kadar kustu. Bugün göndermedim okula. Babası doktora götürdü bir yıgın ilaç vermiş doktor. Yavrum ilaçları içince uyudu kaldı. Yarın da göndermek istemiyorum gidicem okula, sen ilacımı çantama koy annecim ben ögretmenime söylerim içirir diyor.
amin canım sağolilgin için teşekkür ederim canım araştırdımda memnun kalmayan çok duydum
Allah yardımcın olsun canım biz bi taneyle baş edemioruz.. Çok geçmiş olsun..
bu tepki niyee?? geç olması daha mı iyi :26:
oyyy aklını seviyim senin öğretmeni içirirmişşş.. geçmiş olsun canım.. Allahım şifalar versin kaana.
6 gün müüüüüüüüüüüüü
ben 2 gün yapmayınca telaşlanıorum zeytin yağ veriodumm. kaka yapmasa da ecrin de çişini yapıorr canım bzimde kilo alımımıza iyi dedi dr aklını bulandırma.
ben haftada 2 kez falan 1 çay kaşığı veriyorum dr söylediMama verenler genelde su da veriyolar bazı Dr lar verin diyo
Bende 1-2cay kasığı veriyorum mamadan sonra ama cikariyo ihtiyacı yok ondan mi ki acaba
biri torpilli gerçektenyöneticiler darbe yaptıısildi mesajlarıı.topiğimiz duruyoo.onlar konuştuklarıyla kaldılar
açma ben açmıyorum bebeğin yanında uyuyakalmışım diyorumselam fııstıklarr
komşuma sinir oluyorummm
evde müsaitmidir değilmidir demeden kızının ödevlerinii bana gönderiyo,kız da okadar abuk şeylerden geliyoki inanmazsınzz.deniz ablaaa prizma çizemiyorum sen çizermisinnn..hayır diyorum kız iyi ozaman akşama gelirimm... alt komşunun kızına bakıyoo, canı sıkılmasın diye ufacık çocukla bana geiyoo..zırt pırt hoooop eve dalıyyoo..ben de onun yanında emzirmek sitemiyorum..boşluk bulduğum zamanlarda tezime bakıyım ,evi temizlryryim derken güzelim zamanımı çalıyooo...
şimdide gelcekmişş kuran okuycakmışş bend takip edecekmişimm..bide okadar abuk zaamanlarda zile basıyolarkii hep yavrumu emzirirkenn..
sinir oluyorum sinirrrrr..bi kaç kez kapıyı açmadım, laf çaktırdımm..yokkk..el inssaf yaa komşuluğun da bi adabı vardırrr...eşim evdeyken hooop eve dalmalarrr
canım bizim dr 3.ayda istemişti bişi oldugundan degil rutin bişi bu bazı arkadaşların 1.ayda kimisi 2.ayda çektirdi elle muayene % 40 sonuö veriyomuş öektir derim ben
Neden olabilir
senin nickin ne orda?
ay nekadar çok isteyen var elbiseler bana düşermi bilmem:)
geçmiş olsun canım
kız kardeşim bebeği 2 aylıkken safra kesesi ameliyatı olmuştu 2 gün emzirememişti
normal canım bendede oluyor rahim toplanıyor düzene giriyor vücut
canım benim yaaa
amin canım sağol
ben haftada 2 kez falan 1 çay kaşığı veriyorum dr söyledi
biri torpilli gerçekten
açma ben açmıyorum bebeğin yanında uyuyakalmışım diyorum
bşirde ödev getirenleri evden geri yolluyorum kapıdan
ben ödev versem ve başkasına yaptırsa çok kızarım onun için bende yapmam dedim
ben matematikciyimya birgün üst komşunun liseye giden birgün yazılısı varmış ders calıştırmam için gelmiş neyse bişey demedim anlattım tam giderken kapıdan dedimki "aslında bu özel derse girer.birdahaki sefer özel ders sayarım ona göre"
2 gün sonra eline 50tl almış getirmiş almadım tabiki ama birdahada gelmedi:)))
ben de cok sıkılıyorum o kıtabı o yuzden bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?