2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah güzel haberlerle gelmişsiniz dr.dan canım.

Kızlar acele cevap verin lutfennn
Oğlumun altını değiştirmek için yatağından kaldırdım
Kaldırır kaldırmaz su attı ağzından
Mama veya sut değil bildigimiz su
Kıyafetleri Islandi yani o kadar fazla
Değiştirmek zorunda kaldım
Dr aradım ma öğle yemeğindeymis suan
Neden olabilir
Sizinkilerde de var mı su kusmalar?

normaldir ya heyecan yapma hemen takipet bakalım bidaha olucakmı

haftasonu geliyorum canım bende çok istedim buluşalım ama nasip değilmiş inş gelince görüşebiliriz

kızlar face de guruba yazınca listemizdeki arkadaşlarımız yazışmalarımızı görüyorlarmı?????

panik yapma derim salya felan akıtıyorlar artık tükrük yapıyorlar...yani umarım normaldir.bizde oluyor :))

selam babamız evdeydı komple gomme dolabı duzenledım kıslık yazlık degısımı yaptım 4cesıt ıkram 3yemek yaptım baba kız uyuyorlar yanlarına uzanayım
yarın sıtedekı komsularım gelıyor

annem geldi akşama gidecek ama olsun Güneş sabah 4'ten beri uyumadı mahvolduk,annemi getirdi eşimde ben biraz uyudum,bu arada 3 gündür mama takviyesi yapıyorumm,bu sütler nasıl artacak bilmiyorum...büyüdükçe doyurmak daha zor oluyor sanki offfffff

bu tabloyu görünce kendime daha çok acıdım.bizim gündüz en uzun uykumuz 20 dk oda ben sürekli ana dizinde sallıcam da öyle dün mesela 12 saat salladım ve sadece 10 dk uyudu yazık bana ya

bugun de benim kız uyumuyooo 9.30dan beri ayakta uyumayınca emmiyoda mızır mızır bende yoruldum acıktım artık neyse saç kurutma makinasını açtımda uyudu biraz tam yemek yicem yine uyandı şimdi ööle duruyo yatagında aglamadan hemen yiyim bende

fatma nurturia daki mesajını gördüm şimdi o elbiseler ne kadar şirin demi kaçırma sakın :))
senin nickin ne orda?
ay nekadar çok isteyen var elbiseler bana düşermi bilmem:)

geçmiş olsun canım

kız kardeşim bebeği 2 aylıkken safra kesesi ameliyatı olmuştu 2 gün emzirememişti

kızlar ya ben daha regl olmadım ama dün kahverengi bi lekelenmem vardı sadece gerisi gelmedi sizce ne olabilir ?
normal canım bendede oluyor rahim toplanıyor düzene giriyor vücut

canım benim yaaa

amin canım sağol

Mama verenler genelde su da veriyolar bazı Dr lar verin diyo
Bende 1-2cay kasığı veriyorum mamadan sonra ama cikariyo ihtiyacı yok ondan mi ki acaba
ben haftada 2 kez falan 1 çay kaşığı veriyorum dr söyledi

yöneticiler darbe yaptıı sildi mesajlarıı.topiğimiz duruyoo.onlar konuştuklarıyla kaldılar
biri torpilli gerçekten

açma ben açmıyorum bebeğin yanında uyuyakalmışım diyorum
bşirde ödev getirenleri evden geri yolluyorum kapıdan
ben ödev versem ve başkasına yaptırsa çok kızarım onun için bende yapmam dedim
ben matematikciyimya birgün üst komşunun liseye giden birgün yazılısı varmış ders calıştırmam için gelmiş neyse bişey demedim anlattım tam giderken kapıdan dedimki "aslında bu özel derse girer.birdahaki sefer özel ders sayarım ona göre"
2 gün sonra eline 50tl almış getirmiş almadım tabiki ama birdahada gelmedi:)))

canım bizim dr 3.ayda istemişti bişi oldugundan degil rutin bişi bu bazı arkadaşların 1.ayda kimisi 2.ayda çektirdi elle muayene % 40 sonuö veriyomuş öektir derim ben

ay bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu,bilmiyodum.
bız de 3 ay 1 haftalık olduk bu hafta içi randevu alıp bi gidelim bakalım ciddi bişey ne de olsa erken dönemde tedavisi var ilerleyince çok diye biliyorum.çok sağol canım.

canım panık yapma sen mama verıyordun yanlıs hatırlamıyorsam olabılır bızdede bıkac kere oldu:13:

aa sen matematkçmydn cnm,bende mat.çym bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…