2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahh o yenı gelıstırılmıs yazısı benım basıma ne ısler actı bı aksam gezmekten eve geldık doruk acıkmıs delı gıbı aglıyor memede sut yok derken yenı aldıgımı zkutuyu sutune bakmadan hemen actım ve yapıp yedırdım 120ccnın sonuna geldıgımızde cocuk oyle bır kustukı selale gıbı aktı ben tabı panık kutunun ustune baktım o fos gos karısımı yerıne ımmunafortıs yazıyor Allahım dedım neyapıcam ben yanlıs mama almısım bıkerede 2 numara almısıtm oda yanlıstı ne aptal kadınım ben falan fılan derken sabahı zor yaptık hemen sabah eczaneye kostum adama dedım bole bole ama adam anlamıyor elındekı mamalar hep bu yenısınden eskısınınde kutusnu atmısım neyse bıkac eczane gezdım o eskı mamadan buldum eve geldım kutunun ustundekı musterı hattını aramak geldı aklıma onlar bana demezmı fos gos karısımı demek ımınafortısle aynısey ıcınden sadece nısastayı cıkardık baska bısey yok aman ne korktum ne korktum buda boyle bır anımdır ıste

kızlar çok üzgünüm dün egemen burun tıkanıklığı ve sol gözünde yaşarma olmuştu birazda öksürmeye başlamıştı dr götürdük sabah dr muayene etti ve kalbinden üfürüm duyduğunu söyledi valla çok üzüldüm açıklama yaptı biraz hemen hemen her çocukta olurmuş o yüzden takmayın dedi 15 gün sonra tekrar muayene edecek devaam ederse ç. kardiyakloğuna göndercekmiş bu konuda bilgisi olan varmııı

cok gecmıs olsun canım benım bı bılgım yok ama nası anlasılıyor o hastalık belırtılerı neler

vallahı oğlum doğduğundan berı bı rahat yüzü göremedık hergun stres altındayım uzmıycem kendımı dıyorum yapma kızım kendıne gel açıyom müzik son ses şarkı söylemey başlıyorum sonra şeytan gırıyo aklıma yıne ayyy bı hal oldum şöyle sihirli bı çubuk olsa şu sıkıntıları alsa götürse benden.....üstte kayınbabam var nefret edıyorum ondan itiraf edıyorum burdan yüzünü sesini duymak ıstemıyorum adamın adam benden daha sağlam benı verem ettı eşimide...ay çok konuştum ama içimi dökmek ıstedım...

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım benim çok geçmiş olsun .neden öyle olmuş peki çok mu geldi mama ? sevindim ama mamadan nişastanın çıkmasına çünkü istemiyordum süper doktorumda daha iyi tok tutar demişti sinir olmuştum

çok gecmiş olsun belkı fazla üşütmüş olabilir neden hemen göstermedınkı doktora....

normaldir ya heyecan yapma hemen takipet bakalım bidaha olucakmı

panik yapma derim salya felan akıtıyorlar artık tükrük yapıyorlar...yani umarım normaldir.bizde oluyor :))

canım panık yapma sen mama verıyordun yanlıs hatırlamıyorsam olabılır bızdede bıkac kere oldu:13:

Kızlar sağolun cevaplarınız için
Bidaha olmadı çok şükür

Baby_s tükrük değil bu canım bildigin şeffaf su gibi ,kusma diyorum çünkü miktarı fazla salya falan değil yani.

İmp mamaya baslayali bir hafta oldu.

Son düzenleme:
yaaa kızlar canım hiç bişi yapmakistemiyo ev dandini zeynep nihayet uyudu ama benim kolumu kaldırcak gücüm kalmadı ev süpürülcek,ütü dag gibi,banyo temizlencek,bulaşık mak boşaltılcakk ama ben yatıp uymak istiyorum saaaaattttlerceeee gece de yarım saatte 1 uyandı zeynep uykusuzlugum ordan kalma eşim gelince yine bakcak hiçbişi yapılmamış utanıyom eşimden artık yaaa

anım bizde de bazen o su geliyor haftaya dr a giince sorucam inş kötü bişey değildir

bizde oyleyız bebeği banyo ettirdim bugun eşimle kayınbabam tartışınca tum gucum uzerımden gıttı heçbişey yapamıyorum valla.....çarşafları ütülemem lazım yemek yok valla benım eşimde sıcak yemek bulsa amenna der bazen atıştırıyo bişey hemen çıkıyo dışarda gizli gizli yemek yıyo :) çaktırmadan bende dıyom bu adam neden acıkmıyo :)

canım senin 2 çocuk var bide k.p ler tependeymiş bide rahatsızmışsın aman boşver yaw benimki tembellikten onun için de eşim lafını esirgemiyo naptın bugun diyo bende hiiiiççç diyorum :78: utanıyorum ama elden bişi gelmiyo :26:

çocuklar tum vasktı alıyo zaten...evet malesefkı malesef hayatımızın hatasını yaparak alt katlarındakı evı aldık bin pişmanız borç altına gırerek aldık altında kaldık kiraya çıkıcaz artık dayanamıyoruz ....

1-)Köşe başındaki süpermarkete gidin. Hiçbirşey satın almadan kasaya yönelin ve cebinizdeki bütün parayı kasiyere verin. Daha sonrada yandaki eczaneye gidin kredi kartınız ile ilaçlar alın.

2-) Akşam saat 17:00 ile 22:00 arasında elinizde yaklaşık 4 kg. Ağırlık taşıyarak sürekli ev içinde yürüyün. Saat 22:00'de ağırlığı yatağa bırakın, saati 24:00'e kurun ve yatın uyuyun. Saat tam 24:00'de kalkın 4 kg. ağırlığı tekrar elinize alın ve saat 01:00'e kadar evin içinde dolaşın. Ağırlığı tekrar yatağa koyun. Saatin alarmını da 03:00'e kurun. Yatın. Uyuyamayacağınız için tekrar kalkın ve bu kez elinizde ağırlık olmadan evin içinde dolanıp durun. Saat 02:45'de koltukta kendinizden geçin. 03:00'te çalan alarm ile fırlayın, 15 dakikalık uyku sersemliği ile yatağa yönelin ve ağırlığı elinize alın. Saat 04:00'e kadar karanlıkta elinizde ağırlık varken dolanın ve bu arada yüksek sesle de şarkılar söyleyin. Kendi kendinize konuşun. Saati 05:00'e kurun ve kendinizden geçerek bir süre daha uyuyun. Böylece toplam uyku miktarınız 45 dakikaya yükseltin. Kahvaltıyı hazırlayın. Güleryüzlü olun ve bu dediklerimi 5 yıl boyunca her gece tekrarlayın.

3-) Eve bir ahtapot getirin... Ve 5 yıl boyunca onu her sabah düzenli bir şekilde giydirmeğe çalışın. Ayrıca ahtapotu bir çuvala, hiçbir kolu dışarda kalmıyacak şekilde, en kısa zamanda sokmanın provasını yapın. (Bu prova sonunda çocuğunuzu her sabah minimum hasarla giydirmeyi öğreneceksiniz.)

4-) Bir kavun satın alın. Kavunun bir bölümüne küçük bir delik açın. Sonra kavunu uzunca bir iple duvardan aşşağıya sallandırın. Ve kavunu iki yana sallayın. Kavun sağdan sola durmadan sallanırken, bir kaşık sıcak suyu alın. Durmadan sağdan sola sallanan kavunun üstünde daha önce açmış olduğunuz deliğe, bir tek damla yere dökmeden sokmağa çalışın. (Bunu başardığınızda o mini minnacık, sevimli mi sevimli yavrunuza en az hasarla yemek yedirmeyi öğrenmiş olacaksınız.)

5-) Ağzınızdan çıkan her cümleyi en az beş kere daha tekrarlıyarak konuşmaya alışın. Bunu bir yaşam biçimi haline getirin.

6-) Dışarıya çıkmak için giyinin. Banyonun kapısı önünde tam t***** yarım saat bekleyin. Aşağıya inin. Kapının önünde beş dakika bekleyin. Sonra tekrar eve dönün. Tekrar dışarıya çıkın. Evin önündeki yolda yürümeye başlayın. Çok ama çok yavaş yürüyün. Yürürken de yerde gördüğünüz her sigara izmaritini, cikleti, kirli kağıt ve mendili ve ölü karıncayı dikkatle ve uzun uzun seyredin. Aniden yeter artık senden çektiğim diye avazınız çıktığı kadar bağırın. Eve geri dönün. ( Bu provayı yaptığınız zaman da küçük çocuğunuzla yürüyüşe çıkmaya hazır hale geleceksiniz.)

7-) Süpermarkete gidin ve yanınıza da orta büyüklükte bir keçi alın. Süpermarkete girince keçiyi serbest bırakın. Daha sonrada keçinin içerde kırdığı, tahrip ettiği herşeyin parasını sorgusuz sualsiz ödeyin. (Evet, bununla da çocuk ile birlikte alışverişe hazır duruma gelmiş bulunuyorsunuz.)

Evdeki koltukların üzerine tereyağı sürün. Perdelere reçel bulaştırın. Mutfakta pişmekte olan bir adet balığı çalın ve onu misafir odasında bir yere saklayın. Balığın odada 5 ay kimse tarafından bulunmadan kalmasını sağlayın. Evdeki yeni sulanmış çiçeklere elinizi sokun ve aldığınız çamurlar ile temiz duvarlar üzerine figürler yaratın. (Evet, artık ev de çocuk için provalı hale geldi.)

Tamam mı ? Tamamsa, bütün bunları yaptıysanız, artık çocuklu yaşama hazırsınız demektir.

bu tabloyu görünce kendime daha çok acıdım.bizim gündüz en uzun uykumuz 20 dk oda ben sürekli ana dizinde sallıcam da öyle dün mesela 12 saat salladım ve sadece 10 dk uyudu yazık bana ya

Aynen bizimkide oyle hatta ben liste yapsam;
Yatis kalkis
.......

Gibi olur:18:

ne kadar çok konuşmuşsunuz kızlar ya hepsine şöyle bir gezdirdim ama cevap yazamadım sevil uyandı onunla ilgileniyim akşam inş.gelip okuyabilirim.

Çok yazmayın olur mu takibi çok zor oluyor sonra :))

mrb arkadaşlar aranızda kanguru kullananınız varmı rahatmı kullanışlımı acaba hep başkasında gorduğumde bebklerin hiç rahat olmadığını duşunurdum.dışarı çıkmak istiorum kucakta zor oluo arabamız var ama en ust katta evim hem bebek hem arabasını nasıl inircem zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…