kıslar mama kullananlar için yazıyorum yeni milupaların üzerinde benim yeni gördüğüm bağışıklıık sistemi geliştirici ilave yapılmış doğru gördüysem nişasta da yok galiba bugün alacağım yazarım içeriğine bakıp
cok gecmıs olsun canım benım bı bılgım yok ama nası anlasılıyor o hastalık belırtılerı nelerkızlar çok üzgünüm dün egemen burun tıkanıklığı ve sol gözünde yaşarma olmuştu birazda öksürmeye başlamıştı dr götürdük sabah dr muayene etti ve kalbinden üfürüm duyduğunu söyledi valla çok üzüldüm açıklama yaptı biraz hemen hemen her çocukta olurmuş o yüzden takmayın dedi 15 gün sonra tekrar muayene edecek devaam ederse ç. kardiyakloğuna göndercekmiş bu konuda bilgisi olan varmııı
senin nickin ne orda?
ay nekadar çok isteyen var elbiseler bana düşermi bilmem:)
geçmiş olsun canım
kız kardeşim bebeği 2 aylıkken safra kesesi ameliyatı olmuştu 2 gün emzirememişti
normal canım bendede oluyor rahim toplanıyor düzene giriyor vücut
canım benim yaaa
amin canım sağol
ben haftada 2 kez falan 1 çay kaşığı veriyorum dr söyledi
biri torpilli gerçekten
açma ben açmıyorum bebeğin yanında uyuyakalmışım diyorum
bşirde ödev getirenleri evden geri yolluyorum kapıdan
ben ödev versem ve başkasına yaptırsa çok kızarım onun için bende yapmam dedim
ben matematikciyimya birgün üst komşunun liseye giden birgün yazılısı varmış ders calıştırmam için gelmiş neyse bişey demedim anlattım tam giderken kapıdan dedimki "aslında bu özel derse girer.birdahaki sefer özel ders sayarım ona göre"
2 gün sonra eline 50tl almış getirmiş almadım tabiki ama birdahada gelmedi:)))
kızlar nurtıradakı nıcklerınız neler bırbırımızı eklesek benım nıck mltmdrk
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım benim çok geçmiş olsun .neden öyle olmuş peki çok mu geldi mama ? sevindim ama mamadan nişastanın çıkmasına çünkü istemiyordum süper doktorumda daha iyi tok tutar demişti sinir olmuştumahh o yenı gelıstırılmıs yazısı benım basıma ne ısler actı bı aksam gezmekten eve geldık doruk acıkmıs delı gıbı aglıyor memede sut yok derken yenı aldıgımı zkutuyu sutune bakmadan hemen actım ve yapıp yedırdım 120ccnın sonuna geldıgımızde cocuk oyle bır kustukı selale gıbı aktı ben tabı panık kutunun ustune baktım o fos gos karısımı yerıne ımmunafortıs yazıyor Allahım dedım neyapıcam ben yanlıs mama almısım bıkerede 2 numara almısıtm oda yanlıstı ne aptal kadınım ben falan fılan derken sabahı zor yaptık hemen sabah eczaneye kostum adama dedım bole bole ama adam anlamıyor elındekı mamalar hep bu yenısınden eskısınınde kutusnu atmısım neyse bıkac eczane gezdım o eskı mamadan buldum eve geldım kutunun ustundekı musterı hattını aramak geldı aklıma onlar bana demezmı fos gos karısımı demek ımınafortısle aynısey ıcınden sadece nısastayı cıkardık baska bısey yok aman ne korktum ne korktum buda boyle bır anımdır ıste
kızlar çok üzgünüm dün egemen burun tıkanıklığı ve sol gözünde yaşarma olmuştu birazda öksürmeye başlamıştı dr götürdük sabah dr muayene etti ve kalbinden üfürüm duyduğunu söyledi valla çok üzüldüm açıklama yaptı biraz hemen hemen her çocukta olurmuş o yüzden takmayın dedi 15 gün sonra tekrar muayene edecek devaam ederse ç. kardiyakloğuna göndercekmiş bu konuda bilgisi olan varmııı
normaldir ya heyecan yapma hemen takipet bakalım bidaha olucakmı
panik yapma derim salya felan akıtıyorlar artık tükrük yapıyorlar...yani umarım normaldir.bizde oluyor :))
canım panık yapma sen mama verıyordun yanlıs hatırlamıyorsam olabılır bızdede bıkac kere oldu:13:
Kızlar sağolun cevaplarınız için
Bidaha olmadı çok şükür
Baby_s tükrük değil bu canım bildigin şeffaf su gibi ,kusma diyorum çünkü miktarı fazla salya falan değil yani.
İmp mamaya baslayali bir hafta oldu.
yaaa kızlar canım hiç bişi yapmakistemiyo ev dandini zeynep nihayet uyudu ama benim kolumu kaldırcak gücüm kalmadı ev süpürülcek,ütü dag gibi,banyo temizlencek,bulaşık mak boşaltılcakk ama ben yatıp uymak istiyorum saaaaattttlerceeee gece de yarım saatte 1 uyandı zeynep uykusuzlugum ordan kalma eşim gelince yine bakcak hiçbişi yapılmamış utanıyom eşimden artık yaaa
bizde oyleyız bebeği banyo ettirdim bugun eşimle kayınbabam tartışınca tum gucum uzerımden gıttı heçbişey yapamıyorum valla.....çarşafları ütülemem lazım yemek yok valla benım eşimde sıcak yemek bulsa amenna der bazen atıştırıyo bişey hemen çıkıyo dışarda gizli gizli yemek yıyo :) çaktırmadan bende dıyom bu adam neden acıkmıyo :)
canım senin 2 çocuk var bide k.p ler tependeymiş bide rahatsızmışsın aman boşver yaw benimki tembellikten onun için de eşim lafını esirgemiyo naptın bugun diyo bende hiiiiççç diyorum :78: utanıyorum ama elden bişi gelmiyo :26:
bu tabloyu görünce kendime daha çok acıdım.bizim gündüz en uzun uykumuz 20 dk oda ben sürekli ana dizinde sallıcam da öyle dün mesela 12 saat salladım ve sadece 10 dk uyudu yazık bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?