2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

:) çok sevımlı bır yazı ne dıyceğimi bilemıyorum adı üstünde çocuk bunları yapıcak karıştıracakkı öğrensın dimi :) bu yazıyı hamile olmayan yada olmayı düşünen olursa cocuk yapmaktan vazgecer sanırım şahsen ben olsam düşünürdüm...aboooo bukadar zormu der aman kalsın istemem derdim... ama şuanda ıkı tane var bı ona koşuyom bı ona bırı yatıyo bırı uyanıyo amma velakın bazen babamız bıle çocuk gıbı oluyo üstüne onlada uğraşıyom ama çok sevıyom onları...hehhehehehe...

Son düzenleme:

valla de taşımak için istiyorum yere ındımı çok ağlıyo bende sırf evde koycam kanguruya oyle iş yapacam ama ben kanguran çok dışarda arabayı tercih ediyorum daha rahat gıbı gelıyo ama senın ıçın zor sanırım taşımak....ama kulanmadım kanguru hıç onu dıyım yanı...

kız 50 tlye veriyosan ben de gelicem) benim mat pek iyi değil de

çok geçmiş olsun Fadimecim, hiç bilmiyorum. inş. önemli bir şeyi yoktur

ya kızlar sizin bebişler kafasını dık tutabılıyomu bıde sankı boynu çok kısa ya...
benimki genelde tutuyor, çok uykuluyken kaykılıyor ama onu saymıyorum)

contratubex kullanan var mı kızlar aranızda faydasını gördünüz mü?
o ne diycem şimdi olmayacak... ay pek bi cahil gördüm kendimi

canım bende en üstg katta oturuyorum arabamız da çok ağır <llahtan şimdi girişte kapalı bi odaya koyduk ama önceden kanguruya koyup arabayıda alıp aşağı iniyordum rahat oluyordu arabaya koyup geziyordum dönünce yine aynı

2 hafta önce falan Eflin de öyle su gibi kusuyordu ama ben önemsememiştim 2 3 defa oldu öyle anne sütünün su olan kısmıdır diye düşünmüştüm bende korktum şimdi ama sonra olmadı bidaha

senin nickin ne orda?
ay nekadar çok isteyen var elbiseler bana düşermi bilmem:
i:)))
curebal:))

kızlar nurtıradakı nıcklerınız neler bırbırımızı eklesek benım nıck mltmdrk
birde orayı keşfedelim ekle beni ben daha yen,yim ben orda (curebal)
her yeni doğan çocuk kalbi delik olarak doğarmış ))

yinede bir sormak lazım o zaman doktora ((

yat uyu canım :)) boşver

bilmiyorsan ne mutlu sanaçünkü o ilaç sezeryanda dikşleri kızarıp şiş gibi duranlara iz kalmasın die verilen bir ilaç

bilmiyorsan ne mutlu sanaçünkü o ilaç sezeryanda dikşleri kızarıp şiş gibi duranlara iz kalmasın die verilen bir ilaç

geçmiş olsun canım sen kalbini ferah tut iyi olur Allahın izniyle..

kızlar nurtıradakı nıcklerınız neler bırbırımızı eklesek benım nıck mltmdrk

aynı sonden :)
Kizlar anneler gunu yaklsiyor ne almayi dusunuyosunuz annenize ve kv ye?

ay çok yaşa bugün benimde aklımdan geçti kızlara bi sorıyım die benim hiç bi fikrim yok :S

Kizlar anneler gunu yaklsiyor ne almayi dusunuyosunuz annenize ve kv ye?

bu sene kimseye almıyorum bişey annemi kahvaltıya götürücez kaynanama da oturmaya gidicez busene benim ilk annlere günüm onlar bana alsın ( çok cazgır gördüm kendimi) annemden bekliyorum kaynanam akıl etmez bu arada kocacım bana saat almış istediğim bi saat vardı onu almış swatch oğlumla iş birliği yapmışlar eve saklamış ama ben buldum tabi söylemiyecemö o süpriz sansın:))

selam kzılar çok canım sıkkın sizinle de paylaşmak istedim
aşırı pimpirikli bir anne olmama rağmen(,hatta afedersiniz ama tuvalete giderken bile,oğlumu anakucağıyla hole koyup,kapıyı aralayarak gözetlerim)oğlum düştü:S
nasıl mı oldu?
oğlumun odasındaydık,küçük bir odası var.uyuya kalmıştı.ben de onu köşeli kanepeye yatırdım.(ama dönme riski var diye koltuğun ortasına ve de dikey yatırdım).
ben de aynı odada 2 adım ötede yerde oğluma kumaş kitap yapıyordum.
(kesinlikle tedbir almış olsam bile o vaziyette yalnız bırakmam)
ve sıksık da oğlumu gözlüyordum.
1 dakika önce baktığım halde tekrar dönüp bktım ve aman Allahım oğlum poposunu kaydırarak!!!! (tamam çok hareketli ama bunu hiç yapmamıştı önceden)koltuğun kenarına gelmiş bacaklar aşağı sallanıyor!!
2 adımlık mesafe! hemen fırladım.1.adımı attım ama ben 2.yi atana kadar 1 saniye yaa 1 saniyede dengeyi tutamadı ve bacaklar aşağı çökünce kafa üstü alın üstü yani parke!ye düştü(((((((((((((((((
inanılmaz korktum:S çok zor bir normal doğum yapmış olduğum halde hayatımda böyle büyük bir acı,böyle bir korku hiç yaşamamıştım.
bebeğimi kucağıma alıp apartman kapısını açıp yardım edin diye bağırdım.
yüzüne sular sürdüm(ilk anda buz koymak risklşymiş)
kayınvalidmle aynı sitedeyiz komşularla ona haber yolladım.taksiye atlayıp hastaneye gittik.
aslına bakarsanız ilk anda ağladı,çünkü düşerek uyandı ve ben çok panikledyip,bağır çağır bir haldeydim:S
ama gayet iyi gözüküyordu takside falan:S acil dr u muayene etti çok şükür riskli bir durum gözlenmiyor dedi yapılabilecek tek şey 24 saat gözlemlemek.
aşırı kusma tepkisizlik olmamalı dedi.
normalde emdikten sonra çok kusmaz ara sıra kusar. o akşam da o şekilde kustu.ama ben tüm geceyi nöbette geçirdim diyebilir.

hareketleri normaldi.
şuanda (5 gün oldu) gayet normal hareketleri elh.
ama sanki daha fazla uyuyor gündüzleri.
ya da ben ona yoruyorum.
böyle bir olay yaşayan oldu mu?
ne yapabilirim.
acaba fazla uyumasına sebeb olabilir mi?
rabbim kimseye böyle bir korku yaşatmasın inş

canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın uyumasını bağlama bu olaya allah korusun kötü bişey olsaydı 24 saatte belli olurdu kendini böyle düşünüp üzme

çok geçmiş olsun cnm şükürki bişiciği yok.. uyumasını takma derim bak 5 gün geçmiş ve herşeyi normal yazmışsın. Allah korusun bebeklerimizi.

ya benim sütüm çok azaldı doymuyor artık oğlum 2 saatte ancak 70-80 cc çıkıyor mamayı günddüzde vermeye başladım tek tesellim 4. ayın içinde olmamız bu ayın ortasında kontrole gidicez dr sorucam ek gıdalara nasıl başlıyim ddiye

selam kızlar.gerçi selam diyorum ama kimse yok herkes facedemi yoksa

ayyy bugün hiç görüşemedik özledim valla.geçmişi okumadım bi rapor veriim size geçmişe bakıcamm

sabah doktora gittik.kayınvalidemle beraber.şu rota virüsü aşısı için.doktor anlatıtı ne yaptır dedi ne yaptırma dedi.bişi söylemedi yanii.bende yaptırmaya karar verdimm.
muayene etti 6100 gr olmuş paşa çok iyi dedi boyuda 62 cm olmuş.kilo alımı çok iyi dedi.dinledi etti.kafasında konak için merhem verdi yıkamadan 1 gün önce sür dedi.gözü 6. aya kadar akabilir masaj yap damla kullan dedi.kulaklarını temizleyecem diye bişi sokma o kendini temizler tıkarsın dedi.

doyup doymadığını sütümün yaradığını nasıl anlarım diye sordum.oda kilo alımı çok güzel sütün iyi yarayışlı yeterli takma kafana dedi.kv yanımda böle sölemesi hoşuma gitti.Allah var hiç bu konuda bişi sölemedi kv ama olsun onun yanında doktorun böle sölemesi iyi oldu.ama bazı akşamlar bana sıkıntı veriyo ağlıyo dedim.oburluğundan yapıodur çok oyuncu bi oğlun var aç gözlülük yapıodur sen merak etme sütün gayet iyi dedi

sonra aşıya geçtik.hastanede varmışş.veee bizim özel sağlık sigortamız karşılıyomuşş.bilmiyodumm valla aama iyi olduu.para vermedik iki dozluk olanından yaptık 145 lira.oğlum şapur şupur içti.yan etkisi olmaz merak etme dedi

ordan antarese gittik.paşamın kıyafetleri artık küçük geliyo.vaayy bee büyümüşte kıyafetleri küçük gelirmiş.ona alışveriş yaptık valla heryerden bişiler aldım çok zevkliydi oğlum için alışveriş yapmak.paşamda hiç üzmedi beni Allahtan bu huyu bana çekmiş avmleri çok seviyoo bakınıyo ölee.emzirdim orda altını değiştim falan rahat oldu.
oyuncak aldım iki tane

dahada alacaktımda zor tuttum kendimi

ordan kv ye gittik meteyi uyuttum bende uyumuşum 2 saat iyi oldu.sonra yemek falan eve geldik kıyafetleri attım makinaya astımm koşa koşa geldimm

bakalım geçmişte neler var.

canım geçmiş olsun bende duymuştum genelde çocukların kalbi delik olurmuşş bazılarınınki kapanmazmış tedaviyle kapanırmış buda ona benzer biş heralde bazılarına bişi bile yapmıyolar büyüyünce geçiyoo.sizinkide geçer inşallahh üzülmeee.

ammannn canın sağolsun yapma boşver.arada olur böleee salla gitsinn

işte anlık bir olay. gözün üstündede olsa düşeceği varsa düşüto anlamıyosun bilee.Allah beterinden korusun.bişi olmamış çok şükür.artık olmazda.ee çocuk uyuyo iştee büyüyo daha çok uyuyoo.sanmam düşmeyle alakalı değildir.korkma gerilme sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…