2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bayanlar kızım uyumaya çalışırken bende size bakiim dedim dalsın yatcam bende
ayyy gece de 12 gibi yatarken zeynep uyandı emziriyorum gözleri kapalı ama eşim geldi çocugun yanaklarını sıktı başıyla oynayıp öpüyo bişi de diyemiyorum özlüyo adamcagız ama zeynep bi ağladı susturamıyoum uykusu bölündü kuzucugumun eşimde napsa giiti odaya tv izliyo ulen adam çocugu hem aglattın hemde dönüp giitin içimden ona sayıyom uykum var zaten kız susmuyo neyse zor bela sakinletip uyuttum yattım eşim koltuka uyumuş gece kalktım kaldırdım kızarak oda noldugunu anlamamış apar topar uyandı aşkım noldu bişi mi yaptım die telaşla

Kizlar anneler gunu yaklsiyor ne almayi dusunuyosunuz annenize ve kv ye?

canım benim anneciğim uzaklarda yazın veriyoz hediyesini k.v ye digital foto çercevesi aldık attık içine kızımın resimlerini doya doya baksın.eşimde bana kıyafet aldı saolsun

tayyare geçmiş olsun canım sıkıntı yapma tehlikeli süre 24 saat bişi olmamış olmazda bundan sonra

biri kanguruyu sormuştu ben kullanıyorum evde nadirende dışarda artık agırlasınca ii olmuyu bel sırt omuz kalmıyo almadıysan bundan sonra alma derim arabayı alt katlarda bi yere koysan bizde son kattayız arabanın bagajında duruyo eşim servisle gidiyo zaten bagajdan alıp bagaja koyuyorum

günaydın kızlar 2 gündür pek giremiyorum evi toparlıyorum yazlıkları falan cıkardım kanepe altları yüklükler dolaplar ay ne cok iş varmıs ben tembelleşmişim iyice.birsürü sayfa biirkmiş bi bakayım gecmişe neler kacırmısım eksik kalmayayım birseyden:)

Maşallah Metecik uzun boylu olcak:) aşıyı yaptırman çoook ii olmuş sonradan Allah korusun hasta olup kendini suçlamaktansa yaptır gitsin değil mi? Oyuncaklar harika ii günlerde kullansın oğluşun cnm. Ben de şu eldiven şeklindeki kuklalardan unnadodan sipariş ettim bekliom bakalım nasıl bişi gelcek merak ettim.

Günaydın Kızlar,

Dün Akşam Annelre Hediye Aldık Anneme İsteidği Çantayı KV ye de Bi Bluz Aldık Eşim de Bana Evlilik Yıldönümü Hediyemizi Verdi Biraz Erken Oldu Ama PAzar Günü Kutlayamıcaz Anneler Günü Annelere Gitcez Dün Başbaşaydık Hediyesi O Sarı-Kırmızı Olan Kolye{Facebookdakiler Bilir :} }

Bugün Akşam da AVM Gezicez Görümcemlerle Allahtan Oğlum Seviyor AVMleri Anası Kılıklı Tam Gezenti Yaa Sağolsun Üzmüyor O Konuda Beni..

Kızlar Bir de Bişey Sorcam Bu Parmak Kuklaları Sadece Oynatıyormusunuz Konuşuyormusunuz? Ben El Kuklası Var Onu Oynatıyorum Hiiiiç Kuklaya Falan Bakmıyor Bana Bakarak Gülüyor Bebiş :}

ben konuşturuyorum canımm.önce kuklalara bakıyoo sonra bana bakıyoo gülüyoo.aguluyooo falann.ali babanın çiftliğini söylüyorum inek koyun horoz tamamda sondaki domuza gelince kalakalıyorum

meraba cici kardeş ben inek falan diyip parmaklarımı indirip inek olanını kaldırıyorum falan filann işte

selam

dilerimlal maşallah sana ve oğluna.........
dönence ve oyun halısı almak istiyorum,karar veremiyorum...oyun halıları çok pahalı kadar süre çocukların ilgisini çekiyor bunlar??o kadar para vermeye değer mi??
dönence kullananlar ona bakarak uykuya dalan var mı acaba??

sağol canım, demekki bizimkinin tepkileri de normall.. :}
yaa düşünüyorum da ne hale geldik maymuna döndük resmen ama bi gülüşlerine deyiyor tüm bu yaşadıklarımıza..

ayy arada bişeyler anlatıyor bizimki uzun uzun bişeyler anlatıyor türçe değil de sanki bilmediğim bi dilde konuşuyor çünkü arada tonlamalar bakışlar mimikler değişiyor.. Alem bu çocuklar yaa :} erken konuşur bunlar : }

canım o 5 parmağında hayvan olan kukla var ya dillerim lal'in aldığı o bızde 1 aydır filan var oğlum bayılıyor ona şarkı söylüyoruz hayvalnları oynatıp masal anlatıyoruz işte kafamdan diyaloglar uyduruyorum kuklaya uzanıyor dokunuyor ben de o dokundukça dokunduğu hayvanın adını ve çıkardığı sesi söylüyorum çok hoşuna gidiyor.

canım dönence ben de almak istiyodum ama 3 ayımız bitti artık o paraya çok güzel kendisinin aktif olarak dokunup oynayabileceği düğmesine basabileceği hareket eden kocaman oyuncaklar var ışıklı filan playskool'un yaramaz toplar diye bi oyuncağı var mesela onu almaya karar verdik eşimle.
Artık bakınma evreleri geçiyo,dokunma evreleri başlıyo hareketlencekler bir aya kalmaz dönerler bile.
o yüzden biz dönenceden vazgeçtik ama tabi bebek bu sever istersen al.

oyun halısı da almadım bnm oğlum bi durduğu yerde 5 dk durduğu için:)))

Geçmiş olsun ama korkma artık kızların dediği gibi uykuyada yorma bak 5 gün olmuş maşallah bir sorun çıkmamış içini rahat tutmaya bak.Bu seneki bebişlerini hepsi böyle yaramaz vallahi bizim kızda yatakta kendi kendine dönüyor onu nasıl beceriyor bende bilmiyorum ama yatağın tam ortasına koyup yastıkla önlem alıyorum ama barajı bile yıkıyor :))

maşallah canım metahan'a ne güzelde kg almış boyuda uzun olacak belli şimdiden :))
Bu iki oyuncak nasıl metahan'ın ilgisini çektimi özdilekte bizim indirime girdi ama alıp almamakta tereddüt ettim.Nasıl oyuncaklar sen memnun kaldın mı daha doğrusu oğluşun memnun kaldımı :))

Onu benim eşimde arada yapıyor canım gece mamasını vereceği zaman sevil'i alıyor kucağına öpüyor kokluyor haniimiş benim kzıım babasına gülermiş mi diyor ee çocuğun uykusu dağılıyor sonra bana diyorki aşkım bu kız neden uyumuyor uykusunu dağıtırsan uyumaz tabii diycem ama demiyorum dalar birazdan aşkım senden ayrılmak istemiyor işte anla diyorum :)) ama sinir oluyorum tabii o yatıyor sonra sevil'i ben uyutmak zorunda kalıyorum tabii uyku falanda kalmıyor o zaman bende

Günaydın canım yaz'ın geldiği belli oluyor herkeste bir temizlik telaşı başladı birde ben el atsam çok iyi olacak :))

Günaydın canım.Hediyeyi verdi mi eşin sana o anki tepkini çok merak ettim bak :))
Ama seni böyle inada sürmeside hiç hoş değil biri bana inat ettirirse ben ondanda inat oluyorum nedense burcumun özelliğimi midir nedir anlamadım gitti :))

öff hergün uyuyan çocuk bugün uyumuyoo.sabah 9dan beri uyanıkk.yatağına koydum dönencesindeki ayılarla konuşuyoo.arada tıkanıyo nefes alamıyo falann pöfff

yaaa ben bile ne yapcağımı şaşırdım biliyordum havasına mı girsem süpriz mi oldu desem kızsam mı inat ediyor diye yoksa hiç açmasam mı ayy bişey diyemedim Allahtan oğlum ağlamaya başladı da kurtardı beni :}

sorma yaa inadı bazen tutuyor ama ben daha inadım oğlak burcuyum gelmesin üstüme :}

dün şey diyo yaa sarı kıırmızı oldu şimdi kızarsın laf söylersin diye düşündüm ama kolye de çok zarifti sana çok yakışcaktı eminim dedi neyseeee dedim ben de içimden açmadım konuyu aramız düzelmişken bidaha bozmıyım dedim :}

öyle işte enteresan şeyler evlilik zor zanaat

Gerçekten evlilik zor zanaat çoğu şeyi bir idare edip yürütüyoruz zaten.Aranız hazır düzelmişken hiç bozma boşver...Elbet oda bir gün bu inadından vazgeçer..Erkek milleti işte takım karnını doyurmuyor temizliğini yapmıyor...Ama anlamıyor işte..Herşeyleri biziz aslında ama çok geç anlıyorlar kıymetimizi

Büyüyecekler Yaa Onlar Da Büyüyecek İllaki.. Çocuklarıyla Birlikte Büyüyecekler..

Hatta
Ya Büyüyecekler, Ya Büyüyecekler

amin canım ...çok sağol RAbbim hepimizin bebeklerini korusun.ki koruyor da..
,inş alakası yoktur

Cokgecmis olsun canim tam senin yazini okurken bizde dusme tehlikesi atlattik bu kadar olur icim gitti salincaginda yatarpozisyonda sallaniyordu salincak birden oturma pozisyonua gecti ay aklim firladi.tekrar gecmis olsun dr bisi yok dediyse merak etme canini sikma...

sabahın 9undan beri açım
kahvaltı yapmadım.niye diye sorrr işteeee hem yiyesim gelmedi hemde mete uyumadıı.ama hattaaaa büyükk hataaaa

oğlumun niye uyumadığı belli.açç.süt var evet yok değil ama 3saattir bişi yemedim sadece 2 kurabiyee süttede hayır yokk.e benim obur oğlumu kesermi o kesmez tabii

bende mama yaptım kızlar.evet işin kolayına kaçtım belki ama napiimm uyumuyoo aç bende yemedim bişii.120likk yaptımm 100ünü içtii ve uyuduu.koydum yatağına kendi kendine uyuduu.

bende hemen bişiler yiyeyimm.emziren anneler yemenizi ihmal etmeyinn.direk etkiliyoo.yok canım çekmedi yok acıkmadım yok kilo alıyorumm bunlar şuan gerekçe değil.valla o doymayınca kendimi çok suçlu hissediyorum.olan sütü değerlendiremiyormuşum nankörlük ediyormuşum gibi geliyoo

gidim kendimi bi besiye çekimm geliyorumm

ne güzel canım yaa ben rutin işlerimi bile yapamıyorum ki yazlık kışlık olayına gireyim lazım oldukca çıkarıyorum t-shirt gömlek zaten benimkiler olmuyo :-(

çok moda bu canım ya dedgin gibi ünlüler kullanmasa biri kullansa demedigini bırakmaz millet.. sling diyolar buna pahalı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…