- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
yaaa ben bile ne yapcağımı şaşırdım biliyordum havasına mı girsem süpriz mi oldu desem kızsam mı inat ediyor diye yoksa hiç açmasam mı ayy bişey diyemedim Allahtan oğlum ağlamaya başladı da kurtardı beni :}
sorma yaa inadı bazen tutuyor ama ben daha inadım oğlak burcuyum gelmesin üstüme :}
dün şey diyo yaa sarı kıırmızı oldu şimdi kızarsın laf söylersin diye düşündüm ama kolye de çok zarifti sana çok yakışcaktı eminim dedi neyseeee dedim ben de içimden açmadım konuyu aramız düzelmişken bidaha bozmıyım dedim :}
öyle işte enteresan şeyler evlilik zor zanaat
yaaa ben olaya fransız kaldıımm.kolyeyide göremedim.face e baktım ama bulamadım.çatlarım ama ben şimdi meraktan
maşallah canım metahan'a ne güzelde kg almış boyuda uzun olacak belli şimdiden :))
Bu iki oyuncak nasıl metahan'ın ilgisini çektimi özdilekte bizim indirime girdi ama alıp almamakta tereddüt ettim.Nasıl oyuncaklar sen memnun kaldın mı daha doğrusu oğluşun memnun kaldımı :))
:))
selam
dilerimlal maşallah sana ve oğluna.........
dönence ve oyun halısı almak istiyorum,karar veremiyorum...oyun halıları çok pahalı kadar süre çocukların ilgisini çekiyor bunlar??o kadar para vermeye değer mi??
dönence kullananlar ona bakarak uykuya dalan var mı acaba??
ya kızlar sizin bebişler kafasını dık tutabılıyomu bıde sankı boynu çok kısa ya...
Kizlar anneler gunu yaklsiyor ne almayi dusunuyosunuz annenize ve kv ye?
selam kzılar çok canım sıkkınsizinle de paylaşmak istedim
aşırı pimpirikli bir anne olmama rağmen(,hatta afedersiniz ama tuvalete giderken bile,oğlumu anakucağıyla hole koyup,kapıyı aralayarak gözetlerim)oğlum düştü:S
nasıl mı oldu?
oğlumun odasındaydık,küçük bir odası var.uyuya kalmıştı.ben de onu köşeli kanepeye yatırdım.(ama dönme riski var diye koltuğun ortasına ve de dikey yatırdım).
ben de aynı odada 2 adım ötede yerde oğluma kumaş kitap yapıyordum.
(kesinlikle tedbir almış olsam bile o vaziyette yalnız bırakmam)
ve sıksık da oğlumu gözlüyordum.
1 dakika önce baktığım halde tekrar dönüp bktım ve aman Allahım oğlum poposunu kaydırarak!!!! (tamam çok hareketli ama bunu hiç yapmamıştı önceden)koltuğun kenarına gelmiş bacaklar aşağı sallanıyor!!
2 adımlık mesafe! hemen fırladım.1.adımı attım ama ben 2.yi atana kadar 1 saniye yaa 1 saniyede dengeyi tutamadı ve bacaklar aşağı çökünce kafa üstü alın üstü yani parke!ye düştü(((((((((((((((((
inanılmaz korktum:S çok zor bir normal doğum yapmış olduğum halde hayatımda böyle büyük bir acı,böyle bir korku hiç yaşamamıştım.
bebeğimi kucağıma alıp apartman kapısını açıp yardım edin diye bağırdım.
yüzüne sular sürdüm(ilk anda buz koymak risklşymiş)
kayınvalidmle aynı sitedeyiz komşularla ona haber yolladım.taksiye atlayıp hastaneye gittik.
aslına bakarsanız ilk anda ağladı,çünkü düşerek uyandı ve ben çok panikledyip,bağır çağır bir haldeydim:S
ama gayet iyi gözüküyordu takside falan:S acil dr u muayene etti çok şükür riskli bir durum gözlenmiyor dedi yapılabilecek tek şey 24 saat gözlemlemek.
aşırı kusma tepkisizlik olmamalı dedi.
normalde emdikten sonra çok kusmaz ara sıra kusar. o akşam da o şekilde kustu.ama ben tüm geceyi nöbette geçirdim diyebilir.
hareketleri normaldi.
şuanda (5 gün oldu) gayet normal hareketleri elh.
ama sanki daha fazla uyuyor gündüzleri.
ya da ben ona yoruyorum.
böyle bir olay yaşayan oldu mu?
ne yapabilirim.
acaba fazla uyumasına sebeb olabilir mi?
rabbim kimseye böyle bir korku yaşatmasın inş
selam kızlar.gerçi selam diyorum ama kimse yok herkes facedemi yoksa
ayyy bugün hiç görüşemedik özledim valla.geçmişi okumadım bi rapor veriim size geçmişe bakıcamm
sabah doktora gittik.kayınvalidemle beraber.şu rota virüsü aşısı için.doktor anlatıtı ne yaptır dedi ne yaptırma dedi.bişi söylemedi yanii.bende yaptırmaya karar verdimm.
muayene etti 6100 gr olmuş paşa çok iyi dedi boyuda 62 cm olmuş.kilo alımı çok iyi dedi.dinledi etti.kafasında konak için merhem verdi yıkamadan 1 gün önce sür dedi.gözü 6. aya kadar akabilir masaj yap damla kullan dedi.kulaklarını temizleyecem diye bişi sokma o kendini temizler tıkarsın dedi.
doyup doymadığını sütümün yaradığını nasıl anlarım diye sordum.oda kilo alımı çok güzel sütün iyi yarayışlı yeterli takma kafana dedi.kv yanımda böle sölemesi hoşuma gitti.Allah var hiç bu konuda bişi sölemedi kv ama olsun onun yanında doktorun böle sölemesi iyi oldu.ama bazı akşamlar bana sıkıntı veriyo ağlıyo dedim.oburluğundan yapıodur çok oyuncu bi oğlun var aç gözlülük yapıodur sen merak etme sütün gayet iyi dedi
sonra aşıya geçtik.hastanede varmışş.veee bizim özel sağlık sigortamız karşılıyomuşş.bilmiyodumm valla aama iyi olduu.para vermedik iki dozluk olanından yaptık 145 lira.oğlum şapur şupur içti.yan etkisi olmaz merak etme dedi
ordan antarese gittik.paşamın kıyafetleri artık küçük geliyo.vaayy bee büyümüşte kıyafetleri küçük gelirmiş.ona alışveriş yaptık valla heryerden bişiler aldım çok zevkliydi oğlum için alışveriş yapmak.paşamda hiç üzmedi beni Allahtan bu huyu bana çekmiş avmleri çok seviyoo bakınıyo ölee.emzirdim orda altını değiştim falan rahat oldu.
oyuncak aldım iki tane
dahada alacaktımda zor tuttum kendimi
ordan kv ye gittik meteyi uyuttum bende uyumuşum 2 saat iyi oldu.sonra yemek falan eve geldik kıyafetleri attım makinaya astımm koşa koşa geldimm
bakalım geçmişte neler var.
canım benim kızın boynu yok yani gıdıdan gözükmüyo :)) ama çok şükür kafasını tutuyo hatta gayet iyi dedi bugün dr
valla hiç bişi yok annem de kv de uzakta hoş yakın olsalarda kv hiç bişi yok artık
çok geçmiş olsun canım
çok güzelmiş canım oyuncaklarınız markası ne bu kuklarların
bizde bugün
Ürün Özellikleri
burdakilerden en sonuncusunu aldık çok hoş bi sesi var umay da çok sevdi oyun minderine astım tokatladı durdu çok güzel ses çıkardı
playskool canım markası.ayy siizin oyuncakta çok cici.ayy aslında kendimi tutmasam el kadar bebeeye dünyanın oyuncağını alıcamminsan görünce heves ediyo ama daha çok küçükler fazlasınada gerek yok zamanla artık
saol sedacım asıl oyuncak zamanı 6 aydan sonra sanırım yani bi oturması lazım önce daha çıngarığı bile bi kaç sn tutyolar zaten biz oynatcaksak ne anlamı var doğru diyosunplayskool canım markası.ayy siizin oyuncakta çok cici.ayy aslında kendimi tutmasam el kadar bebeeye dünyanın oyuncağını alıcamminsan görünce heves ediyo ama daha çok küçükler fazlasınada gerek yok zamanla artık
günaydın güzel anneler nasılsınız bizde bugün ise baslaması gerekip başlamayanlardanız iki anneninde isi vardı bizde gitmedik yarına artık bu arada bizde dün dr. kontrolüne gittik kızım yine az kilo almış arada aptamil vermeme ragmen ama onuda kusuyordu zaten sütüm var ama kızım icemiyo yoruluyo yavrum mama yı degistirdi humana aldık bunu daha iştahlı içti bide doktorumuz meyve sularına baslayalım dedi erken degilmi dedim eskiden 15 günlükken corba veriyorlardı pirinc unu ueriyorlardı 1 cay kasıgı hiç bişe olmaz dedi elma havuç suyu gibi kızım bu arada 5 kilo 61 cm boya gidiyo sadece
seda dün hikaye kitabı bakcaktın bakabildin mi, bulbildin mi.. biz de bugün foruma gidicez akşam varsa tavsiyen alıyım bende oğluma..
realde ve toyz da baktım ne bilim pek anlamadım DNR a da girmedim yorulduydum.biraz daha bekleyeyim az daha büyüsün dedim şöle kucağımda oturabilecek duruma gelsin büyük resimli hikaye kitaplarını alır kucağımda o fotolara bakar bende okurum diye düşündüm
saol sedacım asıl oyuncak zamanı 6 aydan sonra sanırım yani bi oturması lazım önce daha çıngarığı bile bi kaç sn tutyolar zaten biz oynatcaksak ne anlamı var doğru diyosun
canım benim annem çocuk gelişimi mezunu üniden oda der hep biz 1.5 aylık başladık size diye ya valla ben ne varsa eskilerde var diyorum bende bi damla bi damla başladım alışsın diye
yani başladım dediysem geçen hafta sadece 1damla elma suyu verdim bu hafta yiine 1 damla yenidünya suyu damlattım ağzına alışsınlar tadına diye bi arkadaşımın 8 aylık oğlu var emmesi çok güzeldi 6 ay sadece anne sütü aldı şimdi katı gıdaların tadını sevmiyo diyo keşke az az alıştırsaydım diyo şimdi çocuğun kilo alımı yavaşladı çünkü yine anne sütü istyo sadece
saol sedacım asıl oyuncak zamanı 6 aydan sonra sanırım yani bi oturması lazım önce daha çıngarığı bile bi kaç sn tutyolar zaten biz oynatcaksak ne anlamı var doğru diyosun
canım benim annem çocuk gelişimi mezunu üniden oda der hep biz 1.5 aylık başladık size diye ya valla ben ne varsa eskilerde var diyorum bende bi damla bi damla başladım alışsın diye
yani başladım dediysem geçen hafta sadece 1damla elma suyu verdim bu hafta yiine 1 damla yenidünya suyu damlattım ağzına alışsınlar tadına diye bi arkadaşımın 8 aylık oğlu var emmesi çok güzeldi 6 ay sadece anne sütü aldı şimdi katı gıdaların tadını sevmiyo diyo keşke az az alıştırsaydım diyo şimdi çocuğun kilo alımı yavaşladı çünkü yine anne sütü istyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?