2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa ben olaya fransız kaldıımm.kolyeyide göremedim.face e baktım ama bulamadım.çatlarım ama ben şimdi meraktan

valla şekerim daha dün aldık ama bugün biraz oynadık sevdi gibi
hatta koltuğun üstündeydi emzirirken gördü kucağımda dönüp dönüp bakıp güldü onlaara.sanırım sevdiiğine bir işaret buu.avcunun içindeki kitap hışırdıyoo bi sayfasındada düdük var ötüyo bastırınca ama renkli olması dikkatini çekiyoo.tavsiye ederimm yanii

Canım ben oyun halısı aldım tiny love tekmele Gym prenses biraz pahalı ama Ceren sevdi bayağı vakit geçiriyor tepki veriyor. arkadaşımın oğlu 11 aylık hala oyalanıyo halıyla onun tavsiyesiyle aldım zaten. dönenceyi bende düşünüyorum aslında ama ceren i genelde uyuduktan sonra koyuyorum yatağa aarada yanıp kendi kendine dalabiliyo baazen dönence alırsam tekrar uykuya dalamaz diye tereddüt eediyorum bilemedim yani..

Tayyare geçmiş olsun canım.. arkadaşların dediği gibi 24 saati atlattıysanız haÇağlayan cığım o bacak ağrıları bendede var dr a görünmedm ama eşmn arkadaşı kısa sürede fazla kilo alımından menüsküs yırtılması olabilir demiş özellikle dizimi toplayıp oturusam filan resmen kilitleniyorum ama şuan yapacak bişi yok...geçmiş olsun... neyse seville bir kaç gün daha beraber olacaksın...

bu arada bizde nezle olduk kızım eşim ve ben... hapşırıyoruz burnumuz akıyo halsizlik... cereni emziriken maske takıyorum ama zaten biz cerenden aldık sanırım virüsü.. bakacak kimsem de yok bize eşimde nöbetçi bugün yarın sabah gelecek gelir gelmez Adıyaman a kv lere gidicem 1.5 saat aramız baksın biraz bize kolumu kaldıracak halim yok valla (

ya kızlar sizin bebişler kafasını dık tutabılıyomu bıde sankı boynu çok kısa ya...

canım benim kızın boynu yok yani gıdıdan gözükmüyo :)) ama çok şükür kafasını tutuyo hatta gayet iyi dedi bugün dr

Kizlar anneler gunu yaklsiyor ne almayi dusunuyosunuz annenize ve kv ye?

valla hiç bişi yok annem de kv de uzakta hoş yakın olsalarda kv hiç bişi yok artık

çok geçmiş olsun canım

çok güzelmiş canım oyuncaklarınız markası ne bu kuklarların
bizde bugün
Ürün Özellikleri
burdakilerden en sonuncusunu aldık çok hoş bi sesi var umay da çok sevdi oyun minderine astım tokatladı durdu çok güzel ses çıkardı

playskool canım markası.ayy siizin oyuncakta çok cici.ayy aslında kendimi tutmasam el kadar bebeeye dünyanın oyuncağını alıcamm insan görünce heves ediyo ama daha çok küçükler fazlasınada gerek yok zamanla artık

günaydın güzel anneler nasılsınız bizde bugün ise baslaması gerekip başlamayanlardanız iki anneninde isi vardı bizde gitmedik yarına artık bu arada bizde dün dr. kontrolüne gittik kızım yine az kilo almış arada aptamil vermeme ragmen ama onuda kusuyordu zaten sütüm var ama kızım icemiyo yoruluyo yavrum mama yı degistirdi humana aldık bunu daha iştahlı içti bide doktorumuz meyve sularına baslayalım dedi erken degilmi dedim eskiden 15 günlükken corba veriyorlardı pirinc unu ueriyorlardı 1 cay kasıgı hiç bişe olmaz dedi elma havuç suyu gibi kızım bu arada 5 kilo 61 cm boya gidiyo sadece

seda dün hikaye kitabı bakcaktın bakabildin mi, bulbildin mi.. biz de bugün foruma gidicez akşam varsa tavsiyen alıyım bende oğluma..

saol sedacım asıl oyuncak zamanı 6 aydan sonra sanırım yani bi oturması lazım önce daha çıngarığı bile bi kaç sn tutyolar zaten biz oynatcaksak ne anlamı var doğru diyosun

canım benim annem çocuk gelişimi mezunu üniden oda der hep biz 1.5 aylık başladık size diye ya valla ben ne varsa eskilerde var diyorum bende bi damla bi damla başladım alışsın diye
yani başladım dediysem geçen hafta sadece 1damla elma suyu verdim bu hafta yiine 1 damla yenidünya suyu damlattım ağzına alışsınlar tadına diye bi arkadaşımın 8 aylık oğlu var emmesi çok güzeldi 6 ay sadece anne sütü aldı şimdi katı gıdaların tadını sevmiyo diyo keşke az az alıştırsaydım diyo şimdi çocuğun kilo alımı yavaşladı çünkü yine anne sütü istyo sadece

seda dün hikaye kitabı bakcaktın bakabildin mi, bulbildin mi.. biz de bugün foruma gidicez akşam varsa tavsiyen alıyım bende oğluma..

realde ve toyz da baktım ne bilim pek anlamadım DNR a da girmedim yorulduydum.biraz daha bekleyeyim az daha büyüsün dedim şöle kucağımda oturabilecek duruma gelsin büyük resimli hikaye kitaplarını alır kucağımda o fotolara bakar bende okurum diye düşündüm

ayy benimde hep heveslendiğim şeydir şu 3 boyutlu hikaye kitapları..

bi yanım hadi hemen büyü oyunlar oynayalım diyor bi yanım hep böyle masum annelenin kolları arasında bebek kal diyor..

ama tutamayacağızamanı akıp gidecek kocaman olacaklar..

yeri gelcek bizi beğenmicekler laf söz dinlemicekler :}

abartmadan az verilebilir aslında

ben bazen terliyorum diye emzirmeden önce göğsümü yıkıyorumm siliyorum ama su tadı kalıyo onu bile farkediyo böle suratı değişiyo inşallah ilerde hiç biri yemek seçmez bizi uğraştırmazlar.yemeyen çocuk çok zor çookk

Canım benim bak abartmadan söylüyorum ben 3-4 aylıkken köfte yiyormuşum bana köfte ufalayıp veriyorlarmış, tamam benim de pisboğazlığım var ama bildikleri bişey vardır heralde..

annem geçenlerde elma suyu verdi valla gayet güzel içti benimki :}

doktora gittiğimiz gün de doktorun yanında çilek emdirdi doktor bişey demedi ama bizimki çilek bitince annem önünden çekince mızırdanmaya başladı sevdi yani meyveyi de :}

ama anası kadar pisboğaz değil daha 3-4 aylıkken köfte ne demek yaa resmen annem babamla sofraya oturuyormuşum ben de niye doyamıyorum diyorum o kadarlıkken başlatmışlar yedirmeye :}

bende çileğe emziğini sürüp vermiştimm.çok sevmişti

sonra ertesi gün başında kızarıklık gördüm aklım beynim çıktı acaba alerjimi yaptı falan diye.tabi alakası yok uykudan uyanmıştı terllemişş.annem ağzına yoğurt sürmüştü biikere zaten emziği çaya batırıp veriyodu habire ona kızıyodum ama hadi veriyosun madem bari faydalı biişi ver çay ne oluyorki demiştimm.

bende 4.ayda başlayım diyodum agzına vermeye damla damla ama şimdi kıyamıyorum 1 ay daha beklesin diyorum arkadaşlarım hep dio 4.ayda başla tattırmaya yemek seçmez diolar
neslicim mama alan çocuklarda ek gıdaya 3.-4. ayda başlanabiliyor

ayyy nihayet uyudu zeynep bi mutfagı toplayım savaş alanına dönmüşşş bu yeni düzeni heralde 2-3 gündür 9.30 uyanıp 13.30 da uyuyo

ya doğru söylüyosun canımcım ne varsa eskilerde var benimde annem yavaş yavaş elma suyu ver 2 günde 1 , 1 çay kaşığı dedi ama vermedim ben zaten su da veriyorum o yüzden tereddüt ettim versek mi ki yafs :44:

valla tamam anne sütü tabiki ama eskilerinde bir bildiği vardır diye düşünüyorum ben hep zaten sofraya oturtup yemek vermiyoz ya abartısız yani ben tam 1 damla sıktım mesela ağzına benim kız ekşi şeeyleri seviyo sanırım nasıl şaplata şaplata yuttu onu :))

ayyy kızlar burda da yazıyım içimdeki sevinç patlamasını haftaya haftasonu alanyaya gidiyoorruuuzzzzzz hemide annemde orda ayy bi mutlu oldum ki heryerde paylaşasım haykırasım varrrr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…