2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

MasallaaaaahSen asmissin olayi..ama bende eskikerden yanayim once cok entellik ettim hic annemi dinlemedim sonra hep annemin dediklerine geldim.basta yapsaydim annemin dediklerini kizim belki bu kadar cilgin olmazdi...

MasaaaaallllaaaaahhKofte ha valla agzinin tadini biliyomussun:)ne varsa eskilerde var bendebasta cok entellik ettim annemi dinlemedim sonra hep onun dediklerine geldimOnceden dinlesydim kizim bu kadar cilgin olmazdi

sedacım maşallah metehan'a. uzun boylu olacak belli
sonden geçmiş olsun canım
gözdecim iyi yolculuklar tadını çıkar, ben de çok özledim annemi gidesim var
paradise hediyeni güle güle kullan canım, sen acısını çıkartırsın bir ara bakarsın takma kancası falan kopar değiştirmen gerekir de!!!!! kendi istediğin renginiyle değiştiriverirsin

Şenaycım tşk canım ohhh ya nihayet bende face grubuna katılabildim zaten meraklı insanım bakim bensiz neler olmuş orda

Şenaycım tşk canım ohhh ya nihayet bende face grubuna katılabildim zaten meraklı insanım bakim bensiz neler olmuş orda
rica ederim canım
liste yaptık orda kişiler kk nickleri ve bebişleri diye
adını ekledim ama bebişinin adını bilmiyorum o kaldı

uyumua sureklı oyalanmak ıstıoz ahanda agladı
oğlumu gördüm sanki)) bizde de var öyle bir oyuncu

gece uyutma işini nasıl düzene koydunuz kızlar? emre gündüz çok az uyuyor en fazla yarımşar saat uyuyup uyanıyor hadi o çok dert değil. gündüz oyalıyorum bir şekilde ama akşam 6dan sonra hiç uyumuyor. babasıyla oynasınlar diye zorlamıyorum bende. bıraksam 12-1e kadar uyanık kalır. benim gözüm kapanıyor onda gram uyku yok. iki üç gündür en geç 9 buçukta uyutma çalışmalarına başlıyorum ama inat ediyor uyumuyor 1-2 saat uğraştıktan sonra uyuyor ancak. siz nasıl erken yatırıyorsunuz?

uyumua sureklı oyalanmak ıstıoz ahanda agladı

Ben eline veriyorum çıngırağını onunla oynaya oynaya yoruluyor ama kendi kendine dalamadığı için ağlıyor sende onu oyalacak birşeyler bul bak o zaman uykusu gelecek

ben 22'den önce uyuduğunu bilmem uyursa güzel uyur ama uyumadığında uyumuyor bende açıyorum süpürge sesini o sersemleyene kadar sallıyorum beşikte o zaman yorgun düşüp uyuyor

ben bişey yapmadan düzene girmiştiii..şu son iki gün yine bozulduu..doğduğu günlere geri dönüş yaptıkk..ama ben yine bişey yapmadımm..yeme düzenimiz aynıı..anlamadım yanii

burayı böyle sakinn sessiz görünce içim burkuluyo nedense eski bir dostu ihmal ediyormuşuz gibime geliyoo hüzünleniyorum

gece uyuma işini son uyuması hariç pek düzenli diil.yani babamız gelince 7de uyanıyo illaki yenide yatmış olsa 1 saatte yarım saatte uyanıyo işte.babasınımı özlüyodur nedir.ondan sonra iflah olmuyoo.ya mızmızlanıyo yada oyun istiyoo ama 9a doğru uykusu geliyo.uyutabildiysem 11de kalkıyo sonra bidaha uyuyo engeç 12de

ama bizim uyku saatimiz 11 emiyo uyuyo ve gece boyu rahat.4te falan sesi çıkıyo uyanmıyo ama ben yinede emziriyorum sonra 7de falan kalkıyo öyle yanii

canım zeynep kolikti 3 hafta öncesine kadar ondan akşam 8 dedin mi yıkıyoduk kucakta sallayarak uyutuyoduk sonra kolilk sıkıntımız geçti 8 gibi uykusu gelip huysuzlanıyo bırakıyorum uyyoo maşallah
yıka istersen 9 dan önce

zeynep uyurken mutfagı topladım sözde bu hafta dip köşe mutfagı temizlicektim dolaplar buzdolabı felann nerdeee sonra ortalıgı topladım zeynep uyandı bi güzel yıkadım onuda uyudu şimdi kendime de bi pizza koydum fırına bakalım güzel olursa yazrım tarfini buraya geçen bi arkadaşım yapmış pizzacınınki gibi olmuşşş süpürge yine kaldı yiyim de belkim enerjim olursa süpürürüm

bende hazır metehan uyurken ütüleri yapiim dediydim ama oturdum kaldım pcnin başında

uyanınca meteyide yıkarım aradan çıkar dün yıkanmadıı.

bızımde uyku duzenımz en gec gece 12 de yatıo sabah 4 gıbı mızmızlanıo uyanmadan emışıozsabah 7 de kalkıo emışıoz uyumuo artıkın işe gıderken saat 7 de calardı ya karnımdayken ogrenmış sıpa 7 de kalkmayı gunduz hıç bellı olmuo bırgun yatarsa bır gun yatmıo bıde carşıya çıkabılıomusunuz kız benı rezıl edıo çarşıda ( kalabalıktan hoşlanmıo anasına cekmış

Öksüz bırakma konusunda haklısın.Face geldi burayı unuttuk.Bende kalkınca önce burayı açardım şimdi face bakıp sonra burayı açıyorum.Burasının anlamı benim için çok farklı ama face daha pratik geliyor galiba artık hepimize

Afiyet olsun canım.Tarifini bekliyoruz..
İşleride yapma boşver dinlen yarın yaparsın...
Zeynep yetiyor nasılsa sana.... :))

bizimkide 7de kurulmuş saat gibi kallkardı.bugün babamız saati kapatmış nasılsa metehan kalkar sesine uyanırım diye onunda bugün kalkmayacağı tuttu adamcağızda geç kaldııı

ben bişey yapmadan düzene girmiştiii..şu son iki gün yine bozulduu..doğduğu günlere geri dönüş yaptıkk..ama ben yine bişey yapmadımm..yeme düzenimiz aynıı..anlamadım yanii
uyumuyor uyumuyor sabahtan beri onu sallamaktan başım döndü en fazla yarımsar saatten 1.5 saat uyumuştur.

bizimkide 7de kurulmuş saat gibi kallkardı.bugün babamız saati kapatmış nasılsa metehan kalkar sesine uyanırım diye onunda bugün kalkmayacağı tuttu adamcağızda geç kaldııı

metehan'a çalar saat muamelesi yaparsanız olcağı bu işte babası azıcık daha uyusun istemiş ama annesi ne yapsın :))

uyumuyor uyumuyor sabahtan beri onu sallamaktan başım döndü en fazla yarımsar saatten 1.5 saat uyumuştur.

Onu yoracak birşeyler yaptır canım.oyuncağı varsa yada çıngarağı tak eline oynasın.Uyuturkende süpürge yada fön makinası aç çok iyi oluyor

metehandan çalar saat olursa oda bu kadar yapar ya oyunak aldınızmı bebelerınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…