uykusu var uyumuyor sallamaya devam
MasallaaaaahCanım benim bak abartmadan söylüyorum ben 3-4 aylıkken köfte yiyormuşum bana köfte ufalayıp veriyorlarmış, tamam benim de pisboğazlığım var ama bildikleri bişey vardır heralde..
annem geçenlerde elma suyu verdi valla gayet güzel içti benimki :}
doktora gittiğimiz gün de doktorun yanında çilek emdirdi doktor bişey demedi ama bizimki çilek bitince annem önünden çekince mızırdanmaya başladı sevdi yani meyveyi de :}
M
ama anası kadar pisboğaz değil daha 3-4 aylıkken köfte ne demek yaa resmen annem babamla sofraya oturuyormuşum ben de niye doyamıyorum diyorum o kadarlıkken başlatmışlar yedirmeye :}
MasaaaaallllaaaaahhCanım benim bak abartmadan söylüyorum ben 3-4 aylıkken köfte yiyormuşum bana köfte ufalayıp veriyorlarmış, tamam benim de pisboğazlığım var ama bildikleri bişey vardır heralde..
annem geçenlerde elma suyu verdi valla gayet güzel içti benimki :}
doktora gittiğimiz gün de doktorun yanında çilek emdirdi doktor bişey demedi ama bizimki çilek bitince annem önünden çekince mızırdanmaya başladı sevdi yani meyveyi de :}
ama anası kadar pisboğaz değil daha 3-4 aylıkken köfte ne demek yaa resmen annem babamla sofraya oturuyormuşum ben de niye doyamıyorum diyorum o kadarlıkken başlatmışlar yedirmeye :}
rica ederim canımŞenaycım tşk canım ohhh ya nihayet bende face grubuna katılabildim zaten meraklı insanım bakim bensiz neler olmuş orda
oğlumu gördüm sankiuyumua sureklı oyalanmak ıstıoz ahanda agladı
uyumua sureklı oyalanmak ıstıoz ahanda agladı
gece uyutma işini nasıl düzene koydunuz kızlar? emre gündüz çok az uyuyor en fazla yarımşar saat uyuyup uyanıyor hadi o çok dert değil. gündüz oyalıyorum bir şekilde ama akşam 6dan sonra hiç uyumuyor. babasıyla oynasınlar diye zorlamıyorum bende. bıraksam 12-1e kadar uyanık kalır. benim gözüm kapanıyor onda gram uyku yok. iki üç gündür en geç 9 buçukta uyutma çalışmalarına başlıyorum ama inat ediyor uyumuyor 1-2 saat uğraştıktan sonra uyuyor ancak. siz nasıl erken yatırıyorsunuz?
gece uyutma işini nasıl düzene koydunuz kızlar? emre gündüz çok az uyuyor en fazla yarımşar saat uyuyup uyanıyor hadi o çok dert değil. gündüz oyalıyorum bir şekilde ama akşam 6dan sonra hiç uyumuyor. babasıyla oynasınlar diye zorlamıyorum bende. bıraksam 12-1e kadar uyanık kalır. benim gözüm kapanıyor onda gram uyku yok. iki üç gündür en geç 9 buçukta uyutma çalışmalarına başlıyorum ama inat ediyor uyumuyor 1-2 saat uğraştıktan sonra uyuyor ancak. siz nasıl erken yatırıyorsunuz?
burayı böyle sakinn sessiz görünce içim burkuluyo nedense eski bir dostu ihmal ediyormuşuz gibime geliyoo hüzünleniyorum
gece uyuma işini son uyuması hariç pek düzenli diil.yani babamız gelince 7de uyanıyo illaki yenide yatmış olsa 1 saatte yarım saatte uyanıyo işte.babasınımı özlüyodur nedir.ondan sonra iflah olmuyoo.ya mızmızlanıyo yada oyun istiyoo ama 9a doğru uykusu geliyo.uyutabildiysem 11de kalkıyo sonra bidaha uyuyo engeç 12de
ama bizim uyku saatimiz 11 emiyo uyuyo ve gece boyu rahat.4te falan sesi çıkıyo uyanmıyo ama ben yinede emziriyorum sonra 7de falan kalkıyo öyle yanii
canım zeynep
kolikti 3 hafta öncesine kadar ondan akşam 8 dedin mi yıkıyoduk kucakta sallayarak uyutuyoduk sonra kolilk sıkıntımız geçti 8 gibi uykusu gelip huysuzlanıyo bırakıyorum uyyoo maşallah
yıka istersen 9 dan önce
zeynep uyurken mutfagı topladım sözde bu hafta dip köşe mutfagı temizlicektim dolaplar buzdolabı felann nerdeeesonra ortalıgı topladım zeynep uyandı bi güzel yıkadım onuda uyudu şimdi kendime de bi pizza koydum fırına bakalım güzel olursa yazrım tarfini buraya geçen bi arkadaşım yapmış pizzacınınki gibi olmuşşş süpürge yine kaldı yiyim de belkim enerjim olursa süpürürüm
bızımde uyku duzenımz en gec gece 12 de yatıo sabah 4 gıbı mızmızlanıo uyanmadan emışıozsabah 7 de kalkıo emışıoz uyumuo artıkın işe gıderken saat 7 de calardı ya karnımdayken ogrenmış sıpa 7 de kalkmayı gunduz hıç bellı olmuo bırgun yatarsa bır gun yatmıo bıde carşıya çıkabılıomusunuz kız benı rezıl edıo çarşıda( kalabalıktan hoşlanmıo anasına cekmış
uyumuyor uyumuyor sabahtan beri onu sallamaktan başım döndü en fazla yarımsar saatten 1.5 saat uyumuştur.ben bişey yapmadan düzene girmiştiii..şu son iki gün yine bozulduu..doğduğu günlere geri dönüş yaptıkk..ama ben yine bişey yapmadımm..yeme düzenimiz aynıı..anlamadım yanii
bizimkide 7de kurulmuş saat gibi kallkardı.bugün babamız saati kapatmış nasılsa metehan kalkar sesine uyanırım diye onunda bugün kalkmayacağı tuttuadamcağızda geç kaldııı
uyumuyor uyumuyor sabahtan beri onu sallamaktan başım döndü en fazla yarımsar saatten 1.5 saat uyumuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?