Öksüz bırakma konusunda haklısın.Face geldi burayı unuttuk.Bende kalkınca önce burayı açardım şimdi face bakıp sonra burayı açıyorum.Burasının anlamı benim için çok farklı ama face daha pratik geliyor galiba artık hepimize
Afiyet olsun canım.Tarifini bekliyoruz..
İşleride yapma boşver dinlen yarın yaparsın...
Zeynep yetiyor nasılsa sana.... :))
bizimkide 7de kurulmuş saat gibi kallkardı.bugün babamız saati kapatmış nasılsa metehan kalkar sesine uyanırım diye onunda bugün kalkmayacağı tuttuadamcağızda geç kaldııı
bızımde uyku duzenımz en gec gece 12 de yatıo sabah 4 gıbı mızmızlanıo uyanmadan emışıozsabah 7 de kalkıo emışıoz uyumuo artıkın işe gıderken saat 7 de calardı ya karnımdayken ogrenmış sıpa 7 de kalkmayı gunduz hıç bellı olmuo bırgun yatarsa bır gun yatmıo bıde carşıya çıkabılıomusunuz kız benı rezıl edıo çarşıda( kalabalıktan hoşlanmıo anasına cekmış
metehan'a çalar saat muamelesi yaparsanız olcağı bu işte babası azıcık daha uyusun istemiş ama annesi ne yapsın :))
Onu yoracak birşeyler yaptır canım.oyuncağı varsa yada çıngarağı tak eline oynasın.Uyuturkende süpürge yada fön makinası aç çok iyi oluyor
metehandan çalar saat olursa oda bu kadar yapar yaoyunak aldınızmı bebelerınıze
gece uyutma işini nasıl düzene koydunuz kızlar? emre gündüz çok az uyuyor en fazla yarımşar saat uyuyup uyanıyor hadi o çok dert değil. gündüz oyalıyorum bir şekilde ama akşam 6dan sonra hiç uyumuyor. babasıyla oynasınlar diye zorlamıyorum bende. bıraksam 12-1e kadar uyanık kalır. benim gözüm kapanıyor onda gram uyku yok. iki üç gündür en geç 9 buçukta uyutma çalışmalarına başlıyorum ama inat ediyor uyumuyor 1-2 saat uğraştıktan sonra uyuyor ancak. siz nasıl erken yatırıyorsunuz?
metehandan çalar saat olursa oda bu kadar yapar yaoyunak aldınızmı bebelerınıze
ama benim facem yok nie inat ediyosam almamakta bende anlamıyom
ayyy canım yarın yaparım yarın yaparım derken o gün bi türlü gelmiyoo
kapattım fırını sogusunda yiyim bi
bizde de oldu öyle dün eşimde kurmamış zeynebe güvenip son anda ben uyandım da eşim geç kalmadı
gece 4 ve 7 uyanması herkesde aynı galibacanım benim kızda arabsında uymuyo ee uykusu gelincede basıyo çığlıgı bende çok çıkmak istemiyom normalde seviyo ama uyku problemimiz var
evet yaa güvendiği dağlara kar yağdııiyi oldu ohh kursaymış saatinii
mutluson ben dün aldım oyuncak bak şunları bugünde epey oynadıkk kuklaları yüzüne çok yaklaştırınca gözlerini kocaman açıyookorkuyo galiba uzaktan oynatınca gülüyo falan çok eğlencelii yaaa ben eğleniyorum yanii gülesim geliyo onun halinehttp://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/423852-2011-subat-anneleri-burdan-devam-edelim-828.html
bir tane çıngırağımız var canım bak resmini gönderiyim hepsiden almştım..
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk
bu oyuncağıda burdaki bir arkadaş almıştı galiba onun yorumuna inanarak aldım ama çok memnun kaldım
birde yıldızımız var müzik çalıyor onuda çok seviyor
al sana canım bir face ya burdaki konuşma eğlence ordada var...
Gel bak en kısa zamanda
Çıngırakla oynayınca benimde çok hoşuma gidiyor...çok anlıyormuş gibi çıkardığı seslere gülüyor konuşuyor onunla çok hoş bir manzara
ben önermiştim canım o çıngıragı sana memnun kaldıgına sevindim
ben önermiştim canım o çıngıragı sana memnun kaldıgına sevindim
bir tane çıngırağımız var canım bak resmini gönderiyim hepsiden almştım..
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk
teşekkur ederım oyuncak onerılerınız için pek yazamadım ama hep okudum sızlerı ılgınız ıçın saolunoyuncakları netten alsammı hangı sıte guvenılır bılmemkı bende facenıze katılam artık ufaklık musade verıo yazmama çok gazlıydı pamuk şekerım artık azalıo sanırım
Kızlar burayı terk mi ettiniz yoksa
tamamen benım dısımda gelıstı bu olay:)gece uyutma işini nasıl düzene koydunuz kızlar? emre gündüz çok az uyuyor en fazla yarımşar saat uyuyup uyanıyor hadi o çok dert değil. gündüz oyalıyorum bir şekilde ama akşam 6dan sonra hiç uyumuyor. babasıyla oynasınlar diye zorlamıyorum bende. bıraksam 12-1e kadar uyanık kalır. benim gözüm kapanıyor onda gram uyku yok. iki üç gündür en geç 9 buçukta uyutma çalışmalarına başlıyorum ama inat ediyor uyumuyor 1-2 saat uğraştıktan sonra uyuyor ancak. siz nasıl erken yatırıyorsunuz?
bende çileğe emziğini sürüp vermiştimm.çok sevmişti
sonra ertesi gün başında kızarıklık gördüm aklım beynim çıktı acaba alerjimi yaptı falan diye.tabi alakası yok uykudan uyanmıştı terllemişş.annem ağzına yoğurt sürmüştü biikere zaten emziği çaya batırıp veriyodu habire ona kızıyodum ama hadi veriyosun madem bari faydalı biişi ver çay ne oluyorki demiştimm.
valla tamam anne sütü tabiki ama eskilerinde bir bildiği vardır diye düşünüyorum ben hep zaten sofraya oturtup yemek vermiyoz ya abartısız yani ben tam 1 damla sıktım mesela ağzına benim kız ekşi şeeyleri seviyo sanırım nasıl şaplata şaplata yuttu onu :))
ayyy kızlar burda da yazıyım içimdeki sevinç patlamasını haftaya haftasonu alanyaya gidiyoorruuuzzzzzz hemide annemde orda ayy bi mutlu oldum ki heryerde paylaşasım haykırasım varrrr:))))
eskiyle yeniyi sentezleyip mantık cercevesinde ortasını bulmak gerekiyor.ben 4 aylıkken yeşil mercimek yemegi yemişim şimdi mercimek vermek mantıksız ama meyve suyuyla baslanabilir.MasallaaaaahSen asmissin olayi..ama bende eskikerden yanayim once cok entellik ettim hic annemi dinlemedim sonra hep annemin dediklerine geldim.basta yapsaydim annemin dediklerini kizim belki bu kadar cilgin olmazdi...
bugün çok huysuzdu umay 10 dk uyudu uyandı kollarım koptu emzirmiyim dedim dru dinledim iyice huysuzlandı amaaaaannn varsın sinir hastası olacağına şişman olsun minnoşum napıyım
Kızlar burayı terk mi ettiniz yoksa
selam kızlar saglık ocagına gıttık normal takıbımız vardı..kızım 5800 kılosu,boyuda 64 cm olmus......
bugun sabah 6da bır uyandı oglen 12ye kadar uyumadı uyudu 2 saat sonra kalktı bu arada temızlıgımı yaptım sıldım supurdum uyandı.....kuuck gelen kıyafetlerını yatagının altına koydum yanımda anakucagında durdu cok sukur pek sevmıyor rahat yatamayınca ısımı bıtırdım bıdaha uyumadı....bıraz önce de banyosunu yaptırdık sımdı uyudu cok sukur.....bugun yordu yıne benı bırde temızlık yapınca pertım cıktı......
kızlar bu agızdan su akma meselesı arada bızdede oluyor acaba dıyorum bırıktırıyorlar mı ıcerde tükmüklerını sonra akıyor?aklıma oyle geldı doktora bende soracagım.....
bu arada kızlar bısey srocam ben hamılelık boynca 17 kılo aldım ve balıketlı bır yapım var normalde 97 ıle dogum yaptım suan 87 yım ve ayakalrım artık tasımıyor vucudumu ve hep ayaklarım agrıyor uzun durunca ayakta sızlerde de boyle bır sorun varmı?aksamları topallama derecesıne gelıyorum nerdeyse.....
spınal sezeryanla dogum yaptım acaba dıyorum ıgenenın etkısımı yoksa kılo mu?
canım bence kilonun ve uzun süre ayakta kalmanın etkisidir...
ben genel anestezi ile yaptım ama spinalin ayaklarda ağrıya yol açtığını duymadım genelde belde filan ağrı olabiliyomuş.benim de şu an 15 kilo fazlam var dikkat etmeye çalışıyorum ama işte emzirirken de çok dikkat edilmiyor.ek gıdaya başlayalım da o zaman daha sağlam bakarız bu kilo işinin çaresine.bu arada ayak ağrısı uzun süre ayakta kalınca bende de oluyor,ayak bileklerimde özellikle.
suan bende su verıyorum hergun degıl ama verıyorum mama yedıgımız ıcın vermemın daha ıyı oldugunu dusunuyorum yavas yavas deneyerek vermek bencede daha mantıklı....ayyy bu akşamüstü oğlum 2 saat uyudu koçişin de dersi yoktu bugun çalışmıyodu yani,koyduk bi DVD çok güzel bi aşk filmi izledik...Oğlum doğduğundan beri birlikte film izlememiştik hiç...özlemişiz valla:)
Mel Gibson'un forever young filmi..
ayy çok güzeldi belki izleyenleriniz vardır,izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim:))
bir de şu ek gıda olayına ben de katılıyorum besleme,karın doyurma amaçlı değil de sadece tat duyusu oluşsun tuzlu ekşi,vs bilsin diye ben de vermeyi düşünüyorum 4. ay bitince,1 yudum elma suyu,yarım çay kaşığı yoğurt gibi tadımlık yani...
Sadece anne sütü almasına rağmen ben 3 ayı dolduğundan beri gün aşırı 1-2 mama kaşığı su da veriyorum.Çünkü 2 arkadaşımın oğulları var 1 ay arayla,ikisi de 6 ay sadece anne sütü aldılar,su bile almadan ve şu an ikisi de su içmek istemiyor ve tatlı olmayan hiç bi ek gıdayı yemiyorlar.sudan bi zarar gelmez bnce sadece gerek yok diyolar versek de bişe olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?