2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ama benim facem yok nie inat ediyosam almamakta bende anlamıyom
ayyy canım yarın yaparım yarın yaparım derken o gün bi türlü gelmiyoo
kapattım fırını sogusunda yiyim bi

bizimkide 7de kurulmuş saat gibi kallkardı.bugün babamız saati kapatmış nasılsa metehan kalkar sesine uyanırım diye onunda bugün kalkmayacağı tuttu adamcağızda geç kaldııı

bizde de oldu öyle dün eşimde kurmamış zeynebe güvenip son anda ben uyandım da eşim geç kalmadı

gece 4 ve 7 uyanması herkesde aynı galiba canım benim kızda arabsında uymuyo ee uykusu gelincede basıyo çığlıgı bende çok çıkmak istemiyom normalde seviyo ama uyku problemimiz var

metehandan çalar saat olursa oda bu kadar yapar ya oyunak aldınızmı bebelerınıze

evet yaa güvendiği dağlara kar yağdıı iyi oldu ohh kursaymış saatinii

mutluson ben dün aldım oyuncak bak şunları bugünde epey oynadıkk kuklaları yüzüne çok yaklaştırınca gözlerini kocaman açıyoo korkuyo galiba uzaktan oynatınca gülüyo falan çok eğlencelii yaaa ben eğleniyorum yanii gülesim geliyo onun haline
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/423852-2011-subat-anneleri-burdan-devam-edelim-828.html

bizimkininde gündüz pek düzenli değil ama akşam 8 yada 8 buçukta uyutuyorum.11-11 buçuk gibide uyanmadan emziriyorum yatıyor.gece uykusu için çok acıkmasını sağlıyorum loş ve sessiz bi ortamda emişiyoruz uyuyor.bidaha da kalkamıyor

metehandan çalar saat olursa oda bu kadar yapar ya oyunak aldınızmı bebelerınıze

bir tane çıngırağımız var canım bak resmini gönderiyim hepsiden almştım..
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk

bu oyuncağıda burdaki bir arkadaş almıştı galiba onun yorumuna inanarak aldım ama çok memnun kaldım

birde yıldızımız var müzik çalıyor onuda çok seviyor

al sana canım bir face ya burdaki konuşma eğlence ordada var...
Gel bak en kısa zamanda

Çıngırakla oynayınca benimde çok hoşuma gidiyor...çok anlıyormuş gibi çıkardığı seslere gülüyor konuşuyor onunla çok hoş bir manzara

ben önermiştim canım o çıngıragı sana memnun kaldıgına sevindim

teşekkur ederım oyuncak onerılerınız için pek yazamadım ama hep okudum sızlerı ılgınız ıçın saolunoyuncakları netten alsammı hangı sıte guvenılır bılmemkı bende facenıze katılam artık ufaklık musade verıo yazmama çok gazlıydı pamuk şekerım artık azalıo sanırım

bugün çok huysuzdu umay 10 dk uyudu uyandı kollarım koptu emzirmiyim dedim dru dinledim iyice huysuzlandı amaaaaannn varsın sinir hastası olacağına şişman olsun minnoşum napıyım

canım biz hepsiburadadan alışveriş yapıyoruz hem ucuz hemde bi sorun yaşamadık şu ana kadar

Kızlar burayı terk mi ettiniz yoksa

yaa herkes face kaçtı biz buralarda kaldık bende aliim artık face

tamamen benım dısımda gelıstı bu olay:)
ben farkında olmadan aksam yatırıyordum bı baktım sonra uyku duzenı olusmus:)aksam 8 bucuk 9 bucuk arası genelde yanı yatar ve uyur....gece 4 5 gıbı uyanır mamasını yer.....bazen ben yatmadan verıyorum 12 1 gıbı ozaman yıyor devam edıyr uykusuna...boylelıkle gece bır defa kalkmıs oluyor tabı eger sabah 6 gıbı uyandıysa saat 10a kadar hatta 12ye kadar uyumadıgı oluyor:)
bır dene ıstersen aynı saatte yatırmayı bakalım neler olacak yada yku saatını uzat mesela gunduz oyala bıkac saat aksam bellı saatte tekrar uyur ozaman duzenı yavas yavas oturabılır....umarım anlatabılmısımdır ayyy karısık oldu bıraz:)

canım çilek,domates,ineksütü,bal cocuklarda alerjiye sebep olabiliyor o nedenle 9aydan sonra balda 1 yasından sonra verilmeli diye biliyorum okulda beslenme dersinde görmüşt
ük

ben 4ayı doldurdugunda baslayacagım canım gelecek ay yani benim kuzenim 2 yasında 6 aylıkken direk basladılar ek gıdaya ama yemedi hala yemek yemez 1 yasına kadar mama yedi ve emdi corba dahi yediremediler.4ayı doldurdugunda meyve suyu verecegim.

MasallaaaaahSen asmissin olayi..ama bende eskikerden yanayim once cok entellik ettim hic annemi dinlemedim sonra hep annemin dediklerine geldim.basta yapsaydim annemin dediklerini kizim belki bu kadar cilgin olmazdi...
eskiyle yeniyi sentezleyip mantık cercevesinde ortasını bulmak gerekiyor.ben 4 aylıkken yeşil mercimek yemegi yemişim şimdi mercimek vermek mantıksız ama meyve suyuyla baslanabilir.

bugün çok huysuzdu umay 10 dk uyudu uyandı kollarım koptu emzirmiyim dedim dru dinledim iyice huysuzlandı amaaaaannn varsın sinir hastası olacağına şişman olsun minnoşum napıyım

canım yürümeye baslayınca zayıflar sen kilo alsın diye fazladan birsey yapmıyorsunki sütün öyle kilo aldırıyorsa yapacak birsey yok bence cocuk her istediginde emzirilmeli.

Kızlar burayı terk mi ettiniz yoksa

face daha kolay oluyor ben önce face bakıyorum ama burayıda ihmal etmem ilk burda tanstık

selam kızlar saglık ocagına gıttık normal takıbımız vardı..kızım 5800 kılosu,boyuda 64 cm olmus......
bugun sabah 6da bır uyandı oglen 12ye kadar uyumadı uyudu 2 saat sonra kalktı bu arada temızlıgımı yaptım sıldım supurdum uyandı.....kuuck gelen kıyafetlerını yatagının altına koydum yanımda anakucagında durdu cok sukur pek sevmıyor rahat yatamayınca ısımı bıtırdım bıdaha uyumadı....bıraz önce de banyosunu yaptırdık sımdı uyudu cok sukur.....bugun yordu yıne benı bırde temızlık yapınca pertım cıktı......
kızlar bu agızdan su akma meselesı arada bızdede oluyor acaba dıyorum bırıktırıyorlar mı ıcerde tükmüklerını sonra akıyor?aklıma oyle geldı doktora bende soracagım.....
bu arada kızlar bısey srocam ben hamılelık boynca 17 kılo aldım ve balıketlı bır yapım var normalde 97 ıle dogum yaptım suan 87 yım ve ayakalrım artık tasımıyor vucudumu ve hep ayaklarım agrıyor uzun durunca ayakta sızlerde de boyle bır sorun varmı?aksamları topallama derecesıne gelıyorum nerdeyse.....
spınal sezeryanla dogum yaptım acaba dıyorum ıgenenın etkısımı yoksa kılo mu?

canım bence kilonun ve uzun süre ayakta kalmanın etkisidir...
ben genel anestezi ile yaptım ama spinalin ayaklarda ağrıya yol açtığını duymadım genelde belde filan ağrı olabiliyomuş.benim de şu an 15 kilo fazlam var dikkat etmeye çalışıyorum ama işte emzirirken de çok dikkat edilmiyor.ek gıdaya başlayalım da o zaman daha sağlam bakarız bu kilo işinin çaresine.bu arada ayak ağrısı uzun süre ayakta kalınca bende de oluyor,ayak bileklerimde özellikle.

ayyy bu akşamüstü oğlum 2 saat uyudu koçişin de dersi yoktu bugun çalışmıyodu yani,koyduk bi DVD çok güzel bi aşk filmi izledik...Oğlum doğduğundan beri birlikte film izlememiştik hiç...özlemişiz valla:)
Mel Gibson'un forever young filmi..
ayy çok güzeldi belki izleyenleriniz vardır,izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim:))

bir de şu ek gıda olayına ben de katılıyorum besleme,karın doyurma amaçlı değil de sadece tat duyusu oluşsun tuzlu ekşi,vs bilsin diye ben de vermeyi düşünüyorum 4. ay bitince,1 yudum elma suyu,yarım çay kaşığı yoğurt gibi tadımlık yani...
Sadece anne sütü almasına rağmen ben 3 ayı dolduğundan beri gün aşırı 1-2 mama kaşığı su da veriyorum.Çünkü 2 arkadaşımın oğulları var 1 ay arayla,ikisi de 6 ay sadece anne sütü aldılar,su bile almadan ve şu an ikisi de su içmek istemiyor ve tatlı olmayan hiç bi ek gıdayı yemiyorlar.sudan bi zarar gelmez bnce sadece gerek yok diyolar versek de bişe olmaz.

bende bugün metehanın küçülmüşlerini ayırdım yeni aldıklarımı yıkadım ütüledim

ayy "küçülmüşleri" ne güzel yaaa bebeklerimiz büyüyoda kıyafetleri küçük geliyo artık ne güzell maşallah onlara.

çok duygulandım bak şimdi

evet hem bılekler hem tabanlar derken ufff cok agrıyorrrr.....sagol canım cevabın ıcın.....

suan bende su verıyorum hergun degıl ama verıyorum mama yedıgımız ıcın vermemın daha ıyı oldugunu dusunuyorum yavas yavas deneyerek vermek bencede daha mantıklı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…