2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben değil film kocama bazen sarılmaya vaktım olmuyo zavallı kocam...ek gıdaya bende hemen başlıycam 4 aydan ıtıbaren benımkı memeyı hıc sevmıyo zaten bazı nedenlerden dolyı kescem zaten malesefkı amelıyat olucam gözlerımden nasıl yapcaksam oyuzden ek gıdyaya erken alıştırmamam lazım...

maşallah bebişine cnm bızımkılerde kuculmeye başladı hm ablasına hem kendısıne ve tabıkıde kendıme alışveriş yapmam lazım..bıde anneler gunu gelıyo kociş çıldıracak hahahahha :)

valla çocuk diyip geçmemek lazım ben dün alışverişe gittim sadece metehana alışveriş yaptım bak kendime bi çöp bile almadım sadece aç karnımı doyurdum 150 lira harcamışım dahada bazı şeyleri almadım acelesi yok bidahaki ay alırım diye.

kızlar geçen gün bahsettiğim bebeklerdeki büyüme atakarı ve zamanları ile ilgili linki buldum

buyrun

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/240766-gelisim-ataklari.html

cocuklarımı çok sevıyorum ama bu gunlerde cok uzuluyorum oğlum çok huysuz oyuzden kzımla fazla ılgılenemıyorum ve çok kötü oluyorum :2: sterslı gunler yaşıyorum onlara yaşatıyorum sankı gözlerımdekı rahatsızlık tum hayatımı değiştirdi gözlerımı hıç açmak ıstemıyorum :2:tedavım çok zorlu aşamalarda ıkı defa ankara bi defa istanbul ve daha yolun başındayım bana dua edın kızlar lutfen :2:

geçmiş olsun canıımm.bugünlerde geçecek sadece biraz sabır.

senı çok ıyı anlıyorum 4 yaşında kızım var oğlum doğana kadar gözlerım hep onun çarşıda bişeyler aradı ne beğensem kzıma alırdım vallahı arada bişey alsaydım kzım bıle anne kendınemı aldın neden aldın anne dıyo şimdi ıkı oldular canlarım bı ona bakıyom bı dığerıne...annem gecende kızdı bana yeter onlara alma bırazda kendınle ılgılen sacına başına bak dıyodu eee napıyım sankı annem bıze oyle değildi zamanında :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun canıımm.bugünlerde geçecek sadece biraz sabır.

tşkler canım evet gececk ınşallah ama hastalığım amelıyatla durdurulacak ve ben asla eskısı gıbı göremıycem kızım için bir dantel bıle öremıycem çeyizine çok uzuluyorum bılıyomusun :2:

Son düzenleme:

ayy canım kıyamam yaa ben örerim kızına çeyizzz.sen üzülme.herkesin anası dantelmi örüyo boşver beğenipte kullanmıyo bile valla yeni nesil örtü elzem geliyoo.

ayy canım kıyamam yaa ben örerim kızına çeyizzz.sen üzülme.herkesin anası dantelmi örüyo boşver beğenipte kullanmıyo bile valla yeni nesil örtü elzem geliyoo.

tşkler cnm allah gönlune göre versın ınşallah...ben bıle dantellerı bı kenra koyup hazırları kullanıyom valla...

iyi geceler kızlar,

trbzondan en yakın arkadaşım geldibol bol geziyoruz.Oğlumda sayemizde gezgin oldu çıktı.

buarada oğluma oyun halısı almaya gittik.2 yere baktık bulamadık
Daha sonra internetten sipariş verdim.Yarın gelecek Fisher Price Yağmur Ormanlarını aldık.
Birde Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Puppy Köpek aldık.Acaba sevecek mi çok merak ediyorum.

kafayı yıcemmmm uyumuo hala rekor kırcak ona cabalıohala beşiktegulucuk atıo yuzversem uykus tumden gıdıcek sabah 7 de kalktım bıyarım saat uyumadı

ya hep yazıyorum yazdıgınız mesaj kısa dıyor ya cepten gırdıgımden mı
uzun yazmanı istiyor demekki face çıkınca burayı ihmal etmeyesin diye :))

bugün cumartesi gün doğum tyapan bir arkadaşımın yanına gittik kızım obebeğin yanında devasal duruyordu eşim diyor ki bu parmak kadar.bizimki daha büyüktü .oysa benim kızımdan daha kilolu doğdu :))bizimkiler gerçekten büyümüş

geçmiş olsun güzelim ne var gözlerinde ?allah kolaylık versin

kafayı yıcemmmm uyumuo hala rekor kırcak ona cabalıohala beşiktegulucuk atıo yuzversem uykus tumden gıdıcek sabah 7 de kalktım bıyarım saat uyumadı
oluruna bırak güzelim sen ne yapsan bildiğini okuyacak çünkü ..en son yine onların dedii oluyor :))

ne mutlu sana ıyı gezmeler ozaman size....bebişin oyuncaklarıda hayırlı olsun memnun kalırsan bızede soyle bızım ıçınde fikir olsun...

valla benımkı akşamları dıretıyo uyumamak ıçın şimdi daldı gibi ma tekrar kalkacak gıbıde bakıyorum fazla derınlerde değil sankı :)

sağol cnm gözlerımde keretokunus hastalığı var sol gözüm %20 sağ gözüm % 40 görüyo

o ağrı bende de var canım yaa ama ben bebeğimi ayağımda sallayarak uuyutuyorum ondan mı acaba diodum ama öle böle ağrımıo yaaa dediğin gibi topallıorum nerdeyse ilk kalktığımda dizlerim ve ayak bilekklerim özelliklede sende ayağında sallıomusun ondan olabilirmi acaba

allah şifanı versin canım hiç duymadığım bir hastalık görme kaybından öte canını da yakıyor sanırım ((

Dun havalarin guzel olmasi sebebiyle kizimla disari cikmayi planladim... Sooyle 1 saat dolanir gelirim dedim, zaten benimki de pek durmaz...Amma velakin arkadaslara falan takildim ve tam 4 saatin sonunda eve vardim... Kizim da gezme sirasinda pek mutluydu. Benim bebek arabam full yatiyor ve ust kismi da gunes, ruzgar vs gelmesin diye bayagi kapaniyor. Fakat ustte 2 kucuk pencere yapip seffaf naylonla kapatmislar, boylece kizim gezerken gokyuzunu ve agac yapraklarini seyrede seyrede bayagi uyumus... Havalarin artik guzel oldugu gunler durmam artik evde, kim tutat beni :) Hem belki ayni saatlerde disari cikarip uyutarak oglen uykusuna alistirabilirim belki, benimki pek uyumaz da oglenleri... Ama simdi yaklasik 2 saattir uyuyor, belki dunun etkisiyledir...

Bir sorum olacakti, kizimin kakasi bazen cok sivi oluyor... Bezi ne kadar siksam da sirtina falan tasiyor, bazi gunler 2-3 kez kiyafet degistirdigim oluyor... Acaba kaka neden boyle oluyor? Usuttugunden dolayi olabilir mi???

Simdi dusunurken aklima geldi, birkac gun once mama ile beslenen bebekler icin fos kilolu olduklari ile ilgili bir tartisma donmustu, ben de firsat bulup yazamadim o zaman... Biz de 2. veya 3. doktor ziyaretimizde kizim boy ve kilo olarak kendi yasitlarinin biraz daha gerisinde kalmisti (anne sutu ile besleniyor kizim). Doktor da (benim rengimin kactigini gorunce) genelde anne sutu icen bebeklerin mama yiyenlere nazaran kilo olarak biraz daha zayif oldugunu ama anne sutu ile gerekli herseyi aldigini, bu yuzden de endiselenecek birsey olmadigini soylemisti... Yani mama yiyenler biraz daha tombik olabilirler, bu dogal birsey...

saat 2 yi geçti ve benim oğlum her zaman ki gibi uyumamakta ısrarcı. beş dakka dalıp geri uyanıyor. banyoda yaptı halbuki artık uykusuzluk beni iyice yormaya başladı ağzımın içi yara dolu yiyemiyorum içemiyorum uykusuzluktan migren ataklarım arttı neredeyse hergün parol içiyorum ve hafif bir ağrı kesici olduğundan neredeyse hiç etkisi olmuyor sırtımın her yeri kuluç kafamı zor çeviriyorum.kısaca pilim bitmek üzere. gün sayıyorum 19 mayısta annemin yanına mersine gideceğim 15 günlüğüne sağolsun annem bakar oğluma bende uyurum biraz. yarında eşimin zoruyla yozgata k.v. lere gideceğiz 2 geceliğine. sobalı ev. evde en az 15 kişi. nasıl emzireceğim eşimin küçük 4 yeğeninden çocuğu nasıl koruyacağım nasıl yatıracağım vs. bilmiyorum halbuki yalvardım resmen havalar ısınsın öyle gidelim diye zaten kv ler sık sık gelip günlerce kalıyorlar görüyorlar yani torunlarını neymiş efendim evini özlemiş o evde ailesiyle birlikte olmak istiyormuş. gidince duvarlarını yalatacağım sana evinin dedim en son. ne kadar bencil şu erkekler ya kendilerinden başka hiç kimseyi evlatlarının iyiliğini bile düşünmüyorlar. bu arada uzun bir süre giremeyebilirim nete kızlar benim aklı eksik kocam evde 2 tane sapasağlam bilgisayar dururken ve masraflı diye oğluna bir oyun halısı bile almaya yanaşmazken onları satıp üstünede bir yığın para koyup yeni bir bilgisayar almaya kalktı tüm engelleme çabalarımı hiçe sayarak. yenisi gelene kadarda bilgisayarsızım yani sizleri çok özleyeceğim. hepinizi çok seviyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın olurmu?

boşver güzelim sen çocuğuna iyi bakmaya çalış bu erkekler hep böyle :)annenin yanında rahat edersin ..ben de 15 gün gittim geldim içim açıldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…