- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
valla ben değil film kocama bazen sarılmaya vaktım olmuyo zavallı kocam...ek gıdaya bende hemen başlıycam 4 aydan ıtıbaren benımkı memeyı hıc sevmıyo zaten bazı nedenlerden dolyı kescem zaten malesefkıayyy bu akşamüstü oğlum 2 saat uyudu koçişin de dersi yoktu bugun çalışmıyodu yani,koyduk bi DVD çok güzel bi aşk filmi izledik...Oğlum doğduğundan beri birlikte film izlememiştik hiç...özlemişiz valla:)
Mel Gibson'un forever young filmi..
ayy çok güzeldi belki izleyenleriniz vardır,izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim:))
bir de şu ek gıda olayına ben de katılıyorum besleme,karın doyurma amaçlı değil de sadece tat duyusu oluşsun tuzlu ekşi,vs bilsin diye ben de vermeyi düşünüyorum 4. ay bitince,1 yudum elma suyu,yarım çay kaşığı yoğurt gibi tadımlık yani...
Sadece anne sütü almasına rağmen ben 3 ayı dolduğundan beri gün aşırı 1-2 mama kaşığı su da veriyorum.Çünkü 2 arkadaşımın oğulları var 1 ay arayla,ikisi de 6 ay sadece anne sütü aldılar,su bile almadan ve şu an ikisi de su içmek istemiyor ve tatlı olmayan hiç bi ek gıdayı yemiyorlar.sudan bi zarar gelmez bnce sadece gerek yok diyolar versek de bişe olmaz.
bende bugün metehanın küçülmüşlerini ayırdım yeni aldıklarımı yıkadım ütüledim
ayy "küçülmüşleri" ne güzel yaaa bebeklerimiz büyüyoda kıyafetleri küçük geliyo artık ne güzell maşallah onlara.
çok duygulandım bak şimdi
valla ben değil film kocama bazen sarılmaya vaktım olmuyo zavallı kocam...ek gıdaya bende hemen başlıycam 4 aydan ıtıbaren benımkı memeyı hıc sevmıyo zaten bazı nedenlerden dolyı kescem zaten malesefkıamelıyat olucam gözlerımden nasıl yapcaksam oyuzden ek gıdyaya erken alıştırmamam lazım...
maşallah bebişine cnm bızımkılerde kuculmeye başladı hm ablasına hem kendısıne ve tabıkıde kendıme alışveriş yapmam lazım..bıde anneler gunu gelıyo kociş çıldıracak hahahahha :)
kızlar geçen gün bahsettiğim bebeklerdeki büyüme atakarı ve zamanları ile ilgili linki buldum
buyrun
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/240766-gelisim-ataklari.html
cocuklarımı çok sevıyorum ama bu gunlerde cok uzuluyorum oğlum çok huysuz oyuzden kzımla fazla ılgılenemıyorum ve çok kötü oluyorum :2: sterslı gunler yaşıyorum onlara yaşatıyorum sankı gözlerımdekı rahatsızlık tum hayatımı değiştirdi gözlerımı hıç açmak ıstemıyorum :2:tedavım çok zorlu aşamalarda ıkı defa ankara bi defa istanbul ve daha yolun başındayım bana dua edın kızlar lutfen :2:
valla çocuk diyip geçmemek lazım ben dün alışverişe gittim sadece metehana alışveriş yaptım bak kendime bi çöp bile almadım sadece aç karnımı doyurdum 150 lira harcamışımdahada bazı şeyleri almadım acelesi yok bidahaki ay alırım diye.
geçmiş olsun canıımm.bugünlerde geçecek sadece biraz sabır.
tşkler canım evet gececk ınşallah ama hastalığım amelıyatla durdurulacak ve ben asla eskısı gıbı göremıycem kızım için bir dantel bıle öremıycem çeyizine çok uzuluyorum bılıyomusun :2:
ayy canım kıyamam yaa ben örerim kızına çeyizzz.sen üzülme.herkesin anası dantelmi örüyo boşver beğenipte kullanmıyo bile valla yeni nesil örtü elzem geliyoo.
uzun yazmanı istiyor demekki face çıkınca burayı ihmal etmeyesin diye :))ya hep yazıyorum yazdıgınız mesaj kısa dıyor ya cepten gırdıgımden mı
bugün cumartesi gün doğum tyapan bir arkadaşımın yanına gittik kızım obebeğin yanında devasal duruyordu eşim diyor ki bu parmak kadar.bizimki daha büyüktü .oysa benim kızımdan daha kilolu doğdu :))bizimkiler gerçekten büyümüşbende bugün metehanın küçülmüşlerini ayırdım yeni aldıklarımı yıkadım ütüledim
ayy "küçülmüşleri" ne güzel yaaa bebeklerimiz büyüyoda kıyafetleri küçük geliyo artık ne güzell maşallah onlara.
çok duygulandım bak şimdi
geçmiş olsun güzelim ne var gözlerinde ?allah kolaylık versinvalla ben değil film kocama bazen sarılmaya vaktım olmuyo zavallı kocam...ek gıdaya bende hemen başlıycam 4 aydan ıtıbaren benımkı memeyı hıc sevmıyo zaten bazı nedenlerden dolyı kescem zaten malesefkıamelıyat olucam gözlerımden nasıl yapcaksam oyuzden ek gıdyaya erken alıştırmamam lazım...
maşallah bebişine cnm bızımkılerde kuculmeye başladı hm ablasına hem kendısıne ve tabıkıde kendıme alışveriş yapmam lazım..bıde anneler gunu gelıyo kociş çıldıracak hahahahha :)
oluruna bırak güzelim sen ne yapsan bildiğini okuyacak çünkü ..en son yine onların dedii oluyor :))kafayı yıcemmmm uyumuo hala rekor kırcak ona cabalıohala beşiktegulucuk atıo yuzversem uykus tumden gıdıcek sabah 7 de kalktım bıyarım saat uyumadı
iyi geceler kızlar,
trbzondan en yakın arkadaşım geldibol bol geziyoruz.Oğlumda sayemizde gezgin oldu çıktı.
buarada oğluma oyun halısı almaya gittik.2 yere baktık bulamadık
Daha sonra internetten sipariş verdim.Yarın gelecek Fisher Price Yağmur Ormanlarını aldık.
Birde Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Puppy Köpek aldık.Acaba sevecek mi çok merak ediyorum.
valla benımkı akşamları dıretıyo uyumamak ıçın şimdi daldı gibi ma tekrar kalkacak gıbıde bakıyorum fazla derınlerde değil sankı :)kafayı yıcemmmm uyumuo hala rekor kırcak ona cabalıohala beşiktegulucuk atıo yuzversem uykus tumden gıdıcek sabah 7 de kalktım bıyarım saat uyumadı
uzun yazmanı istiyor demekki face çıkınca burayı ihmal etmeyesin diye :))
bugün cumartesi gün doğum tyapan bir arkadaşımın yanına gittik kızım obebeğin yanında devasal duruyordu eşim diyor ki bu parmak kadar.bizimki daha büyüktü .oysa benim kızımdan daha kilolu doğdu :))bizimkiler gerçekten büyümüş
geçmiş olsun güzelim ne var gözlerinde ?allah kolaylık versin
oluruna bırak güzelim sen ne yapsan bildiğini okuyacak çünkü ..en son yine onların dedii oluyor :))
selam kızlar saglık ocagına gıttık normal takıbımız vardı..kızım 5800 kılosu,boyuda 64 cm olmus......
bugun sabah 6da bır uyandı oglen 12ye kadar uyumadı uyudu 2 saat sonra kalktı bu arada temızlıgımı yaptım sıldım supurdum uyandı.....kuuck gelen kıyafetlerını yatagının altına koydum yanımda anakucagında durdu cok sukur pek sevmıyor rahat yatamayınca ısımı bıtırdım bıdaha uyumadı....bıraz önce de banyosunu yaptırdık sımdı uyudu cok sukur.....bugun yordu yıne benı bırde temızlık yapınca pertım cıktı......
kızlar bu agızdan su akma meselesı arada bızdede oluyor acaba dıyorum bırıktırıyorlar mı ıcerde tükmüklerını sonra akıyor?aklıma oyle geldı doktora bende soracagım.....
bu arada kızlar bısey srocam ben hamılelık boynca 17 kılo aldım ve balıketlı bır yapım var normalde 97 ıle dogum yaptım suan 87 yım ve ayakalrım artık tasımıyor vucudumu ve hep ayaklarım agrıyor uzun durunca ayakta sızlerde de boyle bır sorun varmı?aksamları topallama derecesıne gelıyorum nerdeyse.....
spınal sezeryanla dogum yaptım acaba dıyorum ıgenenın etkısımı yoksa kılo mu?
valla benımkı akşamları dıretıyo uyumamak ıçın şimdi daldı gibi ma tekrar kalkacak gıbıde bakıyorum fazla derınlerde değil sankı :)
sağol cnm gözlerımde keretokunus hastalığı var sol gözüm %20 sağ gözüm % 40 görüyo
boşver güzelim sen çocuğuna iyi bakmaya çalış bu erkekler hep böyle :)annenin yanında rahat edersin ..ben de 15 gün gittim geldim içim açıldı :))saat 2 yi geçti ve benim oğlum her zaman ki gibi uyumamakta ısrarcı. beş dakka dalıp geri uyanıyor. banyoda yaptı halbukiartık uykusuzluk beni iyice yormaya başladı ağzımın içi yara dolu yiyemiyorum içemiyorum uykusuzluktan migren ataklarım arttı neredeyse hergün parol içiyorum ve hafif bir ağrı kesici olduğundan neredeyse hiç etkisi olmuyor sırtımın her yeri kuluç kafamı zor çeviriyorum.kısaca pilim bitmek üzere. gün sayıyorum 19 mayısta annemin yanına mersine gideceğim 15 günlüğüne sağolsun annem bakar oğluma bende uyurum biraz. yarında eşimin zoruyla yozgata k.v. lere gideceğiz 2 geceliğine. sobalı ev. evde en az 15 kişi. nasıl emzireceğim eşimin küçük 4 yeğeninden çocuğu nasıl koruyacağım nasıl yatıracağım vs. bilmiyorum halbuki yalvardım resmen havalar ısınsın öyle gidelim diye zaten kv ler sık sık gelip günlerce kalıyorlar görüyorlar yani torunlarını neymiş efendim evini özlemiş o evde ailesiyle birlikte olmak istiyormuş. gidince duvarlarını yalatacağım sana evinin dedim en son. ne kadar bencil şu erkekler ya kendilerinden başka hiç kimseyi evlatlarının iyiliğini bile düşünmüyorlar. bu arada uzun bir süre giremeyebilirim nete kızlar benim aklı eksik kocam evde 2 tane sapasağlam bilgisayar dururken ve masraflı diye oğluna bir oyun halısı bile almaya yanaşmazken onları satıp üstünede bir yığın para koyup yeni bir bilgisayar almaya kalktı tüm engelleme çabalarımı hiçe sayarak. yenisi gelene kadarda bilgisayarsızım yani sizleri çok özleyeceğim. hepinizi çok seviyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?