gesma bez konusunda bizde de aynı sorun var hep sırtına çıkıyor ..bir numara büyüğüne geçtik yine aynı ..anlamadım gitti
kızlar bu arada unnado ya üye olanlar bana bir davetiye gönderin please :))
sedacım maşallah metehan'a.uzun boylu olacak belli
sonden geçmiş olsun canım
gözdecim iyi yolculuklar tadını çıkar, ben de çok özledim annemi gidesim var
paradise hediyeni güle güle kullan canım, sen acısını çıkartırsın bir arabakarsın takma kancası falan kopar değiştirmen gerekir de!!!!! kendi istediğin renginiyle değiştiriverirsin
MasallaaaaahSen asmissin olayi..ama bende eskikerden yanayim once cok entellik ettim hic annemi dinlemedim sonra hep annemin dediklerine geldim.basta yapsaydim annemin dediklerini kizim belki bu kadar cilgin olmazdi...
Günaydın Uslu Bebeklerin Güzel Anneleri ;}
Hayırlı Cumalar..
Ve Ve Ve Sezon Açtık Dün Gece ee Artık Eşime Acıdım Doğumdan Önce Zaten Bikaç Hafta Siftahsız Geçmiştiee Doğum Yapalı da Baya Oldu Velet 3 Aylık Olcak NErdeyse :}
Normal Doğum Spiral Falan Derken Çok Korkuyordum Ama Hiç Canım Acımadı Şükürler Olsun Rüzgar Gibi Geçti
Dün Biraz Dolaştık Avm Market Falan 23 Nisan Hftas Ne Güzeldi Çocuk Ürünlerinde İndiirmler Kampanyalar Vardı Şimdi El Yakıyor..
Bi de Daha Giymediği O Kadar Çok Kıyafet Var ki Ama Olmuyor Yenilerini Almak Lazım.. Boşuna Dememişler " Çocuğun Yediği Helal, Giydiği Haram Diye :}
Çaışan Arkadaşlar Çocuklarınızı Kime Emanet Ediyorsunuz? Süt Olayını Nasıl Yapıyorsunuuz? İki Gündür Kısmetim Açıldı İş Tekliif Geliyor Aklımı Çelmiyor Değil Ama Oğlumu da Bırakmak Zor Geliyor Sizler Neler Yapıyorsunuz Nasıl Yapıyorsunuz Bi Anlatın da Biliyim Düzen Nasıl İşliyor..
Bak Bunu Düşünmemiştim Olabilir Haklısın Çok Haklısın:}
Yaa Varmış Bi Bildikleri İllaki..
bizde çarşamba açtık sezonu ben korkuyodum acı hissederim diye ama şükür hiçç acımadı. annem yanımızda olduğundan çok uzaklaşmıştık eşimle ama annem gidince hemenaslında annem varken çok rahattım şimdi canım çıkıyo akşama kadar çok yoruluyorum radyo sesinden beynim uyuşuyo akşama kadar.
cocuklarımı çok sevıyorum ama bu gunlerde cok uzuluyorum oğlum çok huysuz oyuzden kzımla fazla ılgılenemıyorum ve çok kötü oluyorum :2: sterslı gunler yaşıyorum onlara yaşatıyorum sankı gözlerımdekı rahatsızlık tum hayatımı değiştirdi gözlerımı hıç açmak ıstemıyorum :2:tedavım çok zorlu aşamalarda ıkı defa ankara bi defa istanbul ve daha yolun başındayım bana dua edın kızlar lutfen :2:
tşkler canım evet gececk ınşallah ama hastalığım amelıyatla durdurulacak ve ben asla eskısı gıbı göremıycem kızım için bir dantel bıle öremıycem çeyizine çok uzuluyorum bılıyomusun :2:
iyi geceler kızlar,
trbzondan en yakın arkadaşım geldibol bol geziyoruz.Oğlumda sayemizde gezgin oldu çıktı.
buarada oğluma oyun halısı almaya gittik.2 yere baktık bulamadık
Daha sonra internetten sipariş verdim.Yarın gelecek Fisher Price Yağmur Ormanlarını aldık.
Birde Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Puppy Köpek aldık.Acaba sevecek mi çok merak ediyorum.
Bir sorum olacakti, kizimin kakasi bazen cok sivi oluyor... Bezi ne kadar siksam da sirtina falan tasiyor, bazi gunler 2-3 kez kiyafet degistirdigim oluyor... Acaba kaka neden boyle oluyor? Usuttugunden dolayi olabilir mi???
saat 2 yi geçti ve benim oğlum her zaman ki gibi uyumamakta ısrarcı. beş dakka dalıp geri uyanıyor. banyoda yaptı halbukiartık uykusuzluk beni iyice yormaya başladı ağzımın içi yara dolu yiyemiyorum içemiyorum uykusuzluktan migren ataklarım arttı neredeyse hergün parol içiyorum ve hafif bir ağrı kesici olduğundan neredeyse hiç etkisi olmuyor sırtımın her yeri kuluç kafamı zor çeviriyorum.kısaca pilim bitmek üzere. gün sayıyorum 19 mayısta annemin yanına mersine gideceğim 15 günlüğüne sağolsun annem bakar oğluma bende uyurum biraz. yarında eşimin zoruyla yozgata k.v. lere gideceğiz 2 geceliğine. sobalı ev. evde en az 15 kişi. nasıl emzireceğim eşimin küçük 4 yeğeninden çocuğu nasıl koruyacağım nasıl yatıracağım vs. bilmiyorum halbuki yalvardım resmen havalar ısınsın öyle gidelim diye zaten kv ler sık sık gelip günlerce kalıyorlar görüyorlar yani torunlarını neymiş efendim evini özlemiş o evde ailesiyle birlikte olmak istiyormuş. gidince duvarlarını yalatacağım sana evinin dedim en son. ne kadar bencil şu erkekler ya kendilerinden başka hiç kimseyi evlatlarının iyiliğini bile düşünmüyorlar. bu arada uzun bir süre giremeyebilirim nete kızlar benim aklı eksik kocam evde 2 tane sapasağlam bilgisayar dururken ve masraflı diye oğluna bir oyun halısı bile almaya yanaşmazken onları satıp üstünede bir yığın para koyup yeni bir bilgisayar almaya kalktı tüm engelleme çabalarımı hiçe sayarak. yenisi gelene kadarda bilgisayarsızım yani sizleri çok özleyeceğim. hepinizi çok seviyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın olurmu?
ama sıkı yaparsak ta iz çıkıyor ki ben gevşek yapsamda iz çıkıyor.bir çözümü olmalı diye düşünüyorumsanırım sırtına cıkması sıkı baglamamaktan oluyor ne zaman ben baglsam sıkar diye gevsek yapıyorum sırtına cıkıyor eşim sıkı baglıyor cıkmıyor anlayamadım bende 4 numara aldım onda bile cıktı bu arada unnadoya ldavet linki https://unnado.com/davet/arzuhilal1501_11346
canım yine magnezyum eksik olabilir ki ..Günaydın kızlar geçmişe hiç bakamadım.Bugün saat 11:30da drda randevum var.İşe gidip gitmeyeceğmi o karar vericek artık ama bilmiyorum nasıl olacak.
Bacaklarımdaki bu sorun neden kaynaklandı hala anlayabilmiş değilim.Hamilelikte magnezyum eksikliğindendi ama şimdi neden çıktı hiç bilmiyorum.
Kızımda 08:30da kalktı yarım saat sonra yatırdım uyudu şimdi bende hazırlanmak için gidiyorum gelince artık geçmişi okuyorum.
herkese günaydınlaaaar:)
bikaç gndr pek yazamadım ben ya.
dün annemler dönebildi çok şükür onlardaydk,ooohhh yemmek memek pişirmeden ,yorulunca uygarı babamaın kucağına bırakıvererek rahat bi gn geçrdm.
hatta ben doğru dürüst kucağma almadım bile,özlemişler tabi,pek bana düşmedi bakım işi.
bgn de sünnet snrası ilk bnyomz var,snra oğlanı annemlerle evde bırakıp kocişle alışverişe fln gtcz,dönem kapandı çok şükür de eşmn dersi yok artık,finallerde de kendi gözetmenlik yapmıo pek astn lar halledio,ohh çocuğu da annemlere bırakırız,bahar şenlikleri,mezuniyet konserleri fln da başlıo gezer dururuz
ayyy yok ya dayanamam ki oğlumdan ayrı
ama sıkı yaparsak ta iz çıkıyor ki ben gevşek yapsamda iz çıkıyor.bir çözümü olmalı diye düşünüyorum
fırsatı değerlendir gez güzelim.benim acil durumda bile bırakacak kimsem yok hani belki komşular.o dakırkı yılda bir olur ..değilse yapışık gezecez kızımla :))
Kızlar emin olmadan söylemek istememiştim ama artık eminim. Ne bulgur pilavı, ne soğan ne de börülce hiç sütüme etki etmemişti. Allaha şükür sütüm yeterli bir sorunum yok... Kızlar ne zaman mantar yesem bende süt patlaması yapıyor. Dün akşam da mantar yedim ve gece iki defa üstümü değişmek zorunda kaldım yine. Çünkü hep akmıştı :)) Birde siz deneyin bakalım, belki sizde de aynı etkiyi yapar...
Kızlar emin olmadan söylemek istememiştim ama artık eminim. Ne bulgur pilavı, ne soğan ne de börülce hiç sütüme etki etmemişti. Allaha şükür sütüm yeterli bir sorunum yok... Kızlar ne zaman mantar yesem bende süt patlaması yapıyor. Dün akşam da mantar yedim ve gece iki defa üstümü değişmek zorunda kaldım yine. Çünkü hep akmıştı :)) Birde siz deneyin bakalım, belki sizde de aynı etkiyi yapar...
Hım güzel bir tarife benziyo, tam bir açıklamasını yazar mısın?güzelmiş denerim herzaman yaptığım bi tarif var bayılıyorum ona..
ben bu yaşıma kadar mantar yemezdim geçen sene yedim vazgeçemiyrum içine çeçil peyniri koyup tereyağ veya zeytinyağ koyduğum tavada kızartıyorum peynirler eriyene kadar ekmek banmaya, mantarı yemeye doyamıyorum..
de me kızzzzzzzzz...pazardan da almıştım bakk...bugun yapıyımm..nasıl yapıyosun mantarıı
Hayırlı Cumalar..
Ve Ve Ve Sezon Açtık Dün Gece ee Artık Eşime Acıdım Doğumdan Önce Zaten Bikaç Hafta Siftahsız Geçmiştiee Doğum Yapalı da Baya Oldu Velet 3 Aylık Olcak NErdeyse :}
Normal Doğum Spiral Falan Derken Çok Korkuyordum Ama Hiç Canım Acımadı Şükürler Olsun Rüzgar Gibi Geçti
Dün Biraz Dolaştık Avm Market Falan 23 Nisan Hftas Ne Güzeldi Çocuk Ürünlerinde İndiirmler Kampanyalar Vardı Şimdi El Yakıyor..
Bi de Daha Giymediği O Kadar Çok Kıyafet Var ki Ama Olmuyor Yenilerini Almak Lazım.. Boşuna Dememişler " Çocuğun Yediği Helal, Giydiği Haram Diye :}
Çaışan Arkadaşlar Çocuklarınızı Kime Emanet Ediyorsunuz? Süt Olayını Nasıl Yapıyorsunuuz? İki Gündür Kısmetim Açıldı İş Tekliif Geliyor Aklımı Çelmiyor Değil Ama Oğlumu da Bırakmak Zor Geliyor Sizler Neler Yapıyorsunuz Nasıl Yapıyorsunuz Bi Anlatın da Biliyim Düzen Nasıl İşliyor..
sana da hayırlı cumalar canım...
ben de oğluma 2 yeni yazlık kıyafet aldım geçen hafta,bir tanesi şort tişört takım bi tanesi de tulum içinde tişörtü ve takım çoraplaryla,yeni açılan bi mağazada indirimden aldım.Bi de LCW'dan beyaz önü maymunlu tişört,hediye gelen bahçivan kot tulum vardı bı tane onun içine.Ayyy yaz gelse de şöle cicilerini giydirip gezmeye gitsek burda hala havalr kötü bugun de yağmurlu,burnumuzu bile çıkaramıoz 2 gundur dışarı...
Bu arada çalışan annelere sormuşsun benim doğum iznim geçen hafta bitti 1 ay rapor aldım,sonra da okulların kapanmasına 3 hafta kalıyor bı rapor daha alıp dönemi kapatmayı düşünüyorum,araya yaz tatili de girince oğlum 8 aylık olucak o zaman annem ve kayınvalidem memleketten gelip döüşümlü bakıcaklar 2 ay biri 2 ay biri.bence ne yap et işe gir canım inan çalışmak sana da iyi gelir hem de bebeğine daha iyi bi gelecek hazırlamış olursun.Hiç birimiz bebeğimizi bırakmak istemeyız ama bence onlara ayırdığımız zamanın miktari değil kalitesi önemli.eğer imkanın varsa aileden birinin bakması bence daha iyi ilk 1 yıl ama yoksa da iyi bi bakıcı bulunur sen çalışmaya karar ver hyeterk gunde 3 saat süt iznin var e yakında ek gıdaya da geçicez...hepsi hallolur..
Hım güzel bir tarife benziyo, tam bir açıklamasını yazar mısın?
Dün akşam hani etlerin üzerine konulan mantar sos var ya ondan yapmıştım ama biraz çok yaptım doymalık yedim nerdeyse...
Sıvıyağda bir kaşık unu kavurdum sonra mantarları ilave ettim. Birkaç dk sonra birazcık su koydum(sos kıvamında olacak kadar) ve o suyla pişmeye bıraktım. Piştikten sonrada 2-3 kaşık krema koyup altını kapattım. Valla çok da lezzetli olmuştu tavsiye ederim :)))
Yada normal soğan ve az domatesle kavurabilirsin de...
o
Hayırlı Cumalar..
sana da hayırlı cumalar canım...
ben de oğluma 2 yeni yazlık kıyafet aldım geçen hafta,bir tanesi şort tişört takım bi tanesi de tulum içinde tişörtü ve takım çoraplaryla,yeni açılan bi mağazada indirimden aldım.Bi de LCW'dan beyaz önü maymunlu tişört,hediye gelen bahçivan kot tulum vardı bı tane onun içine.Ayyy yaz gelse de şöle cicilerini giydirip gezmeye gitsek burda hala havalr kötü bugun de yağmurlu,burnumuzu bile çıkaramıoz 2 gundur dışarı...
Bu arada çalışan annelere sormuşsun benim doğum iznim geçen hafta bitti 1 ay rapor aldım,sonra da okulların kapanmasına 3 hafta kalıyor bı rapor daha alıp dönemi kapatmayı düşünüyorum,araya yaz tatili de girince oğlum 8 aylık olucak o zaman annem ve kayınvalidem memleketten gelip döüşümlü bakıcaklar 2 ay biri 2 ay biri.bence ne yap et işe gir canım inan çalışmak sana da iyi gelir hem de bebeğine daha iyi bi gelecek hazırlamış olursun.Hiç birimiz bebeğimizi bırakmak istemeyız ama bence onlara ayırdığımız zamanın miktari değil kalitesi önemli.eğer imkanın varsa aileden birinin bakması bence daha iyi ilk 1 yıl ama yoksa da iyi bi bakıcı bulunur sen çalışmaya karar ver hyeterk gunde 3 saat süt iznin var e yakında ek gıdaya da geçicez...hepsi hallolur..
oohhh ne güzel güle güle giysin cicilerini iyi günlere, burası da çok soğuk..yaz gelse de gömlek tshirt şort falan giydirsek gezsek artık yaa..
sağol canım haklısın annem ve babam bakar emekliler canlarına minnet ama daha erken gibi geliyor daha 2,5 aylığız bende 1 senedir çalışmıyorum eve de alıştım galiba gerçi çalışmaya bi başlasam geriisi gelir seviyorum çalışmayı ama oğlan daha küçük diye tereddütlerim var bırakamam heralde daha bikaç ay daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?