2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam ızlar geçmişe bakmadan önce bi selam vereyim dedim

ayy bugün ne fena rüyalar gördüm ne fenaa.ama saat 8den sonra.sabah ezanından sonra görülen rüyalar yorulmazmış dimi.öff metehan hastanedeydi falan beter bi rüyaydı yanii

sabah 7de uyandı paşam emzirdim yanıma koydum uyumuşuz 10a kadar o esnada gördüm zaten.10dada kapı açıldı eşimle kp geldi eşim arabayı ona verdi anahtarı bende dedimki arkasında bebek arabası vardı onu al sağlık ocağına gidecektim ben (dün akşamda söylemiştim) tabi benimki ben onu diyene kadar anahtarı verdi kp gitti.oda arkasından gitmedi.

aldımı beni bi sinirr.zaten rüyamda abuk subuk şeler görmüşümm hıncımı ondan çıkardım
bide gelmiş yok soğukmuş dışarısı yok biz yorulmayalımmış o bırakırmışş.istemiyorum dedim yaa.sanane ben planımı yaptımm belki benim işim var.sen niye saygı duymuyosun

elli kere söyledi hadi götüreyim sizi diye inat ettim ya sinir oldum hayır diyorum hayırdan anlamıyomusun sen gitmiyorum biyere dedim.ben bebeği düşünüyorum diyo bide.iyice cinlerim tepeme çıktımı ha yani ben düşünmüyorum.hiç bana ayak yapma onun annesi benim senmi düşüncen benmii eminol ben senden daha çok düşünüyorum dedim.

gitti geldi bana şirinlik yaptı ama tepem attı bikere.zaten uyku sersemiyimm.neyse cumaya gitti çıktı evden ama hiçç kalkmadım bile yerimden

hayır yani ikidir planlarımı değiştirtiyoo sesim çıkmıyoo diye tepeme çıktı.bişi söylüyosam yapp.... yap yanii yapmıyosun madem bana bahane üretmee.

hala sinirimi alamadımm bakk

meteyi de uyuttum uyumuşken tırnaklarını kestim törpüledim falan

neyse ben bi geçmişe bakimm.afferim burda konuşuyosunuz dimi bırakmayın burayı

kızım bize direksiyon dersi şart valla birilerine muhtaç oluyoruz onlar da bunu kullanıyor ya deli oluyorum..

bu araba kullanmayı ya öğrenicez ya öğrenicez başka yolu yok..

Rüyanda Hayırlara Çıksın İnşallah, İyi Düşün İyi Olsun..

açılışı yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorumm

bende bu akşam mantar yapacaktım tesadüfe bak bende kremalı mantar soslu makarna yapıcam sizede verim tarifi daha önce yapmıştı kızlar beğenilmişti süt yapıosa ohh daha iyi

makarnaları haşlıyorsunuz
ayrı bir tavada mantarları az yağda soteliyorsunuz
üzerine 1 paket kremayı ekliyorsunuz kremayı pişirmeye başlıyorsunuz daha sonra üzerine biraz karabiber rendelenmiş kaşar ve maydonoz ekleyip iki çevirip penirler eriyince alıp makarnaaya katıyorsunuz afiyetle yiyorsunuz

bende geçen lcw den pijama takımıyla çorap aldım.ama alışveriş merkezlerinde fiyatlar pahalı kızlar epey baktım ben almadım başja bişi bide c&a dan pantolon aldım sonra mahalledeki bebek dükkanına gittimçöyle mağaza diil küçük bir düükkan avmdekilerin aynııı markası malı deseni hepsi aynı.avm de indirimde 10 liraydı bi pijama takımı orda 7.5 dedi 5e verdi.yani dışarlarada bakınn derim ben

sorma yaaa deli oluyorumm.salak gibi geçen sene gitmedim işte kafamı taşlara vuruyorum şimdii.

arkadaşlar ben bir başlık açmıştım.
oyuncak tavsiyeleri
diye..
bebeklerimiz aynı ay grubunda ,burada çok yoğun sohbet ediyorsunuz :) dahil olamıyorum;yetişemiyorum:)
oraya sizdeki ve memnun kaldığınız oyuncakları yazar msıınz?
ayrıca benim önerdiklerim de var.
hayırlı günler:)

ya kızlar nette 50 liraya 2. el bi fisher price jimlastik merkezi buldum alsammı kullanan varmı bi akıl verin lütfeen:44:

Pudingli Kek, Krem Şantili Kurabiye vs vs vs..

Pratik Tarifler Kurtarıcımız Oldu Ben de Size Bi Pratik Tarif vermek İstiyorum.. Etimek Tatlısı Aklımda Tarif Defterimi Bi Çıkarsam Dolaptan Yazıcam Ama İnanın Ona Fırsat Olmuyor Bunu Hemen Yazıyım Onu da Yazarım Söz.. Face de Eklerim Tarifi Kolayca Buluruz..

Pratik Çilekli Kurabiye..

Malzemeler

1 paket oda sıcaklığında margarin
1 paket çilekli puding
3 yemek kaşığı pudra şekeri
Aldığı kadar un

Üzeri için

Çilek marmeladı

Yapılışı

Marmelad dışındaki tüm malzemeyi yoğurma kabınızın içine alıp yoğurun.
Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar un ekleyin.
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp istediğiniz şekli vererek tepsi dizin ve ortalarını sonradan içlerine marmelad koyabilmeniz için işaret parmağınızla çukurlaştırın. Şu Şekilde,

{Biraz bastırarak çukurlaştırın çünkü pişerken kurabiyeler de bir miktar şiştiği için düzleşiyor}

175 derecede önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.Biraz ılındıktan sonra bir çay kaşığı yardımı ile ortalarına çilek marmeladı koyarak servis yapın.

Sonuç Bu Mükemmel Görüntü..

paradise burda pudingidemi toz halinde katıcaz kremşantili kurabiyedeki gibi?
buda güzelmiş heee

paradise burda pudingidemi toz halinde katıcaz kremşantili kurabiyedeki gibi?
buda güzelmiş heee

evet evet krem şanti gibi veya pudşngli kekteki gibi pudingin toz halini katıyoruz.. ;}

bu krem şantili kurabiyeden az daha uğraştırmalı ortasını parmaklıyım içine marmelat koymak gerekiyor :}

kremşantili kurabiye ve pudingli keki birleştirdim pudingli kurabiye yaptım :}

selam kızlar valla face kolayıma geliyo telden falan bağlanıyom buraya pek yazamaz oldum irem bu tarif de güzelmiş hemen deniycem allahım tatlı sevmeyen ben tatlı manyağı oldum valla

Canim cok guzel gorunuyor.dun kremsantili kurabiyeyo
Bende denedim ama ne yazikki guzel olmadi..because yandi

O kadar yorgunlugun ustune yapmistim ama unuttum.cok moralim bozuldu.gece emzirirken agzima atarim diyodum ama sonuc husran..bide buni deneyim bari insallah bisi olmaz

salona gittim ütü masası ortada açık duruyo dün ütülediğim şeyler koltukların üstünde öleee baktım bi kaç saniye sonra döndüm çıktım mutfağa gittim.mutfakta aynı durumda orayada baktım şölee ayyy hiç içimden gelmedi toplamak yaptım bi nescafe aldım kurabiyelerim geldim oturdum odaya ayaklarımıda uzattımmm

amaaannnn dursun işler yaaa iyiyim ben bölee
tembellik kadar güzel şey varmı yaa

bende her seferinde kıl payı kurtarıyorum
mutlaka biraz kararıyoo.başındada beklesen hafif kararıyo yanii.

al bende de okadar valla seda ne iş yapasım var ne bişi şimdi gitcem uzancam bende ayy yordu bu kız beni 2 gündür

al bende de okadar valla seda ne iş yapasım var ne bişi şimdi gitcem uzancam bende ayy yordu bu kız beni 2 gündür

bugün sabaha biraz sinirli ve stresli başladım ya sanırım metehanda benden etkilendi biraz zor uyudu.bende şimdi gevşemeye çalışıyorumki oğlum huzurlu olsun(her duruma bi bahanem vardır ) kendim için bişi istiyosam namerdim yani anlayacağınız

kızlar mrb geçmişe dalmadan sizsen akıl alayım. geçenlerde bebek arabası aldık 3 kademeli yatma pozisyonu çift yön ama sadece tek taraflı her yöne dönen tekerleği var ben fark edince gidip değiştirdik her iki taraftaki tekerleklerde dönebileni aldık ama bu da alimünyüm kasa diye diğerinde daha ağır boşken bile anca sürülüyor sizce yine yüzsüzlük yapıp değiştirsem mi eskisiyle bu mu kalsa bu özelliklerde başkada yok.acil cevap az sonra değiştirmek için eşim gelecek

kaç gündür halim aynı bi işin ucundan tuttugum yok zeynep düzeni bozdu ne uyuyo ne emiyo mızır mızır durdugu yerde de durmuyo sıkılıyo hemen ayyy çok yoruldum bide aklım işlerde yine bişi yapmadım die stres oluyorum şimdi eşimle konuştuk agladım :85: Allahım yine uyandı zeynep 10 dak uyuyo 2 saat ayakta nası duruyolar yaa :84:

anladım canım sağol şanslısın uğraştırmamış minik

maşallah bebişine

allah yardımcın olsun canım

anne sütü emiyorsa kakası sıvı oluyor zaten, üşütse rengi kıvamı değişir daha sümüksü olur. bez değiştirmeyi denesene ben prima premium care kullanıyorum şimdiye kadar hiç taşmadı çok emiyor

canım benimde çok canım yanmıştı hatta dayanamadım dr.a gittim, enfeksiyon olmuşum o yüzden canım yanıyormuş. git istersen sen de

ben de sana bunu fırında yapabilirsin daha hafif oluyor yazıcaktım ama sonraki mesajlarında yazıp resmini koymuşsun canım. ben de bayılıyorum bu tarife hem kolay hem çok lezzetli

rüyan hayır olsun canım. amannn kocişi de salla gitsin sinir olduğuna değmez çünkü dönem dönem düşüncesiz olabiliyorlar sonra da hiçbirşey yok gibi davranıyorlar. ben de mutfağa iş yapmaya gittikçe aburcubur atıştırıp geri geliyorum ayyy gitmesem daha iyi yani)

durur canım durur 10 saatten fazla durmuşluğu var bizimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…