- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
selam ızlar geçmişe bakmadan önce bi selam vereyim dedim
ayy bugün ne fena rüyalar gördüm ne fenaa.ama saat 8den sonra.sabah ezanından sonra görülen rüyalar yorulmazmış dimi.öff metehan hastanedeydi falan beter bi rüyaydı yanii
sabah 7de uyandı paşam emzirdim yanıma koydum uyumuşuz 10a kadar o esnada gördüm zaten.10dada kapı açıldı eşimle kp geldi eşim arabayı ona verdi anahtarı bende dedimki arkasında bebek arabası vardı onu al sağlık ocağına gidecektim ben (dün akşamda söylemiştim) tabi benimki ben onu diyene kadar anahtarı verdi kp gitti.oda arkasından gitmedi.
aldımı beni bi sinirr.zaten rüyamda abuk subuk şeler görmüşümm hıncımı ondan çıkardım
bide gelmiş yok soğukmuş dışarısı yok biz yorulmayalımmış o bırakırmışş.istemiyorum dedim yaa.sanane ben planımı yaptımm belki benim işim var.sen niye saygı duymuyosun
elli kere söyledi hadi götüreyim sizi diye inat ettim ya sinir oldum hayır diyorum hayırdan anlamıyomusun sen gitmiyorum biyere dedim.ben bebeği düşünüyorum diyo bide.iyice cinlerim tepeme çıktımı ha yani ben düşünmüyorum.hiç bana ayak yapma onun annesi benim senmi düşüncen benmii eminol ben senden daha çok düşünüyorum dedim.
gitti geldi bana şirinlik yaptı ama tepem attı bikere.zaten uyku sersemiyimm.neyse cumaya gitti çıktı evden ama hiçç kalkmadım bile yerimden
hayır yani ikidir planlarımı değiştirtiyoo sesim çıkmıyoo diye tepeme çıktı.bişi söylüyosam yapp.... yap yanii yapmıyosun madem bana bahane üretmee.
hala sinirimi alamadımm bakk
meteyi de uyuttum uyumuşken tırnaklarını kestim törpüledim falan
neyse ben bi geçmişe bakimm.afferim burda konuşuyosunuz dimi bırakmayın burayı
kızım bize direksiyon dersi şart valla birilerine muhtaç oluyoruz onlar da bunu kullanıyor ya deli oluyorum..
bu araba kullanmayı ya öğrenicez ya öğrenicez başka yolu yok..
Rüyanda Hayırlara Çıksın İnşallah, İyi Düşün İyi Olsun..
paradise burda pudingidemi toz halinde katıcaz kremşantili kurabiyedeki gibi?
buda güzelmiş heee
Pudingli Kek, Krem Şantili Kurabiye vs vs vs..
Pratik Tarifler Kurtarıcımız Oldu Ben de Size Bi Pratik Tarif vermek İstiyorum.. Etimek Tatlısı Aklımda Tarif Defterimi Bi Çıkarsam Dolaptan Yazıcam Ama İnanın Ona Fırsat Olmuyor Bunu Hemen Yazıyım Onu da Yazarım Söz.. Face de Eklerim Tarifi Kolayca Buluruz..
Pratik Çilekli Kurabiye..
Malzemeler
1 paket oda sıcaklığında margarin
1 paket çilekli puding
3 yemek kaşığı pudra şekeri
Aldığı kadar un
Üzeri için
Çilek marmeladı
Yapılışı
Marmelad dışındaki tüm malzemeyi yoğurma kabınızın içine alıp yoğurun.
Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar un ekleyin.
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp istediğiniz şekli vererek tepsi dizin ve ortalarını sonradan içlerine marmelad koyabilmeniz için işaret parmağınızla çukurlaştırın. Şu Şekilde,
{Biraz bastırarak çukurlaştırın çünkü pişerken kurabiyeler de bir miktar şiştiği için düzleşiyor}
175 derecede önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.Biraz ılındıktan sonra bir çay kaşığı yardımı ile ortalarına çilek marmeladı koyarak servis yapın.
Sonuç Bu Mükemmel Görüntü..
Canim cok guzel gorunuyor.dun kremsantili kurabiyeyo
Bende denedim ama ne yazikki guzel olmadi..because yandi
O kadar yorgunlugun ustune yapmistim ama unuttum.cok moralim bozuldu.gece emzirirken agzima atarim diyodum ama sonuc husran..bide buni deneyim bari insallah bisi olmaz
salona gittim ütü masası ortada açık duruyo dün ütülediğim şeyler koltukların üstünde öleee baktım bi kaç saniye sonra döndüm çıktım mutfağa gittim.mutfakta aynı durumda orayada baktım şölee ayyy hiç içimden gelmedi toplamak yaptım bi nescafe aldım kurabiyelerim geldim oturdum odaya ayaklarımıda uzattımmm
amaaannnn dursun işler yaaa iyiyim ben bölee
tembellik kadar güzel şey varmı yaa
al bende de okadar valla seda ne iş yapasım var ne bişi şimdi gitcem uzancam bende ayy yordu bu kız beni 2 gündür
al bende de okadar valla seda ne iş yapasım var ne bişi şimdi gitcem uzancam bende ayy yordu bu kız beni 2 gündür
salona gittim ütü masası ortada açık duruyo dün ütülediğim şeyler koltukların üstünde öleee baktım bi kaç saniye sonra döndüm çıktım mutfağa gittim.mutfakta aynı durumda orayada baktım şölee ayyy hiç içimden gelmedi toplamak yaptım bi nescafe aldım kurabiyelerim geldim oturdum odaya ayaklarımıda uzattımmm
anladım canım sağol şanslısın uğraştırmamış miniktamamen benım dısımda gelıstı bu olay:)
ben farkında olmadan aksam yatırıyordum bı baktım sonra uyku duzenı olusmus:)aksam 8 bucuk 9 bucuk arası genelde yanı yatar ve uyur....gece 4 5 gıbı uyanır mamasını yer.....bazen ben yatmadan verıyorum 12 1 gıbı ozaman yıyor devam edıyr uykusuna...boylelıkle gece bır defa kalkmıs oluyor tabı eger sabah 6 gıbı uyandıysa saat 10a kadar hatta 12ye kadar uyumadıgı oluyor:)
bır dene ıstersen aynı saatte yatırmayı bakalım neler olacak yada yku saatını uzat mesela gunduz oyala bıkac saat aksam bellı saatte tekrar uyur ozaman duzenı yavas yavas oturabılır....umarım anlatabılmısımdır ayyy karısık oldu bıraz:)
selam kızlar saglık ocagına gıttık normal takıbımız vardı..kızım 5800 kılosu,boyuda 64 cm olmus......
bugun sabah 6da bır uyandı oglen 12ye kadar uyumadı uyudu 2 saat sonra kalktı bu arada temızlıgımı yaptım sıldım supurdum uyandı.....kuuck gelen kıyafetlerını yatagının altına koydum yanımda anakucagında durdu cok sukur pek sevmıyor rahat yatamayınca ısımı bıtırdım bıdaha uyumadı....bıraz önce de banyosunu yaptırdık sımdı uyudu cok sukur.....bugun yordu yıne benı bırde temızlık yapınca pertım cıktı......
kızlar bu agızdan su akma meselesı arada bızdede oluyor acaba dıyorum bırıktırıyorlar mı ıcerde tükmüklerını sonra akıyor?aklıma oyle geldı doktora bende soracagım.....
bu arada kızlar bısey srocam ben hamılelık boynca 17 kılo aldım ve balıketlı bır yapım var normalde 97 ıle dogum yaptım suan 87 yım ve ayakalrım artık tasımıyor vucudumu ve hep ayaklarım agrıyor uzun durunca ayakta sızlerde de boyle bır sorun varmı?aksamları topallama derecesıne gelıyorum nerdeyse.....
spınal sezeryanla dogum yaptım acaba dıyorum ıgenenın etkısımı yoksa kılo mu?
allah yardımcın olsun canımcocuklarımı çok sevıyorum ama bu gunlerde cok uzuluyorum oğlum çok huysuz oyuzden kzımla fazla ılgılenemıyorum ve çok kötü oluyorum :2: sterslı gunler yaşıyorum onlara yaşatıyorum sankı gözlerımdekı rahatsızlık tum hayatımı değiştirdi gözlerımı hıç açmak ıstemıyorum :2:tedavım çok zorlu aşamalarda ıkı defa ankara bi defa istanbul ve daha yolun başındayım bana dua edın kızlar lutfen :2:
anne sütü emiyorsa kakası sıvı oluyor zaten, üşütse rengi kıvamı değişir daha sümüksü olur. bez değiştirmeyi denesene ben prima premium care kullanıyorum şimdiye kadar hiç taşmadı çok emiyorDun havalarin guzel olmasi sebebiyle kizimla disari cikmayi planladim... Sooyle 1 saat dolanir gelirim dedim, zaten benimki de pek durmaz...Amma velakin arkadaslara falan takildim ve tam 4 saatin sonunda eve vardim... Kizim da gezme sirasinda pek mutluydu. Benim bebek arabam full yatiyor ve ust kismi da gunes, ruzgar vs gelmesin diye bayagi kapaniyor. Fakat ustte 2 kucuk pencere yapip seffaf naylonla kapatmislar, boylece kizim gezerken gokyuzunu ve agac yapraklarini seyrede seyrede bayagi uyumus... Havalarin artik guzel oldugu gunler durmam artik evde, kim tutat beni :) Hem belki ayni saatlerde disari cikarip uyutarak oglen uykusuna alistirabilirim belki, benimki pek uyumaz da oglenleri... Ama simdi yaklasik 2 saattir uyuyor, belki dunun etkisiyledir...
Bir sorum olacakti, kizimin kakasi bazen cok sivi oluyor... Bezi ne kadar siksam da sirtina falan tasiyor, bazi gunler 2-3 kez kiyafet degistirdigim oluyor... Acaba kaka neden boyle oluyor? Usuttugunden dolayi olabilir mi???
canım benimde çok canım yanmıştı hatta dayanamadım dr.a gittim, enfeksiyon olmuşum o yüzden canım yanıyormuş. git istersen sen degünaydın kızlar
yaaa bende de sorun var heralde canım yanmaya başladı haftaya gidim bi dr.uma eşimle limoniyiz canım yanıyo die istemiyorum anlamıyo adam
kötü haber havalar soguğcakmışşş yaaa
ben de sana bunu fırında yapabilirsin daha hafif oluyor yazıcaktım ama sonraki mesajlarında yazıp resmini koymuşsun canım. ben de bayılıyorum bu tarife hem kolay hem çok lezzetligüzelmiş denerim herzaman yaptığım bi tarif var bayılıyorum ona..
ben bu yaşıma kadar mantar yemezdim geçen sene yedim vazgeçemiyrum içine çeçil peyniri koyup tereyağ veya zeytinyağ koyduğum tavada kızartıyorum peynirler eriyene kadar ekmek banmaya, mantarı yemeye doyamıyorum..
selam ızlar geçmişe bakmadan önce bi selam vereyim dedim
ayy bugün ne fena rüyalar gördüm ne fenaa.ama saat 8den sonra.sabah ezanından sonra görülen rüyalar yorulmazmış dimi.öff metehan hastanedeydi falan beter bi rüyaydı yanii
sabah 7de uyandı paşam emzirdim yanıma koydum uyumuşuz 10a kadar o esnada gördüm zaten.10dada kapı açıldı eşimle kp geldi eşim arabayı ona verdi anahtarı bende dedimki arkasında bebek arabası vardı onu al sağlık ocağına gidecektim ben (dün akşamda söylemiştim) tabi benimki ben onu diyene kadar anahtarı verdi kp gitti.oda arkasından gitmedi.
aldımı beni bi sinirr.zaten rüyamda abuk subuk şeler görmüşümm hıncımı ondan çıkardım
bide gelmiş yok soğukmuş dışarısı yok biz yorulmayalımmış o bırakırmışş.istemiyorum dedim yaa.sanane ben planımı yaptımm belki benim işim var.sen niye saygı duymuyosun
elli kere söyledi hadi götüreyim sizi diye inat ettim ya sinir oldum hayır diyorum hayırdan anlamıyomusun sen gitmiyorum biyere dedim.ben bebeği düşünüyorum diyo bide.iyice cinlerim tepeme çıktımı ha yani ben düşünmüyorum.hiç bana ayak yapma onun annesi benim senmi düşüncen benmii eminol ben senden daha çok düşünüyorum dedim.
gitti geldi bana şirinlik yaptı ama tepem attı bikere.zaten uyku sersemiyimm.neyse cumaya gitti çıktı evden ama hiçç kalkmadım bile yerimden
hayır yani ikidir planlarımı değiştirtiyoo sesim çıkmıyoo diye tepeme çıktı.bişi söylüyosam yapp.... yap yanii yapmıyosun madem bana bahane üretmee.
hala sinirimi alamadımm bakk
meteyi de uyuttum uyumuşken tırnaklarını kestim törpüledim falan
neyse ben bi geçmişe bakimm.afferim burda konuşuyosunuz dimi bırakmayın burayı
kaç gündür halim aynı bi işin ucundan tuttugum yok zeynep düzeni bozdu ne uyuyo ne emiyo mızır mızır durdugu yerde de durmuyo sıkılıyo hemen ayyy çok yoruldum bide aklım işlerde yine bişi yapmadım die stres oluyorum şimdi eşimle konuştuk agladım :85: Allahım yine uyandı zeynep 10 dak uyuyo 2 saat ayakta nası duruyolar yaa :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?