ben drdan geldim bu arada çalışmaya izin vermedi 10+10 rapor vericem dedi :))
Nihayet sz verdiğim tarifi ekliyorum..
Malzemeler:
1 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı su
1 su bardağı ceviz,fıstık veya fındık
1 paket Cream Ole {Ben Kaymak Tadında Krem Şanti Kullanıyorum Artık Çok Yakışıyor}
Yapılışı
Şekeri Kısık Ateşte Karıştırmadan {Hiçbirşeyle karıştırmadan kendi kendine karamelize olmasını bekliyoruz} eritiyoruz, karamel rengi olunca suyu ekliyoruz {suyu ekleyince hafif patlar gibi yapıyor bişey olmuyor ama korkmayın} şimdi tahta kaşıkla karıştırarak şekerin kolay erimesini sağlıyoruz.. şekerli su sıcakken borcama dizilen etimeklerin üzerine döküyoruz ve soğumasını bekliyoruz.. üstüne de krem şanti veya puding döküyoruz arzuya göre fındık ceviz veya fıstık ekliyoruz..
Suan son ses muzik acik powerturk ve bizimki uyuyor sastim ben bu ise bakalim kac dk uyuyacak..ya kizlar bi fikrim var herkez hergun ne yemek yapmayi dusundugunu yazsa fena olmaz.cilgin bebegi olanlarin yani benim kafasi duruyor ..ne yapsam diye dusunup duruyorum canimda bisi istemiyor.belki birbirimizden etkilenir bisiler uydururuz.herifleri ac birakmaya gelmez
Ben bugunku yemeklerimi soyleym..
Sehriye corbasi
Karni yarik
Salata
:86:
melodicim facedeki grupta var öyle bir köşee
:
işleri bitirdim zeynebi uyuttum kahvemin suyunu koydum tam keyif yapıcam elektrik kesildi neyse zeynep uyanıncaya kadar bakiim bi
şenaycım bende enfeksiyondan şüpheleniyorum 40 muayenesine giitiğimde vardı zaten fitil vermişti dr yineledi heralde
ohhh ohhh maşallah
canım bende yapıyorum bunu çok begeniyo herkes kaymak tadında şantiyle yada yaptıgım kremayla sunuyorum çok hafif oluyo
canım ben bi yapıyorum 2-3 gün yiyoruz
üfff tamam yaa tamam alıyorum face
tşk ederım canım çok sağol...oku oku anca bittii kızlar ya ne çok konuşmuşsunuz tek elle yazıyorum tek elle sevil hümayı sallıyorum..
bu tarifide bu akşam deniycem canım saol çok güzel gözüküyorlar..
sedacım hemen ehliyet al derim ben bekarken aldım.şimdide araba aldık akşamları eşime araba bana lazım sabah arabasız git lütfen diyorum.araba demek tamemen özgürlük demek...ben bunu bilirim çokta iyi anladımm karışan yok hadi acele et artık dönelim diyen yok tüm gün rahatım :))
hüzünçiçeği canım geçmiş olsun inş.bir an önce sağlığına kavuşursun..
ben drdan geldim bu arada çalışmaya izin vermedi 10+10 rapor vericem dedi :))
bende artık ıkı gun yetecek kadar yemek yapmaya çalışıyorum yoksam aç kalıyo evdekıler hep atıştırmalık yemek hazırlamaktanda bıktım kociş bişye demıyo ama istiyodur eskı gunlerını artık :)ben gece okuyacağım mümkün değil bitiremem bebiş kucağımda eylül okuldan geldi.Allahtan yemeğim hazır.babamızın gelmesine daha 2 saat var 2 çocukla şuan böyleyim
hayırdır ne depresyonu neoldu?melodicim facedeki grupta var öyle bir köşee
bu arada
depresyona girdim dönücem
ben enfeksıyondan dolyı bı gece hastanede yatırıldım 40 ın içindeyken çok kötü olmuştum ozaman bebeğimi emzirmeye bıle takatım yoktu ya...işleri bitirdim zeynebi uyuttum kahvemin suyunu koydum tam keyif yapıcam elektrik kesildi neyse zeynep uyanıncaya kadar bakiim bi
şenaycım bende enfeksiyondan şüpheleniyorum 40 muayenesine giitiğimde vardı zaten fitil vermişti dr yineledi heralde
ohhh ohhh maşallah
canım bende yapıyorum bunu çok begeniyo herkes kaymak tadında şantiyle yada yaptıgım kremayla sunuyorum çok hafif oluyo
canım ben bi yapıyorum 2-3 gün yiyoruz
üfff tamam yaa tamam alıyorum face
çok beğendım en kısa zamanda cocuklarım için böyle bır kıtap hazırlayıp saklıycam ılerde onlar baksın dıye :)kızlar ne güzel bişey bakın:)
Bez Kitap | Köpürcük.com
tşk ederım cnm..bende bayılıyorum aburcubura ondan veremedım daha bı gramanladım canım sağol şanslısın uğraştırmamış minik
maşallah bebişine
allah yardımcın olsun canım
anne sütü emiyorsa kakası sıvı oluyor zaten, üşütse rengi kıvamı değişir daha sümüksü olur. bez değiştirmeyi denesene ben prima premium care kullanıyorum şimdiye kadar hiç taşmadı çok emiyor
canım benimde çok canım yanmıştı hatta dayanamadım dr.a gittim, enfeksiyon olmuşum o yüzden canım yanıyormuş. git istersen sen de
ben de sana bunu fırında yapabilirsin daha hafif oluyor yazıcaktım ama sonraki mesajlarında yazıp resmini koymuşsun canım. ben de bayılıyorum bu tarife hem kolay hem çok lezzetli
rüyan hayır olsun canım. amannn kocişi de salla gitsin sinir olduğuna değmez çünkü dönem dönem düşüncesiz olabiliyorlar sonra da hiçbirşey yok gibi davranıyorlar. ben de mutfağa iş yapmaya gittikçe aburcubur atıştırıp geri geliyorum ayyy gitmesem daha iyi yani)
durur canım durur 10 saatten fazla durmuşluğu var bizimkinin
çok super bı tarıf hemen yapıcaam bu akşam...Pudingli Kek, Krem Şantili Kurabiye vs vs vs..
Pratik Tarifler Kurtarıcımız Oldu Ben de Size Bi Pratik Tarif vermek İstiyorum.. Etimek Tatlısı Aklımda Tarif Defterimi Bi Çıkarsam Dolaptan Yazıcam Ama İnanın Ona Fırsat Olmuyor Bunu Hemen Yazıyım Onu da Yazarım Söz.. Face de Eklerim Tarifi Kolayca Buluruz..
Pratik Çilekli Kurabiye..
Malzemeler
1 paket oda sıcaklığında margarin
1 paket çilekli puding
3 yemek kaşığı pudra şekeri
Aldığı kadar un
Üzeri için
Çilek marmeladı
Yapılışı
Marmelad dışındaki tüm malzemeyi yoğurma kabınızın içine alıp yoğurun.
Kulak memesi kıvamına gelinceye kadar un ekleyin.
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp istediğiniz şekli vererek tepsi dizin ve ortalarını sonradan içlerine marmelad koyabilmeniz için işaret parmağınızla çukurlaştırın. Şu Şekilde,
{Biraz bastırarak çukurlaştırın çünkü pişerken kurabiyeler de bir miktar şiştiği için düzleşiyor}
175 derecede önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.Biraz ılındıktan sonra bir çay kaşığı yardımı ile ortalarına çilek marmeladı koyarak servis yapın.
Sonuç Bu Mükemmel Görüntü..
de me kızzzzzzzzz...pazardan da almıştım bakk...bugun yapıyımm..nasıl yapıyosun mantarıı
hüzünçiçeği tatlım çokk geçmiş olsuunn ..
hüzünçiçeği çok geçmiş olsn cnm,allah yardmcnz olsn,içini ferah tutmaya çalış.
tşkler canım....gesma bez konusunda bizde de aynı sorun var hep sırtına çıkıyor ..bir numara büyüğüne geçtik yine aynı ..anlamadım gitti
kızlar bu arada unnado ya üye olanlar bana bir davetiye gönderin please :))
tşkler evet artık başkasına ördürcemgünaydın kızlar
Allah şifa versin canım
aman canım dert ettiğin şeye bak ördürüverirsin birine bende başkasına ördürcem zaten artık kullanılmıyo ki dantel felan ben sermiyorum bi annem geldiğinde o da göstermelik. Allah çaresiz dert vermesin canım üzme kendini
canım bende alcam puppy ama 6 ay sonrası ozaman alcam
canım anne sütü alanların kakası sıvı olur zaten üşütürse ishal olur o da yeşil sümüksü olur günde 6-7 defa yapar için rahat olsun bizimkide taşıyo sırtına
sende kendine ii bak canım k.v ye de takılma bencil ol kendin ve oğlunu düşün canım
paradise hadi hayırlı olsun canım açılış yapılmış
yaaa bende de sorun var heralde canım yanmaya başladı haftaya gidim bi dr.uma eşimle limoniyiz canım yanıyo die istemiyorum anlamıyo adam
kötü haber havalar soguğcakmışşş yaaa
allah şifanı versin canım hiç duymadığım bir hastalık görme kaybından öte canını da yakıyor sanırım((
önceden ben de fazla takmazdım küçük yerin baskısından uzak olmak hoşuma giderdi hatta çok özleyince de gidip ailemi görüyordum.ama şimdi grubet kelimesinin anlamını biiliyorum.kızımla her şey daha farklı yanlnızlık koyuyor insanaO kaka taşması sorunu bizde de var. Bi arkadaşım bebek büyüdükçe bu sorunun ortadan kalktığını söylemişti. Yani bezi sıkı yada gevşek bağlamayla ilgili değilmiş yada üşütmeyle...
Ben de gurbette olduğum için acil bir şey bile olsa benim de bırakacak hiç kimsem yok. Ne kötü bir şeymiş bu gurbetlik ya
Kızlar emin olmadan söylemek istememiştim ama artık eminim. Ne bulgur pilavı, ne soğan ne de börülce hiç sütüme etki etmemişti. Allaha şükür sütüm yeterli bir sorunum yok... Kızlar ne zaman mantar yesem bende süt patlaması yapıyor. Dün akşam da mantar yedim ve gece iki defa üstümü değişmek zorunda kaldım yine. Çünkü hep akmıştı :)) Birde siz deneyin bakalım, belki sizde de aynı etkiyi yapar...
kızlar face beni de ekleyin lütfen.burdan takip etmesi zor oluyor.kim yardımcı olacak bana?özelden adresimi atayım ama kime?
Kızlar uyku tulumu kullanan var mı?
Almayı düşünüyorum da
Kullanislimi acaba?
yaaa...onu da deneyim hemenKızlar emin olmadan söylemek istememiştim ama artık eminim. Ne bulgur pilavı, ne soğan ne de börülce hiç sütüme etki etmemişti. Allaha şükür sütüm yeterli bir sorunum yok... Kızlar ne zaman mantar yesem bende süt patlaması yapıyor. Dün akşam da mantar yedim ve gece iki defa üstümü değişmek zorunda kaldım yine. Çünkü hep akmıştı :)) Birde siz deneyin bakalım, belki sizde de aynı etkiyi yapar...
fatmnacım süpersin nerden buluyorsun bunları yaaa.. nasıl oldun bu arada canım arıcaktım seni inan fırsatım olmadıkızlar ne güzel bişey bakın:)
Bez Kitap | Köpürcük.com
bana at canım sonra kabul et elreimface kim eklicek beni kime atım adresimi?
kızım bize direksiyon dersi şart valla birilerine muhtaç oluyoruz onlar da bunu kullanıyor ya deli oluyorum..
bu araba kullanmayı ya öğrenicez ya öğrenicez başka yolu yok..
Rüyanda Hayırlara Çıksın İnşallah, İyi Düşün İyi Olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?