2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oku oku anca bittii kızlar ya ne çok konuşmuşsunuz tek elle yazıyorum tek elle sevil hümayı sallıyorum..
bu tarifide bu akşam deniycem canım saol çok güzel gözüküyorlar..

sedacım hemen ehliyet al derim ben bekarken aldım.şimdide araba aldık akşamları eşime araba bana lazım sabah arabasız git lütfen diyorum.araba demek tamemen özgürlük demek...ben bunu bilirim çokta iyi anladımm karışan yok hadi acele et artık dönelim diyen yok tüm gün rahatım :))

hüzünçiçeği canım geçmiş olsun inş.bir an önce sağlığına kavuşursun..

ben drdan geldim bu arada çalışmaya izin vermedi 10+10 rapor vericem dedi :))

ben gece okuyacağım mümkün değil bitiremem bebiş kucağımda eylül okuldan geldi.Allahtan yemeğim hazır.babamızın gelmesine daha 2 saat var 2 çocukla şuan böyleyim

Nihayet sz verdiğim tarifi ekliyorum..

Malzemeler:

1 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı su
1 su bardağı ceviz,fıstık veya fındık
1 paket Cream Ole {Ben Kaymak Tadında Krem Şanti Kullanıyorum Artık Çok Yakışıyor}

Yapılışı

Şekeri Kısık Ateşte Karıştırmadan {Hiçbirşeyle karıştırmadan kendi kendine karamelize olmasını bekliyoruz} eritiyoruz, karamel rengi olunca suyu ekliyoruz {suyu ekleyince hafif patlar gibi yapıyor bişey olmuyor ama korkmayın} şimdi tahta kaşıkla karıştırarak şekerin kolay erimesini sağlıyoruz.. şekerli su sıcakken borcama dizilen etimeklerin üzerine döküyoruz ve soğumasını bekliyoruz.. üstüne de krem şanti veya puding döküyoruz arzuya göre fındık ceviz veya fıstık ekliyoruz..

Suan son ses muzik acik powerturk ve bizimki uyuyor sastim ben bu ise bakalim kac dk uyuyacak..ya kizlar bi fikrim var herkez hergun ne yemek yapmayi dusundugunu yazsa fena olmaz.cilgin bebegi olanlarin yani benim kafasi duruyor ..ne yapsam diye dusunup duruyorum canimda bisi istemiyor.belki birbirimizden etkilenir bisiler uydururuz.herifleri ac birakmaya gelmez
Ben bugunku yemeklerimi soyleym..
Sehriye corbasi
Karni yarik
Salata
:86:

işleri bitirdim zeynebi uyuttum kahvemin suyunu koydum tam keyif yapıcam elektrik kesildi neyse zeynep uyanıncaya kadar bakiim bi

şenaycım bende enfeksiyondan şüpheleniyorum 40 muayenesine giitiğimde vardı zaten fitil vermişti dr yineledi heralde

ben drdan geldim bu arada çalışmaya izin vermedi 10+10 rapor vericem dedi :))

ohhh ohhh maşallah

canım bende yapıyorum bunu çok begeniyo herkes kaymak tadında şantiyle yada yaptıgım kremayla sunuyorum çok hafif oluyo

canım ben bi yapıyorum 2-3 gün yiyoruz

melodicim facedeki grupta var öyle bir köşee

:

üfff tamam yaa tamam alıyorum face

koşş MKT koşşş içimizi döktükk kuş gibi oldukk sende gell meğer amma gamlı baykuşmuşuzda haberimiz yokmuş.içimizi döktük rahatladıkkk gel gell adresini mesaj atta senide ekleyelim guruba

tşk ederım canım çok sağol...
ben gece okuyacağım mümkün değil bitiremem bebiş kucağımda eylül okuldan geldi.Allahtan yemeğim hazır.babamızın gelmesine daha 2 saat var 2 çocukla şuan böyleyim
bende artık ıkı gun yetecek kadar yemek yapmaya çalışıyorum yoksam aç kalıyo evdekıler hep atıştırmalık yemek hazırlamaktanda bıktım kociş bişye demıyo ama istiyodur eskı gunlerını artık :)
melodicim facedeki grupta var öyle bir köşee

bu arada

depresyona girdim dönücem
hayırdır ne depresyonu neoldu?
ben enfeksıyondan dolyı bı gece hastanede yatırıldım 40 ın içindeyken çok kötü olmuştum ozaman bebeğimi emzirmeye bıle takatım yoktu ya...
kızlar ne güzel bişey bakın:)
Bez Kitap | Köpürcük.com
çok beğendım en kısa zamanda cocuklarım için böyle bır kıtap hazırlayıp saklıycam ılerde onlar baksın dıye :)
tşk ederım cnm..bende bayılıyorum aburcubura ondan veremedım daha bı gram
çok super bı tarıf hemen yapıcaam bu akşam...
de me kızzzzzzzzz...pazardan da almıştım bakk...bugun yapıyımm..nasıl yapıyosun mantarıı

hüzünçiçeği tatlım çokk geçmiş olsuunn ..

hüzünçiçeği çok geçmiş olsn cnm,allah yardmcnz olsn,içini ferah tutmaya çalış.

gesma bez konusunda bizde de aynı sorun var hep sırtına çıkıyor ..bir numara büyüğüne geçtik yine aynı ..anlamadım gitti
kızlar bu arada unnado ya üye olanlar bana bir davetiye gönderin please :))
tşkler canım....
tşkler evet artık başkasına ördürcem
allah şifanı versin canım hiç duymadığım bir hastalık görme kaybından öte canını da yakıyor sanırım ((

evet zor hayırlısını dılıyorum artık yuce rabbımden durdurulsun yter görmem bu noktada kalsın ama ılerlemsın ınşallah...

önceden ben de fazla takmazdım küçük yerin baskısından uzak olmak hoşuma giderdi hatta çok özleyince de gidip ailemi görüyordum.ama şimdi grubet kelimesinin anlamını biiliyorum.kızımla her şey daha farklı yanlnızlık koyuyor insana (

Bana da geçenlerde komşumuz söylemişti. Deneyeceğim canım teşekkürler

kızlar face beni de ekleyin lütfen.burdan takip etmesi zor oluyor.kim yardımcı olacak bana?özelden adresimi atayım ama kime?

Kızlar uyku tulumu kullanan var mı?
Almayı düşünüyorum da
Kullanislimi acaba?

yaaa...onu da deneyim hemen
kızlar ne güzel bişey bakın:)
Bez Kitap | Köpürcük.com
fatmnacım süpersin nerden buluyorsun bunları yaaa.. nasıl oldun bu arada canım arıcaktım seni inan fırsatım olmadı
face kim eklicek beni kime atım adresimi?
bana at canım sonra kabul et elreim

benım ehliyetim var da noluyo oğlum arkada pusetınde ben olmadan durmuyo ben arka kolyuktayım doğumdan beri yani.bizimki araba yolculuğunu da o pusette yatmayı da hiç sevmiyo hep emmek istıyo arabadayazın tam 1100 km yol yapıp memlekete gıdıcez ve sanırım o yolculukta oğlum bana yapışıcak ve memlekete varınca bi sezeryan daha yapıp bana yapışan oğlumu alıcaklar hahahh:))

sevil hüma uyumaya çalışıyor ben sallıyorum baba içerde tv izliyor bizi gören yokkk hiççç pehhh birde beraber vakit geçirecektik nerdee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…