- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
çağlayancım saç kurutmayla uyutmayı denedin misevil hüma uyumaya çalışıyor ben sallıyorum baba içerde tv izliyor bizi gören yokkk hiççç pehhh birde beraber vakit geçirecektik nerdee....
çağlayancım saç kurutmayla uyutmayı denedin mi
bende düşünüyorum umay çok üstünü açıyo ama şimdi yaz da geldi şööle eylül ibi alayım diyoum
Ben şimdiye kadar hep ellerini sararak yatırdım artık acmak istiyorum
Ama bu defa üstünü aciyo üşüyo hapsiriyo kusmaya basliyo...
Yazlık olanları yokmu acaba?
canım deniyorum onuda ama tepemizdekiler haron tepiyorlar sanki öyle bir gürültü var uyuyamıyor haliyle minik kızçem
Ben şimdiye kadar hep ellerini sararak yatırdım artık acmak istiyorum
Ama bu defa üstünü aciyo üşüyo hapsiriyo kusmaya basliyo...
Yazlık olanları yokmu acaba?
benım ehliyetim var da noluyo oğlum arkada pusetınde ben olmadan durmuyo ben arka kolyuktayım doğumdan beri yani.bizimki araba yolculuğunu da o pusette yatmayı da hiç sevmiyo hep emmek istıyo arabadayazın tam 1100 km yol yapıp memlekete gıdıcez ve sanırım o yolculukta oğlum bana yapışıcak ve memlekete varınca bi sezeryan daha yapıp bana yapışan oğlumu alıcaklar hahahh:))
bacım al elıne uzun bir sopa veya başka bırşey alttan tavana vur anlasınlar sussunlar valla ben eskı evımde öyle yapardım bekar öğretmwn vardı arkadaşalrı gelınce allahım ha düştü düşecek uzerıme tavan dıye korkardım ama alırdım viledamın sopası vururdum sopayla susarlardı hehehehehehe
salona gittim ütü masası ortada açık duruyo dün ütülediğim şeyler koltukların üstünde öleee baktım bi kaç saniye sonra döndüm çıktım mutfağa gittim.mutfakta aynı durumda orayada baktım şölee ayyy hiç içimden gelmedi toplamak yaptım bi nescafe aldım kurabiyelerim geldim oturdum odaya ayaklarımıda uzattımmm
amaaannnn dursun işler yaaa iyiyim ben bölee
tembellik kadar güzel şey varmı yaa
aynen canım ya,hangi odaya girsem orda bi ton iş var,mutfakta dolapların iç dış silinmesi gerek,buzdolabı da.yatak odasında yazlık kışlık değişimi,oturma odası zaten bi tuhaf oyuncaklar,battaniyeler,vs...salonum derli toplu neysekı davetsiz misafirleri ağırlamak için orayı toplu tutuyorum,bi de arkada ütü ve çamaşır odası olarak kullandığım (aslında çocuk odası olması gereken
ama hazıranda tayın isteyeceğimiz için hala çamaşır ve ütü odası olan) bi oda var ki onun hali içler acısı...
ayrıca camların da silinmesi gerek...kadın çağırsam oğlumun düzeni bozulcak gürültüde uyumaz e temızlık de çıt çıkarmadan yapılmaz...camlar açılınca ev soğur üşür diye o da kalıyo,kalsın bakalım kokcaz sonunda valla:)
ayy canım çok güldüm mesajına süperdi vallahi..şimdi yandakilerde başladı bir yukarı bir yana mı vursam ne yapsam hayır gecenin kaçı oldu haftasonu diye iyice azıttıla yukarı vururumda adam polis kapıma dayanmasın ondan korkarım
ayy canım çok güldüm mesajına süperdi vallahi..şimdi yandakilerde başladı bir yukarı bir yana mı vursam ne yapsam hayır gecenin kaçı oldu haftasonu diye iyice azıttıla yukarı vururumda adam polis kapıma dayanmasın ondan korkarım
bizim üst kattakiler ev sahibi ben hiç ses çıkaramıyorum son 36 saattir uykuya hasret kaldım sayelerinde oğlumu dün gece en az 5 kez uyandırmak suretiyle uykusunu kaçırdılar.Ve çocuk her defasında o güm pat çat seslerinden korkarak uyandığı için gece boyu en uzun 5 dk uyudu ,uykusu var uyuyamıyo,ağlıyo gidip bebek arabasını iki sallıyorum dalıyo hop 2 dk geçmeden yine uyanıyo.abartmıyorum akşam 10.30dan sabah 7ye kadar eşimle nöbetleşe sallayrak uyuttuk ve en uzun 5 dk uyudu dediğim gibi.gün boyu da toplam 1,5 saat uyudu bugun.şimdi yatırdık 45 dk uyudu ağlayarak uyandı yıne emzirdim uyuyo şimdi...bu gece uyusun nolur dua edın bu gece de uyumazsa bayılabilirim yorgunluktan artık...
insanlar ne kadar saygısız yaaa...
yaa kızlar bizde de bi alt komşu vardı sabah akşam birbirlerini yiyolar şimdi üste yeni birileri taşındı onlarda aynı sabah akşam birbirerini yiyolar allahım arada kaynadık gitti valla üstelik ikisde ev sahibi aman napcam ben bunlarla bilmem
o komşulardan bende de var. akşam erken saatlerde yatıp dinleniyorlar galiba enerji toplamak için. 12 den sonra hortluyorlar kavga gürültü her gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?