2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hıç uzulme tek değilsin ben bebek arabasını hazırladığım an sankı hıssedıyo dışarı tam çıkacam ağlamaya başlıyo gelde sustur misafirliktede yatağını arıyo benımkı yatağını çok sevıyo sadece kendı yatağında yatıyo napacam ben bunla kızım usluydu yaa bu tam serseriii

Ben çok rahatım valla :) En üst katta oturuyorum, alt dairemde sadece yazın bir haftalığına geliyo. Yani alt üst boş. Gürültü yapan yok kafam rahat valla.Özellikle film seyrederken rahat oluyo. Sinema sisteminin sesini istediğimiz kadar açabiliyoruz, bangır bangır film izliyoz valla

kızlar kk'nın bi yerinde okumuştum ama şu an hangi başlıktı hatırlamıyorum,bebeğine süt bırakan bi anne keşfetmiş ben de denedim işe yarayan bi yöntem.

bir göğsünüzü bebeğinize emzirirken diğer göğsünüzü de sağın,normalden daha fazla süt geliyor,yarım saat önce bile emzirmiş olsanız bebek emerken sağdığınızda sanki 2 saattir süt birikmiş gibi oluyor.
Tabi iki göğüs birden boşalmış oluyor da,işe başlayan annelerin işine yarayabilir diye yazdım veya kısa sürede süt biriktirmesi gereken annelere.
Mesela ben geçen hafta ertesi gün hapı içmek zorunda kaldım,en az 6 saat emzirmeyin diyodu hormon içeriyomuş hap çünkü.o zaman bilseydim işime çok yarardı bu yöntem.Çünkü bebek emmezken daha az süt çıkıyo.

selam fıstıklarrr

clemantine tarif için saol canım
paradise kurbiye süper gözüküyooo..yrın yapıcamm..bide dengeli besliyorum güyaaa..pöhh..marmelat yok bende ama reçel koysammm

bu akşam güya eşim beni çok özlemişti..hasodayı açcaktıkk..oğluşu uyuturken adamcağızda uyuyakaldııı...

Ben şimdiye kadar hep ellerini sararak yatırdım artık acmak istiyorum
Ama bu defa üstünü aciyo üşüyo hapsiriyo kusmaya basliyo...
Yazlık olanları yokmu acaba?

bende kundak yapıyordum ama artık büyüdü ellerini çıkarıyo.

melocum gönderdim sana özelden yaa ben grubu bulamadım davetiyelemi oluyo

canım seni ekledim kabul et ekleyeyim grubada bulamazsın çünkü gizli grup göremez ekli olmayanlar

zavallılar o has odaya gırmek artık kolay değil anca bebek musada ederse bızde oyleyız valla hep eşim yatar yada ben bebeği yatırırken bende yatarım oyle kalır benımkı bugece vardıyede bırazdan gelecek ama dayanıyorum daha uykum çok var...yaw bız boyle ertelıyoz gözlerı kaymasın sonra gebertırım valla....

ya kızlar beni de ekleyin faceye. burda muhabbet eskisi kadar gitmiyo, herkes orada takılıyo galiba

Ya kızlar bu has odaya girme işinde bende hiç istek yok Eski halimden eser yok, canım hiiiç istemiyo. sırf kocacımla aram soğumasın diye yapıyorum valla :26: Sizde böyle misiniz?

hoşgeldın çıktınmı depresyondan canım....

çıktım çıktımm.kocamın hızlandırılmış ve yoğun ilgisiyle çıkıverdim birden

bugün çok depresiftim çok ağladım eşime çattım falan

ama sanırım bu ruh halimin sebepleri arasında dün babamın ölüm yıldönümü olmasıda vardı.1 sene oldu.dün biraz hüzünlendim ama içime attım bugün farklı bir şekilde çıktı sanırım.

neyseki geçti gibi

şimdilikkk

Ya kızlar bu has odaya girme işinde bende hiç istek yok Eski halimden eser yok, canım hiiiç istemiyo. sırf kocacımla aram soğumasın diye yapıyorum valla :26: Sizde böyle misiniz?

ilk başlarda öyleydim ama şimdi geçti

yalnız bende hala kanama oluyo her defasında ilkmiş gibi kanama oluyo yaa geçmedi hala.böyle uzun ara verince ilk seferinde olurdu ama bu sefer uzun sürdü.

Başın sağolsun canım. normalmiş senin depresif olman çünkü büyüüüük bir sebebin var. Mekanı cennet olur inşallah...

başınız sağolsun canım allah kalanlara uzun ömür versın hayatımızın son noktası hepımızın bır gun tadacağı en önemlı gercek...sıkma tatlı canını

ilk başlarda öyleydim ama şimdi geçti

yalnız bende hala kanama oluyo her defasında ilkmiş gibi kanama oluyo yaa geçmedi hala.böyle uzun ara verince ilk seferinde olurdu ama bu sefer uzun sürdü.

Doktorum bana bir süre bu kanamaların olabileceğini söylemişti canım merak etme normaldir yani

Darısı bana inş benimde geçer yakın zamanda

sanırım bende oyleyım

köşe kapmaca oynuyoruz resmennn:)alıcağımı aldımm yiter banaaa

Sayenizde yalnız olmadığımı anlayıp sevindim valla ne yalan söylüyüm...

Zaten biz bebiş yapmak için çalışmalar yaparken depolamıştık. Böö gelmişti artık hele de yumurtlama zamanı ikimizde mecburiyete dökmüştük işi yine mi! diyerek yapıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…