- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
yok anam yok. Benim bu oğlan evden başka yeri sevmiyo. arkadaşlara oturmaya gittik. burnumuzdan getirdi. normalde 8.30-9.00 arası uyuyan çocuk orada bütün ğraşmalarımıza rağmen uyumadı gitti. ağladı da ağladı. zor attık kendimizi eveevde de hiç bir şey olmamış gibi mutlu mesut başladı uyumaya :84: annesini kapı dışarı çıkarmayacak bu velet anlaşıldı. of napcam ben ya :26:
yaa kızlar bizde de bi alt komşu vardı sabah akşam birbirlerini yiyolar şimdi üste yeni birileri taşındı onlarda aynı sabah akşam birbirerini yiyolar allahım arada kaynadık gitti valla üstelik ikisde ev sahibi aman napcam ben bunlarla bilmem
Ben şimdiye kadar hep ellerini sararak yatırdım artık acmak istiyorum
Ama bu defa üstünü aciyo üşüyo hapsiriyo kusmaya basliyo...
Yazlık olanları yokmu acaba?
melocum gönderdim sana özelden yaa ben grubu bulamadım davetiyelemi oluyo
selam fıstıklarrr
clemantine tarif için saol canım
paradise kurbiye süper gözüküyooo..yrın yapıcamm..bide dengeli besliyorum güyaaa..pöhh..marmelat yok bende ama reçel koysammm
bu akşam güya eşim beni çok özlemişti..hasodayı açcaktıkk..oğluşu uyuturken adamcağızda uyuyakaldııı...
bende kundak yapıyordum ama artık büyüdü ellerini çıkarıyo.
canım seni ekledim kabul et ekleyeyim grubada bulamazsın çünkü gizli grup göremez ekli olmayanlar
ya kızlar beni de ekleyin faceye. burda muhabbet eskisi kadar gitmiyo, herkes orada takılıyo galiba
selam fıstıklarrr
clemantine tarif için saol canım
paradise kurbiye süper gözüküyooo..yrın yapıcamm..bide dengeli besliyorum güyaaa..pöhh..marmelat yok bende ama reçel koysammm
bu akşam güya eşim beni çok özlemişti..hasodayı açcaktıkk..oğluşu uyuturken adamcağızda uyuyakaldııı...
hoşgeldın çıktınmı depresyondan canım....
Ya kızlar bu has odaya girme işinde bende hiç istek yokEski halimden eser yok, canım hiiiç istemiyo. sırf kocacımla aram soğumasın diye yapıyorum valla :26: Sizde böyle misiniz?
çıktım çıktımm.kocamın hızlandırılmış ve yoğun ilgisiyle çıkıverdim birden
bugün çok depresiftim çok ağladım eşime çattım falan
ama sanırım bu ruh halimin sebepleri arasında dün babamın ölüm yıldönümü olmasıda vardı.1 sene oldu.dün biraz hüzünlendim ama içime attım bugün farklı bir şekilde çıktı sanırım.
neyseki geçti gibi
şimdilikkk
Ya kızlar bu has odaya girme işinde bende hiç istek yokEski halimden eser yok, canım hiiiç istemiyo. sırf kocacımla aram soğumasın diye yapıyorum valla :26: Sizde böyle misiniz?
çıktım çıktımm.kocamın hızlandırılmış ve yoğun ilgisiyle çıkıverdim birden
bugün çok depresiftim çok ağladım eşime çattım falan
ama sanırım bu ruh halimin sebepleri arasında dün babamın ölüm yıldönümü olmasıda vardı.1 sene oldu.dün biraz hüzünlendim ama içime attım bugün farklı bir şekilde çıktı sanırım.
neyseki geçti gibi
şimdilikkk
ilk başlarda öyleydim ama şimdi geçti
yalnız bende hala kanama oluyoher defasında ilkmiş gibi kanama oluyo yaa geçmedi hala.böyle uzun ara verince ilk seferinde olurdu ama bu sefer uzun sürdü.
sanırım bende oyleyım
köşe kapmaca oynuyoruz resmennn:)alıcağımı aldımm yiter banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?