forumdada bi hotpoint reklamı var habire çıkıyo yaaa sinir oldummm
MEMLEKETİM İNSANINDAN İNCİLER...
Kızlar memleketteydim ya bakın size bol bol inci getirdim..
*Aaaa bunun saçı yok.Erkek gibi...(evet bütün bebekler rapunzel doğuyo benimki kısa saçlı ne kadar ilginç demi??? bizim bebeklerin saçlarını umay çalmış:)
*Tosun bu tosun aynı babası oğlan olacaamışta kıza dönmüş yavrııımmm (kaynanatör)
*Ay bembeyaz maşallah aynı babası gibi benim torunlarımda hep beyaz oluyor...(evet ya çok ilginç halbuki annesi zenci hayret yani bu çocuk nasıl beyaz olmuş)hee bu arad eşim buğday tenli ben süt beyaz ama tabi yrumu yapan kaynantör yaa kargaya yavrusu ne geliyodu?
*Sen bunu gürültüye alıştırmamışsın herşeye uyanıyo (merak ediyorum gürültüde uyuyabilen kaç insan var??? ve ben bebeğimi niye gürültüye alıştırayım psikopatmıyım ayrıca sanki evde kumalar ve ben aşiret halinde yaşıyoruz eşim işte benim ilk bebeğim başka çocuk yok ne kadar gürültü yaratabilirim evde acaba)
*Aaaa o uyurken sende uyumalısın yoksa dinlenemezsin.(bakınız buda ayrı bişi yukarıdaki gürültü meselesiyle nasıl ters dimi hee bebek uyurken bende uyucam aynı zamandada gürültü yapcam öyle anne dediğin uyurken bile gürültü yapabilmeli)
*Aç bu aç ondan ağlıyo (ya demi zavallı aç ya bi acılı adana söyleyinde yesin zira az önce tıka basa emdiğinden sütüm kalmadı)
*Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo ???(ay eskilerden bu sözü duymak ayrı bituhafıma gitti yani yaşlıların ağlar tabi bebek öyle ağlar zırlar öyle büyür demelerini beklerken bizimkiler bi tuhaf ağlayan bi bebek inanılmaz...)
*Sütaşım beniiimmm(Sütümü sağarak verdiğimi gören kardeşim)
Ay çok güldüm manikk
Kıs benim k. v. de öyle. Mert sadece onların tarafına benziyo ona göre :)) Gözleri,çenesi,ağzı ,kulakları babasına; elleri dedesine;ten rengi kendisineHiç bizim tarafa benzememiş hatta bana bile benzememiş. sanırsın bu kadsar benzetmeye kendisi doğurdu :))
sorma yaaa süreklide çocuğumu çocuğumu diyip duruyor amaaa çocuk benim getirmem götürmem yanımdan ayırmam acıktı deyip kaçırırım hahahahaha benim benim benim...
canım bizim evden bahsetmişin aynııı yaniii bi işe başlıyom hooop zeynep uyanıyo yarım kalıyo yarıın eşim kıza baksında ben toparlayım birazcık
MEMLEKETİM İNSANINDAN İNCİLER...
Kızlar memleketteydim ya bakın size bol bol inci getirdim..
*Aaaa bunun saçı yok.Erkek gibi...(evet bütün bebekler rapunzel doğuyo benimki kısa saçlı ne kadar ilginç demi??? bizim bebeklerin saçlarını umay çalmış:)
*Tosun bu tosun aynı babası oğlan olacaamışta kıza dönmüş yavrııımmm (kaynanatör)
*Ay bembeyaz maşallah aynı babası gibi benim torunlarımda hep beyaz oluyor...(evet ya çok ilginç halbuki annesi zenci hayret yani bu çocuk nasıl beyaz olmuş)hee bu arad eşim buğday tenli ben süt beyaz ama tabi yrumu yapan kaynantör yaa kargaya yavrusu ne geliyodu?
*Sen bunu gürültüye alıştırmamışsın herşeye uyanıyo (merak ediyorum gürültüde uyuyabilen kaç insan var??? ve ben bebeğimi niye gürültüye alıştırayım psikopatmıyım ayrıca sanki evde kumalar ve ben aşiret halinde yaşıyoruz eşim işte benim ilk bebeğim başka çocuk yok ne kadar gürültü yaratabilirim evde acaba)
*Aaaa o uyurken sende uyumalısın yoksa dinlenemezsin.(bakınız buda ayrı bişi yukarıdaki gürültü meselesiyle nasıl ters dimi hee bebek uyurken bende uyucam aynı zamandada gürültü yapcam öyle anne dediğin uyurken bile gürültü yapabilmeli)
*Aç bu aç ondan ağlıyo (ya demi zavallı aç ya bi acılı adana söyleyinde yesin zira az önce tıka basa emdiğinden sütüm kalmadı)
*Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo ???(ay eskilerden bu sözü duymak ayrı bituhafıma gitti yani yaşlıların ağlar tabi bebek öyle ağlar zırlar öyle büyür demelerini beklerken bizimkiler bi tuhaf ağlayan bi bebek inanılmaz...)
*Sütaşım beniiimmm(Sütümü sağarak verdiğimi gören kardeşim)
Benim de islerim kızımın moduna göre şekilleniyor. Eğer süper mutluysa onu ana kucağına oturtup islerimi hallediyorum. Biraz mizmizlaninca salıncağa oturtup salonu falan topluyorum; durum daha da vahim olunca yatağına yatırıp dönencesini acıyorum, ben de ütü yapıyorum. Özetle, kızımın modu bizim evin gidişatını belirliyor :)
pardon yağlarım demeliyim galibapazartesi diyete başlıyorum zira etlerim kat kat olmaya başladı süt hiçbirşekilde artmıyor zaten
ilk başlarda öyleydim ama şimdi geçti
yalnız bende hala kanama oluyoher defasında ilkmiş gibi kanama oluyo yaa geçmedi hala.böyle uzun ara verince ilk seferinde olurdu ama bu sefer uzun sürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?