2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çamaşıırlar bitti sanırım makina durdu gideyim asayım onları

ben zemin k atta oturuyorum balkonum küçük ve kapalı dolap falan var orda çamaşırlarımı salonumun taa orta göbeğine çamaşırlığa asıyorum.salon zaten kalabalıktı iyice kalabalıklaştı inşallah biri falan gelmez

MEMLEKETİM İNSANINDAN İNCİLER...
Kızlar memleketteydim ya bakın size bol bol inci getirdim..

*Aaaa bunun saçı yok.Erkek gibi...(evet bütün bebekler rapunzel doğuyo benimki kısa saçlı ne kadar ilginç demi??? bizim bebeklerin saçlarını umay çalmış:)
*Tosun bu tosun aynı babası oğlan olacaamışta kıza dönmüş yavrııımmm (kaynanatör)
*Ay bembeyaz maşallah aynı babası gibi benim torunlarımda hep beyaz oluyor...(evet ya çok ilginç halbuki annesi zenci hayret yani bu çocuk nasıl beyaz olmuş)hee bu arad eşim buğday tenli ben süt beyaz ama tabi yrumu yapan kaynantör yaa kargaya yavrusu ne geliyodu?
*Sen bunu gürültüye alıştırmamışsın herşeye uyanıyo (merak ediyorum gürültüde uyuyabilen kaç insan var??? ve ben bebeğimi niye gürültüye alıştırayım psikopatmıyım ayrıca sanki evde kumalar ve ben aşiret halinde yaşıyoruz eşim işte benim ilk bebeğim başka çocuk yok ne kadar gürültü yaratabilirim evde acaba)
*Aaaa o uyurken sende uyumalısın yoksa dinlenemezsin.(bakınız buda ayrı bişi yukarıdaki gürültü meselesiyle nasıl ters dimi hee bebek uyurken bende uyucam aynı zamandada gürültü yapcam öyle anne dediğin uyurken bile gürültü yapabilmeli)
*Aç bu aç ondan ağlıyo (ya demi zavallı aç ya bi acılı adana söyleyinde yesin zira az önce tıka basa emdiğinden sütüm kalmadı)
*Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo ???(ay eskilerden bu sözü duymak ayrı bituhafıma gitti yani yaşlıların ağlar tabi bebek öyle ağlar zırlar öyle büyür demelerini beklerken bizimkiler bi tuhaf ağlayan bi bebek inanılmaz...)
*Sütaşım beniiimmm(Sütümü sağarak verdiğimi gören kardeşim)

Ay çok güldüm manikk
Kıs benim k. v. de öyle. Mert sadece onların tarafına benziyo ona göre :)) Gözleri,çenesi,ağzı ,kulakları babasına; elleri dedesine;ten rengi kendisine Hiç bizim tarafa benzememiş hatta bana bile benzememiş. sanırsın bu kadsar benzetmeye kendisi doğurdu :))

sorma yaaa süreklide çocuğumu çocuğumu diyip duruyor amaaa çocuk benim getirmem götürmem yanımdan ayırmam acıktı deyip kaçırırım hahahahaha benim benim benim...

sorma yaaa süreklide çocuğumu çocuğumu diyip duruyor amaaa çocuk benim getirmem götürmem yanımdan ayırmam acıktı deyip kaçırırım hahahahaha benim benim benim...

Ben de acıktı emzirecem diyip kucağıma alabiliyordum ancak,sonrada yanımda uyutuyordum, kadın bana bile vermiyordu yaa . zaten çocuğumuzu kıskanıyoruz Eşime bile şikayet ediyordum bana çocuğumu hiç vermiyo diye

gecenin körü oldu hala okuyorum daha 20 sayfa var bitmedi bitmiyor anam ne çok konulşmuşsunuz
facebook desen almış başını gitmiş
hem ora hem bura yetişemiyorum
arada güzel bilgiler kaçıp gidiyor
link veren falan oluıyor bazen
çok hoş şeyler oluyor
ama imkansız ipin ucu kaçıyor hergün sayfa birikiyor
2 çocukla yetişemiyorum
çalışınca hiç giremem
ya işi gücü bırakıp sürekli buraya bakacaksın yada oldugu kadar katılacaksın
artık bende oldugu kadar bakacağım burcu gibi.
vallahi uykumdan oldum geçmişi okuyacağım diye
yatıyorum şimdi.
öptüm hepinizi kızlar.
bebişleride tabi

canım bizim evden bahsetmişin aynııı yaniii bi işe başlıyom hooop zeynep uyanıyo yarım kalıyo yarıın eşim kıza baksında ben toparlayım birazcık

Benim de islerim kızımın moduna göre şekilleniyor. Eğer süper mutluysa onu ana kucağına oturtup islerimi hallediyorum. Biraz mizmizlaninca salıncağa oturtup salonu falan topluyorum; durum daha da vahim olunca yatağına yatırıp dönencesini acıyorum, ben de ütü yapıyorum. Özetle, kızımın modu bizim evin gidişatını belirliyor :)

cnm benım ya çok güldüm ne guzel anlatmışsın şu akrabaları helede kaynanatör lafına bittim yaa....allahta senı güldürsün cnm

bizde oyleyız cnm oğlum nasıl ısterse oyle geciiriyoruz benımkı vahim durumlarda asla kucağımdan bıle ınmek ıstemıyo ne hıkmetse o zamanlarda kızımda mızmızlanır neyapacağımı bılmıyorum nezaman bebek kucağımda olsa kızım anne resım yapalımmı dıye gelır yanıma kıskanıyo mu ne?

Günaydın Güzel Anneler.. Dün Demiştim Ya Sezonu Açtık Açış O Açış Patladı Gitti.. Adamı Nirvananın Kapısından Yakaladım Ulaşıyormuş Nirvanaya Az Kalsın Acısını Çıkarıyor :}

Oğlum 6da uyandı ve birdaha uyumadı bugün bi huysuzluk söz konusu..

Yalancı Bahar Yine yüzünü gösterdi güneş var belki biraz dışarı çıkarırırım da uyur kendine gelir..

bugün kek börek poğaça kurabiye falan yapasım var evde abur cubur bişey kalmamış elimi mutfağa attığımda ağzıma götürcek bişeyler olmalı böyle kendimi boşlukta hissediyorum

Tarifi Deneyecek Arkadaşlar Kolay Gelsin Afiyet Olsun Şimdiden Ben de Deniyim Bende de Mamelat Yok Ya Çıkınca Alıcam Ya da Çilek Reçelinin Çileğini Ortasına Koyup Azcık Reçelinden de Deydircem ki Yerken Üzerimize Akmasın..

kızlar karar verdım dıyete gircem çok utanıyorum bu halımden süt derdım olmasa çoktan vermıştim bana yardımcı olun hem dıyet yapan hemde emzıren anneler yardım please....

günaydınnn..
kızıma akşam 120lik mamayı yükledim tracy ablayı dinleyip sabah 6 da uyandı kesintisizz
sabah 90lık daha verdim 9 a kadar uyuduk sonra biriken sütle emiştik.kahvaltımı yaptım.humana mı içtim.babamız 9 da derse başladı akşam 8 de bitecekmiş ordan da düğüne gideceğiz,eşimin çok önce mezıun ettiği bir öğrencisinin düğünü varmış..bakalım elvin hanım sevecek mi düğünü hava da güzel belki az sonra arabasına atar azıcık gezdiririm onu

pazartesi diyete başlıyorum zira etlerim kat kat olmaya başladı süt hiçbirşekilde artmıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…