2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğum mu yaptın canım?belki o yüzdendir?

Normal Doğumda Kanama Olması Normal mi? Bende Hala Kanama Var Tam Kanama Gibi de Değil de Akıntı Gibi.. Genelde Kahverengi.. Dün Onu Diyorum Eşime Bi Abdestli Dolaşamadım Şu Doğumdan Sonra Cenabet Cenabet Dolanıyorum :}

kızlar bişey sorucam,ben de facebook'a gelmek istiyorum ama orda yazdıklarımız listemizdeki diğer kişiler tarafından da görülecek mi?sonuçta çok özel şeyler de paylaşıyoru. burda nick kullanıyoruz ve kımse bizi tanmıyor ama ordakılerin hepsi eş dost akraba,babam bilem ekli listemde:)))
cehaletimi mazur görüp yanıtlarsanız sevinirim:)))

Günaydın kızlar,

Ağlamasız, sakin, bol gülücüklü bebeklerle geçirilen bir gün dilerim size :))

Fns sana hayran kaldım kıs, gece 5.30 da yatmışsın ve yine burdasın. İki çocuklu olunca böyle oluyo galiba, mecburen uykusuz uykusuz (

Canım bende normal doğum yaptım ama benim 33. günde her şey bitmişti, lekelenmelerim bile. Daha da olmadı. Sadece ilk ilişki sırasında oldu o da normal zaten. Senin biraz uzun sürmüş gibi. Bir ebeye yada doktoruna sorsana...

melocum mamaya sen mi başlamaya karar verdin doktor mu başlattı.......ben ayın 18 ini bekliyorum arada mama verince hep daha çok istiyor gibime geldi

cnm yaa senın kurabıyene sadece margarın ç,ileklı pudıng bıde unmu giriyodu?????

canım tabikide öyle bir durum olsa kimse yazmaz neler paylaşıyoruz...kimse görmüyor gizli gurup,sadece üyeler görüyor hatta aramaya bile kapalı okadar diyeyim canım
dillerim lal
şenay
manik
fns
ben herhangibirimize adresini yaz ekleyelim seni gruba bilgi akışından mahrum kalma orası daha özel burda yazdıklarımız googleda indeksleniyor yani aramada çkıyor

canım geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.kanamalarının sebebi kist yada rahim ağzında ki bi sıkıntıdan olabilir.cinsel ilişki sonrasında ki kanama da bunlara bağlı olabilir.60 günden sonrasıda temiz sayılıyosun canım yani cenabet değilsin:))

grup gizli olduğu için yazılan paylaşılanlar görünmüyor duvarında canım,rahat olabilirsin bizde boşuna rahat rahat yazmıyoruz ;}

yaa uzun sürmedi aslında logusa kanamam 1 ay sürdü sonra siral taktırdım 1 hafta sürdü sonra doğumdan sonra ilk kez ilişki oldu yine kanamam oldu aslında ara ara ama sürekli bişeyler çıkıyor işte :}

Ya ben de gelmek istiyorum faceye. dün gece de dedim ama kimse beni eklemedi yeni olduğum için mi acaba...

çok sağol canım cevap verdiğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…