Marmelatlı Kurabiyeyi Yapıcaktım Bi anda Yarın ilk Yıldönümümüz Olduğu Geldi Aklıma Ve Hemen Kremşantili Kurabiye Yaptım Üzerine de Tchibo'dan Aldığım Kurabiye Harf Baskılarla İsimlerimizi Yazdım Çok Güzel Oldu.. Bir de Kalp Şeklindeki Kek Kalıbıyla Pudingli Kek Yaptım Birazdan a Üzerini Süslerim yada bime gidip haribo alıp şeker hamuru yaparım üzerini süslerim..
çalışmıyorum hediye alamıyorum bu seferlik elimden gelen bu :}
Günaydın kızlar kociş kahvaltı hazırlıyor bende bebişi sallıyorum ana kucağında bi yandanda geçmişi bitirmeye çalışıyorum.Of bavulları yerleştirmem yeni bitti dolap tamtakır alışverişe gidicez bugün evide bi toparlayabilsem tam süper olucak...
kızlar ya facede hani aynı sitede otursak yakın olsak vs muhabbeti geçmiş ya ben istemem şahsen ya eşim seni meloccumu fatmayı burcuyu filan görse beni boşar yahu kocasız kalırımben mutfağa anca meyve almak için çok acıkırsamda yumurta kırmak için girerim. burda tarifler uçuşuyo açmayın benim kocamın gözünü
kızlar ya facede hani aynı sitede otursak yakın olsak vs muhabbeti geçmiş ya ben istemem şahsen ya eşim seni meloccumu fatmayı burcuyu filan görse beni boşar yahu kocasız kalırımben mutfağa anca meyve almak için çok acıkırsamda yumurta kırmak için girerim. burda tarifler uçuşuyo açmayın benim kocamın gözünü
ya kızlar benide face e ekleseniz burda soru soruyorum kimse cevap vermiyo, benim çilekli kekimde pembe olmadıbeyaz oldu
evet onunla yaptım ama normal kek gibi oldu eşimde dalga geçti ben bi pembelik göremiyorum diyeÜlker İçimin Pudingini mi Kullandın Onu Kullanıyoruz Daha Güzel Pembe Oluyor..
evet onunla yaptım ama normal kek gibi oldu eşimde dalga geçti ben bi pembelik göremiyorum diye
vet pembe olmuyor gıda boyası kullanmak gerek.bana face mesaj at eklerim senievet onunla yaptım ama normal kek gibi oldu eşimde dalga geçti ben bi pembelik göremiyorum diye
normal doğum mu yaptın canım?belki o yüzdendir?
Normal Doğumda Kanama Olması Normal mi? Bende Hala Kanama Var Tam Kanama Gibi de Değil de Akıntı Gibi.. Genelde Kahverengi.. Dün Onu Diyorum Eşime Bi Abdestli Dolaşamadım Şu Doğumdan Sonra Cenabet Cenabet Dolanıyorum :}
kızlar bişey sorucam,ben de facebook'a gelmek istiyorum ama orda yazdıklarımız listemizdeki diğer kişiler tarafından da görülecek mi?sonuçta çok özel şeyler de paylaşıyoru. burda nick kullanıyoruz ve kımse bizi tanmıyor ama ordakılerin hepsi eş dost akraba,babam bilem ekli listemde:)))
cehaletimi mazur görüp yanıtlarsanız sevinirim:)))
aa bu arada inanamadım ama hiç birşey yapmamama ve homini gırtlak yememe rağmen göbeğim küçülmüşşümit var galiba yaaa
deniz bence çok esiyordurharikalar sahiline gidiyorumm..umarım esmiyodurrr
aa bu arada inanamadım ama hiç birşey yapmamama ve homini gırtlak yememe rağmen göbeğim küçülmüşşümit var galiba yaaa
bende akşamları tatlılara hücuma rağmen 64den 62.7 olmuşum heheey nası olduysa
acaba emzirincemi oluyo.valla benimobur oğlum iliğimi kemiğimi emiyooo cok cok ondanmı yakıyoruzki yada belki yapıylada alakası vardır
mesela kotlarımın kenarlarına pay koydurmuştum şimdide popomdan düşüyoo çekeliyorumm kemer takıyorum daha 1 ay oldu 49 kloyum 62ile girmiştim.zayıflamak istemiyorum ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?