2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Marmelatlı Kurabiyeyi Yapıcaktım Bi anda Yarın ilk Yıldönümümüz Olduğu Geldi Aklıma Ve Hemen Kremşantili Kurabiye Yaptım Üzerine de Tchibo'dan Aldığım Kurabiye Harf Baskılarla İsimlerimizi Yazdım Çok Güzel Oldu.. Bir de Kalp Şeklindeki Kek Kalıbıyla Pudingli Kek Yaptım Birazdan a Üzerini Süslerim yada bime gidip haribo alıp şeker hamuru yaparım üzerini süslerim..

çalışmıyorum hediye alamıyorum bu seferlik elimden gelen bu :}

Günaydın kızlar kociş kahvaltı hazırlıyor bende bebişi sallıyorum ana kucağında bi yandanda geçmişi bitirmeye çalışıyorum.Of bavulları yerleştirmem yeni bitti dolap tamtakır alışverişe gidicez bugün evide bi toparlayabilsem tam süper olucak...

kızlar ya facede hani aynı sitede otursak yakın olsak vs muhabbeti geçmiş ya ben istemem şahsen ya eşim seni meloccumu fatmayı burcuyu filan görse beni boşar yahu kocasız kalırım ben mutfağa anca meyve almak için çok acıkırsamda yumurta kırmak için girerim. burda tarifler uçuşuyo açmayın benim kocamın gözünü

kolay gelsin halecim ömür kızsın vesselam...

en güzelini sen yapıyorsun bakma sen bize biz kendimize işkence yapıyoruz :} bu yemeği temizliği herzaman yapıcaz yapmak zorundayız ama şimdi yapmasak kimse bişey demez ohh ne güzel tadını çıkar valla

ya kızlar benide face e ekleseniz burda soru soruyorum kimse cevap vermiyo, benim çilekli kekimde pembe olmadı beyaz oldu

selam kızlarr ayy bugün oğluşla bi uyumuşuz bi uyumuşuz
akşam 7buçukta bi yattı 9 buçukta kalktı 10 da uyudu 2de kalktı emdi yattı 5te kalktı altını değiştim emdi 8de kalktı bidaha emdi yattı 11de kalktı

sonra baktım dışarda hava güzel güneş var hadi dışarı çıkalım dedim.baktım arabanın anhtarı yok.bebek arabası arabanın bagajındada.eşimi aradım hey allam arabayı alacağı tutmuş bi sinir oldummm kapa şıu telefonu dedim oda ben 2de gelicem ozaman çıkarız diyo la bi kapat şu telefonu dellendim yine dedim şansa bak ya iki günndür çıkamadım ay ben bunalmayayımda kim bunalsın

neyse yılmadım meteyi sardım sarmaladım kanguruya koydum ahh pek sevdi çıktık iki turladık ama esiyomuşş rüzgar epey vardı bebek arabası olsa sakınırım ama kucağımda olmuyo rüzgar direk geliyo neyse markete falan gittik döndük hemen

hemen yatırdımm 12de uyuduu şimdi uyuyo

normal doğum mu yaptın canım?belki o yüzdendir?

benimki adet gibi diil canımnormalde bişi yok.ilişki esnasında oluyo hala geçmedi niye oluyo anlamadım

grup gizli okaaa gizliki üye olmayanın varlığından bile haberi yok.

aa bu arada inanamadım ama hiç birşey yapmamama ve homini gırtlak yememe rağmen göbeğim küçülmüşş ümit var galiba yaaa

bende akşamları tatlılara hücuma rağmen 64den 62.7 olmuşum heheey nası olduysa

acaba emzirincemi oluyo.valla benimobur oğlum iliğimi kemiğimi emiyooo cok cok ondanmı yakıyoruzki yada belki yapıylada alakası vardır

mesela kotlarımın kenarlarına pay koydurmuştum şimdide popomdan düşüyoo çekeliyorumm kemer takıyorum daha 1 ay oldu 49 kloyum 62ile girmiştim.zayıflamak istemiyorum ama yaaa

ayy kızlar yaa metehan öyle güzel elini emiyokii cok cok cok ses çıkıyoo avcunu yumruk yapıoo elinin üstünü emmeye çalışıyo sığsa hepsini sokacak ağzına bide hedefi tam tutturamıyo bazen.bende hiç ellemiyorum emsin onu öyle izlemek çok güzel

hele bu sabah uyanmış bende cok cok seslere uyandım bi baktım elini emmeye çalışıyoo beni göründe bi güldüü ayy içim eridi alıp içime sokasım geldi okadar yanii

bunlar büyüdükçe anne olmak dahada bi keyif veriyo heleki biraz daha büyüyüp boynumuza sarıldıkları günler kimbilir nasıl güzel olacak

ben tombişim hatta yapısız bile sayılabilirim ama ewet galiba emzirmekten. kendimi 49 kilo hayal bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…