Kizlar size bisi sircam sizinde bebisleriniz hala kusuyor mu2.kusunca peynir gibi mi?3.boyle peynir gibi kusmasi normal ama bugun 3aylik oldu hala neden bitmedi?:18:
arada oluyor bizimkinde deçok içtiği zman kusuyor benimki
benim bebişte salya akıtıyo hep sırılsıklam oluyo önlük takıyorum onuda yüzüne kapatıyo basıyo cığlığı
ama kusması iyi derler yaradıgıının işaretiymiş :44:
ya manıkcım bende eşiminkini kullanıyorum ama eşim kullanmıyo face sadece ben kullanıyorum eklermısınız benıde...size garantı veririrm eşim girmez..:26:
Kizlar size bisi sircam sizinde bebisleriniz hala kusuyor mu2.kusunca peynir gibi mi?3.boyle peynir gibi kusmasi normal ama bugun 3aylik oldu hala neden bitmedi?:18:
O Bişey Değil de En Aktif Konu Ünvanını Kaybetcez Yazık Olcak :}
ya herkes facede bizim face yok tüm muhabbet bitti burda özlüyorum ben paylaşımlarımızı ya
Acaba Face'teki gruba gönderilen yazılar eşinin emailine gitmez mi? Bana emaille bütün yazılar geliyor da... Belki ayarları değiştirmen gerekir.
ınşallah uyanmaz yatağa girince uyanır o .....
kız sus ağzını hayra açyatağında zaten.valla dönencenin müziğini açtımm en son onla uyudu açık bıraktım oda çaldı çaldı kendi sustıuu.ama saati geldi öncedende hep en geç 11 de uyuyoduu uyusun yaa noolurr
KIZLAR ACİLLLL CEVAP !!!!!!
sağlık ocağından aradılar yarın kızamık aşısı için çağırdılar aşı haftasıymış ve kızamık tekrar gündemdeymiş oyüzden yArın mutlaka yaptırmalıymışım sizleri arayan soran varmı
selam sorum olacakdi sizlere subat annisleri,ben mart annesiyim.sizin bebisler massallah 3 aylik olmusdur,cogu kisi 3 aylik olunca gaz sorunu ortadan kalkar diyor.benimki suan 2aylik emzirdikden sonra muhakkak gazini cikartiyorum öyle rahat ediyor sizler halen gaz cikarmakla ugrasiyormusunuz nasil durumlar
selam sorum olacakdi sizlere subat annisleri,ben mart annesiyim.sizin bebisler massallah 3 aylik olmusdur,cogu kisi 3 aylik olunca gaz sorunu ortadan kalkar diyor.benimki suan 2aylik emzirdikden sonra muhakkak gazini cikartiyorum öyle rahat ediyor sizler halen gaz cikarmakla ugrasiyormusunuz nasil durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?