2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar size bisi sircam sizinde bebisleriniz hala kusuyor mu2.kusunca peynir gibi mi?3.boyle peynir gibi kusmasi normal ama bugun 3aylik oldu hala neden bitmedi?:18:

benim bebişte salya akıtıyo hep sırılsıklam oluyo önlük takıyorum onuda yüzüne kapatıyo basıyo cığlığı

ama kusması iyi derler yaradıgıının işaretiymiş :44:

benim bebişte salya akıtıyo hep sırılsıklam oluyo önlük takıyorum onuda yüzüne kapatıyo basıyo cığlığı

ama kusması iyi derler yaradıgıının işaretiymiş :44:

benımde arada kusuyı ama çok salyalı oldu neden aceba...kaynanam diyokı sakız çiğnedın ondan oluyo halbukı hiç çiğnemedım ne olsa benden bılıyo bu kadın yaw...kafasını elleme kafası büyük olur şöyle tut emzir.aman sallama ...abooooo nedır bu yawwww

Son düzenleme:
ya manıkcım bende eşiminkini kullanıyorum ama eşim kullanmıyo face sadece ben kullanıyorum eklermısınız benıde...size garantı veririrm eşim girmez..:26:

Acaba Face'teki gruba gönderilen yazılar eşinin emailine gitmez mi? Bana emaille bütün yazılar geliyor da... Belki ayarları değiştirmen gerekir.

Kizlar size bisi sircam sizinde bebisleriniz hala kusuyor mu2.kusunca peynir gibi mi?3.boyle peynir gibi kusmasi normal ama bugun 3aylik oldu hala neden bitmedi?:18:

Benimkide kusuyo canım bazen peynir gibi.bazende sadece su akıyor salya falan değil onu çözemedim henüz.

ayy kollarımm omzumm belim koptu.metehan kucaktan inmedi son yarım saattir.emdi uyudu yatağa koydum uyandıı 2 kere.sonra emdi oynadı resmen memeyle hatta birlikte oynadık.elini aldım yanağıma dokundurdum bunu yaparken annenin yanağııı dedim sonra kendi yanağına dokundurdum metenin yanağı dediim 3-4 kere yaptım sonra bıraktım.elini yanağıma koydu güldü ayy nasıl sevindimm oğlum oyun oynarmış amanda aman

amaaa gel gelelimm uyumadı.baktım olacak gibi diil gittim mama yaptım bi 100lük çaktım mamayı cok cok emdii valla hepsini yedi biberon bitti gözler kapandı uyuduu nihayet.açmıymış nemiş anlamadımkii.ya arada uyumayınca veriyorum ben mama yaaa uyku ilacı gibi oluyo.pöff yordu ama beni valla

O Bişey Değil de En Aktif Konu Ünvanını Kaybetcez Yazık Olcak :}

ya herkes facede bizim face yok tüm muhabbet bitti burda özlüyorum ben paylaşımlarımızı ya

yaa bende çok özlüyorumm.ben burdayım ama gitmicemm sizde gitmeyinn buranın tadı başka

benimkide kusuyoo bazen emdikten hemen sonra süt akıyo ozaman heralde fazlası diyorum bazende bir kaç dakika sonra kesik süt gibi onuda mayaladı heralde diyorum

evt cnm hatta eskiden bukadar kusmuyodu yaa üstüme ne giysem kusmuk artık
sütü içtikten hemen sopnra kusarsa süt çıkarıyo aradan geçince kustuğunda da çökelek :) eşim çökeleği çok sever diyorum bak senişn için oğlumuz peynir yapmış kkahvaltıda yersin bide acayip tükmük yapıyoruz önlüğk su gibi oluyo yetiştiremiyorum günde iki üç kez üst değişiyoz az kusmuk gelse bile ıslak oluyo işte soğuyo buz gibi üşütmesin die hemen değişiyorum artık demekki hepsi böleee

Tsk ederm kizlar icim rahatladi yani gun gundegisiyor tam duzeldi diyorum hop bisicikiyor,gaz sorunuda cok siddetli olmasada var ..ne bilem hic anladim bu isi:26:

taamm uyuyoo diyorum pat viyaklama sesi

ayy yaa melek giibi oğlum gitti yerine başka biri geldi sanki.gündüz 3 saat uyuyan çocuk 1 saat zor bela uyur hale geldi.ne biçin 12. haftaysaa

emdi yine o mamanın üstünee anca uyuduuu

yani inşallahhh

Acaba Face'teki gruba gönderilen yazılar eşinin emailine gitmez mi? Bana emaille bütün yazılar geliyor da... Belki ayarları değiştirmen gerekir.

yok ben ılgılenıyorum onun msnesı emaıllerıyle felan o pek kullanmaz hatta hıç kullanmaz ama eklemesenızde olur burda kalalım bı kaçkişi giden gelmıyo

ınşallah uyur cnm benımkıde bıara alışmıştı 12 olmadan yatmazdı şimdi 10 doğru yatıyo kalkıyo ama ben hıç yüz vermıyom bakmıyom yüzüne memeyı koyuyom ağzına kaldırıyom kafayı yoksa yüz bulup uyumuyo paşamız

KIZLAR ACİLLLL CEVAP !!!!!!
sağlık ocağından aradılar yarın kızamık aşısı için çağırdılar aşı haftasıymış ve kızamık tekrar gündemdeymiş oyüzden yArın mutlaka yaptırmalıymışım sizleri arayan soran varmı

selam sorum olacakdi sizlere subat annisleri,ben mart annesiyim.sizin bebisler massallah 3 aylik olmusdur,cogu kisi 3 aylik olunca gaz sorunu ortadan kalkar diyor.benimki suan 2aylik emzirdikden sonra muhakkak gazini cikartiyorum öyle rahat ediyor sizler halen gaz cikarmakla ugrasiyormusunuz nasil durumlar

yok benım haberım yok aramadı kımse ya bızımkıler kızamık olursa...korktum şimdi neyapsamkı

çok şükür durumlar şuanda dıyı çok çektım ama şuanda ıyız şeytan kulağa kurşun maşallah ....

gaz olayı bitmiyo ama artık biraz daha büyüdükleri için gazlarını kendileri çıkarabiliyolar.ama sen çıkar gazını sırtına vur o hemen çıkarır rahat eder.küçükkenki gibi sıkıştıırıp ağlatmıyo artık.ama gaz bitmiyoo tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…