- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
KIZLAR ACİLLLL CEVAP !!!!!!
sağlık ocağından aradılar yarın kızamık aşısı için çağırdılar aşı haftasıymış ve kızamık tekrar gündemdeymiş oyüzden yArın mutlaka yaptırmalıymışım sizleri arayan soran varmı
massallah diyelim demekki 3 aylik olnca bizde rahat edicez insallah,bi soru daha soruyum o zaman basinizi agrittim amauyku durumu nasil gece boyunca uyyorlarmi bebisler yoksa gecede cok kalkiyormusunuz halen
selam kızlar.
akşam nurcum ve selma betül hanımla güzel vakit geçirdik.tekrar teşekkür ediyorum bu güzel aileye.kk sayesinde yeni ve çok güzel bir arkadaşım daha oldu.selma betül sevmelere doyulmayacak bir kelebek maşallahh.doyamadık.gerçi oğlum bu güzel kızı bırakıp kısada olsa uyudu ama hemde selma betülün babasının kucağındaaakşamımızla ilgili fotolar facede
ayyyhhhhhh yarama tuz bastıınn tuz bastınnn
ya düzene giriyo tabi ama arada bi manyaklıkları tutuyo bknz:bugün metebeyama gece uykuları aralıksız 4-5-6 saati bulabiliyo.
ama bugün benimki uykuyu muykuyu şaşırdı.Allahım inşallah gece uyurr
gaz olayı bitmiyo ama artık biraz daha büyüdükleri için gazlarını kendileri çıkarabiliyolar.ama sen çıkar gazını sırtına vur o hemen çıkarır rahat eder.küçükkenki gibi sıkıştıırıp ağlatmıyo artık.ama gaz bitmiyoo tabii :)
6 saat 8 saat uyuyuo rekor kırdığı da oluyor sabaha kadar gözünü kırpmadığı da :))massallah diyelim demekki 3 aylik olnca bizde rahat edicez insallah,bi soru daha soruyum o zaman basinizi agrittim amauyku durumu nasil gece boyunca uyyorlarmi bebisler yoksa gecede cok kalkiyormusunuz halen
canım lütfen benide eklermisin facee Didem Nallar Çağman
daha öncede anlattım herhalde geçen gün bir arkadaşım doğum yaptı eşim hastaneden aradıah canım küçükkenki gibi değil yazmışsın ya) bizimkiler büyüdü bile dimi ya,daha dün gibi doğumları...ne zaman geçti üç ay
bir defa da kaçtır bilmiyorum ama arkadaşım 45 yazmış .ama 3 aya çıktı yeni yasaylaonu biliyorum.3 aya kadar hak verdilerMerhaba güzel şubat anneleri, elimden geldiğince sizi takip ediyorum, ama şimdiye kadar hiç yazamadım. Bebeğim çok gazlıydı, yeni yeni rahatlıyoruz. Bende şubat annesiyim, 9 şubatta oğlum oldu. Bugün iznim bitti. işyerine gidip 2010'dan kalan 30 günlük iznimi aldım, fakat onu bile verirken mırın kırın ediyorlar. Canım sıkıldı. Ben bide rapor falan almayı düşünüyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Heyet raporu acaba bir defada en fazla kaç gün verilebiliyo, yardımcı olursanız sevinirim. Herkese mutlu günler:)
bu aylarda olabiliyormuş diş etlerinden de kaynaklanabilirmiş.diş etine dokunduğunda aşıyorssa huzursuzlanıyorsa dişten olabilirmiş !!!mrb hanımlar bişey sorucam sizin bebişerinizde kulak ağrısı oluyormu benim oğlumda var sanki kulağını tutup çekiyo habire doktorunu aradım olabilir dedi ve ağrıkesici calpol ver dedi oğlum çok huzursuz
gel güzleim face e sende anca beraber kanca beraber ))ya herkes facede bizim face yok tüm muhabbet bitti burda özlüyorum ben paylaşımlarımızı ya
kaynana allah seni davul etsin de sen ona :))benımde arada kusuyı ama çok salyalı oldu neden aceba...kaynanam diyokı sakız çiğnedın ondan oluyo halbukı hiç çiğnemedım ne olsa benden bılıyo bu kadın yaw...kafasını elleme kafası büyük olur şöyle tut emzir.aman sallama ...abooooo nedır bu yawwww
ben anlamadım niye bu kadar sorun oldu ..zaten eşinle paylaşacak olsan yazılanları kendi adına olanda da paylaşırsın ya da osenden habersiz okur .ama sende yeni bir adres alıversen beş dakikada sadece bizimle görüşmek için :))kapalı adres yaparsın bizden başkası ekleyemez seniyok ben ılgılenıyorum onun msnesı emaıllerıyle felan o pek kullanmaz hatta hıç kullanmaz ama eklemesenızde olur burda kalalım bı kaçkişi giden gelmıyo
evet artık daha kolay belki ama gaz bitmiyor maalesef sadece ağlama krizlerine girmiyor .ama biraz üşütsen fazla emse yine sorun oluyor...yine de gün gün rahatlıyorselam sorum olacakdi sizlere subat annisleri,ben mart annesiyim.sizin bebisler massallah 3 aylik olmusdur,cogu kisi 3 aylik olunca gaz sorunu ortadan kalkar diyor.benimki suan 2aylik emzirdikden sonra muhakkak gazini cikartiyorum öyle rahat ediyor sizler halen gaz cikarmakla ugrasiyormusunuz nasil durumlar
evet ya uyandırmak için akla karayı seçiyorduk şimdi uyutmak içn :))ayy evet yaa emzirmek için uyandırmaya çalışırdık ayaklarına vururdukk şimdide uyusun diye çırpınıyoruzz.
ben çay kaşığıyla ağzına süt damlatırdımm uyansında emsin diyeee heyy gidi heyyy minnacıktı kucağımdan indirmek istemezdim şimdi belim ağrıyo valla 6buçuk kiloyu taşırken
daha bunlar neki dimiii çok güzeller ama yaa
ayy evet yaa emzirmek için uyandırmaya çalışırdık ayaklarına vururdukk şimdide uyusun diye çırpınıyoruzz.
ben çay kaşığıyla ağzına süt damlatırdımm uyansında emsin diyeee heyy gidi heyyy minnacıktı kucağımdan indirmek istemezdim şimdi belim ağrıyo valla 6buçuk kiloyu taşırken
daha bunlar neki dimiii çok güzeller ama yaa
canım faceye bende eklenmek istiyorum ama gizlemişim kendimi nası accam onu biliyomusun ya
hesap ayarlarına bir baksan ??
sağol canım senind anneler günün kutlu olsun hayırdır niye 3-4 kişi dışında dedin
o kadar cok sey var ki hangsini accam bilemedim
ben sahibinden.com dan aldım ama g,venli alışveriş sisteminde yani get.sen ürün eline geçip onayladığında paran karşı tarafa veriliyor.orda bir şey beğendiğinde kredi kartı ile almak istediğini o yüzden get sistemine dahil edip etmeyeceğini sorabilirsin..açık açık güvenmediğim için demek yerine :))nurturiada bir iki oyun halısı görmüştüm.selam kızlar burası hakketn sesizleşmiş üzülüyorum çok alıştık burayaama şu sessiz takipçierin hayatımıza bu kadar girmelerinide engelledi face o yüzdende memnunum aslında burayıda boşlamayalımda. birşey soracağım kızlar oğluma oyun halısı almak istiyorum ama pahalı geldi fiyatları 2. el alan arkadaşlar hangi sitelerden alıyor ve memnunmusunuz tavsiyeerinizi bekliyorum.
herkese ii geceler güzel anneler.. :79:
kızlar bu face olayıda nedir yaa artık herkes dağılmış benim gibi facesi olmayan kalmadımı yoksa orda ne yapısunuuz benim gibiler burda paylaşımlardan mahrum kalıoo.. madurummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?