2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm aşı kartında nezaman gelmen gerektiği yazıyo aceba belkı zamanın gelmıştır????

massallah diyelim demekki 3 aylik olnca bizde rahat edicez insallah,bi soru daha soruyum o zaman basinizi agrittim amauyku durumu nasil gece boyunca uyyorlarmi bebisler yoksa gecede cok kalkiyormusunuz halen

massallah diyelim demekki 3 aylik olnca bizde rahat edicez insallah,bi soru daha soruyum o zaman basinizi agrittim amauyku durumu nasil gece boyunca uyyorlarmi bebisler yoksa gecede cok kalkiyormusunuz halen

ayyyhhhhhh yarama tuz bastıınn tuz bastınnn

ya düzene giriyo tabi ama arada bi manyaklıkları tutuyo bknz:bugün metebey ama gece uykuları aralıksız 4-5-6 saati bulabiliyo.

ama bugün benimki uykuyu muykuyu şaşırdı.Allahım inşallah gece uyurr

canım lütfen benide eklermisin facee Didem Nallar Çağman

insallah uyku duzenleri biran önce duzene girerede annelerde rahat bi uyku cekerler,benim 2 yasinda bi oglum daha var uykumu alamayinca haliyle onunla ve bebekleilgilenmek bir hayli zor oluyor

ah canım küçükkenki gibi değil yazmışsın ya) bizimkiler büyüdü bile dimi ya,daha dün gibi doğumları...ne zaman geçti üç ay

6 saat 8 saat uyuyuo rekor kırdığı da oluyor sabaha kadar gözünü kırpmadığı da :))

canım lütfen benide eklermisin facee Didem Nallar Çağman

eklnmişsin güzelim :))
dorukum ordaysan bak arkadaşı ekle o seni eklesin gruba aramalara açık face i

ah canım küçükkenki gibi değil yazmışsın ya) bizimkiler büyüdü bile dimi ya,daha dün gibi doğumları...ne zaman geçti üç ay
daha öncede anlattım herhalde geçen gün bir arkadaşım doğum yaptı eşim hastaneden aradı
-bu kız parmak kadar
-bizim kızımızda okadardı ?
-benim kızım daha büyüktü
-eminmisin
-tabii ya bu çok küçük bu ..yok yok benim kızım daha büyüktü.
bilin bakalım bebek benim kzımın doğum kilosundan ne kadar fazla?? yarım kilo :)) şimdi benim kızım onun yanında kocaman :))maşallah birde ben arkadaşımın durumuna felan üzülüyorum bebek uyanmıyor emmiyor felan sanki ben doğum yapalı 3 ay değil 3 yıl olmuş zaman çabuk geçiyor kızlar.zaman geçmese de bebişler çabuk büyüyor ..

bir defa da kaçtır bilmiyorum ama arkadaşım 45 yazmış .ama 3 aya çıktı yeni yasaylaonu biliyorum.3 aya kadar hak verdiler

mrb hanımlar bişey sorucam sizin bebişerinizde kulak ağrısı oluyormu benim oğlumda var sanki kulağını tutup çekiyo habire doktorunu aradım olabilir dedi ve ağrıkesici calpol ver dedi oğlum çok huzursuz
bu aylarda olabiliyormuş diş etlerinden de kaynaklanabilirmiş.diş etine dokunduğunda aşıyorssa huzursuzlanıyorsa dişten olabilirmiş !!!

ya herkes facede bizim face yok tüm muhabbet bitti burda özlüyorum ben paylaşımlarımızı ya
gel güzleim face e sende anca beraber kanca beraber ))
kaynana allah seni davul etsin de sen ona :))

yok ben ılgılenıyorum onun msnesı emaıllerıyle felan o pek kullanmaz hatta hıç kullanmaz ama eklemesenızde olur burda kalalım bı kaçkişi giden gelmıyo
ben anlamadım niye bu kadar sorun oldu ..zaten eşinle paylaşacak olsan yazılanları kendi adına olanda da paylaşırsın ya da osenden habersiz okur .ama sende yeni bir adres alıversen beş dakikada sadece bizimle görüşmek için :))kapalı adres yaparsın bizden başkası ekleyemez seni
evet artık daha kolay belki ama gaz bitmiyor maalesef sadece ağlama krizlerine girmiyor .ama biraz üşütsen fazla emse yine sorun oluyor...yine de gün gün rahatlıyor

ayy evet yaa emzirmek için uyandırmaya çalışırdık ayaklarına vururdukk şimdide uyusun diye çırpınıyoruzz.

ben çay kaşığıyla ağzına süt damlatırdımm uyansında emsin diyeee heyy gidi heyyy minnacıktı kucağımdan indirmek istemezdim şimdi belim ağrıyo valla 6buçuk kiloyu taşırken

daha bunlar neki dimiii çok güzeller ama yaa

evet ya uyandırmak için akla karayı seçiyorduk şimdi uyutmak içn :))

canım faceye bende eklenmek istiyorum ama gizlemişim kendimi nası accam onu biliyomusun ya

selam kızlar burası hakketn sesizleşmiş üzülüyorum çok alıştık buraya ama şu sessiz takipçierin hayatımıza bu kadar girmelerinide engelledi face o yüzdende memnunum aslında burayıda boşlamayalımda. birşey soracağım kızlar oğluma oyun halısı almak istiyorum ama pahalı geldi fiyatları 2. el alan arkadaşlar hangi sitelerden alıyor ve memnunmusunuz tavsiyeerinizi bekliyorum.

sağol canım senind anneler günün kutlu olsun hayırdır niye 3-4 kişi dışında dedin

neslicim mesajını yeni gördüm canım yaa. 3-4 kişi dışınde hepimizin ilk anneler günü dememin sebebi hani 2. anne olanlar varya onlar daha önce anneler günü heycanını yaşadı bizim henüz ilk die dedim canım.. mesela hüzün çiçeği, fatma, burcu çiçek felan.. bilmem anlatabildim mi

herkese ii geceler güzel anneler.. :79:

kızlar bu face olayıda nedir yaa artık herkes dağılmış benim gibi facesi olmayan kalmadımı yoksa orda ne yapısunuuz benim gibiler burda paylaşımlardan mahrum kalıoo.. madurummmmmm

çaglayancıım facede arkadaşlık ıstegı gonderdım kabul edermısın zelıha

o kadar cok sey var ki hangsini accam bilemedim

ben sahibinden.com dan aldım ama g,venli alışveriş sisteminde yani get.sen ürün eline geçip onayladığında paran karşı tarafa veriliyor.orda bir şey beğendiğinde kredi kartı ile almak istediğini o yüzden get sistemine dahil edip etmeyeceğini sorabilirsin..açık açık güvenmediğim için demek yerine :))nurturiada bir iki oyun halısı görmüştüm.

güzelim paylaşıma devam etmek için face alman şart sanırım buraya hatır içingeliyoruz hani burda tanıştık felan nostalji gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…