2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

güzelim paylaşıma devam etmek için face alman şart sanırım buraya hatır içingeliyoruz hani burda tanıştık felan nostalji gibi :))

noldu da birden burayı bıraktınız yaaa bişey mi kaçırdım.. burayı zaten zor takip ediodum.. neyse kız uyumuşken biraz bende yatayım sen 1-3 nöbetindemisin yoksam

iyi geceler tatlım..

heyyykesssleyeee datlı rüyalarr ee tabi bebişlerden rüya görmeye fırsat kalıosa

ben her gece nöbetteyeim ya sorma :)) iyi geceler sana da
aslında bir şey olmadı faceten grup açılınca muhabbet daha cazip geldi.cevap yazması felan daha pratik.birde yazılanları dışardan kimse okuyamıyor özeller içerde kalıyor

günaydın kıslar benim de face im yok o yüzden çok üzülüyorum
Mama kullanan arkadaşlar sizinde bebeğiniz benimki gibi çok gazlıysa smilac ı bir deneyin boşuna eziyet etmişim yawruma çok üzülüyorum . Yeni doktorumuz önerdi bu kadar yavrumun huzurlu olacağı aklıma gelmezdi. 2 gündür Maaşşalllaaahhhhh

kızamık aşısı için çok erken canım. Hatırladığım kadarıyla ya 9 ya da 12 aylıkken yapılıyodu. karıştırmışlardır.

evet ya kımse kalmadı çöker emı bılgısayarınız

canım bu kadar sorun yapacagına al bi face cok zor degilki madem eşin kulanmıyor facesini o zaman kenan yerine kendi ismini yaz ben özel seylerimi yazdıgım yerde erkek adı görmekten rahatsız olurum cok zor degil bunları yapmak

slm kızlar nasılsınız? yahu benim burası açıkmıymış ne zamandır,halbuki hiç giremiyorum...bu arada artık burda takılmıyomusunuz? face deki grubun kurucusu kim? beni de kabul etse....

günaydın kızlarr gerçi öğlen oldu ama

dün akşamki zor saatlerden sonra mete bey 11den sonra uyudu çok şükür

5 saat aralıksız uyudu benimde göğsüm hep akmışş pijamam falan ıslanmış hep 4te kalktım üstümü değiştim oğlumu emzirdim falan ondan sonr a1-1.5 saat arayla kalktı kaka yaptı falan

şimdide yanımda elini emmekle meşgul ama mızırdayacak sinyal veriyo

bugün yıkayayım diyorum belkim sakinleşirde uyur uzun

akşam arkadaşım müsait olursa oturmaya gidelimdiyoruz eğer olmazsa eşimin başka planları var tabi metehan müsade ederse

ayy yaa ben kahvaltı edemiyorum yaa çok elzem geliyoo tek başıma yiyesim gelmiyo hazırlayasım hiiçç gelmiyo yaa kahvaltı öğünü kalktı zaten öğlen oldu diye di,rek yemek yiyorum peynirler zeytinler dolapta bozuldu.zaten bişi almıyoruz artık eve hep bozuluyo yicemiz zaman yanda market var gidip alıyoruz.dolaba baksan şimdi bomboş

ee siz nasılsınız bakalım burası hareketleniyomu.canım buranın yeri ayrıı face buraya benzermi hiiççç.orası buranın göçme ihtimaline karşı kurulmuştu ama patladı gittii

kızamık aşısı için çok erken canım. Hatırladığım kadarıyla ya 9 ya da 12 aylıkken yapılıyodu. karıştırmışlardır.
bazen aşılar için filan zır zır aramaları beni sinir ediyor hamilelikte öyle yaptılar hattta eve gelmişler aradılar nerdesiniz diye hesap sordular dedim doğum yaptım da hastaneyim kusura bakmayın yani

benim eşim face almamı istemiyor karşılık olarak onun da hesabı yok :)

ya kıslar Allah rızası için kaç gündür şu face gruba katılmak istiyorum kendime hesap aldım manikke arkadaşlık isteğinde bulundum ama grubun kurucusu kim kim eklicek yani gruba bari ona mesaj atayım da anlatıyım derdimi bilen warsa söylesinde nem de artık mhabbeti kaçırmıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…