güzelim paylaşıma devam etmek için face alman şart sanırım buraya hatır içingeliyoruz hani burda tanıştık felan nostalji gibi :))
ben her gece nöbetteyeim ya sorma :)) iyi geceler sana danoldu da birden burayı bıraktınız yaaa bişey mi kaçırdım.. burayı zaten zor takip ediodum.. neyse kız uyumuşken biraz bende yatayım sen 1-3 nöbetindemisin yoksam
iyi geceler tatlım..
heyyykesssleyeee datlı rüyalarr ee tabi bebişlerden rüya görmeye fırsat kalıosa
gunaydın şubat annelerı bugun hava soguk yazın gelecegı yok
KIZLAR ACİLLLL CEVAP !!!!!!
sağlık ocağından aradılar yarın kızamık aşısı için çağırdılar aşı haftasıymış ve kızamık tekrar gündemdeymiş oyüzden yArın mutlaka yaptırmalıymışım sizleri arayan soran varmı
evet ya kımse kalmadı çöker emı bılgısayarınız
evet ya kımse kalmadı çöker emı bılgısayarınız
bazen aşılar için filan zır zır aramaları beni sinir ediyor hamilelikte öyle yaptılar hattta eve gelmişler aradılar nerdesiniz diye hesap sordular dedim doğum yaptım da hastaneyim kusura bakmayın yanikızamık aşısı için çok erken canım. Hatırladığım kadarıyla ya 9 ya da 12 aylıkken yapılıyodu. karıştırmışlardır.
benim eşim face almamı istemiyor karşılık olarak onun da hesabı yok :)canım bu kadar sorun yapacagına al bi face cok zor degilki madem eşin kulanmıyor facesini o zaman kenan yerine kendi ismini yaz ben özel seylerimi yazdıgım yerde erkek adı görmekten rahatsız olurum cok zor degil bunları yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?