2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlarr oyyy epey zaman oldu girmeyeli özlemişimm, bebişleriniz ve sizler iyisiniz inşallahh... Bide bu face deki grubu öğrenmek istiyorum hemen katılıcamm ...

aa kızıyorum ama bi face face dir gidiyoooo

orası yokken burası vardıı olmuyo amaaaaaa.bak ben burayı ihmal ediyormuyum.eskiden az giriyorsak bebekler artık daha çok ilgi istiyor ondan ayy dün hiç doğru dürüst uyumadı mesela

birde kızlar facede eklenmek istenilen arkadaşlar önce bir değerlendiriliyor.yani kk daki mesajları aktifliği tanınırlığı vs vs vs yani hemen klabul edilmemesinin sebebi bu yanlış anlaşılmasın önce değerlendiriliyuo.çünkü bazı karışıklıklar oluyo burda hiç paylaşımı olmayan arkadaşlar gelebiliyor yada şubat annesi olmayanlar.tanımadığımız kişiler oluncada grubun samimiyeti bozuluyor.

darılmaca gücenmece yok heee.burda konuşulanlar aynı ordakilerle.

Afedersiniz ... Ben onu düşünemedim, tüm şubat annelerinin katıldığını sandım ondan sordum. Sandım ki burdaki paylaşım ve dostluklar orda da pekiştirilio. Elbette olsa da olur olmasa da. Ben sizleri burada tanıdım, bebeklerimizi burada heyecanla bekledik sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı paylaştık. Burda olmaktan keyif aldım hep ama bebiş olunca zor oluyo tabi. Uzak kalıyorsak bu yüzden. Teşekkür ederim yine de. Sevgiler ...

islem hamileliğimiz boyunca aktif katılan arkadaşlarla kurduk face üzgünüm canım seni ekleyemiyoruz kusura bakma

canım seninle çok şey ğaylaşmıştık özellikle de herkesin doğuma gittiği son haftalarda sen ben hüzün çiçeği tabi bir de sürmeli kalmıştık en sona..habirde altta olup yamayanlarben seni unutmdım sen somadaydın değil mi*özelden bana mesaj at ekleyeyim seni hemen

aaaa vallaa kızıyorum burdayız biz biyere gittiğimiz yok

ana merkez burası yaa niye bu kadar sitem

buranın aktifliği bitmiyor lütfen yani.

ahhaaaa laayynnn tv bozuldu sanırsamm noliiii pat diye kapandıı aboo bide bu çıkmasın şimdi

ankaradada hava bi düzelmedi yaaa ne biçim gök gürlüyo evin içi akşam gibi içim karardı resmen

peki msj alınmıştır haklısınız ne kadar heipnizi tanısam da yeterince msj atmadım belki de kişiliğimden dolayıdır zamanla insanlara güvenirim ve belli süreden sonra paylaşmaya başlarım..neyse sorun deil size ii muhabbetler sevgiyle kalın

valla içerde ütüler duruyo metehanın kıyafetleri ha ütüledim ha ütüleyecem derken bir bir sepetten alıp giydiriyorum nebiçim işse.daha kahvaltıda yapmadımm tembellikten ne hale geldim yaaa.anca çene çalıyo bende hee

iiki hatırlattın yaa oğlanın çamaşırlarını yıkıycaktım dün bıcı bıcı yaptık kirlileri yıkıyım hemen..

eşiminde 2 gömleği duruyor bana bakıyor öyleee :}

evet melocum soma'da ... Teşekkür ederim hatırlanmak güzel evet güzel paylaşımlarımız oldu. Inceliğin için teşekkür ederim. Sanırım özel mesajım gelmedi, ama tamamdır grub teşekkür ederim

ya niye kızılıyoki

bı forumda bile belli bir mesaj sayısına yükselmeden özel mesaj atılamıyo fotoğraf paylaşılamıyo.ozaman burdaki yöneticilere sitemli mesajlar yolluyomuyuz yoo mesaj sayımızı paylaşımımızı artırmaya çalışıyoruz buda öyle bişşii

paradise valla ben bi koşu yaptım ütümüüü.ohh aradan çıktıı valla

Oğlum 3 Gündür Kaka Yapmıyordu Bugün 4. Gündü Şükürler Olsun Şimdi Yaptı Kakasını Temilzedim Gülücükler Atıyor Valla İçimin Yağları Eridi Çalsın Davullar Zurnalar Oğlum Kakasını Yaptı Rahatladık Biz..

Seda İyi Yapmışsın Çıkarmışsın Aradan Ben Makineye Koydum Çamaşırları Ütü Masasını Getiriyim Bari Kaçarı yok Ya Şimdi Ya Sonra Ütüleyeceğim Yine Bana Bakıyor İşler :}

Daha Patlıcanları da Yapıcam Allahım Yaa bugün Bi Miskinik Var Üzerimde Bişey Yapasım da Yok Aslında :S

paradise gözün aydın canımm hadi gelmiş kaka

ayy bende sözde kahvaltı ettim saat 1de ne yedimm tam buğday ekmeği üzerine tereyağı sürdüm ve humana çay içtimm ahaha kahvaltıya bak hizaya gell

havada bi kapalı bi kasvetli sorma gitsin biz kalan doğal gazla çıkarırız diyoduk ama yokk yeni almamız gerekecek galibaa.kapatamıyorumda oğlan hemen üşüyüveriyo.

sağol canım sorma yaa nasıl mutlu oldum kaka yapınca :}

yaa yalnızken çok zor oluyor kahvaktı yemek falan insanın canı yemek istemiyor ama artık kendimizi düşünmicez çocuklar için süt için mecbur vakit bulup fırsat bulup yicez :}

Kızlar ya bişey sorcam kortizonlu kremlerin ne gibi zararları var?

bi de oğlum süreli elini yüzüne gözüne götürüyor gözünü kaşıyor {o zaman uykusu gelmiş oluyor ama gözünü çıkarcak bi gün korkuyorum} bazen de elini kulağının arkasından yanaklarına alnına doğru sürtüyor acısı kaşıntısı falan mı var acaba yoksa normal mi olması sizce? sizde de var mı elini yüzüne gözüne kulağına götürme hastalığı..

kundak lazım bunlara kundak rahat durmuyorlar ki :}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…