canım seninle çok şey ğaylaşmıştık özellikle de herkesin doğuma gittiği son haftalarda sen ben hüzün çiçeği tabi bir de sürmeli kalmıştık en sona..habirde altta olup yamayanlarben seni unutmdım sen somadaydın değil mi*özelden bana mesaj at ekleyeyim seni hemenAfedersiniz ... Ben onu düşünemedim, tüm şubat annelerinin katıldığını sandım ondan sordum. Sandım ki burdaki paylaşım ve dostluklar orda da pekiştirilio. Elbette olsa da olur olmasa da. Ben sizleri burada tanıdım, bebeklerimizi burada heyecanla bekledik sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı paylaştık. Burda olmaktan keyif aldım hep ama bebiş olunca zor oluyo tabi. Uzak kalıyorsak bu yüzden. Teşekkür ederim yine de. Sevgiler ...
valla içerde ütüler duruyo metehanın kıyafetleri ha ütüledim ha ütüleyecem derken bir bir sepetten alıp giydiriyorumnebiçim işse.daha kahvaltıda yapmadımm tembellikten ne hale geldim yaaa.anca çene çalıyo bende hee
canım seninle çok şey ğaylaşmıştık özellikle de herkesin doğuma gittiği son haftalarda sen ben hüzün çiçeği tabi bir de sürmeli kalmıştık en sona..habirde altta olup yamayanlarben seni unutmdım sen somadaydın değil mi*özelden bana mesaj at ekleyeyim seni hemen
paradise gözün aydın canımm hadi gelmiş kaka
ayy bende sözde kahvaltı ettim saat 1de ne yedimm tam buğday ekmeği üzerine tereyağı sürdüm ve humana çay içtimm ahaha kahvaltıya bak hizaya gell
havada bi kapalı bi kasvetli sorma gitsin biz kalan doğal gazla çıkarırız diyoduk ama yokk yeni almamız gerekecek galibaa.kapatamıyorumda oğlan hemen üşüyüveriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?