2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide yapıo hatta gözünü kıpkırmızı yapıo bi keresinde parmağını resmen gözüne soktu.ben çok bilinçli yaptıklarını düşünmüyorum neresi denk gelirse.zaten bilinçli yapsalar ellerini direk ağızlarına soarlar.bi parmaklarını ağzına sokmak için 10 dakka uğraşıyolar.böyle böyle öğrenecekler

kortizon fazla kullanılırsa kilo yapar.

canım kortizon konusunda bilgim yok ama, benimki de çok sık oynar yüzüyle böylekaşır gibi ellerini yumruk yapıo gözlerini burnunu ovuşturuo bazen, bazen ellerini ağzına getirio o istem dışı bence ya da kendilerince bi refleks. Mesela benim oğlum uykudan uyanınca çok yapar yada uykusu gelince ...

ya kızlar sizin bebikler ellerinde bişiler tutuyomuu

benimki parmaklarımı kumaşı falan tutuyo ama bi oyuncağı falan tutamıyo düşüyo elinden .gerçi biraz kalın tutma yerleri hani elinde uzun süre tutup sallamıyoo..

Selam kızşar hastalıktan uğrayamadım. İlk öce bademciklerim şişti. Sonra kusma ishal derken yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum. Arada girdiğimde faceden buranın ihmal edildiğini gördüm üzüldüm.

Ezmirme döneminde ilaç kullanımı

Dr Reflor verdi bana ama ben ilaç kullanmaya korkuyorum kızlar. Hangi ilacı okuduysam "emzrme döneminde süte geçip geçmediği kesinlik kazanmamıştır.Bu ilacın anne sütüne geçip geçmediği bilinmiyor" gibi şeyler yazıyor. Ama dr zararı yok diyor. O yüzden korkuyorum ilaç kullanmaya.Sizler hasta olunca ne yaptınız kullandıysanız bebeğnizde bir yan etki oldu mu? Gece acilde serum verdiler içine buscopan da koymuşlar sanırım özellikle sordum bebek emziriyorum bir zararı olmaz dimi diye. Hayır merak etme dediler ama buscopanın prospektüsünü okuyunca "Laktasyon süresinde antikolinerjik ilaçların güvenilirliğine dair yeterli kanıt yoktur, bu nedenle kullanılmaması tavsiye edilir." yazıyor ama ben dr güvenerek bebeğimi emzirmiştim bişey olur mu? Bu dr larada güvenim kalmadı :18: Gece acilden 01.30 gibi gelince internete girip okuyamamıştım. Daha önce okusaydım buzluktan çıkarttığım sütümü verirdim.
Kızlar ben de rahim ağzı yarası varmış Dr a kontrol için gittiğimde farkettim.Belirtisi olmamıştı ben de dr da bir şikaytein yoksa yakılmasına gerek yok karar senin dedi. Sadece akıntı oluyor arada o da yaradan kaynaklıymış. Kokusuz akıntı. :2:

aynen dediğin gibi parmağımı elimi kumaşı kıyafeti sıkı sıkı tutuyo ama diğer şeyleri tutamıo. sanırım güçleri yetmio henüz bununla alakalı. bide oyuncak vs gibi şeylerin kalın olunca tutma yeri beceremiolar daha küçükler annesi küçükler kurbann olurumm ben onlaraa oyyy bebeklerimm benimmm ...

canım çok hoşgeldin, çok geçmiş olsun. yaranın şimdi ve ileride bir zararı olmayacaksa elletme tabi ki de ...

endişelenme o kadarcıktan bişi olmaz buscopanı hamileyken bile verdi dr bana daha 40 günlük yoktu bebeğim dişçi bana morfin yaptı eve geldim emzirdim bebeğimi doktorlara güven ama sürekli ilaç kullanımı önermiyolar

ahaha kızlar az önce ne oldu biliyomusunuz

tam tuvalete girmeye hazırlanıyodum metehan uyandı gittim yanına ama yok tuvaletim varr napimm napimm bırakamıyorumda ağlıyo

koydum ana kucağına aldım banyoya karşılıklı tuvaletimizi yaptık

ayy çok komiktik yaa paşada banyoyu pek sevdi inceledi durdu yalnız sifon sesinden acayip korktu yüzünüm halini görmeliydiniz

ahh yaa daha ne hallere giricez bilmiyorumkii

seda aynı sahneyıde kızımla ben yasadım dun gece uyuyodu bırakım dedım wc gıtmk ıcın uyandı basdı cıglıgı bende aldım kucagıma koydum oto kolt.ordan bana bakıo cok komıktı

Canim gecen dr gttim bizim kizin kulaginin arkasinda kabuk gibi bisi vardi.dr sorun degil dedi ama elini kulagina atyor mu diye sordu?bende yok dedim,kasintisi yok demek sorunda yok dedi.sende bi sor dr bence..

Canim gecen dr gttim bizim kizin kulaginin arkasinda kabuk gibi bisi vardi.dr sorun degil dedi ama elini kulagina atyor mu diye sordu?bende yok dedim,kasintisi yok demek sorunda yok dedi.sende bi sor dr bence..

bizimde kulağımızın arkası kabuk bağlamıştı sulanıyo gibiydi kaşınıyomu bilmiyorum ama doktor egzaman dedi krem verdi iki sürüşte geçti

Canim cok gecmis olsun,emzirirken hasta olmayi cok ii bilirim kendine mi bakcan cocuga mi kafa kalmiyor.ben mastit olmustum cok antibiyotik kullandim sorun olmuyir.butun ilaclarda yaziyor ama sen ii olcan ki bebisin ii olsun.dr lara guvenmek zorundayiz:18:

bizimde kulağımızın arkası kabuk bağlamıştı sulanıyo gibiydi kaşınıyomu bilmiyorum ama doktor egzaman dedi krem verdi iki sürüşte geçti

Benimkide su yok ama kuru kabuk kaldirsam sanki derin gibi geldi ama dr bisi degil o dedi.Bebek elini kulagina cok goturyo muydu?oyleyse ya agrir ya kasinirmis..

Kızlar cveplarınız için çok tşk ederim. Gerçekten hamileyken ve emzirme döneminde hasta olmak kadar zor bişi yokmuş. Allah sağlık sıhhat şifa versin hepimize ki bebeişlerimize bakabilelim. Allahtan annem var sabahın 7 sinde aradım ishalden kafamı kaldıramıyor gel diye. İçimi rahatlattınız hap konusunda iyki varsınız kızlar. Bizim kızı yıkayacağız annemle kaçtım. bayy

Benimkide su yok ama kuru kabuk kaldirsam sanki derin gibi geldi ama dr bisi degil o dedi.Bebek elini kulagina cok goturyo muydu?oyleyse ya agrir ya kasinirmis..

el parmaklarının arasındada vardı kuruluk.kulak arkası dediğin gibi kabuk tu.daha görür görmez egzaman dedi.fatmanın bebeğindede çağlayanınkindede varmış hatta.krem iyi geldi ama geçti gibi

eline sürünce eldiven taktım yoksa ağzına sokuyoo.

evet ya kımse kalmadı çöker emı bılgısayarınız
sitem etmeye ne gerek var
adresini aldın geldin de kabul edilmedin mi canım?

yapma seda metehan ne yiyecek hemen güzel bir omlet falan yap protein olsun kuzuma

ilacı bilemiyorum canım
benimkimde aynı eller kafasında gözünde burnunda uykusu gelince.
tırnaklarını yeni kesmiştim gene nerden bulup çizdiyse çizmiş kendini
ama çok önemsemiyorum hala reflekslerini tam kontrol edemiyor minişler
kundak deme ya
diğer tarafta yazılmıştı 4aylık bir bebek gece ters dönmüş elleri balı olduğu için de kurtaramamış kendini neyseki annesi sesini duymuş

yok canım sadece yumruk atıyor yatağına astığım oyuncakları bir kaç saniyeliğine tutuyor ama yerden birşey alıp elinde tutmuşluğu yok daha

geçmiş olsun hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…