2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sedacım ellerin arasındaki kulaklardaki kuruluklar için johnsons babynin bebek losyonunu sütünü kutlan önlüyor canım ben banyolardan sonra sürüyorum

Sedacım ellerin arasındaki kulaklardaki kuruluklar için johnsons babynin bebek losyonunu sütünü kutlan önlüyor canım ben banyolardan sonra sürüyorum

ayy yaa nasıl hevesleniyorum yanıma yağlar pudralar alıyorum banyodan sonra masaj yapayım yağlayıp ballayayım diyorum ama çıkınca havluya sarılıp kurulama aşamasında öyle bi ağlıyoki katılırcasına bırak masaj yapmayı apar topar giydiriyorum üstünü hatta bir iki kere çıplakken kucağıma aldım susmuyoo valla bende şaşırdım.şimdi yıkayacağım inşallahh yine ağlamaz yaaa

emre de yıkanırken bir keyifli bir keyifli sorma. tam çıkarıp havluya sarıyoruz basıyor çığlığı bu aralar. giydirip sakinleşince sürersin olmazsa zaten kulağı da elleri de açıkta

aynen biz de öyleyiz onu giydirirken ben terliyorum telaştan

arkadaşlar bişi sorucam, Bebeklerinizin gece uykusuyla ilgili bi düzen oluşturdunuzmu? yani şu saatte yatırıyorum, yada hep bu saatte uyur diye. benim oğlum iki gece 20:30 da yattı, sevindim oluşuyo galiba diye. fakat dün gece sapıttı. 12 oldu uyumuyo, gözünün içine bakıyoruz uyusada bizde uyusak. 12:30 da artık sızdı.Bi de şu var dün gündüz doğduğundan beri ilk defa 3 saat kesintisiz uyudu, onunla ilgili olabilirmi.

aynen biz de öyleyiz onu giydirirken ben terliyorum telaştan

hahaha bizdede öle banyo sırasında ii çok şükür herşey yolunda ama havluya sarınca getirdiğim yağlar kremler hepsi güme gidiyo anca üstünü giydirip kaldırıyorum ki sussun:) şimdi yıkandı yatıyoo ama yüzünde derisi pütür pütür dökülüyo kalkınca losyon sürücem yüzüne çok kuru cildi bizimkinin

cnm bende bi kaç akşamdır 9 ile 9.30 arası yatağına koyup sallamaya başlıyorum önce mızırdanıyo sonra uyuyo çok şükür sonra 11 gibi kendimiz yatarken emziriyorum gece 2.30 gibi tekrar bide 5 6 arası sabaha karşı emiyo işte çok şükür Allah tan gece düzenli gündüz çok yoruluyorum çünkü sürekli kucağımda:)

gece o saatte uyuyunca sabah 5'e kadar uyanmadı. eğer düzenli 8:30 9 gibi uyursa bende uyumadan 11 gibi emziriyorum. gece 2:30 gibi kalkıyo, sonra da 6 da falan tekrar ondan sonrası 7'de tamamen kalkıyo. Yanıma alıp kandırmaya çalışıyorum, gözünün içine bakıyorum belki uyur diye ama yok uyumuyo artık, Bi düzene otursa çok iyi olucak yoksa işe başlayınca bayağı zorlanıcam.

cnm yazdığın tamamen bizim düzen işte sabah 7 gibi kalkış yanıma laıyorum bi keyifli oluyo gülücükler konuşmalar dahada uyku yok bize
ama bu şekidlen daha düzenli olmazlar heralde yada en azından benmki gece 3 kere emiyo mutlaka sbaha karşıyıda dahil edersek:)

aynen canım benimde kızın ütüleri duruyo ama ben hem iş hem eş hemde kocayı idare etmek zor oluyo allah yardımcım olsun koşturmaca yaşıyorum hayatı

paşa oğlumu yıkadımm

ohh maşallah süphanallahh hiç sesi çıkmadı giyindirirkende ağlamadıı yardım etti annesine.son iki yıkamadaki kıyameti koparışını anladım.eşim havluya sararken başını kapatııyodu ona çığlık kıyamet ağlıyodu demekki hiç sevmez kafasının gözünün örtülmesini

ohh emdi uyudu bende duşa girdimm mis gibi yıkandım ferahladım.bide yemek yedimmi ohhh valla.

valla artık daha uzun uyuyoo en son uykusu 11 de 11e kadar değişebiliyo 11de yatıyo 3-4 gibi sonra 5-6 gibi kalkıyo

merhaba tecrübeli anneler.bebeğim 2 haftalık rezene ,kimyon falan verebilirmiyim?siz ne zaman vermeye başladınız.

çok erken canım.emziriyorsan sen iç sütünden geçer merak etme ben öyle yaptım

ya şimdi bu rezene falan muhabbeti geçince bende sorayım bari. yani biz artık böle bitki çayları verebilir miyiz bebeğimize. siz veriyor musunuz. benim bilgim olmadığı için sadece mama yiyor şuan emmeyide bıraktı zaten bide su da vermeli miyim acaba daha aktif olarak su da vermiyorum???

bebeğin büyüdü artık gaz sorunu yoksa niye veriyosunki ilk aylarda gaz sıkıntısı çektiği için veriyoduk oda mecbur kalınca
ama milupanın falan bebekler için gece çayları var sıkıntısı varsa onu da verebilirsin rahat uyuması için

mama veriyosan doktorlar su verebilrisin arada diyolar abartmamak şartıyla

hımm ... yok canım zaten ben hiç vermedim. ama hani rahatlatıcı çaylar falan oluyo ya sakinleştirici onlardan verilebilir mi acaba die. bi tek 40 ı çıkmamıştı çok kusuodu üşütür gibi oldu nane limon yapıp vermiştim ve iyi gelmişti. onun dışında vermedim bişi. bi sıkıntımız yok çok şükür. evet o zman az az suya başlayayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…