Sedacım ellerin arasındaki kulaklardaki kuruluklar için johnsons babynin bebek losyonunu sütünü kutlan önlüyor canım ben banyolardan sonra sürüyorum
ayy yaa nasıl hevesleniyorum yanıma yağlar pudralar alıyorum banyodan sonra masaj yapayım yağlayıp ballayayım diyorum ama çıkınca havluya sarılıp kurulama aşamasında öyle bi ağlıyoki katılırcasına bırak masaj yapmayı apar topar giydiriyorum üstünü hatta bir iki kere çıplakken kucağıma aldım susmuyoo valla bende şaşırdım.şimdi yıkayacağım inşallahh yine ağlamaz yaaa
ayy yaa nasıl hevesleniyorum yanıma yağlar pudralar alıyorum banyodan sonra masaj yapayım yağlayıp ballayayım diyorum ama çıkınca havluya sarılıp kurulama aşamasında öyle bi ağlıyoki katılırcasına bırak masaj yapmayı apar topar giydiriyorum üstünü hatta bir iki kere çıplakken kucağıma aldım susmuyoo valla bende şaşırdım.şimdi yıkayacağım inşallahh yine ağlamaz yaaa
aynen biz de öyleyiz onu giydirirken ben terliyorum telaştan
arkadaşlar bişi sorucam, Bebeklerinizin gece uykusuyla ilgili bi düzen oluşturdunuzmu? yani şu saatte yatırıyorum, yada hep bu saatte uyur diye. benim oğlum iki gece 20:30 da yattı, sevindim oluşuyo galiba diye. fakat dün gece sapıttı. 12 oldu uyumuyo, gözünün içine bakıyoruz uyusada bizde uyusak. 12:30 da artık sızdı.Bi de şu var dün gündüz doğduğundan beri ilk defa 3 saat kesintisiz uyudu, onunla ilgili olabilirmi.
cnm bende bi kaç akşamdır 9 ile 9.30 arası yatağına koyup sallamaya başlıyorum önce mızırdanıyo sonra uyuyo çok şükür sonra 11 gibi kendimiz yatarken emziriyorum gece 2.30 gibi tekrar bide 5 6 arası sabaha karşı emiyo işte çok şükür Allah tan gece düzenli gündüz çok yoruluyorum çünkü sürekli kucağımda:)
merhaba tecrübeli anneler.bebeğim 2 haftalık rezene ,kimyon falan verebilirmiyim?siz ne zaman vermeye başladınız.
gece o saatte uyuyunca sabah 5'e kadar uyanmadı. eğer düzenli 8:30 9 gibi uyursa bende uyumadan 11 gibi emziriyorum. gece 2:30 gibi kalkıyo, sonra da 6 da falan tekrar ondan sonrası 7'de tamamen kalkıyo. Yanıma alıp kandırmaya çalışıyorum, gözünün içine bakıyorum belki uyur diye ama yok uyumuyo artık, Bi düzene otursa çok iyi olucak yoksa işe başlayınca bayağı zorlanıcam.
valla içerde ütüler duruyo metehanın kıyafetleri ha ütüledim ha ütüleyecem derken bir bir sepetten alıp giydiriyorumnebiçim işse.daha kahvaltıda yapmadımm tembellikten ne hale geldim yaaa.anca çene çalıyo bende hee
arkadaşlar bişi sorucam, Bebeklerinizin gece uykusuyla ilgili bi düzen oluşturdunuzmu? yani şu saatte yatırıyorum, yada hep bu saatte uyur diye. benim oğlum iki gece 20:30 da yattı, sevindim oluşuyo galiba diye. fakat dün gece sapıttı. 12 oldu uyumuyo, gözünün içine bakıyoruz uyusada bizde uyusak. 12:30 da artık sızdı.Bi de şu var dün gündüz doğduğundan beri ilk defa 3 saat kesintisiz uyudu, onunla ilgili olabilirmi.
merhaba tecrübeli anneler.bebeğim 2 haftalık rezene ,kimyon falan verebilirmiyim?siz ne zaman vermeye başladınız.
ya şimdi bu rezene falan muhabbeti geçince bende sorayım bari. yani biz artık böle bitki çayları verebilir miyiz bebeğimize. siz veriyor musunuz. benim bilgim olmadığı için sadece mama yiyor şuan emmeyide bıraktı zaten bide su da vermeli miyim acaba daha aktif olarak su da vermiyorum???
bebeğin büyüdü artık gaz sorunu yoksa niye veriyosunki ilk aylarda gaz sıkıntısı çektiği için veriyoduk oda mecbur kalınca
ama milupanın falan bebekler için gece çayları var sıkıntısı varsa onu da verebilirsin rahat uyuması için
mama veriyosan doktorlar su verebilrisin arada diyolar abartmamak şartıyla
aa benim kızımda 31 ocak dogumlu :) baska kimse yok sanıyordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?