2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohh oğlumu yıkadım uyuttum kendim yıkandımm saçlarımı düzleştirdim biraz kadına benzedim karnımı doyurdum kahvemi yaptımm içiyorum şimdii.bugünlerimize de şükürr..dışarda kasvetli hava var ama ben iyiyimm yaaa

bende yapıyorum aynı şeyi napıyım bde elime oyuncak alıyom ağlamasın diye sallıyom biri görse deli der bana:))))

evet yaa şebek olduk resmen

ama bi gülüşleri için takla bile atarızzz.

bide abuk sabuk şarkılar uyduruyorum ben ee konuş konuş anlat anlat biyere kadar laf bitiyo şarkı bitiyoo uydurmasyonlara başlıyoruz artık

bu gun gulucuk atmaktan uyumadık yenı uyudu saahtan berıdır dıl dokuyom bıde uydurmasyon şarkılar bızdede meşhur goren delı dıycek dıodum yalnız degılmışım benıde faceye ekleyın yaa

Mrb arkadaşlar
Benim oğluşum 3 aylık.3300 doğdu,2900 düştü, ilk ay güzel kg aldı iki aydır çok çok az alıyor,üstelik dr un önerisiyle mamayla desteklemimize rağmen.Şu anda 5000
Götürmediğimiz dr kalmadı çok çaresiziz.
Benzer durumda olan var mı acaba?

slm kızlar sizleri hamilelikten beri takip ediyorum
fakat yazmak pek fırsat olmuyordu sizlerden çok şey öğrendim çok faydası oldu inş. bundan sonra daha sık uğramaya çalışıcam
size bişey sormak istiyorum bugün kızımın 2. kez kalça usgsi çekildi sonuç yine aynı tip 2a fizyolojik immatür kalça rutin kontrol isteniyor.
bebeğinde aynı sorun olan varmı acaba intte gelişim geriliği diyor. benim kızım 15 gün erken doğdu acaba ondan olabilirmi?

Son düzenleme:
canım benim kızımda çok kilolu değil
2780 gr doğdu 2500 gra düştü 2 aylıkken 4250 olmuştu bugün öyle kendimle beraber tarttım
4900 gibi bişey çıktı
ben endişe etmiyorum çünkü gayet hareketli ve diğer sosyal gelişimi ayına uygun ilerliyor
seninde diğer gelişimleri normalse endişe etme bence
benim 2. kızım bu büyük kızımda aynıydı zayıf ilerliyordu maşallah hareketli ve sağlıklıydı önemli olanda bence bu

canım kilo herşey demek değil ki iştahımı yok bebeğinin?Yemiyor mu mamayı?

ayy onu bende çok yapıorum, uydurma ninniler mi dersin, ninni devamlarımı dersin şarkılar mı dersinn :))) heheheh hatta eğer uyutmaya çalışıyorsam o an babası yada başkası bişi sorduğunda ninni melodisiyle konuşuyorum onlarla o daha komikkk oluyoo hehehehhe :)))

canım hangi mamayı kullanıyorsun miumil iyi kilo aldırıyor iştahı az olan bebeklere veriyorlar bunu bir de kendine bir mama saati düzenle mesela 2 saatte önce 60 ver zamanla artır bu oranı.yemeyince yedirme yöntemi uygula biberon başlığını değiştir bizimki mesela silikon sevmedi kauçuk aldı

HÜZÜN ÇİÇEĞİ face katılmanın yolunu bul çok gelmek istiyorsan.kırılma .senin paylaşımların da güzeldi

HÜZÜN ÇİÇEĞİ face katılmanın yolunu bul çok gelmek istiyorsan.kırılma .senin paylaşımların da güzeldi

gelmek ıstıyom kabul etmıyosunuz başka face yok eşim izin vermıyo kullanmama anca onun adıyla gelebılıyorum onuda siz kabul etmıyosunuz bacım napıyım valla eşim kullanmıyo hep ben kullanıyom onun facenıde yawwww....

bgun zorlu bır gun gecirdim çocuklarımla beraber dun yediğimiz birşeyden dolayı ben ve buyu kızım zehırlendık :2:ıkımızde tum gun hastanedeydık çok kötü birgun gecirdim bebeğimi emzıremedım emdığı zaman oda kusmaya başlıyodu ...şimdi daha ıyız ama hala mıdem bulanıyo

ya hanımlar benım oğlanda iştahsız benımkı hala memeyı sevmıyo 3 aylık olcak nerdeyse ama hala alışamadı sadece gece uykusunda ıyı emıyo yoksa gunduz hıç yok mama vermek zorunda kalıyorum mecburen yoksa aç kalıyo napıyım sizce iştahı için mamayıda 60 cc bıle ıçmıyo yaww...yardım edın bana :2:

huzın çıçegı gecmış olsun ne yedınde zehırledı ya bıdaha olmaz ınş

Kızlar selam ben face'teki grubu göremiyorum. üye olmak ve oradan da konuşmak istiyorum ne olur biri bana yardım etsin :))

huzun_ciceği çookk geçmiş olsun ne yedinde dokundukii pöfff inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz

akşam kv ye gittik.özlemişler oğlumu sevdiler dedesi amcası babannesi yalnız hep kucakta ayakta tutuyo babannemiz ıhh dese hoopp ayağa kalkıyo evin içinde tur atıyoo.ne kadar desemde yok yine aynı.anne ben hiç kucağımda gezdrmiyorum bak bu alışır sizi kullanır böyle diyorum ama yok sevmeyi kucakta gezmek sanıyolar.aldım yatırdım koltuğa konuştum falan güldü bıraktım onlara iki sevdiler sonra hoopp bidaha kucakk.nasııl yapacaksak bu işii bilemedimm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…