aynen öleebugunlerı gorucegım aklıma gelmezdi.
bende yapıyorum aynı şeyi napıyım bde elime oyuncak alıyom ağlamasın diye sallıyom biri görse deli der bana:))))
canım benim kızımda çok kilolu değilMrb arkadaşlar
Benim oğluşum 3 aylık.3300 doğdu,2900 düştü, ilk ay güzel kg aldı iki aydır çok çok az alıyor,üstelik dr un önerisiyle mamayla desteklemimize rağmen.Şu anda 5000
Götürmediğimiz dr kalmadı çok çaresiziz.
Benzer durumda olan var mı acaba?
canım kilo herşey demek değil ki iştahımı yok bebeğinin?Yemiyor mu mamayı?Mrb arkadaşlar
Benim oğluşum 3 aylık.3300 doğdu,2900 düştü, ilk ay güzel kg aldı iki aydır çok çok az alıyor,üstelik dr un önerisiyle mamayla desteklemimize rağmen.Şu anda 5000
evet yaa şebek olduk resmen
ama bi gülüşleri için takla bile atarızzz.
bide abuk sabuk şarkılar uyduruyorum ben ee konuş konuş anlat anlat biyere kadar laf bitiyo şarkı bitiyoo uydurmasyonlara başlıyoruz artık
ayy onu bende çok yapıorum, uydurma ninniler mi dersin, ninni devamlarımı dersin şarkılar mı dersinn :))) heheheh hatta eğer uyutmaya çalışıyorsam o an babası yada başkası bişi sorduğunda ninni melodisiyle konuşuyorum onlarla o daha komikkk oluyoo hehehehhe :)))[/QUO
sabahtan aksama kadar çenem agrıyo valladengesiz dengesiz uydurma şeyler dısardan biri duysa ne diyo bu kadın dicekler
Mrb arkadaşlar
HÜZÜN ÇİÇEĞİ face katılmanın yolunu bul çok gelmek istiyorsan.kırılma .senin paylaşımların da güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?