2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

contratubex kullanan var mı kızlar aranızda faydasını gördünüz mü?
ben hala kullanıyorum
faydası varmı bilmem dikiş yerimi göbeğimin sarkığı kapattıgı için göremiyorum

bilmiyorsan ne mutlu sanaçünkü o ilaç sezeryanda dikşleri kızarıp şiş gibi duranlara iz kalmasın die verilen bir ilaç
yoo bana hemen ameliyat sonrası verdi

sedacım bıcırık kukklaları seviyormu metecik
bende almayı düşünüyorumda??

kızlar hala okuyorum 30 sayfam kaldı eski sayfalardan cevap veriyorum kusura bakmayın:)

huzın çıçegı gecmış olsun ne yedınde zehırledı ya bıdaha olmaz ınş

tşk ederım kızlar bende bılmıyom dut yedık aceba ondanmı dıyorum bıde kaynanam yemek yollamıştı yağlıydı ondanda olabilir ......

çok çok gecmış olsun canım
besin zehirlenmesi gerçekten önemli
dikkat etmek gerek

bıcırık kuklalar bendede var fatmacım ama şimdilik öyle çok aşırı ilgilenmiyo sadece çıkardım seslerle ilgileniyo ama ilerde seveceğine eminim.

bıcıırıkmikleri mete seviyo tabi uzaktan yaklaştırınca gözlerini pörtletiyo korkuyo galiba

tabi onları oynatırken çenende çalışacak.ben alibabanın çiftliğini söylüyorum

ama domuza gelince kalakalıyorum o nasıl ses çıkarıyo yaaa

domuz sesini çıkartırken kemal sunalın "muhag muhag can hatice" şarkısı aklıma geliyo yaaaa:)

domuz sesini çıkartırken kemal sunalın "muhag muhag can hatice" şarkısı aklıma geliyo yaaaa:)

ya bide ben horoz varya 4. sırada ona gelince horozmuydu tavukmuydu neydi yaa diye kalakalıyorumm gülme geliyoo metede saf saf bakıyo hatta bi videom vardı onu oynatırken telefonda eşim silmiş çok komiktim yaaa hem şarkıyı devam ettiricem diye uğraşıyorum hem karıştırdıklarımı düzeltcem diye.

anam saflık bendekide el kadar bebek ne bilsin at işte bişiler illa doğrusu olacak

yaa benim hep sesim çok kötü hem de hiç bir şarkıyı tam bilmem bugün kızıma diyordum allahtan anlamıyon değilse benle dalga geçersin diye :))

yaa benim hep sesim çok kötü hem de hiç bir şarkıyı tam bilmem bugün kızıma diyordum allahtan anlamıyon değilse benle dalga geçersin diye :))

bende aliii bababanın derken artık nasıl içime işlediyse caralonin aliii demesi gibi söylüyorum.Şarkıyıda değiştirimiymişim "Ealiiii babanın carolini var carolinin cart sesi var cemileeee cemileeee diye bağırır evinde eaaliii bababnın...."

ben hangi şarkılara nasıl remiks yapıyorum bir bilsen.aklın hayalin durur bütün şarkıların bestesi farklı daha doğrusu hepsini aynı ritimde söylüyorujm .....

canım çok çok geçmiş olsun iyisin demi şimdi bir daha tekrarlamaz inşallahh...

kızlar sözüm meclisten dışarı üstüne alınması gerekenler alır zaten ama şu face muhabbeti canımı sıktı aylardır burada biz konuşurken sadece dinleyenler ve paylaşımlarımıza ortak olup sadece başı sıkışınca sorularına cevap isteyenler şimdi bizi gözetleyemedikleri için bu kadar taktılar face galiba.hiiiçççç kusura bakmayın kardeşim bir kaç arkadaşımız daha kaldı burada onlarda gelirse face e artık özelimize giremeyeceksiniz öyle uzaktan uzaktan. burayıda bırakmaya niyetimiz yok tabi buranın yeri hepimiz için farklı ama özellerimiz artık bizde saklı

hhhehhhhe allah seni napmasınn :))) ben biliom ama burdan tarif edemem ki yazarak mümkün değil yazmaya çalışıojn harfleri sökemedim bi tür hırlama gibi içine doğru çekcen nefesini hırlarkenn ayyyy anlatamıomm yalnız yazarken bi yandanda habire çıkarıom sesi bi görsen halimi Efe allahtan uyuyo napıo bu annem delirdi sanırım dicek

Okurken sizi kız uyanıcak diye ödüp koptu gülmekten karnım ağrıdı ohh sabah sabah çok iyi geldi sizleri okumak..Keyfim yerine geldi ama çok güldüm yaaa süpersiniz siz süper :90:

Dün hiç giremedim ne face nede buraya burasını zaten faceteki kızlar yazarsa görüyorum artık.Unutmadım ama nedense face daha kolay sanki.
Dün giremedim çünkü ayacaklarım iflas etti.Bütün gün sevil hümayla yatakta yattık durduk.pcde salonda kalmıştı onu bile alıp gelmek çok zor geldi.Sadece sevil hümaya mama yapmak için kalktım yatakten.Kaç gündür sürekli koşturmaca halindeyim.Annemlerede diretiyorum iyiyim gelmeyin hallediyorum ben herşey yolunda diye ama pestilim çıkıyor onlar gelmeyincede bugün arıycam gelsin gelsinde bende güzelce bir dinleniyim yorgunluk atıyım.Bir duş yapıyım geçenlerde tek başıma sevil uyurken yıkanabildim ama nazar değdirdim galiba şimdi adım atamıyorum.Sedanın yazdığı gibi...Otokoltuğunu wc kapısının önüne koyuyorum ama içeri almıyorum çünkü çok dar bizim wc

Bu akşamda bebek görmeye gidicez inş.ben kendimi iyi hissedersem daha doğalı 11 gün oldu minnacık tam bir süt kuzusu..Annesine benim için hastaneden verilen milupa çayları vermiştim.Sütüne çok iyi gelmiş allah razı olsun senden diyor.Çok sevindim..Bol bol emzir ben sana çay alır getiririm dedim.Kendi kızım anne sütü alamıyor ya çok istiyorum onun kızı alsın emsin annesini diye..
sizlerde emzirdiklerinizi yazıyorsunuz ya içim gidiyor ama içimdende size hep dua ediyorum.Sütleri gitmesin bol bol sütleri olsunda kuzucuklar emzin diye...
Seda bu arada sana sitemim var...Sen yemezsen metehan'a süt olmaz dimi sen yeki sütün olsun...Sen böyle emiştik oynaştık sonrada uyudu diye yazınca ben çok seviniyorum yemeği ihmal etme lütfen.Tüm emziren anneler lütfen kuzucuklarınız için yiyiin ihmal etmeyin (bu konuda çok dertliyim ya kızlar sitemlerimi mazur görün hep emzirmek istemiştim ama olmadı ya çok üzülüyorum bunun için )

aynı durumdayız canım kızım 3 şubat doğumlu 3140 doğdu 3 gün önce daha yeni 5 kilo olmuştu aynı şeyleri bizde yaşıyoruzz

canım bende yaşadım ama şimdi toparlandı allaha şükür mama sayesinde. Dr bana da önce emzir sonra mama yedir demişti. Sütüm yetmiyodu benim kilo kaybetti. Tabi efe paşa mamaya da başlayınca beni zamanla tamamen bıraktı ama kendine geldi çok güzel kilo aldı. Bu mantıkla baktığımda sütün azdır yetmiyordur mamayıda düzenli ve yeterli vermiyorsan doymuyordur canım açtır o yüzden kilo alamıyordur yeterince.

Benimkide aynı canım 3.370 doğdu.Hastanede 15 gün kaldı eve getirdiğimizde 3.100grdı.
geçen hafta tarttık 5200gr olmuştu ama sağlığı iyi ya çok kg olmasın ne yapıyım
ama bu haftalar iştahsızlık çoğumuzun bebeğinde var.Bizimki sadece mama yiyor ama gitgide yeme değerlerini düşürüyor..

Ninni melodisiyle bende çok konuşuyorm.Eşim akşamları geldiğinde ben genelde sevil hümayı uyutuyor oluyorum.Ninnim şöyle devam ediyor..
hoşgeldin babası,kızın uyuyor şimdi sen git içeriiii bende geliyorum şimdiiii eee eee eee uyusunda büyüsün sevil hüma babasıda gelmiş sevil hümaaa :))
Kılıktak kılığa giriyoruz ama çok eğleniyorum ben bunları yaparken...

Geçmiş olsun canım..

Sedacım onun için yeni bir yöntem buldum.Geldiklerinde yada gittiğimizde azıcık tutuyorlar kucağında bakın şimdi size ne göstericez kızımla biz diyorum alıyorum otokoltuğuna yatırıyorum geçiyorum bende karşısına sevil hümanın...Şarkı söylüyorum oyuncaklarıyla oynatıyorum..Onlarda gelip yanımda seyretmek zorunda kalıyorlar..
İki üç seferdir deniyorum bunu çok işe yarıyor.Böylece istemediğim kişilerin ellemesindende koruyorum çocuğumu..

aynı durumdayız canım kızım 3 şubat doğumlu 3140 doğdu 3 gün önce daha yeni 5 kilo olmuştu aynı şeyleri bizde yaşıyoruzz

Neslicim bizde aynıyız canım.5 şubatta doğdu ama istenmeyen şeyler yüzünden kg alamadı kızım ama sağlığı şu an gayet iyi ve dr.da ayına göre güzel dedi.çok takma canım bende çok üzülüyorum ama bizden kaynaklı şeylerden bunlar başımıza gelmedi.Olsun sağlıkları yerinde olsunda nasılsa bir şekilde kg alırlar..

Günaydın Kızlar..

Bugün Keyfim Yok Pek Havadan mı Sudan mı Uykusuzluktan mı Bilemedim Ama Keyfim Kaçık..

Yaa Benim Ayrıca Çok Acil Kilo Vermem Lazım.. Pilates Yapıcam Falan Ama Oğlum Gündüz Uyumuyorki UIyusa da 20dk Falan Uyuyor :}

Ayy Yok Yok Daha Fazla Yazmııym Soğuk Soğuk, Sizin de Keyfinizi Kaçırmıyım Bugün Benden Hayır Yok Gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…