ben hala kullanıyorumcontratubex kullanan var mı kızlar aranızda faydasını gördünüz mü?
yoo bana hemen ameliyat sonrası verdibilmiyorsan ne mutlu sanaçünkü o ilaç sezeryanda dikşleri kızarıp şiş gibi duranlara iz kalmasın die verilen bir ilaç
selam kızlar.gerçi selam diyorum ama kimse yok herkes facedemi yoksa
ayyy bugün hiç görüşemedik özledim valla.geçmişi okumadım bi rapor veriim size geçmişe bakıcamm
sabah doktora gittik.kayınvalidemle beraber.şu rota virüsü aşısı için.doktor anlatıtı ne yaptır dedi ne yaptırma dedi.bişi söylemedi yanii.bende yaptırmaya karar verdimm.
muayene etti 6100 gr olmuş paşa çok iyi dedi boyuda 62 cm olmuş.kilo alımı çok iyi dedi.dinledi etti.kafasında konak için merhem verdi yıkamadan 1 gün önce sür dedi.gözü 6. aya kadar akabilir masaj yap damla kullan dedi.kulaklarını temizleyecem diye bişi sokma o kendini temizler tıkarsın dedi.
doyup doymadığını sütümün yaradığını nasıl anlarım diye sordum.oda kilo alımı çok güzel sütün iyi yarayışlı yeterli takma kafana dedi.kv yanımda böle sölemesi hoşuma gitti.Allah var hiç bu konuda bişi sölemedi kv ama olsun onun yanında doktorun böle sölemesi iyi oldu.ama bazı akşamlar bana sıkıntı veriyo ağlıyo dedim.oburluğundan yapıodur çok oyuncu bi oğlun var aç gözlülük yapıodur sen merak etme sütün gayet iyi dedi
sonra aşıya geçtik.hastanede varmışş.veee bizim özel sağlık sigortamız karşılıyomuşş.bilmiyodumm valla aama iyi olduu.para vermedik iki dozluk olanından yaptık 145 lira.oğlum şapur şupur içti.yan etkisi olmaz merak etme dedi
ordan antarese gittik.paşamın kıyafetleri artık küçük geliyo.vaayy bee büyümüşte kıyafetleri küçük gelirmiş.ona alışveriş yaptık valla heryerden bişiler aldım çok zevkliydi oğlum için alışveriş yapmak.paşamda hiç üzmedi beni Allahtan bu huyu bana çekmiş avmleri çok seviyoo bakınıyo ölee.emzirdim orda altını değiştim falan rahat oldu.
oyuncak aldım iki tane
dahada alacaktımda zor tuttum kendimi
ordan kv ye gittik meteyi uyuttum bende uyumuşum 2 saat iyi oldu.sonra yemek falan eve geldik kıyafetleri attım makinaya astımm koşa koşa geldimm
bakalım geçmişte neler var.
huzın çıçegı gecmış olsun ne yedınde zehırledı ya bıdaha olmaz ınş
huzun_ciceği çookk geçmiş olsun ne yedinde dokundukii pöfff inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz
akşam kv ye gittik.özlemişler oğlumu sevdiler dedesi amcası babannesi yalnız hep kucakta ayakta tutuyo babannemiz ıhh dese hoopp ayağa kalkıyo evin içinde tur atıyoo.ne kadar desemde yok yine aynı.anne ben hiç kucağımda gezdrmiyorum bak bu alışır sizi kullanır böyle diyorum ama yok sevmeyi kucakta gezmek sanıyolar.aldım yatırdım koltuğa konuştum falan güldü bıraktım onlara iki sevdiler sonra hoopp bidaha kucakk.nasııl yapacaksak bu işii bilemedimm yaaa
bgun zorlu bır gun gecirdim çocuklarımla beraber dun yediğimiz birşeyden dolayı ben ve buyu kızım zehırlendık :2:ıkımızde tum gun hastanedeydık çok kötü birgun gecirdim bebeğimi emzıremedım emdığı zaman oda kusmaya başlıyodu ...şimdi daha ıyızama hala mıdem bulanıyo
bıcıırıkmikleri mete seviyo tabi uzaktan yaklaştırınca gözlerini pörtletiyokorkuyo galiba
tabi onları oynatırken çenende çalışacak.ben alibabanın çiftliğini söylüyorum
ama domuza gelince kalakalıyorum o nasıl ses çıkarıyo yaaa
domuz sesini çıkartırken kemal sunalın "muhag muhag can hatice" şarkısı aklıma geliyo yaaaa:)
yaa benim hep sesim çok kötü hem de hiç bir şarkıyı tam bilmem bugün kızıma diyordum allahtan anlamıyon değilse benle dalga geçersin diye :))
ya bide ben horoz varya 4. sırada ona gelince horozmuydu tavukmuydu neydi yaa diye kalakalıyorumm gülme geliyoo metede saf saf bakıyo hatta bi videom vardı onu oynatırken telefonda eşim silmiş çok komiktim yaaa hem şarkıyı devam ettiricem diye uğraşıyorum hem karıştırdıklarımı düzeltcem diye.
anam saflık bendekide el kadar bebek ne bilsin at işte bişiler illa doğrusu olacak
yaa benim hep sesim çok kötü hem de hiç bir şarkıyı tam bilmem bugün kızıma diyordum allahtan anlamıyon değilse benle dalga geçersin diye :))
bende aliii bababanın derken artık nasıl içime işlediyse caralonin aliii demesi gibi söylüyorum.Şarkıyıda değiştirimiymişim "Ealiiii babanın carolini var carolinin cart sesi var cemileeee cemileeee diye bağırır evinde eaaliii bababnın...."
bgun zorlu bır gun gecirdim çocuklarımla beraber dun yediğimiz birşeyden dolayı ben ve buyu kızım zehırlendık :2:ıkımızde tum gun hastanedeydık çok kötü birgun gecirdim bebeğimi emzıremedım emdığı zaman oda kusmaya başlıyodu ...şimdi daha ıyızama hala mıdem bulanıyo
bıcıırıkmikleri mete seviyo tabi uzaktan yaklaştırınca gözlerini pörtletiyokorkuyo galiba
tabi onları oynatırken çenende çalışacak.ben alibabanın çiftliğini söylüyorum
ama domuza gelince kalakalıyorum o nasıl ses çıkarıyo yaaa
Mrb arkadaşlar
Benim oğluşum 3 aylık.3300 doğdu,2900 düştü, ilk ay güzel kg aldı iki aydır çok çok az alıyor,üstelik dr un önerisiyle mamayla desteklemimize rağmen.Şu anda 5000
Götürmediğimiz dr kalmadı çok çaresiziz.
Benzer durumda olan var mı acaba?
mrb arkadaşlar
benim oğluşum 3 aylık.3300 doğdu,2900 düştü, ilk ay güzel kg aldı iki aydır çok çok az alıyor,üstelik dr un önerisiyle mamayla desteklemimize rağmen.şu anda 5000
götürmediğimiz dr kalmadı çok çaresiziz.
Mrb arkadaşlar
Benim oğluşum 3 aylık.3300 doğdu,2900 düştü, ilk ay güzel kg aldı iki aydır çok çok az alıyor,üstelik dr un önerisiyle mamayla desteklemimize rağmen.Şu anda 5000
Götürmediğimiz dr kalmadı çok çaresiziz.
ayy onu bende çok yapıorum, uydurma ninniler mi dersin, ninni devamlarımı dersin şarkılar mı dersinn :))) heheheh hatta eğer uyutmaya çalışıyorsam o an babası yada başkası bişi sorduğunda ninni melodisiyle konuşuyorum onlarla o daha komikkk oluyoo hehehehhe :)))
huzun_ciceği çookk geçmiş olsun ne yedinde dokundukii pöfff inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz
akşam kv ye gittik.özlemişler oğlumu sevdiler dedesi amcası babannesi yalnız hep kucakta ayakta tutuyo babannemiz ıhh dese hoopp ayağa kalkıyo evin içinde tur atıyoo.ne kadar desemde yok yine aynı.anne ben hiç kucağımda gezdrmiyorum bak bu alışır sizi kullanır böyle diyorum ama yok sevmeyi kucakta gezmek sanıyolar.aldım yatırdım koltuğa konuştum falan güldü bıraktım onlara iki sevdiler sonra hoopp bidaha kucakk.nasııl yapacaksak bu işii bilemedimm yaaa
aynı durumdayız canım kızım 3 şubat doğumlu 3140 doğdu 3 gün önce daha yeni 5 kilo olmuştu aynı şeyleri bizde yaşıyoruzz
günaydın güzel anneler gününüz güzel olsunnn
Günaydınnn hepiniz hoşgeldinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?