2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım.Acil kg vermesi gerekenlerden biride benim maalesef :))
Havalardandır havalardan bir iyi bir kötü insanın ömrünü yiyip bitirdiler bir güzelleşmediki tadını çıkaralım :))
Pilates doğumdan sonra hemen önerilen birşeymi bende yapmak istiyorumm ama eşim yapta yırtılsın dikişlerin görelim hep beraber günümüzü yeniden diyor yürüyüşte yasak zaten..Ne kadar az yesemde spor yapmadan gitmiycek ama kg gayet iyi biliyorum (

Son düzenleme:

yap güzelim plates hemen uykusunu değerlendir hatta uyanıkkende geç karşısınaa çok zor oluyo nefes almak ama ben hem topun üstünde mekik çekiyorum hem ona şarkı söliyip şebeklik yapıorum o da acaip acaip bakıp naptığımı anlamaya çalışıo valla iki katı terliyorum bu durumda. çok taktımm kafaya bu göbek gidecek yani çocuk uyuyo uyumuo düşünmüorum her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum

Mrb cnm
Oğluşun algıları ve hareketliliği çok iyi.Epeycede güçlü bir çocuk ama dr muzda kg nun normal sınırlarda olmasının önemli olduğunu söyledi geçen ay.öZELLİKLE gece verdiğin 60 cc mamayı 90 cc ye çıkaralım dedi ama oğluş o kadar yemiyor.Acaba rutin muayenelerde dışarıdan anlaşılmayan bir sorun mu var diye 1 hafta önce ultrasonla tüm organlarına baktırdım normal çıktı bakalım dr ne diyecek

ya kızlar hiç yırtılır mı dikiş. bana doktorum doğumdan üç gün sonra yanına gittiğimde ki doğrulamıyodum bile daha tam. egzersize başlamamı söledi. ama ben canım yanıo die yapmadım. pişmanımda şimdi. artık yapıorum hiçte bişi olmuyo korkmayın. ebru şallı bile sezeryanla doğum yaptı kadın 20 gün sonra tv de platese başladı.

canım kilo herşey demek değil ki iştahımı yok bebeğinin?Yemiyor mu mamayı?

Canım gündüz mamayı kaşıkla veriyorum 60 cc yiyor gerisini yemiyor.Bu sabah ilk kez 90 cc yedi.Memeyide resmen savaşarak 5 dk zor emiyor.Ben oğlum kilolu olsun istemiyorum ayına göre normal kg da olsun istiyorum

Benim Normal Doğumdu O Yüzden Bi Sorun Yaşamıyorum Canım.. Aslında Havalar Düzelse Yürüyüşlere Gidebilsem Yürüyüş Bana Çok İyi Geliyor Ne Göbek Ne Basen Kalıyor Ama Malesef Şuan İkisi de Yerinde Duruyor Ne İleri Ne Geri Kımıldamıyorlar Yapıştılar Bana :}

Ahh Havalar Düzelse de Biraz Çıksak Güneş Enerji Verse Dimi Yaa İnşallah Haftaya Düzelcek Diyorlar Ama Hep Kandırıyorlar Artık Züğürt Tesellisi Gibi Oldu Artık :}

Aslında Evet Bazen Yaptıklarıma Gülüyor Anasıyla Dalga Geçiyor Ama Bu Hafta Bişey Yapamadım Hep Huysuz Hep Huzursuz, Eskisi Kadar Sakin Huzurlu Değil Malesef,Bi Düzelse Ben Ona Pilates Nasıl Yapılır Göstercem de :}

günaydın güzel annişler ben ne buraya yetişebiliyorum nede face kızlar pc açıyorum tam geçmişi okuyup bişeyler yazıcam hop benim kuzu ayakta becbur onla ilgileniyorum şimdi yeni uyuttum uyanmadan bi kavaltı yapayımda geleyim erkese bol sütlü ve bebişlerede bol uyku versin

bir arkadaşımın 1.5yıl sonra iç dikişleri patladı aman kızlar belli olmaz...

bir arkadaşımın 1.5yıl sonra iç dikişleri patladı aman kızlar belli olmaz...

hadi ya nasıl oldu ki ... ama bide şöle diyim bakın. mesela kesinlikle ağır falan kaldırmıyorum bedenimi zorlamıyorum bu durumda kesinlikle yırtılabileceğinden korkarım. plates üstünde çekilen mekik kolay oluyo yani çok zorlamıyo germiyo bedeninizi. yarım yarım çektiğiniz için. ama düz zeminde yerde uzanıp tam kalkmaya çalışırsanız bu çok tehlikeli olur onu asla tavsiye etmem tabi ki ...

ben geldimm kızlarr bnde deldim ay özlemişiöm burayıı bu arada bende plates yapmak istiyorum ama zayıflamak için diil birde yapsam bu tempoda çöp gibi olucam heralde plates yapanlar cok güzel dik duuruyor manken gibi pc basında oturmaktan kambur olucam diyorum kursa mı gitsem ne?

Cnm conformil kullanıyorduk zorla yiyordu annem mamayı değiştirelim dedi,dr un ikinci mama tercihi milumile geçtik,şimdi ikinci kutudayız.Mama saatleri düzenli ,biberonla sadece gece 1 kez veriyorum.Memeyi bırakmasın diye kaşıkla yediriyorum.

bnm annemişnde patlamıştı kızlar aman dikkt edinn nolur sezeryan olanlar o yüzden sezeryan istememiştim anneciğim nerler cekmişti kıyamam ilk göbek fıtıgı oldu ameliyt oldu arkasından bir kaç ay sonra sezeryan dikişleri patladı dikkt edin ..

başarıcaz ya ... vazgeçmediğimiz sürece başarıcaz ben buna inanıyorum. sezeryanlılara söylüyorum. bi hatırlasanıza göbeğimizin doğumdan sonra ki halini nası iğrençti öle bööleee aşağıı doğru sarkmışş ... aynada o halimi gördüğümde dünyam başıma yıkıldı aman allahım ben ne hale geldim bu hep böyle mi kalacak dedim. çok psikolojim bozuldu ama şimdi bakıyorumda gittikçe topluyo o göbek değişiyo azalıo adet gördükçe farklılaşıo e bide yavaş yavaş spor derken zamanla fıstık gibi olucaz tıpkı eskisi gibii ... amann yaaa kadınn olmakk işteee GİREN ÇIKAN BİZEE VALLA HEHEHEH

günaydın kızlarrrr

ayy bu gün beni sanki dövmüş dövmüşş dövmüşlerrrrde yatağa koymuşlar gibi sankii.heryerim ağrıyo özellikle belimm.akşam yatmadan önce duş almıştım saçlarımıı kuruttum ama dipleri biraz nemli kalmış sanırım ondanda olabilir kahvaltıdan sonra bi vitamin içeyimm

manikk çok güldüm yaa alemsinn alibabanın carolini haaa ilahii

çağlayancımm mesajını okuyunca okadar utandımki.kendimi şımarık bencil kızlar gibi hissettim.ne kadarda haklısın gerçektende.evet artık çok daha dikkat edicem.hemen kahvaltımı yapıyorum yumurtamı yiyorum

mete beyi emzirdim uyukladı yatırdım uyumadı bezini değiştim pek bişi yoktu ama pırtlamış azcık kaka olmuşi değiştim.ana kucağına koydum elini emecem diye cebelleşiyo.hep yüzü kıpkırmızı yaa eliyle sürtüyo çiziyo falan.

eee siz nasılsınız bakalımm.

Cnm hangimamayı kullanıyorsun,kaç saatte 2 kaç cc veriyorsun?

Arkadaşlar bizim ana sorunumuz uyumaması aslında,uykusuzluktan dakikalarca esniyor ama yine uyumuyor. Bakın bugün sabah 05:30 da uyandı saat 10 a doğru zar zor uyuttum (kucağımda sallıyorum (( 15 dk uyudu yine uyandı. Sinirlendim yan odada bıraktım geldim..Birazdan dışarıya çıkarsam mı diye düşünüyorum,havada pek iyi değil ama arabasında daha kolay uyuyor.

Sizler kaç saatte bir ve nasıl uyutuyorsunuz?

hoşgeldin canımm kendi adıma konuşayım iyiyim işte öle böle şükür. Sana domuz sesini anlatıcam die canım çıktı ama beceremedim yazamadımm olmuyo yazılmıo baktın mı geçmişe

normal bir doğum süreci yaşasaydım ve sadece sezeryan dikişim olsaydı belki yapardım..
ama hiç kolay yollardan buraya gelmedğim için daha sözlerini dinlemem gerekiyor yoksa bende platesin kralı yaparım onunla her sabah ama olmayınca olmuyor işte

havalar güzelleşsin artık bizimde içimiz dışımız bir açılsın otur otur evde nereye kadar..

hoşgeldin canım..ama sen zayıfsın ki ne platesi ne sporu süper fiziğn var plates bize lazım dur sen birazcık bir köşede sakin sakin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…