Günaydın Kızlar..
Bugün Keyfim Yok Pek Havadan mı Sudan mı Uykusuzluktan mı Bilemedim Ama Keyfim Kaçık..
Yaa Benim Ayrıca Çok Acil Kilo Vermem Lazım.. Pilates Yapıcam Falan Ama Oğlum Gündüz Uyumuyorki UIyusa da 20dk Falan Uyuyor :}
Ayy Yok Yok Daha Fazla Yazmııym Soğuk Soğuk, Sizin de Keyfinizi Kaçırmıyım Bugün Benden Hayır Yok Gibi..
Günaydın Kızlar..
Bugün Keyfim Yok Pek Havadan mı Sudan mı Uykusuzluktan mı Bilemedim Ama Keyfim Kaçık..
Yaa Benim Ayrıca Çok Acil Kilo Vermem Lazım.. Pilates Yapıcam Falan Ama Oğlum Gündüz Uyumuyorki UIyusa da 20dk Falan Uyuyor :}
Ayy Yok Yok Daha Fazla Yazmııym Soğuk Soğuk, Sizin de Keyfinizi Kaçırmıyım Bugün Benden Hayır Yok Gibi..
canım benim kızımda çok kilolu değil
2780 gr doğdu 2500 gra düştü 2 aylıkken 4250 olmuştu bugün öyle kendimle beraber tarttım
4900 gibi bişey çıktı
ben endişe etmiyorum çünkü gayet hareketli ve diğer sosyal gelişimi ayına uygun ilerliyor
seninde diğer gelişimleri normalse endişe etme bence
benim 2. kızım bu büyük kızımda aynıydı zayıf ilerliyordu maşallah hareketli ve sağlıklıydı önemli olanda bence bu
Günaydın canım.Acil kg vermesi gerekenlerden biride benim maalesef :))
Havalardandır havalardan bir iyi bir kötü insanın ömrünü yiyip bitirdiler bir güzelleşmediki tadını çıkaralım :))
Pilates doğumdan sonra hemen önerilen birşeymi bende yapmak istiyorumm ama eşim yapta yırtılsın dikişlerin görelim hep beraber günümüzü yeniden diyor yürüyüşte yasak zaten..Ne kadar az yesemde spor yapmadan gitmiycek ama kg gayet iyi biliyorum(
canım kilo herşey demek değil ki iştahımı yok bebeğinin?Yemiyor mu mamayı?
Günaydın canım.Acil kg vermesi gerekenlerden biride benim maalesef :))
Havalardandır havalardan bir iyi bir kötü insanın ömrünü yiyip bitirdiler bir güzelleşmediki tadını çıkaralım :))
Pilates doğumdan sonra hemen önerilen birşeymi bende yapmak istiyorumm ama eşim yapta yırtılsın dikişlerin görelim hep beraber günümüzü yeniden diyor yürüyüşte yasak zaten..Ne kadar az yesemde spor yapmadan gitmiycek ama kg gayet iyi biliyorum(
yap güzelim plates hemen uykusunu değerlendir hatta uyanıkkende geç karşısınaa çok zor oluyo nefes almak ama ben hem topun üstünde mekik çekiyorum hem ona şarkı söliyip şebeklik yapıorum o da acaip acaip bakıp naptığımı anlamaya çalışıovalla iki katı terliyorum bu durumda. çok taktımm kafaya bu göbek gidecek yani çocuk uyuyo uyumuo düşünmüorum her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum
bir arkadaşımın 1.5yıl sonra iç dikişleri patladı aman kızlar belli olmaz...ya kızlar hiç yırtılır mı dikiş. bana doktorum doğumdan üç gün sonra yanına gittiğimde ki doğrulamıyodum bile daha tam. egzersize başlamamı söledi. ama ben canım yanıo die yapmadım. pişmanımda şimdi. artık yapıorum hiçte bişi olmuyo korkmayın. ebru şallı bile sezeryanla doğum yaptı kadın 20 gün sonra tv de platese başladı.
bir arkadaşımın 1.5yıl sonra iç dikişleri patladı aman kızlar belli olmaz...
canım hangi mamayı kullanıyorsun miumil iyi kilo aldırıyor iştahı az olan bebeklere veriyorlar bunu bir de kendine bir mama saati düzenle mesela 2 saatte önce 60 ver zamanla artır bu oranı.yemeyince yedirme yöntemi uygula biberon başlığını değiştir bizimki mesela silikon sevmedi kauçuk aldı
hadi ya nasıl oldu ki ... ama bide şöle diyim bakın. mesela kesinlikle ağır falan kaldırmıyorum bedenimi zorlamıyorum bu durumda kesinlikle yırtılabileceğinden korkarım. plates üstünde çekilen mekik kolay oluyo yani çok zorlamıyo germiyo bedeninizi. yarım yarım çektiğiniz için. ama düz zeminde yerde uzanıp tam kalkmaya çalışırsanız bu çok tehlikeli olur onu asla tavsiye etmem tabi ki ...
kızlar dikişleriniz estetik dikiş değil mi?
canım bende yaşadım ama şimdi toparlandı allaha şükür mama sayesinde. Dr bana da önce emzir sonra mama yedir demişti. Sütüm yetmiyodu benim kilo kaybetti. Tabi efe paşa mamaya da başlayınca beni zamanla tamamen bıraktı ama kendine geldi çok güzel kilo aldı. Bu mantıkla baktığımda sütün azdır yetmiyordur mamayıda düzenli ve yeterli vermiyorsan doymuyordur canım açtır o yüzden kilo alamıyordur yeterince.
günaydın kızlarrrr
ayy bu gün beni sanki dövmüş dövmüşş dövmüşlerrrrde yatağa koymuşlar gibi sankii.heryerim ağrıyo özellikle belimm.akşam yatmadan önce duş almıştım saçlarımıı kuruttum ama dipleri biraz nemli kalmış sanırım ondanda olabilir kahvaltıdan sonra bi vitamin içeyimm
manikk çok güldüm yaa alemsinn alibabanın carolini haaa ilahii
çağlayancımm mesajını okuyunca okadar utandımki.kendimi şımarık bencil kızlar gibi hissettim.ne kadarda haklısın gerçektende.evet artık çok daha dikkat edicem.hemen kahvaltımı yapıyorum yumurtamı yiyorum
mete beyi emzirdim uyukladı yatırdım uyumadı bezini değiştim pek bişi yoktu ama pırtlamış azcık kaka olmuşi değiştim.ana kucağına koydum elini emecem diye cebelleşiyo.hep yüzü kıpkırmızı yaa eliyle sürtüyo çiziyo falan.
Eee siz nasılsınız bakalımm.
ya kızlar hiç yırtılır mı dikiş. bana doktorum doğumdan üç gün sonra yanına gittiğimde ki doğrulamıyodum bile daha tam. egzersize başlamamı söledi. ama ben canım yanıo die yapmadım. pişmanımda şimdi. artık yapıorum hiçte bişi olmuyo korkmayın. ebru şallı bile sezeryanla doğum yaptı kadın 20 gün sonra tv de platese başladı.
Benim Normal Doğumdu O Yüzden Bi Sorun Yaşamıyorum Canım.. Aslında Havalar Düzelse Yürüyüşlere Gidebilsem Yürüyüş Bana Çok İyi Geliyor Ne Göbek Ne Basen Kalıyor Ama Malesef Şuan İkisi de Yerinde Duruyor Ne İleri Ne Geri Kımıldamıyorlar Yapıştılar Bana :}
Ahh Havalar Düzelse de Biraz Çıksak Güneş Enerji Verse Dimi Yaa İnşallah Haftaya Düzelcek Diyorlar Ama Hep Kandırıyorlar Artık Züğürt Tesellisi Gibi Oldu Artık :}
Aslında Evet Bazen Yaptıklarıma Gülüyor Anasıyla Dalga Geçiyor Ama Bu Hafta Bişey Yapamadım Hep Huysuz Hep Huzursuz, Eskisi Kadar Sakin Huzurlu Değil Malesef,Bi Düzelse Ben Ona Pilates Nasıl Yapılır Göstercem de :}
ben geldimm kızlarr bnde deldim ay özlemişiöm burayıı bu arada bende plates yapmak istiyorum ama zayıflamak için diil birde yapsam bu tempoda çöp gibi olucam heralde plates yapanlar cok güzel dik duuruyor manken gibi pc basında oturmaktan kambur olucam diyorum kursa mı gitsem ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?