- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
mama ne çok şeyi değiştiriyor ben bunu gördüm smilac çok iyi geldi oğluma boşuna çığlık çığlığa gaz sancıları çekiyormuş. Mesela bu da çabuk acıktırıyor ve çok kolay kaka yaptırıyor doktoruna bunu da sor istersen belki mamayı sevince yerCanım gündüz mamayı kaşıkla veriyorum 60 cc yiyor gerisini yemiyor.Bu sabah ilk kez 90 cc yedi.Memeyide resmen savaşarak 5 dk zor emiyor.Ben oğlum kilolu olsun istemiyorum ayına göre normal kg da olsun istiyorum
cnm hangimamayı kullanıyorsun,kaç saatte 2 kaç cc veriyorsun?
Arkadaşlar bizim ana sorunumuz uyumaması aslında,uykusuzluktan dakikalarca esniyor ama yine uyumuyor. Bakın bugün sabah 05:30 da uyandı saat 10 a doğru zar zor uyuttum (kucağımda sallıyorum(( 15 dk uyudu yine uyandı. Sinirlendim yan odada bıraktım geldim..birazdan dışarıya çıkarsam mı diye düşünüyorum,havada pek iyi değil ama arabasında daha kolay uyuyor.
Sizler kaç saatte bir ve nasıl uyutuyorsunuz?
aynen benimki de hiç estetik görünmüyor yeni ameliyat olmuşum gibi kırmızı bir de çizgimhayırlı cumalar bu aradaa
benim dikişlerde estetikk amaann neresi estetikse çızık gibii tek ip izleri yok işte
bana doktor yapabilirsin bişi olmaz dedi ama bende öyle ağır falan kaldırmıyorum şimdilikk.çok yukarı falanda uzanmıyorum tedbir amaçlı
Cnm hangimamayı kullanıyorsun,kaç saatte 2 kaç cc veriyorsun?
Arkadaşlar bizim ana sorunumuz uyumaması aslında,uykusuzluktan dakikalarca esniyor ama yine uyumuyor. Bakın bugün sabah 05:30 da uyandı saat 10 a doğru zar zor uyuttum (kucağımda sallıyorum(( 15 dk uyudu yine uyandı. Sinirlendim yan odada bıraktım geldim..Birazdan dışarıya çıkarsam mı diye düşünüyorum,havada pek iyi değil ama arabasında daha kolay uyuyor.
hoşgeldin canımm kendi adıma konuşayım iyiyim işte öle böle şükür. Sana domuz sesini anlatıcam die canım çıktı ama beceremedim yazamadımm olmuyo yazılmıo baktın mı geçmişe
kızlar dikişleriniz estetik dikiş değil mi?
günaydın kızlarrrr
ayy bu gün beni sanki dövmüş dövmüşş dövmüşlerrrrde yatağa koymuşlar gibi sankii.heryerim ağrıyo özellikle belimm.akşam yatmadan önce duş almıştım saçlarımıı kuruttum ama dipleri biraz nemli kalmış sanırım ondanda olabilir kahvaltıdan sonra bi vitamin içeyimm
manikk çok güldüm yaa alemsinn alibabanın carolini haaa ilahii
çağlayancımm mesajını okuyunca okadar utandımki.kendimi şımarık bencil kızlar gibi hissettim.ne kadarda haklısın gerçektende.evet artık çok daha dikkat edicem.hemen kahvaltımı yapıyorum yumurtamı yiyorum
mete beyi emzirdim uyukladı yatırdım uyumadı bezini değiştim pek bişi yoktu ama pırtlamış azcık kaka olmuşi değiştim.ana kucağına koydum elini emecem diye cebelleşiyo.hep yüzü kıpkırmızı yaa eliyle sürtüyo çiziyo falan.
eee siz nasılsınız bakalımm.
mısra aynı dert bendede var gündüz hiç uyumaz uyusa bile 10 dak yine uyanır gecede her 2 saatte bir kalkar 85 günlük bebeğim 5 kilo 800 gram fazla kilolu değil kızım sizde durumlar nasıl...
ben gündüz ayaklarımda sallıyorum , uyuduğu da babannesinin deyimiyle kuş uykusu o gözler tam kapanamıyor sürekli ayağımda kalacak 1 saat sallıyorum yarım saat uyuyor doktorumuza sorduk normal 8 aya kadar gündüz böyle şekerleme yapar dedi. Zaten eşimde bende bebekken böyle uyurmuşuz çekmiş işte :)Cnm hangimamayı kullanıyorsun,kaç saatte 2 kaç cc veriyorsun?
Arkadaşlar bizim ana sorunumuz uyumaması aslında,uykusuzluktan dakikalarca esniyor ama yine uyumuyor. Bakın bugün sabah 05:30 da uyandı saat 10 a doğru zar zor uyuttum (kucağımda sallıyorum(( 15 dk uyudu yine uyandı. Sinirlendim yan odada bıraktım geldim..Birazdan dışarıya çıkarsam mı diye düşünüyorum,havada pek iyi değil ama arabasında daha kolay uyuyor.
ben geldimm kızlarr bnde deldim ay özlemişiöm burayıı bu arada bende plates yapmak istiyorum ama zayıflamak için diil birde yapsam bu tempoda çöp gibi olucam heralde plates yapanlar cok güzel dik duuruyor manken gibi pc basında oturmaktan kambur olucam diyorum kursa mı gitsem ne?
Canım gündüz mamayı kaşıkla veriyorum 60 cc yiyor gerisini yemiyor.Bu sabah ilk kez 90 cc yedi.Memeyide resmen savaşarak 5 dk zor emiyor.Ben oğlum kilolu olsun istemiyorum ayına göre normal kg da olsun istiyorum
mısra oğlun kaç günlük kaç kilo?
günaydın kızlar bugün benm doğum günüm
hayırlı cumalar bu aradaa
benim dikişlerde estetikk amaann neresi estetikse çızık gibii tek ip izleri yok işte
bana doktor yapabilirsin bişi olmaz dedi ama bende öyle ağır falan kaldırmıyorum şimdilikk.çok yukarı falanda uzanmıyorum tedbir amaçlı
aynen benimki de hiç estetik görünmüyor yeni ameliyat olmuşum gibi kırmızı bir de çizgim
ben beşikte uyutuyorum sallayarak onda bile 10 dk sürüyor uykusu...
ayy osıkıntı bendede var resmen kambur gibi duruyorum hele doğumdan sonraki haftalar resmen iki büklümdüm.o dert bende hep vardı zatende şimdi daha çok oldu.dik durunca sanki belim ağrıyo yoruluyorum vücut kamburluğa alışmış
ayy bide ben plates milates yapamam yaa g.tüm yemez kim uğraşcak onula tembelliğe alışmışım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?