2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar bu aradaa

benim dikişlerde estetikk amaann neresi estetikse çızık gibii tek ip izleri yok işte

bana doktor yapabilirsin bişi olmaz dedi ama bende öyle ağır falan kaldırmıyorum şimdilikk.çok yukarı falanda uzanmıyorum tedbir amaçlı

Canım gündüz mamayı kaşıkla veriyorum 60 cc yiyor gerisini yemiyor.Bu sabah ilk kez 90 cc yedi.Memeyide resmen savaşarak 5 dk zor emiyor.Ben oğlum kilolu olsun istemiyorum ayına göre normal kg da olsun istiyorum
mama ne çok şeyi değiştiriyor ben bunu gördüm smilac çok iyi geldi oğluma boşuna çığlık çığlığa gaz sancıları çekiyormuş. Mesela bu da çabuk acıktırıyor ve çok kolay kaka yaptırıyor doktoruna bunu da sor istersen belki mamayı sevince yer

aptamil 1 veriyodum 1 haftadır bebelac 1 e geçtik çünkü aptamil çok ağır gelmeye başladı fiyat yönünden benim oğlan 4 günde 500 gr mama bitirio çünkü. şöle söliyim detayını 2 saatte bir 150 lilik yiyo 150 liye 5 kaşık işte.

aynen benimki de hiç estetik görünmüyor yeni ameliyat olmuşum gibi kırmızı bir de çizgim

mısra aynı dert bendede var gündüz hiç uyumaz uyusa bile 10 dak yine uyanır gecede her 2 saatte bir kalkar 85 günlük bebeğim 5 kilo 800 gram fazla kilolu değil kızım sizde durumlar nasıl...

hoşgeldin canımm kendi adıma konuşayım iyiyim işte öle böle şükür. Sana domuz sesini anlatıcam die canım çıktı ama beceremedim yazamadımm olmuyo yazılmıo baktın mı geçmişe

ayy canım yaa sağolasın anladım ama burnun tıkanmışta burnunu çeker gibi bi ses dimi :) ay ama yapmam ben onu yaa neyse domuzu es geçelimm

zaten kociş oyuncağa bakarken aaaa oğluma domuzlu oyuncakmı aldın diye tepki gösterdi be adam 4 tane daha hayvamn var orda göre göre domuzumu gördün ayy oda pembe pembe çok cici
hatta bi oyuncak daha vardı çıngırak çook güzeldi ama ondada domuz vardı böle diyeceklerini bildiğimden almamıştımm

kızlar dikişleriniz estetik dikiş değil mi?

estetik canım..ama benim konu biraz özel o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor herşeyime tabii böyle olunca sporda yasak oluyor pöfff

günaydın sanırım herkeste bugün var birazcık yorgunluk,kırgınlık iremde pek şikayet etti.
ben sen utan diye yazmadım ki canım.çok özeniyorum sana ve diğer emziren arkadaşlara yazdıklarınızı okkuyuncada içim gidiyor resmen.hani hiç bitmesin bu sevginiz istiyorum memeyle emsinler hep sizi.benim kuzu gibi mama almasınlar..

Orkidem bende aptamil 1 le başlamıştım en büyük kutudan almıştım ama çok gaz yaptı,sonrada çöpe gitti .Bunun üzerine conformile geçmiştik bunlarda çokkk pahalı sürekli mama yerse benimde maddi olarak gücüm yetmez doğrusu.Sen epeyce mama yediriyorsun hiç emmiyor mu peki tatlım?

mısra aynı dert bendede var gündüz hiç uyumaz uyusa bile 10 dak yine uyanır gecede her 2 saatte bir kalkar 85 günlük bebeğim 5 kilo 800 gram fazla kilolu değil kızım sizde durumlar nasıl...

Cnm senin bebişin kg su iiii.Bizimki daha yeni 5000 olacak ((

ben gündüz ayaklarımda sallıyorum , uyuduğu da babannesinin deyimiyle kuş uykusu o gözler tam kapanamıyor sürekli ayağımda kalacak 1 saat sallıyorum yarım saat uyuyor doktorumuza sorduk normal 8 aya kadar gündüz böyle şekerleme yapar dedi. Zaten eşimde bende bebekken böyle uyurmuşuz çekmiş işte :)

ayy osıkıntı bendede var resmen kambur gibi duruyorum hele doğumdan sonraki haftalar resmen iki büklümdüm.o dert bende hep vardı zatende şimdi daha çok oldu.dik durunca sanki belim ağrıyo yoruluyorum vücut kamburluğa alışmış

ayy bide ben plates milates yapamam yaa g.tüm yemez kim uğraşcak onula tembelliğe alışmışım zaten

aynen benimki de hiç estetik görünmüyor yeni ameliyat olmuşum gibi kırmızı bir de çizgim

benimde tek bir çizik var..çok üstüne oturur gibi duruna net bir kırmızı oluyor sonradan dinlenince geçiyor.
bende herşeye dikkat ediyorum eğilip kalkarken bile hamile olduğumdaki gibi davranıyorum

ben beşikte uyutuyorum sallayarak onda bile 10 dk sürüyor uykusu...

aynen gündüzleri tilki uykusu uyuyor benim kızımda

evet ya o kamburluk bendede var onun bir çaresi varmı acaba..bir o eksikti zaten bugünlerde o ağrıda sıklaştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…