2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canımm doğum günün kutlu olsun

bebişinle ailenle nice sağlıklı huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle

iyiki doğmuşsun

Doğum günün kutlu olsun cnm eşin ve bebişinle mutlu,huzurlu,sağlıklı daha nice yaşlara inşallah

doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere,
saolsun canlarım iiki doğmuşum ii eşimle evliyim ve çok şükür oğluma kavuştum
bide iiki sizi tanımışım yaşasın 2011 şubat anneleri

Arkadaşlar gündüz uyumayan bir bebeğim var ve beşikte sallıyoruz onu sizler nasıl uyutuyorsunuz benim gibi bebişini sallayarak uyutan varmı bazıları hiç sallaamadım diyo acaba bizdemi bir acayiplik var diyorum sevgiler ..

cnm bnmkide öle hatta gözleri tam açık oluyo baz<en bakıyorum dalmış nefes alıp verişinden anlıyorum ama anlık yani pat uyanıyo üstelik ben beşiği en az 15 dakka sallıyourm ve minik adam max 5 10 dakika uyuyo bazen istisnalar oluyo tabi:)
3 aylık 4950 gibi bişeydi birkaç gün önce
cnm inş maması yararda alır kilosunu dediğin gibi öenmli olan çok kilo alması değil uyumlu olsun ayıyla yeter belki kullandığın mamayı sevmemiştir değiştir istersen farklı dene

çağlayancım bende diyorum nöbete gidicek sanki gözleri kapanır gibi oluyooo hoppp açıyo tekrar nöbette sanki uyumaması gerek:) neyse sağlık olsunda gündüzleri böle geçiyo kollarım kopsada:)

cnm bnmde ölee beşikte sallıyorum ayaklarımla kollarıla itip duruyom beşiği ama en az 15 dakika sallıyorum bazen çok daha fazla benmki sallamadan öyle kendiliğinden koyupta uymaz cnm cin gibi bakıyo zaten:)

çok geçmiş olsun canım

cnm bnmde ölee beşikte sallıyorum ayaklarımla kollarıla itip duruyom beşiği ama en az 15 dakika sallıyorum bazen çok daha fazla benmki sallamadan öyle kendiliğinden koyupta uymaz cnm cin gibi bakıyo zaten:)
uyumuyor sanki ben uyumasına izin vermiyormuşum gibi uyut beni diye ağlıyor nasıl iş anlamadım

canım hemen cevap vereyimde arada kaynamasın sonra başlık açıyosun :)

valla bebek bu huyu suyu heran değişebiliyo

benimkide öyle estiği gibi.mesela emerken uyuyo bazen yatağa koyuyorum uyuyo
bazen yatağa koyunca uyanıyo eğer mızıklamazsa bırakıyorum öyle ya dönenceyi açıyorum müziği falan kendi kendine uyuyo
ama bazende sallamadan uyumuyo hatta gözler kapanıyo sallamayı bırakınca uyanıyoo.bidaha sallıyorum

yani değişiyoo

Benim oğlum gazsancısı nedeniyle iki ay kendinden geçercesine ağladı hiç ama hiç istemediğimiz halde kucağımıza almaya başladık.Bir süre sonrada kucağa alıştı ve öle uyumaya başladı.Akşam 17 ile 20 arası kronik ağlama saatleri 3 saatte kucakta pış pış yapmaktan kollarım kopuyor sırtım acaip kambur oldu ((

Öle başikte falan sallayarak kesinlikle uyutamıyoruz.

Ben şimdi annemi çağırdım uyumadığı için yıkamaya karar verdik.Tekrar gelirim

maalesef canım ya ilk başladığımız zamanlar yine emiyodu ama biberona alışınca kendimi verdiğimde kıyametleri kopardı kendinide benide çok yordu ve zamanla bıraktı yani 2 ay anca emzirebildim o da hiç sütüm yetmeden yani( evet aptamilde çok sık bitirdiği için bizi zorladı 43 lira büyük kutu 900 gr . Bebelac a geçtik doktora sorduk olur dedi daha ekonomik hem dedi onun 500 gr büyüğü 10 lira bi sorunda olmadı efe bunu da sevdi sağlık sorunu da olmadı çok iştahlı yiyor canım ...

kızlar kpss ye gircek olan varmı atanamamış bi öğretmen adayı olarak ya nasıl olcak bilmiyom çok çalışamyıroum ve puanlar çok yüksekkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…