ayy canımm doğum günün kutlu olsun
bebişinle ailenle nice sağlıklı huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle
iyiki doğmuşsun
Doğum günün kutlu olsun cnm eşin ve bebişinle mutlu,huzurlu,sağlıklı daha nice yaşlara inşallah
saolsun canlarım iiki doğmuşum ii eşimle evliyim ve çok şükür oğluma kavuştumdoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere,
günaydın kızlar bugün benm doğum günüm
cnm bnmkide öle hatta gözleri tam açık oluyo baz<en bakıyorum dalmış nefes alıp verişinden anlıyorum ama anlık yani pat uyanıyo üstelik ben beşiği en az 15 dakka sallıyourm ve minik adam max 5 10 dakika uyuyo bazen istisnalar oluyo tabi:)ben gündüz ayaklarımda sallıyorum , uyuduğu da babannesinin deyimiyle kuş uykusu o gözler tam kapanamıyor sürekli ayağımda kalacak 1 saat sallıyorum yarım saat uyuyor doktorumuza sorduk normal 8 aya kadar gündüz böyle şekerleme yapar dedi. Zaten eşimde bende bebekken böyle uyurmuşuz çekmiş işte :)
cnm inş maması yararda alır kilosunu dediğin gibi öenmli olan çok kilo alması değil uyumlu olsun ayıyla yeter belki kullandığın mamayı sevmemiştir değiştir istersen farklı dene3 aylık 4950 gibi bişeydi birkaç gün önce
çağlayancım bende diyorum nöbete gidicek sanki gözleri kapanır gibi oluyooo hoppp açıyo tekrar nöbette sanki uyumaması gerek:) neyse sağlık olsunda gündüzleri böle geçiyo kollarım kopsada:)benimde tek bir çizik var..çok üstüne oturur gibi duruna net bir kırmızı oluyor sonradan dinlenince geçiyor.
bende herşeye dikkat ediyorum eğilip kalkarken bile hamile olduğumdaki gibi davranıyorum
aynen gündüzleri tilki uykusu uyuyor benim kızımda
evet ya o kamburluk bendede var onun bir çaresi varmı acaba..bir o eksikti zaten bugünlerde o ağrıda sıklaştı..
Arkadaşlar gündüz uyumayan bir bebeğim var ve beşikte sallıyoruz onu sizler nasıl uyutuyorsunuz benim gibi bebişini sallayarak uyutan varmı bazıları hiç sallaamadım diyo acaba bizdemi bir acayiplik var diyorum sevgiler ..
nice güzel yıllara evladınla inşallah...
Mutlu Yıllar Canım.. Allah Eşinle Çocuğunla Nice Mutlu Sağlıklı Huzurlu Seneler Versin.. ;}
çok geçmiş olsun canımbgun zorlu bır gun gecirdim çocuklarımla beraber dun yediğimiz birşeyden dolayı ben ve buyu kızım zehırlendık :2:ıkımızde tum gun hastanedeydık çok kötü birgun gecirdim bebeğimi emzıremedım emdığı zaman oda kusmaya başlıyodu ...şimdi daha ıyızama hala mıdem bulanıyo
uyumuyor sanki ben uyumasına izin vermiyormuşum gibi uyut beni diye ağlıyor nasıl iş anlamadımcnm bnmde ölee beşikte sallıyorum ayaklarımla kollarıla itip duruyom beşiği ama en az 15 dakika sallıyorum bazen çok daha fazla benmki sallamadan öyle kendiliğinden koyupta uymaz cnm cin gibi bakıyo zaten:)
Arkadaşlar gündüz uyumayan bir bebeğim var ve beşikte sallıyoruz onu sizler nasıl uyutuyorsunuz benim gibi bebişini sallayarak uyutan varmı bazıları hiç sallaamadım diyo acaba bizdemi bir acayiplik var diyorum sevgiler ..
doğum günün kutlu olsun canım
orkidem bende aptamil 1 le başlamıştım en büyük kutudan almıştım ama çok gaz yaptı,sonrada çöpe gitti .bunun üzerine conformile geçmiştik bunlarda çokkk pahalı sürekli mama yerse benimde maddi olarak gücüm yetmez doğrusu.sen epeyce mama yediriyorsun hiç emmiyor mu peki tatlım?
sağlıkla mutlulukla nice mutlu yaşlara canım
doğumgünün kutlu olsun
Iyi ki doğdun nurberra doğum günün kutlu olsun tatlımm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?