2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahh çaglayancım fizik süperde htta göbiş faln yok çok sanslıyım ama dik durmak için yapan tanıdıklarım var manken gibi dik duruyorlar kendilerinden emin o yuzden yapmak istiyorum bende..

dün ablam aradı gideceğimiz için pek mutlu ayy metede mete diyip duruyolar valla beni sallayan yokkk.4 günlüğüne gidicez ablam benim orda 10 gün kalma hayalleri kuruyo.valla eşime teklif etmedim pek bırkır gibi diil oğlunu özler oda hem napıcak 1 hafta tek başına.pöff keşke aynı şehirde olsaydık
gurbetlik çok zor

bencede zor ( benim ailemde Zonguldak merkez de, ben taa manisa soma ya gelin geldimm off çok özlüyorumm ama kocamı çokkk seviyorumm mutluyummm napalımm kader kısmet. bende temmuzu bekliyorum temmuzun 20 sinden sonra gidicez üçümüz.

kızlar kpss ye gircek olan varmı atanamamış bi öğretmen adayı olarak ya nasıl olcak bilmiyom çok çalışamyıroum ve puanlar çok yüksekkkkkkkk

Ben de 10 yıldır atanamayan bir felsefe grubu öğretmeniyim artık sınavlardan bıktım.Bir kurumda 10 yıldır sözleşmeli sosyolog olarak görev yapıyorum.Bu yıl sınava gireceğimide hiç sanmıyorum

Kızlar Realde 22 Mayısa Kadar 132li 4 Numara Prima 36,90.. Şuana Kadar Gördüğüm En İyi Kampanyalardan Eninde Sonunda Alıcaz Kampanyadayken Almak Lazım Aslında Sizinde Aklınızda Bulunsun.. 3 TL de Hediye Çeki Veriyor 33,90a Geliyor Bez..

günaydın kızlar bugün benm doğum günüm
iyiki doğdun canım nice sağlıklı yıllara..

Çağlayan seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum senin gibikalbi temiz yürekten sitem eden az bulunur bu iyi düşüncelerinin yaydığı enerji kat kat sana ve bebeğine döner inş.

kıslar bebğim sabah 5 te ve şimdi yediği mamada biter bitmez çok az kustu burnundan da geliyor ama peynir gibi değil. Acaba üsüttü mü çok mu geldi

metehanın burnundaki sümükler kurumuş tıkanmış hırıl hırıl ediyo tekini tel tokayla aldım ama canı acıdı.sonra serum fizyoljik fışkırttım otri bebeyle çektim temizlendi ama nasıl ağladı nasıll uykusuda vardı zaten ayy bi bağırış iiçim ne kötü oldu mahvoldum ama temizleyince ferahladı onun iyiliği için yaptım pöff çok üzülüyorum ağlayınca

bide kaka yapmış altını temizledim

ben hala atını ısllattığım pamukla siliyorum kızlar hala ıslak mendil kullanmıyrum.bide ıslattığım suya gül suyu damlatıyorum mis gibi oluyo
dün eşim bi pamuk gibi bişi almış paylaşmak istedim bu:

çok beğendim ben bunla poposunu kuruluyorum farklı amaçlar içindek kullanılabilir tavsiye ederim

GİSLİ sanırım çok gelmiş ondan kusmuş

HÜZÜN ÇİÇEĞİ canım geçmiş olsun.ayrıca face için yazdıklarına üzüldüm.ama kızların aklında şüphe kalıyor ne kadar ben kullanıyorum desen de sonuçta msn e de msjlar geliyor ya.neyse burdan da konuşuyoruz boşver

MISRA canım gündüz uykusu da çok önemli.özellikle gece.mesela akşam 9 da mutlaka yatmış olmalı.8 gibi yatırmaya başla.uyumuyorsa gece çayı ver.benim onun sayesinde gece uyumayı öğrendi çok şükür.

ÇAĞLAYAN cım benim duygularımı da dile getirmişsin.oğlum az da olsa emiyor.1 damla dah midesine gitsin diye neler vermezdim ne yapalım canım artık yapacak bişey yok

NURBERRA iyi ki doğdun canım

MANİK alemsin valla ali babanın yeni versiyonuna bayıldım

SEDA sen 4 günü düşünüyon eşim ne yapar diye ben 2 ay yanlız bırakıcam.salı gidiyorum temmuz sonu dönerim.dinlenmeye ihtiyacım var burda tekim ve yardım edecek kimsem yok oğlum da çok yaramaz.

kıslar bebğim sabah 5 te ve şimdi yediği mamada biter bitmez çok az kustu burnundan da geliyor ama peynir gibi değil. Acaba üsüttü mü çok mu geldi

cnm bnmkide çok kusuyo emzirdikten sonra mutlak çıkarıyo hiç içinde kalmıyo yaa bi kaç gündürde daha çoka rttı bazen peynir gibi bazen direk süt kusuyo hele dün akşam ben bile şaşırdım oakdar sütü nerden çıakrdı die bide öyle bi fışkırttı ki sütü attı resmen bende doktora gidince sorucam allah korusun bebek reflüsü falan olmasında özellikle kakasının 3gündür yapmadı böyle gecikme olunca daha çok kusuyo farkettim kabız olmuyo çok şükür sade anne sütü alıyo ama 2 3 gün yapmıyo bağırssakları bu şekilde alıştı sanırım

sedacım tam göremedim ama kare pamuklar var ondan mı.öyleyse çok kullanışlı.pamukla silmek zor oluyorsa biz oğlumu hastanede yatırınca altını silmek için ıslak mendil istediler.ben de nasıl olacak be hiç sürmedim dedi.hemşirese sıcak suyla iyice yıka alkolü gitsin öyle kullan dedi.hala öyle yapıyorum.sonra da kremliyorum.gül suyu da iyi fikir ama

eşim ticketlarla alıyo bezleri.en son 100lük prima almıştı ondan sonra bi 74lük almış daha bezimiz çok.

cnm bende hala ıslak mendil kullanmıyorum peteklerin üstüne su koyuyorum pamukla ıslatıp siliyorum sıcacık suyla ya ıslak mendili süremiyorum poposuna artık iice soğudum mendillerden biyere gittiğimdede unibaby ıslak paauk olanını kullanıyorum en sağlıklısı böyle diye düşünüyorum ya o kokulu ıslak bezlerde mutlaka kimyasallarda çok gibime geliyor dur bu pamuktan bende aliim bulursam

evet evet o http://www.ipekpamuk.com.tr/urunResimleri/kucukResimler/maksi_bebe.jpg

ya ben daha önce görmemiştim hiç ilk defa gördüm.çok hoş ama yaa benim çok hoşuma gitti.yumuşacıkk.pamuktan çok daha iyi.tabi fiyatı daha pahalı ama olsun pamukla kurulayınca tüyleri kalıyodu peçeteyle kurulamakta içime sinmiyodu sert diye bu iyi oldu

PARADİSE canım çok avantajlı gibi ama biz şuan 4 numara kullanıyoruz.onu aldığımızda 5 numaraya geçersek elimde kalır.çünkü bayağı çokmuş

hmm o pamuklar biliyorum onalrı makyaj temizliği cilt temizliği içinde çok ii oluyo kullanışlılar evt daha mantıklı ya onlardan almak ah bi dışarı çıkabilsem

aynen canım bende hiç sevmiyorum o ıslak mendilleri.kendim bile elimi silince yapış yapış oluyo.bende dışarda unibaby ıslak pamuk kullanıyorum oda mecburen.ama artık bunu yanıömda taşırım ev oturmasına gidince orda ıslatırım dışarda yine unibabye devam

sedacığım watsonsda kendi ürünleri kısmında var bu pamukllardan dışarıya göre daha uygun oluyor bi AVMye gidersen aklında bulunsun bi bakarsın ;}

hay Allah çok geçmiş olsun canım.peynir gibi olunca endişe etmiyorum da böyle olunca nefes alamıyor burnundan mama gelince çoook korkuyorum inşallah ikisinin de birşeyi yoktur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…