- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
evet evet o http://www.ipekpamuk.com.tr/urunResimleri/kucukResimler/maksi_bebe.jpg
ya ben daha önce görmemiştim hiç ilk defa gördüm.çok hoş ama yaa benim çok hoşuma gitti.yumuşacıkk.pamuktan çok daha iyi.tabi fiyatı daha pahalı ama olsun pamukla kurulayınca tüyleri kalıyodu peçeteyle kurulamakta içime sinmiyodu sert diye bu iyi oldu
sedam bu pamugu nerden bulabılırm bende pamukla sılıodum ıı olur eczanede varmıdırkı
valla eşim marketten almış bilmemki ben eczaneden pamuk almıştım ipek markası değildi pamukta bile bu markayı satmıyolar bilmem bu varmıdır sormak lazım
düşünüyorumda doğumdan önce kendimi çok cesaretsiz bilgisiz hissediyordum.bu bebeğe bakamayacakmışım gibi geliyordu.ama şimdi bakıyorumda gayet soğuk kanlı bilgili bilinçli cesurum.herşeyi yapabilirim gibi geliyor bebeğim için
bu hale gelmemde kuşkusuz sizlerin ve buranında çook ama çookk faydası var.sizler sayesinde çok şey öğrendim gördüm herkese çook teşekkür ediyorum
arkadaşlar bende teşekkur ederım sızler sayesınde çok şey ogrendım..ım ek gıda konusunda bıraz kaygılıyım ınş onuda atlatırız
düşünüyorumda doğumdan önce kendimi çok cesaretsiz bilgisiz hissediyordum.bu bebeğe bakamayacakmışım gibi geliyordu.ama şimdi bakıyorumda gayet soğuk kanlı bilgili bilinçli cesurum.herşeyi yapabilirim gibi geliyor bebeğim için
bu hale gelmemde kuşkusuz sizlerin ve buranında çook ama çookk faydası var.sizler sayesinde çok şey öğrendim gördüm herkese çook teşekkür ediyorum
maalesef canım ya ilk başladığımız zamanlar yine emiyodu ama biberona alışınca kendimi verdiğimde kıyametleri kopardı kendinide benide çok yordu ve zamanla bıraktı yani 2 ay anca emzirebildim o da hiç sütüm yetmeden yani( evet aptamilde çok sık bitirdiği için bizi zorladı 43 lira büyük kutu 900 gr . Bebelac a geçtik doktora sorduk olur dedi daha ekonomik hem dedi onun 500 gr büyüğü 10 lira bi sorunda olmadı efe bunu da sevdi sağlık sorunu da olmadı çok iştahlı yiyor canım ...
ayy sorma yaa bise sağ altta habire dans zımbırtısı çıkıyoo
kızlar sizde emzirirken susuyomusunuz.ben yeni su içmiş bile olsam metehan mememi çektiği an içim bi tuhaf oluyo susuyorumm.
cnm bnmkide çok kusuyo emzirdikten sonra mutlak çıkarıyo hiç içinde kalmıyo yaa bi kaç gündürde daha çoka rttı bazen peynir gibi bazen direk süt kusuyo hele dün akşam ben bile şaşırdım oakdar sütü nerden çıakrdı die bide öyle bi fışkırttı ki sütü attı resmen bende doktora gidince sorucam allah korusun bebek reflüsü falan olmasında özellikle kakasının 3gündür yapmadı böyle gecikme olunca daha çok kusuyo farkettim kabız olmuyo çok şükür sade anne sütü alıyo ama 2 3 gün yapmıyo bağırssakları bu şekilde alıştı sanırım
benim kızımda emdikten sonra cok kusuyo hatta bazen kusmazsa aglıyo kusunca rahatlıyo.dediğin gibi sanki hepsini cıkarıyo gibi geliyr bana.emdikten sonra tek basına bırakmaktan korkuyorum yatınca boğazına kacacak die allah korusun ,reflü yastıgı alayım diyorum ama faydası olur mubilmiyorum? benimkide 6 gündür kakasını yapmadı ıkınma sıkıntı da yok ben strese giriyorum o yapmadıkca
cnm bnmkide çok kusuyo emzirdikten sonra mutlak çıkarıyo hiç içinde kalmıyo yaa bi kaç gündürde daha çoka rttı bazen peynir gibi bazen direk süt kusuyo hele dün akşam ben bile şaşırdım oakdar sütü nerden çıakrdı die bide öyle bi fışkırttı ki sütü attı resmen bende doktora gidince sorucam allah korusun bebek reflüsü falan olmasında özellikle kakasının 3gündür yapmadı böyle gecikme olunca daha çok kusuyo farkettim kabız olmuyo çok şükür sade anne sütü alıyo ama 2 3 gün yapmıyo bağırssakları bu şekilde alıştı sanırım
evet evet o http://www.ipekpamuk.com.tr/urunResimleri/kucukResimler/maksi_bebe.jpg
ya ben daha önce görmemiştim hiç ilk defa gördüm.çok hoş ama yaa benim çok hoşuma gitti.yumuşacıkk.pamuktan çok daha iyi.tabi fiyatı daha pahalı ama olsun pamukla kurulayınca tüyleri kalıyodu peçeteyle kurulamakta içime sinmiyodu sert diye bu iyi oldu
bende şişeyle su içiyorum hem daha kolay oluyo hemde ne kadar içtiğimi anlayabiliyorum
günaydın kızlar bugün benm doğum günüm
ayy sorma yaa bise sağ altta habire dans zımbırtısı çıkıyoo
kızlar sizde emzirirken susuyomusunuz.ben yeni su içmiş bile olsam metehan mememi çektiği an içim bi tuhaf oluyo susuyorumm.
ahh çaglayancım fizik süperde htta göbiş faln yok çok sanslıyım ama dik durmak için yapan tanıdıklarım var manken gibi dik duruyorlar kendilerinden emin o yuzden yapmak istiyorum bende..
dün ablam aradı gideceğimiz için pek mutlu ayy metede mete diyip duruyolar valla beni sallayan yokkk.4 günlüğüne gidicez ablam benim orda 10 gün kalma hayalleri kuruyo.valla eşime teklif etmedim pek bırkır gibi diil oğlunu özler oda hem napıcak 1 hafta tek başına.pöff keşke aynı şehirde olsaydık
gurbetlik çok zor
iyiki doğdun canım nice sağlıklı yıllara..
Çağlayan seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum senin gibikalbi temiz yürekten sitem eden az bulunur bu iyi düşüncelerinin yaydığı enerji kat kat sana ve bebeğine döner inş.
metehanın burnundaki sümükler kurumuş tıkanmış hırıl hırıl ediyo tekini tel tokayla aldım ama canı acıdı.sonra serum fizyoljik fışkırttım otri bebeyle çektim temizlendi ama nasıl ağladı nasıll uykusuda vardı zaten ayy bi bağırış iiçim ne kötü oldu mahvoldum ama temizleyince ferahladı onun iyiliği için yaptım pöff çok üzülüyorum ağlayınca
bide kaka yapmış altını temizledim
ben hala atını ısllattığım pamukla siliyorum kızlar hala ıslak mendil kullanmıyrum.bide ıslattığım suya gül suyu damlatıyorum mis gibi oluyo
dün eşim bi pamuk gibi bişi almış paylaşmak istedim bu:
çok beğendim ben bunla poposunu kuruluyorum farklı amaçlar içindek kullanılabilir tavsiye ederim
bende endişeliyim biraz zor geliyo acaba doğru yapabilecekmiyim falan diyorum ama bu kaygıda öncekiler gibi kendiliğinden geçecek gibime geliyo.buralardan çok şey öğreniyorum bunuda başarıyla atlatacağız
geçen ablamlarla konıuşuyorum metenin huysuzluklarını 12. hafta büyüme atağını anlatıyorum one bee diyolar ayy dedimm ne cahilsiniz bilmiyomusunuz belirli haftalarda büüyüme atağı geçiriyolar o yüzden huysuz oluyolar falan.burdan öğrendiklerimi onlara satıp fiyaka yapıyorumonlarda vaşş ne kadar bilinçli bir annesin diyolar
hakkaten öyle neydik ne olduk, kaç saatte bir emzircez hastane çantasına ne koycaz ne isim vercez o mu bu mu derken profesör olduk baksanıza.. destek çok önemliymiş yüreklendirmek çok öenmliymiş biz birimizi yüreklendirdik destek olduk bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dedik ne bilmiyorsak açık açık sorduk kardeş gibi olduk burda iyiki varsınız ..
Oğlumun izin gibi teyzeleri olmasaydı belki daha zor şartlarda daha cesaretsiz ve bilinçsiz bi anneyle büyüycekti sayenizde oğlumu da güzel büyütüyorum..
sabah canım sıkkındı siiznle konuştum bi de duş aldım kendime geldim, konudan konuya geçiyoruz güzel muhabbetler oluyor sıkıntımı bile unutuyorum İYİKİ VARSINIZ YAA..
Ek gıda olayında da birbirimizi bırakmayalım orda da öğreneceğimiz öğreteceğimiz çok şey olcak ;}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?