2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

düşünüyorumda doğumdan önce kendimi çok cesaretsiz bilgisiz hissediyordum.bu bebeğe bakamayacakmışım gibi geliyordu.ama şimdi bakıyorumda gayet soğuk kanlı bilgili bilinçli cesurum.herşeyi yapabilirim gibi geliyor bebeğim için

bu hale gelmemde kuşkusuz sizlerin ve buranında çook ama çookk faydası var.sizler sayesinde çok şey öğrendim gördüm herkese çook teşekkür ediyorum

arkadaşlar bende teşekkur ederım sızler sayesınde çok şey ogrendım..ım ek gıda konusunda bıraz kaygılıyım ınş onuda atlatırız

45 gunluk heyet raporu aldım yaşasın kızımla bol bol emışcezz.. oh uyudu

arkadaşlar bende teşekkur ederım sızler sayesınde çok şey ogrendım..ım ek gıda konusunda bıraz kaygılıyım ınş onuda atlatırız

bende endişeliyim biraz zor geliyo acaba doğru yapabilecekmiyim falan diyorum ama bu kaygıda öncekiler gibi kendiliğinden geçecek gibime geliyo.buralardan çok şey öğreniyorum bunuda başarıyla atlatacağız

geçen ablamlarla konıuşuyorum metenin huysuzluklarını 12. hafta büyüme atağını anlatıyorum one bee diyolar ayy dedimm ne cahilsiniz bilmiyomusunuz belirli haftalarda büüyüme atağı geçiriyolar o yüzden huysuz oluyolar falan.burdan öğrendiklerimi onlara satıp fiyaka yapıyorum onlarda vaşş ne kadar bilinçli bir annesin diyolar

hakkaten öyle neydik ne olduk, kaç saatte bir emzircez hastane çantasına ne koycaz ne isim vercez o mu bu mu derken profesör olduk baksanıza.. destek çok önemliymiş yüreklendirmek çok öenmliymiş biz birimizi yüreklendirdik destek olduk bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dedik ne bilmiyorsak açık açık sorduk kardeş gibi olduk burda iyiki varsınız ..

Oğlumun izin gibi teyzeleri olmasaydı belki daha zor şartlarda daha cesaretsiz ve bilinçsiz bi anneyle büyüycekti sayenizde oğlumu da güzel büyütüyorum..

sabah canım sıkkındı siiznle konuştum bi de duş aldım kendime geldim, konudan konuya geçiyoruz güzel muhabbetler oluyor sıkıntımı bile unutuyorum İYİKİ VARSINIZ YAA..

Ek gıda olayında da birbirimizi bırakmayalım orda da öğreneceğimiz öğreteceğimiz çok şey olcak ;}

Bu Hotpoint Reklamından Nefret Ediyorum.. Zaten Bi Oraya Bi Buraya Yetişcem Diye Uğraşırken Bi de O Reklam Çıktı :}

ayy sorma yaa bise sağ altta habire dans zımbırtısı çıkıyoo

kızlar sizde emzirirken susuyomusunuz.ben yeni su içmiş bile olsam metehan mememi çektiği an içim bi tuhaf oluyo susuyorumm.

mrb bende bebeğime önceleri aptamil veriyordum ama çok gaz yapıyordu ve düzenli kilo alamıyordu iki haftadır mamayı değiştirdim daha iyi geldi aptamil pahalı ama şimdi kullandığım mamada pahalı yani maddi açıdan değişmedim sadece gaz çok yapıyodu ve kilo alamıyordu

kızlar sizde emzirirken susuyomusunuz.ben yeni su içmiş bile olsam metehan mememi çektiği an içim bi tuhaf oluyo susuyorumm.

Burdan Site Yönetimine Sesleniyorum Huu Huu Komşu Zaten Çocuklarla Uğraşıyoruz Zorlaştırma bizim İşimizi..
,

Seda Sorma Yaa Ben Zaten Bormalde Çok Su İçen Biriydim Şimdi Daha Çok İçiyorum emzirirken de Damacanaya Ağzımı Dayamak İstiyorum..

Ben Bardakla Su İçmem Zaten Şişeyle İçmeyi Daha Çok sEverim Kendime Eriklinin 1 LTlik Şişko Şişeleri Varya Ondan Aldm Heryere Onu Taşıyorum Hele Emzirirken Kana Kana İçiyorum..

benim kızımda emdikten sonra cok kusuyo hatta bazen kusmazsa aglıyo kusunca rahatlıyo.dediğin gibi sanki hepsini cıkarıyo gibi geliyr bana.emdikten sonra tek basına bırakmaktan korkuyorum yatınca boğazına kacacak die allah korusun ,reflü yastıgı alayım diyorum ama faydası olur mubilmiyorum? benimkide 6 gündür kakasını yapmadı ıkınma sıkıntı da yok ben strese giriyorum o yapmadıkca

Onlar Kaka Yapmayınca biz Şişiyoruz Valla Benimki de Dün Yaptı 3 Gün Sonra da Rahatladım Valla..

mrb benim bebeğimde çok kusuyor ve doktorumuza gittik sonuç bebek reflüsü kusan bebek çok zor her bakımdan bebeğim çok kilo alamıyor sürekli kustuğu için günde 5 kez kıyafet değişiyoruz çamaşır makinam ve ütüm sürekli çalışıyor inşallah senin bebeğin reflü diildir canım

fikir amaclı söyleyeym bende o zaman ben kızım dogdugundan beri ılık su ve pamukla siliyrm organik pamuk var arkadaslar yumuşacık

bende şişeyle su içiyorum hem daha kolay oluyo hemde ne kadar içtiğimi anlayabiliyorum

ayyy bende sizin gibi şişeye dolduruyorum nereye gidersem onunla birlikteyim diğer türlü aklıma gelmiyo içmek aslında geliyoda üşeniyorum galibakarsı komsum habersiz geldiginde şişe ortalarda oluyo ne tembel kadın diyodur içinden

emzırırken bende cok susuyorum sureklı su ıçıyorum ama gıtmıokı kılolar tatlı yersen nere gıtcek ,dolapta sutlaç vardı yemem lazım.. cam rende aldım bakalım haftasonu pazara gıdınce elma alıyım 1 tatlı kaşıgı vereyım heveslı olur ınş.

ahh çaglayancım fizik süperde htta göbiş faln yok çok sanslıyım ama dik durmak için yapan tanıdıklarım var manken gibi dik duruyorlar kendilerinden emin o yuzden yapmak istiyorum bende..

o zaman yap canım bütün gün masabaşındayız zaten

gurbetlik zor zanaat bak annem hasta olmuş gelemedi 2 günde çok özledimm.allah annesi uzakta olanların yardımcısı olsun..anne gibi yar olmuyormuş hiç doğum yapınca daha iyi anladım bunu

saol canım güzel düşüncelerin için.bende seni yakından tanıma şansı bulduğum için şanslı sayıyorum kendimi.en güzelide kızlarımızda tanıştılar artık en çok istediğimiz şey oldu..

burnunu temizletmeyi sevil hümada istemiyor ama o pisliklerlede rahat bir nefes alamıyor ki..

çok zorlu yolları sizlerle aştım.hep yanımdaydınız.mucizelere pek inanmazdım ama hastanede karşımda melocum'u görünce inandım.
herşey sizinle daha güzel ve kolay geliyor bana..artık şunada eminim hep beraber herşeyin üstesinden geliriz biz.öyle bir dostluğumuz var artık.
inş.bir gün hepinizlede tanışma fırsatı bulurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…