Kızımla oyunlar oynadık şarkılar söyledik ama masal dinlemek istemedi bu sefer sıkıldı galiba her sefer uydurmasyon masalardan kitap okumaya başladım.Kızdı bugün sadece oyun oynamak istedi anlaşılan.
Şimdi mamasını yedi beşiğe koydum uyuyor.
VE güzel bir haberim var 120cc'lik mamayı yedi veeee hiç kusmadı çok mutluyum sabahta yemişti 120cc'lik ama şöyle birşey denedim 4 saat aç bıraktım daha doğrusu aç bırakmadım ama iyice ağlayıp yalanana kadar mama vermedim ve sonuç mamanın hepsini yedi çok mutluyum
kızlar sizinde eğilince beliniz ağrıyo mu?kızıma banyo yaptırırken uzun süreli eğiliyorum ya kalkarken dik konuma gelirken cok agrıyo belim acaba spinal anezteziyle ilgisi var mı yoksa yaşlanıyormu yuz ne
evet yaa şebek olduk resmen
ama bi gülüşleri için takla bile atarızzz.
bide abuk sabuk şarkılar uyduruyorum ben ee konuş konuş anlat anlat biyere kadar laf bitiyo şarkı bitiyoo uydurmasyonlara başlıyoruz artık
o sorunu bende çok sık yaşıyorum canım iki büklüm geziyorum sevil hüma kucağımda.Sanırım ameliyattan sonra kalan birşey diye düşüyordum ama hepimizde varmış demekki.
Kızımla oyunlar oynadık şarkılar söyledik ama masal dinlemek istemedi bu sefer sıkıldı galiba her sefer uydurmasyon masalardan kitap okumaya başladım.Kızdı bugün sadece oyun oynamak istedi anlaşılan.
Şimdi mamasını yedi beşiğe koydum uyuyor.
VE güzel bir haberim var 120cc'lik mamayı yedi veeee hiç kusmadı çok mutluyum sabahta yemişti 120cc'lik ama şöyle birşey denedim 4 saat aç bıraktım daha doğrusu aç bırakmadım ama iyice ağlayıp yalanana kadar mama vermedim ve sonuç mamanın hepsini yedi çok mutluyum
ayyy onlar yiyiyo biz sevincten,mutluluktan uçuyoruz annelik böyle bişey heraldeeee
belimin agrısının yanında sırtımda ağrıyo benim ikisini birlikte yazmadım ne çürük kadın demesinler diehalının üzerine uzanıyom bazen sert ii gelir die sırtım nasıl agrıyo anlatamam
maşallah canım gelinime :)) yesin yesin büyüsün bakalım çiçeğimiz
Evet kakasını bile yapınca resmen düğün evi gibi oluyor 2 gün tutuyor 3 gün yapınca görme bizdeki sevinci :))
yok demeyiz biz merak etme o kadarda gaddar değiliz canım
Ahh canım yiyor ama yiyene kadar annesine neler çektiriyor minik.
Oğluşum nasıl iyi bakıyormusun hııı
Ayyy İçim Sızlıyor Oğlumun Eldivenini Çıkarmıştım Oyun Oynuyorduk Mutfağa Gittim Elini Gözüne Sokmuş Çok Ağladı Neyse Olur Öyle Dedim Şimdi de Burnunun Üstünü Çizmiş Off Ya Nasıl Ağladı Kuzum Çok Canı Yanı Demekki.. Off Yaa O Yüzden Eldiven Çıkaramıyorum İşte Napcam Yaaa
27 yasında bel agrısı cekiyz erken cöktük demek:18: kaka sevinci ayrı gecen cumartesi anneler günü hediyesi oldu bana missss kaka
kaşla göz arasında yapıyorlar gene yapıyorlar canım.Ben tırnaklarını kestirdim ablama geçen gün.Elnide tırnak olmamasına rağmen o gözünün üstünü nasıl çizdi anlamadım gitti.Yetenek çok bu miniklerde..
hakketten çöktük arkadaşım çok zorladı bu bebişler bizii.... Herşeyleri pek tatlı geliyor dimi.Gaz çıkardığında babası ohh yarasın kızıma aldığım mamalar diyor :))
Evet kakasını bile yapınca resmen düğün evi gibi oluyor 2 gün tutuyor 3 gün yapınca görme bizdeki sevinci :))
yok demeyiz biz merak etme o kadarda gaddar değiliz canım
Ahh canım yiyor ama yiyene kadar annesine neler çektiriyor minik.
Oğluşum nasıl iyi bakıyormusun hııı
ayy bi markete gidelim dedik metecimlee canımız çıktı.laynnn kış gelmiiş dışarısı bi soğuk yağmurda var koşa koşageri geldikj
ya benim oğlan dönüyo biliyomusunuz bezini falan değşirken hele kafayı geri atıyo c şeklini alıyo kendini yana çeviriyoo hareketlendi artıkın
bebek arabasına yerleştirdim hevesli hevesli çıktık ama tırsım tırsım geri geldik soğuk anam napim
güya bim senin a101 benim gezecektik
zaten fatmanın yüzünden masrafa girdim ben ne güzel bulgur pilavı yapacaktım aklıma afreso soslu fettucini soktu.yemezsem ölürüm.gittim malzeme aldımm.
ayy bi markete gidelim dedik metecimlee canımız çıktı.laynnn kış gelmiiş dışarısı bi soğuk yağmurda var koşa koşageri geldikj
ya benim oğlan dönüyo biliyomusunuz bezini falan değşirken hele kafayı geri atıyo c şeklini alıyo kendini yana çeviriyoo hareketlendi artıkın
bebek arabasına yerleştirdim hevesli hevesli çıktık ama tırsım tırsım geri geldik soğuk anam napim
zaten fatmanın yüzünden masrafa girdim ben ne güzel bulgur pilavı yapacaktım aklıma afreso soslu fettucini soktu.yemezsem ölürüm.gittim malzeme aldımm.
valla geçen b 12:.inci hafta diye bişey görmüştüm tam okuyamadım gerçi ama benim oğlan 12.haftaada herhal mız mız kucak istiyor işte:)
bu sırt ağrısı bende de var yaa.. göğüsler mi ağır gelio nedir. ben de aynen halıya uzanıyorum sert zemin ii gelio biraz.. naapsam bilemedim kilo verince gitse bari ben kiloya yoruyorum e o kadar ağırlık taşıdık kemik yapısı şaşırdı tabe:)belimin agrısının yanında sırtımda ağrıyo benim ikisini birlikte yazmadım ne çürük kadın demesinler diehalının üzerine uzanıyom bazen sert ii gelir die sırtım nasıl agrıyo anlatamam
bu sırt ağrısı bende de var yaa.. göğüsler mi ağır gelio nedir. ben de aynen halıya uzanıyorum sert zemin ii gelio biraz.. naapsam bilemedim kilo verince gitse bari ben kiloya yoruyorum e o kadar ağırlık taşıdık kemik yapısı şaşırdı tabe:)
benim hamileliğimdede agrıyodu dediğin gibi kemik yapısı şaşırdı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?