2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizinde eğilince beliniz ağrıyo mu?kızıma banyo yaptırırken uzun süreli eğiliyorum ya kalkarken dik konuma gelirken cok agrıyo belim acaba spinal anezteziyle ilgisi var mı yoksa yaşlanıyormu yuz ne

Kızımla oyunlar oynadık şarkılar söyledik ama masal dinlemek istemedi bu sefer sıkıldı galiba her sefer uydurmasyon masalardan kitap okumaya başladım.Kızdı bugün sadece oyun oynamak istedi anlaşılan.
Şimdi mamasını yedi beşiğe koydum uyuyor.

VE güzel bir haberim var 120cc'lik mamayı yedi veeee hiç kusmadı çok mutluyum sabahta yemişti 120cc'lik ama şöyle birşey denedim 4 saat aç bıraktım daha doğrusu aç bırakmadım ama iyice ağlayıp yalanana kadar mama vermedim ve sonuç mamanın hepsini yedi çok mutluyum

ayyy onlar yiyiyo biz sevincten,mutluluktan uçuyoruz annelik böyle bişey heraldeeee

kızlar sizinde eğilince beliniz ağrıyo mu?kızıma banyo yaptırırken uzun süreli eğiliyorum ya kalkarken dik konuma gelirken cok agrıyo belim acaba spinal anezteziyle ilgisi var mı yoksa yaşlanıyormu yuz ne

o sorunu bende çok sık yaşıyorum canım iki büklüm geziyorum sevil hüma kucağımda.Sanırım ameliyattan sonra kalan birşey diye düşüyordum ama hepimizde varmış demekki.

ben artık hikaye okuyorum ona kitaptaki hayvanalrı falan tanıtıyorum o kadar hoşuna gidiyorki bi gülüyo süper ya:)

o sorunu bende çok sık yaşıyorum canım iki büklüm geziyorum sevil hüma kucağımda.Sanırım ameliyattan sonra kalan birşey diye düşüyordum ama hepimizde varmış demekki.

belimin agrısının yanında sırtımda ağrıyo benim ikisini birlikte yazmadım ne çürük kadın demesinler die halının üzerine uzanıyom bazen sert ii gelir die sırtım nasıl agrıyo anlatamam

maşallah canım gelinime :)) yesin yesin büyüsün bakalım çiçeğimiz

Ayyy İçim Sızlıyor Oğlumun Eldivenini Çıkarmıştım Oyun Oynuyorduk Mutfağa Gittim Elini Gözüne Sokmuş Çok Ağladı Neyse Olur Öyle Dedim Şimdi de Burnunun Üstünü Çizmiş Off Ya Nasıl Ağladı Kuzum Çok Canı Yanı Demekki.. Off Yaa O Yüzden Eldiven Çıkaramıyorum İşte Napcam Yaaa

ayyy onlar yiyiyo biz sevincten,mutluluktan uçuyoruz annelik böyle bişey heraldeeee

Evet kakasını bile yapınca resmen düğün evi gibi oluyor 2 gün tutuyor 3 gün yapınca görme bizdeki sevinci :))

belimin agrısının yanında sırtımda ağrıyo benim ikisini birlikte yazmadım ne çürük kadın demesinler die halının üzerine uzanıyom bazen sert ii gelir die sırtım nasıl agrıyo anlatamam

yok demeyiz biz merak etme o kadarda gaddar değiliz canım

maşallah canım gelinime :)) yesin yesin büyüsün bakalım çiçeğimiz

Ahh canım yiyor ama yiyene kadar annesine neler çektiriyor minik.
Oğluşum nasıl iyi bakıyormusun hııı

27 yasında bel agrısı cekiyz erken cöktük demek:18: kaka sevinci ayrı gecen cumartesi anneler günü hediyesi oldu bana missss kaka

ayy bi markete gidelim dedik metecimlee canımız çıktı.laynnn kış gelmiiş dışarısı bi soğuk yağmurda var koşa koşageri geldikj

ya benim oğlan dönüyo biliyomusunuz bezini falan değşirken hele kafayı geri atıyo c şeklini alıyo kendini yana çeviriyoo hareketlendi artıkın

bebek arabasına yerleştirdim hevesli hevesli çıktık ama tırsım tırsım geri geldik soğuk anam napim

güya bim senin a101 benim gezecektik

zaten fatmanın yüzünden masrafa girdim ben ne güzel bulgur pilavı yapacaktım aklıma afreso soslu fettucini soktu.yemezsem ölürüm.gittim malzeme aldımm.

kaşla göz arasında yapıyorlar gene yapıyorlar canım.Ben tırnaklarını kestirdim ablama geçen gün.Elnide tırnak olmamasına rağmen o gözünün üstünü nasıl çizdi anlamadım gitti.Yetenek çok bu miniklerde..

27 yasında bel agrısı cekiyz erken cöktük demek:18: kaka sevinci ayrı gecen cumartesi anneler günü hediyesi oldu bana missss kaka

hakketten çöktük arkadaşım çok zorladı bu bebişler bizii.... Herşeyleri pek tatlı geliyor dimi.Gaz çıkardığında babası ohh yarasın kızıma aldığım mamalar diyor :))

ay sorma ben normalde böyle üstten gaz cıkaran insanlardan nefret ederim(hos altanda nefret ederim ya:)) kızım yapsa die gözünün içine bakıyom gazın bu kadar kıymetli,değerli bişey oldugunu kızım sayesinde öğrendim

valla geçen b 12:.inci hafta diye bişey görmüştüm tam okuyamadım gerçi ama benim oğlan 12.haftaada herhal mız mız kucak istiyor işte:)

senden özendim hadi hava güzeldir çıkalım dedim sonuç kapının önü çok güzeldi yürümeye başladık hava soğudu,dönüyoruz güneş açtı..
Ama yılmadım ve kızımla bim'e gittik aslında alıncak birşey yok ama makat biz hava alalım kızımla ayy pek hoşuna gitti ama hiç ağlamadı.dönüşte azıcık hızlı geldim diye pek mıkırdandı ama ne yapayım yağar diye korktum

canım dün tv seyrediyodum egemende oyuncağını yattığı yerden ağzına sokmaya çalışıyordu tv sağımda egemen solumda yatıyo yani ona bakmıypodum kafamı egemene bi çevirdim sağına dönmüş oyuncağını yemeğe çalışıyor bi şaşırdım eşimi aradım hemen anlattım ya soluna dönseydi yere düşebilirdi hem çok sevindim büyüdü diye hem şaşırdım hemde çok korktum düşecek diye

bu sırt ağrısı bende de var yaa.. göğüsler mi ağır gelio nedir. ben de aynen halıya uzanıyorum sert zemin ii gelio biraz.. naapsam bilemedim kilo verince gitse bari ben kiloya yoruyorum e o kadar ağırlık taşıdık kemik yapısı şaşırdı tabe:)

ay okudum onu yaa.. aslında ben ilk senin makarnayı denicemm sonra da onuu.. ayyy tühhh daha dün yedik makarna..hatta öğlen kalanı indirdim mideye.. haftaya deneyeyim barii

kızlar herkese merhabalar!
bebeğim hala günde beş altı kez kaka yapıyor doktor normal olmadığını söyledi.şurup verdi.kullanmak istemiyorum .bizim gibi olan var mı acaba ...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…